Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prieteni de familie
Autor : bigsuck - 2016-04-12
Citita de 32341 ori - Nota 6.55 (87 voturi)
Liviu și Andrei erau prieteni încă din primii ani de școală, iar acum erau în liceu și se aveau ca frații. Se vizitau reciproc, familiile lor fiind prietene. Tatăl lui Liviu, Bogdan erau prieteni încă din armată, Bogdan mutându-se în Onești, unde locuia Ștefan. Lucrau amândoi în aceeași instituție, tot acolo cunoscandusi viitoarele soții. Erau așa de buni prieteni, că n-au avut nimic împotriva sa facă schimb de partenere în timpul întâlnirilor sexuale pe care le aveau cu iubitele lor. După câteva luni s-au căsătorit făcând o nuntă comună, și mulți spun că și noaptea nunții au făcut-o la comun. Locuiau nu departe unul de celălalt, așa că se vizitau destul de des. Când femeile au rămas însărcinate, au fost foarte bucuroși, aceasta întâmplându-se imediat după nuntă.
După ce-au născut, Liana soția lui Ștefan a făcut o complicatie și n-a mai putut rămâne însărcinată, ceea ce a făcut ca să țină la Andrei ca la lumina ochilor. Dina, soția lui Bogdan, a mai născut o fetiță la aproape doi ani după Liviu, pe care au botezat-o Miranda.
Băieții erau nedespărțiți și după ore se întâlneau acasă la unul din ei și se uitau la filme pentru adulți, comentând cele ce vedeau. Se excitau și își luau pulele la labă, distrandu-se care arunca jetul de spermă mai departe. Ajunseseră să-și pândeasca mamele la baie, Liviu fiind în avantaj că o mai avea de văzut și pe sora-sa Miranda. Cei doi frați, Liviu și Miranda dormeau împreună, deoarece apartamentul avea doar două camere. Nu de puține ori Liviu se excita la atingerea de trupul surorii sale și atunci se ducea la baie și făcea laba. Îi trecuse de multe ori prin cap să incerce s-o fută, dar îi era teamă că o să facă scandal și o să audă părinții.
Într-o zi când erau singuri acasă, ca de obicei a venit Andrei. Miranda s-a băgat în baie să facă duș, iar cei doi se uitau pe net la filme porno.
- Hai s-o vedem pe Miranda la baie, îi zice Liviu lui Andrei.
- Hai, a sărit repede acesta.
Cu pulele sculate, au deschis ușor ușa băii și s-au strecurat până lângă cadă și se uitau printr-o margine a perdelei.
Miranda își băgase două degete în pizda și se freca asiduu.
Băieții își băgase mâinile în chiloți și își frecau pulele. Miranda stătea rezemată de perete și se masturba cu ochii închiși. Când a deschis ochii într-un timp, i-a văzut pe cei doi băieți care o priveau cu ochii mari.
- Luav-ar naiba, plecați de-aici, nu vă e rușine? Vă spun lu mama!
- Ce-o să-i spui, că te frecai in pizda, îi zise Liviu. Decât să te freci cu degetele, mai bine stai să te futem amândoi, că avem niște pulee...
- Ce, sunteți nebuni? Nu vreau, mi-e frică!
- Hai tu, nu fi rea, nu ți-e milă de noi cum ne chinuim făcând laba? Hai tu, c-o să ne simțim bine toți trei, începu și Andrei s-o înduplece.
În acest timp cei doi băieți se dezbracasera și cu pulele par intrară lângă ea în cadă. Amândoi erau bine dezvoltați, ca doi bărbați, Andrei avea o blăniță frumoasă pe piept care sfârșea la pula. Liviu era și el dezvoltat, iar pula era înconjurată de floci creți.
Au prins-o între ei ca într-un sandviș începând s-o sărute și să-și frece trupurile de al ei. Miranda începu să răspundă și ea, luându-le pulile în mâini și frecându-le.
- Hai mai bine în dormitor, zise Liviu.
Se ștersera în grabă și se duseră în dormitor, în pat încadrând-o de-oparte și de alta și sărutându-se înnebuniți. Liviu îi depărtă picioarele Mirandei care se lăsă manevrata și îi depărtă buzele pizdii cu degetele și se uita cu interes, minunandu-se de cele ce vedea.
- Andrei, vino și vezi ce pizda frumoasă are sor-mea! Lasă-mă s-o gust, și imediat se bagă cu capul între pulpele fetei și își lipi gura de buzele pizdii și cu limba începu să lingă interiorul care se înfierbânta la atingerile limbii lui.
Miranda incepu să se unduiasca din șolduri gemând în timp ce Andrei îi săruta țâțele ca două merisoare.
Liviu se ridică și îl chemă pe Andrei :
- Treci și tu și gustă, să vezi ce pizda dulce are!
Andrei își bagă și el capul între pulpele Mirandei, iar Liviu se așeză în genunchi la capul ei zicând :
- Scumpo, eu te-am lins în pizda, acum vreau să-mi sugi și tu pula!
- Nuu, nu vreau, mi-e scârbă!
- Ba ai s-o sugi, că așa trebuie să se poarte femeia cu bărbatul ei!
Încălecând peste gâtul ei, îi puse capul pulii pe buze, dar Miranda începu să-și miște capul în stânga și-n dreapta.
- Andrei, vino și ține-o să nu mai miște, că vreau s-o fut în gură!
- Gata fratelo, vine băiatul, că și eu vreau!
Andrei veni lângă Liviu și prinzând-o pe Miranda de maxilar și de nas, îi deschise gura, iar Liviu aplecându-se peste capul ei, îi baga pula până în gât, Miranda începând să horcăie.
- Stai așa iubito, înghite pula, că-i bună, și începu să dea din cur scoțând și bagand pula în gâtul fetei, care începu să-și regleze respirația în ritmul în care o futea Liviu. Andrei îi dăduse drumul și ea strânsese buzele în jurul pulii lui Liviu, coaiele acestuia batandu-i barba. În câteva minute sperma țâșni din pula și umplu gura Mirandei care vru s-o dea afară din gură. Andrei care stătea și se uita, o prinse de nas, iar Miranda inghiti vrând nevrând productia coaielor lui Liviu.
- Ei, cum a fost?
- Lasă-mă în pace, ți-ai bătut joc de mine!
- Hai nu te supăra iubito, încerca Liviu s-o împace.
Andrei o mângâia pe țâțe și îi zise :
- Acum n-ai să mă lași cu sămânța în coaie, lasă-mă să te fut și eu în gură!
Uitându-se la el și la pula lui care stătea lipită de burtă, zise :
- De-acum ce să mai zic! Tragemi-o și tu, deja mă simt ca o curva!
- Iubito, acum trebuie să-mi dai pizda la futut, zise Liviu.
- Ia-o, a ta e, răspunse Miranda.
În timp ce Andrei îi acoperise fața cu burta paroasa și cu pula până în gât, Liviu îi luă picioarele pe umeri si proptind pula între buzele pizdii începu să împingă încet. Fără a întâmpina nicio rezistență, pula intră până în coaie. Liviu începu să dea încet din cur, accelerand ritmul. Miranda sălta din cur venind în întâmpinarea pulii lui Liviu, iar Andrei sălta peste fața ...



    Login