Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Autor : George0969 - 2017-06-18
Citita de 1861 ori - Nota 0.00 (1 voturi)
În dragoste cu cocoșul tatălui meu
I-am arătat lui Carla fotografiile pe care le luasem de la tatăl meu cu câteva săptămâni în urmă și a țipat la vederea lor. "La dracu. Nu mi-ai spus că tatăl tău era atât de excitat!
M-am uitat la poze pentru mine. - Am înnebunit? Întrebă surprins.
"Da. Dacă aș avea un tată ca ăsta, l-aș fi vrut în buzunarele mele și mi-ar fi dat un șuierat.
M-am uitat la ea: "Tatăl meu mă chinuia?"
"Da." Arată telefonul de la mine. "Este atât de minunat. L-aș fi făcut să facă dragoste cu mine zi și noapte.
M-am uitat la ea. - Îmi spui că ai lăsa pe tatăl tău să te bată?
- Prea drept dacă ar arăta ca tatăl tău, remarcă ea.
- Dar tatăl tău?
Se uită la mine încă o dată. "Tată, frate, sau chiar alt bărbat. Da as putea. Ar putea să mă învețe. Și tu ", mi-a împins un deget," multe despre sex și despre cum un om poate să-ți dea cea mai bună bucată din viața ta ".
- Dar tatăl meu. Știu că l-am văzut gol în mai multe rânduri, dar să-l duc înăuntrul meu?
"De ce nu? Îți închizi ochii și te bucuri de fiecare clipă din el înăuntrul tău. M-am gândit la gândul asta. "Oricum, care este tatăl tău ca și gol? Pun pariu că are un cocoș mare, întrebă Carla cu interes.
"Ei bine, nu știu cu adevărat. Nu a fost greu, dacă știi ce vreau să spun.
"Da, dar trebuie să te gândești când va fi greu", a adăugat ea.
"Ei bine, cred că va fi mare."
"Și vă puteți imagina ceva atât de mare în interiorul vostru?" Carla ma solicitat pentru mai multe informații.
"Ei bine, dacă aș fi fost tu, aș fi sigur că nu ratați. Niciodată nu știi ce pierzi. "Credeam că până acum Carla glumea cu mine, dar apoi mi-am dat seama că era foarte gravă.
"Deci, dacă ai să-i seduci pe bărbatul tău, cum ai face-o?", Am întrebat eu.
"Ei bine, m-aș asigura că aveam lenjerie sexy, ceva care să vadă ce lipsește."
"Vezi-deși?", Am întrebat eu.
"Da - cu cât poate vedea mai mult, cu atât mai bine. Odată ce ai atenția, atunci știi că îl ai. Și e erecția. Acesta este un dăruitor mort.
Tot drumul spre casă, mintea mea continuă să se întrebe de conversația lui Carla despre tatăl meu. Cu cât m-am gândit mai mult la asta, cu atât mai mult m-am apropiat de ideea că a face sex cu tatăl nu ar fi un absolut neplăcut, dar totuși eram încă îngrijorat de rezultatul. Cum ar reacționa tata? Ar râde de mine sau s-ar supăra pe mine chiar dacă mă gândeam la sex cu el? După cum a spus Carla, dacă nu încercați, nu veți ști niciodată. A fost o zi foarte caldă. Am tras în mașină și mașina lui a fost acolo. Știam că mama nu era vorba. Ea a plecat în SUA cu colegii ei și a plecat tatăl și am să ne descurcăm pentru noi înșine.
Când am intrat în casă, am sunat la tată, dar nu am primit un răspuns. Privind în jur, l-am găsit pe terasă în plajă. Inima mea a ratat o bătaie când cuvintele lui Carla mi-au strălucit mintea. Sex cu tatăl tău.
"Buna iubitule. Unde ai fost? Întrebă el privindu-și ochelarii de soare.
- Cumpărăm cu Carla, am spus, așezat lângă el pe un scaun. Am aruncat o privire asupra umflării în trunchiuri.
"Cumpărați ceva frumos?", A întrebat el.
A fost șansa mea să văd dacă s-ar putea întâmpla ceva între noi. M-am simțit puțin nervos, dar ce naiba. Nimic nu sa aventurat, nimic nu a câștigat. "Da. Unele lenjerie sexy, am spus și zâmbi.
- Asta-i tot? Întrebă el.
- Da, am răspuns, simțindu-mă puțin că nu mai întrebase. Atunci lucrurile s-au schimbat și am știut din ceea ce spusese Carla; Dacă a întrebat cum arată, atunci îl aveți.
"Să aruncăm o privire. Cred că ți-aș putea spune dacă sunt sexy sau nu ", a spus el, scoțând ochelarii de soare. În acel moment, știam și că viața mea se va schimba. Am apucat tortul și sutienul din geantă și am ținut-o ca să-i arăt. "Wow! Asta e sexy.
"Crezi că așa?" L-am îndemnat.
"Da, idee foarte frumoasă."
"Îți voi arăta cum arată," i-am spus repede lăsându-l. A spus ceva, dar nu am așteptat. M-am dus în dormitorul meu, mi-am scos hainele și apoi am intrat în ceea ce tu doar descrieai ca lenjeria de corp. M-am uitat în oglindă. Nu exista nimic pentru imaginație. Sânii și sfarcurile mele au fost ușor vizibile, la fel ca și păsărica mea. A fost cel mai apropiat lucru de a fi gol.
Inima ciocneste si sfarcurile greu, am iesit pe patio simt sexy, si excitat, dar mai gol ca niciodata. A mințit acolo privindu-mă de sus în jos. Am observat că acordă o atenție specială păsăricilor și țâțelor mele.
"Ei bine?" Am întrebat.
"Sunt puțin fără cuvinte."
"Sunt sexy sau nu?", Am întrebat încă o dată.
- Da, desigur, a oprit, dar îți dai seama că pot vedea chiar prin lenjeria ta?
- Da, am răspuns cu o creștere încrezătoare. "Nu-ți place atunci?", Am întrebat eu.
"Da, minunat. Nu mi-am dat seama că erai o tânără frumoasă. Ați crescut cu siguranță, asta este sigur ", a spus el, fără a-și lua ochii din trupul meu.
"Te face sa te simti sexy stiind ca poti sa-mi vezi totul" am zambit.
"Și nu vă deranjează asta?", A întrebat el.
"Nu, nu în ultimul rând. M-ai văzut gol înainte.
A zâmbit de data asta. "Două lucruri: una, a fost o lungă perioadă de timp când obișnuiai să fugi de casă și grădina goală. Două, cealaltă este că nu ești goală "M-am gândit la ceea ce a spus el. Am venit atât de departe. Acum am primit curajul să mă duc până la capăt.
"Ei bine, există doar o cale de ieșire din asta", am spus în picioare în fața lui. Mi-am luat sutienul apoi tanga. Stăteam acolo goală în fața lui. "Du-te acolo, tată. Gol."
Ochii lui erau foarte despărțiți. Mi-a aruncat ochii pe toți cei mai buni biți mei. Lins buzele și a spus: "Wow. Ești o fetiță sexy.
"Cât de sexy?" Am îngenuncheat între picioarele mele și am văzut cum se dezvoltă bulia în trunchiurile sale. I-am atins picioarele și mi-a închis ochii. "Îți place asta?"
- Da, spuse el liniștit. Până acum bulișul se întorsese mai mult pe munte, pe măsură ce erecția lui venea repede. Am apucat partea de trunchiuri și mi-a ținut mâinile.
"Cred că ar fi mai bine să vă scoateți trunchiurile", am spus și mi-a lăsat mâinile departe de a mea. Încet, i-am scos din corp și am ieșit din acest monstru de cocoș. Gros, tare și cel puțin 7 "de cocoș pulsatoriu. "Wow, tată, ai un cocoș superb", am spus să o țin. Mâna mea nu ar putea trece prin circumferința cocoșului. Am găsit că este foarte fierbinte și ușor lipicioasă. Încet, am început să-l arunc și a strigat liniștit.
"Nisa?", Am întrebat eu.
"Da, foarte", a răspuns el.
"Ei bine, doar să te întorci și să te bucuri de tine", am spus să-i trag bărbatul. Am constatat că doar una din mâinile mele nu era suficient de mare pentru a merge în jurul cocoșului, așa că m-am apucat cu ambele mâini și am început să-l scot puțin mai repede, ceea ce i-a plăcut. Gemea încet și am luat-o în capul meu că suptul cocoșului putea gusta destul de bine. M-am aplecat înainte și sa uitat la mine.
"Fă-o drăguță, doar pentru tatăl tău", și-a tras pielea înapoi și a fost prima dată când am văzut o coif. Acum am putut înțelege de ce au numit-o pentru că arăta ca una. I-am lins arborele cocoșului și mi-am alunecat buzele peste capătul butonului. A fost senzație de senzație de a simți ceva atât de fierbinte, dar pliabil în gura mea. Acum știam de ce femeile doresc supt cocoșul. Întregul cocoș mi-a umplut gura când i-am aspirat sfârșitul. Am încercat să-l iau pe el, dar el era prea mare și aproape că m-am sufocat, dar am persistat, aducând cât mai mult din cocoșul lui mare în gura mea. Respirația îi devenea mai rapidă și pe frunte se făceau margele de transpirație.
"Asta-i bine?", Am întrebat, totuși, mușchii cocoșului. La început nu a spus nimic, dar gâfâitul lui a devenit puțin mai rapid.
- Da, da, a strigat el. La început nu mi-am dat seama că vine, atunci când a început să strige "Ho da, ho da!" Mi-am eliberat gura de la cocoșul lui fierbinte. A luat-o de cap și a început să se rătăcească. M-am așezat acolo, văzând la numai câțiva centimetri distanță de cască. A strigat cu voce tare și apoi a izbucnit cu forță sigură. Spermă albă și fierbinte a ieșit din fanta mică de la capătul cocoșului, scoțând-o cu o linie lungă de suc de dragoste chiar în piept. Se opri și apoi se întoarse. Mai multe au ieșit, dar nu atât de mult. A mințit acolo doar ținând cocoșul. Am luat-o. Sperma încă răsuna din capăt. I-am pus repede în gură și m-am supărat, dându-i o mică mișcare când m-am dus. Am simțit că lich...



    Login