Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata Corina, finalul
Autor : Alberto202 - 2020-09-29
Citita de 18130 ori - Nota 8.28 (67 voturi)
Deci, eram inca confuz, nu stiam ce sa raspund, imi doream atat de tare sa spun ca da, dar in acelasi timp ma gandeam la faptul ca poate isi bate joc de mine, dar pana la urma m-am gândit ca ce o fi, o fi.
-Da, normal ca mi-as dorii sa ma atingi tu
-Bineinteles.. a spus Corina, zambind usor
Apoi s-a apropiat putin de mine, a inceput sa ma mangaie pe par, s-a uitat la mine in ochi, si a inceput sa ma sarute. Avea niste buze extraordinare, mari, dulci incredibile,iar limba ei pur si simplu se distra la mine in gura, eu la randul meu incercand sa tin pasul cu ea.
-Saruti bine, o sa le placa la fete de tine
- Mersi, dar.. nici nu am apucat ce voiam sa spun, ca a inceput sa ma sarute din nou, de data asta mai pasional, si in acelasi timp a inceput sa imi puna mana pe pula, prin pantaloni, mangaia foarte usor, iar eu imediat am avut erectie.
-Vad ca sa trezit repede
- Cum sa nu se trezeasca,se trezea doar cand te vedea îmbracata mai sexy, da pai ca o atingi acum ,chiar si prin pantaloni
Corina a inceput sa rada cu o pofta mare, era toata numai un zambet, imi placea enorm de mult sa o vad zambind, atunci am realizat ca nu ma atragea doar sexual, imi placea mult si cum arata.
- Hai, dă-ți pantalonii jos, si chilotii, bineînțeles
- Serios? Mie pur si simplu nu imi venea sa cred, eram entuziasmat in ultimul hal
- Da prostutule, hai, dă jos, fara frica
Zis si facut, mi-am dat jos pantalonii, chilotii, si tricoul clar, eram complet gol,cu pula erecta
- De aproape e si mai frumoasa
- In ce sens? Si cine?
- Pula ta prostutule, e dreapta, destul de groasa, si are si o marime destul de ok. La vremea aceea cred ca aveam vreo 13-14 cm, era destul de ok zic eu, oricum acum stiu ca mărimea nu prea conteaza
- Mersi Cori, iti pot spune asa, nu?
- Desigur dragutule
Apoi s-a apropiat din nou de mine, si a pus mana pe pula mea, si a inceput sa o frece usor
-Iti place ?
- Da, continua
O freca usor, apoi a inceput sa imi maseze coaiele in acelasi timp, avea o mana asa de calda, imi placea enorm.
- Întinde-te pe spate
- De ce?
- Ascultă-mă doar!
M-m întins eu, ea a continuat sa mi-o frece, apoi am simtit ceva foarte cald, umed, extrem de placut pe capul pulii, era gura Corinei, incepu-se sa imi suga pula, a inceput usor, doar cu capul, apoi a inceput sa suga tot mai mult, pana a inghitit-o toata. Sugea extraordinar, imi placea la nebunie, ii simțeam limba cum alunecă usor pe pula, saliva cum se scurge, si caldura gurii ei.
- Ti-a placut?
- Esti extraordinara!
A surâs, apoi m-a sarutat, de data asta pe obraz , ca un fel de multumesc
- Pizda ai mai vazut vreodata in fata ta?
- In fata mea? Nu, niciodata
- Ei bine, cred ca e timpul sa vezi!
A început sa isi dea bluza jos, rămânând doar intr-un sutien roz, care ii acopereau doar putin din sanii ei perfecți, apoi si-a dat si pantalonii, si era intr-o pereche de chiloti tanga, rozi de asemenea,care erau foarte mici, ii acopereau o mica parte din pizda. Era in picioare, s-a întors arătându-mi fundul ei extraordinar apoi aplecandu-se usor, pentru a-si dat de tot pantalonii jos. Mi-a spus sa ma ridic in picioare, iar ea s-a pus in locul unde stateam eu, si s-a așezat in fund. A deschis picioarele si a inceput sa se maseze cu o mâna usor pe pizda,peste chiloți, iar cu cealalta si-a scos un sân afara din sutien. Ce sa mai, eu eram uimit, nu aveam cuvinte, o urmăream cu atata atentie si imi placea atat de mult , si in acelasi timp imi frecam pula, pentru ca nu aveam cum altfel. Nu a durat mult, si sutienul era jos, apoi si-a dat si chilotii jos, si si-a desfacut picioarele. Atunci pot spune ca am vazut prima data paradisul, avea o pizda incredibila, si acum pot spune ca e printre cele mai frumoase pizde pe care le-am vazut pana acum, si am vazut destule pana la 22 de ani. Avea niste buze carnoase, frumoase, labiile ii erau putin rotunjite, iar deasupra avea putin par, nu prea mult, ma excita ernorm , avea ca un fel de forma, nu am destins-o foarte bine pentru ca eram mai mult atent la pizda. A început sa isi frece pizda si sa isi bage degetele in ea, gemea in acelasi timp. Mi-a facut semn sa merg langa ea, nici nu am stat pe gânduri.
- Sărută-mă!
Am inceput sa ne saruram din nou, si in acelasi timp mi-a dus mana mea pe sanul ei, apoi jos la pizda, am inceput sa o frec usor, apoi am bagat un deget inăuntru, era incredibil de cald, si umed. Da , se udase, si se simțea incredibil. Apoi m-a prins de cap, si mi l-a indreptat spre pizda ei .
- Acum e randul tau,hai , linge-ma!
Am inceput sa o ling ,nici nu stiu ce faceam, dar faceam! Ce voiai de la un pusti virgin de 14 ani? Important e ca ii placea, asta imi dadea de inteles. Am lins-o cateva minute, era incredibil de uda ,ii curgea incontinuu lichid din pizda, era dulce,imi placea enorm.
Apoi m-a asezat din nou pe spate, s-a ridicat in picioare peste mine, s-a intors cu spatele sp...



    Login