Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEForumchatcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice DiverseAlte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata Din amintiri (2)
Autor : namur - 2018-05-16
Citita de 11609 ori - Nota 8.52 (91 voturi)
Zgomotul puternic al unui avion care zbura la foarte joasă înălțime, îmi produse atâta frică, încât eu, un pici de cinci ani am alergat către casă urlând cât mă țineau puterile. Lăsasem vapoarele întruchipate de bețe în gârla care curgea pe la poarta casei. Alergam urlând împiedicându-mă în poalele cămeșoiului sub care nu mai aveam nimic.
Era perioada când se terminase războiul și lumea începea să se așeze.
În casa noastră erau încartiruiți soldați care se întorceau de pe front și mama avea treabă destul de multă cu despăducherea lor, fierbându-le hainele într-un cazan, în timp ce ei se spălau în alt cazan unul pe celălalt. Erau opt bărbați tineri și mă uitam la trupurile lor fascinat de pulele lor mari și flocoase.
Râdeau când mă vedeau cu ce curiozitate îi priveam, unii mai porcoși belindu-și pula și arătându-mi coaiele mari acoperite de peri creți.
Erau la noi de o săptămână și se refăcuseră, astfel că arătau ca niște oameni normali.
Mama era singură, pentru că tata era mobilizat și cine știe prin ce coclauri își ducea și el zilele.
Speriat de avion, nu m-am oprit decât în camera unde stăteau soldații. Acolo am văzut-o pe mama goală sub trupurile goale a doi dintre ei în timp ce alți trei își frecau pulele așteptându-și rândul. Am rămas încremenit și mă uitam cum pula groasă intră în pizda mamei in timp ce coaiele celuilalt îi ocupase gura.
Mama nu părea să se opună și stătea să fie folosită de cei doi.
Unul din cei care își așteptau rândul, mă luă și mă duse în altă cameră luându-mă în brațe. Suspinând cu nasul în blănița de pe pieptul lui și el îmi șoptea vorbe alinătoare. S-a așezat pe pat cu mine în brațe, simțind drugul gros al pulii sub fundul meu.
După vreo zece minute intră în cameră cel care era cu pula în pizda mamei și-i zise celui ce mă ținea în brațe:
- Gata Ioane, du-te și dă-i bătăi!
Ion mă pasă în brațele celui care intrase și ieși frecându-și pula. Cel care mă luă din brațele lui Ion, mă sărută și-mi zise:
- Gata, taci cu tata! Acum ai opt tătici! De ce suspini, crezi că-i facem rău lu mămica? Nu puiule, noi o iubim pe mămica ta și ne iubește și ea pe noi!
Am lăsat mâna în jos să mă sprijin de pulpa lui să mă dau jos din brațe și am nimerit in flocii de la pula care erau umezi și lipicioși. M-am uitat la pula lui care era deasemenea lipicioasă.
Nervos am dus mâna la nas și am simțit un miros aparte, dar totuși plăcut. Costică, cel care mă preluase de la Ion, văzu că miroseam mana care fusese la pula lui și mă luă și mă băgă cu capul la pula lui. Am inceput să ling pula și flocii în timp ce Costică mă mângâia pe cap. Am văzut că i se scoală pula și a început s-o frece băgându-mi capul pulii in gură. Cu o mână mă ținea de cap și cu cealaltă și-o freca. După câteva minute am simțit ceva cald și cleios că mi se varsă în gură și am înghițit tot. Am auzit vocea mamei și m-am ridicat și am fugit către ea.
Era în dosul casei unde îi spăla pe cei șapte inși la pule.
Veni în urma mea și Costică cu pula bătându-se de pulpe.
Seara, mama s-a dus și s-a culcat la ei, dar nici eu nu rămăsesem singur, că la fiecare jumătate de oră venea câte unul din ei sa stea cu mine și bineînțeles îmi dădea și mie porția de caimac.
Devenise o obișnuință, că nu se mai fereau de mine și cum i se făcea vreunuia chef de futut, o luă la pula în fața mea. Mama mă lăsa să-i ling slobozul din pizdă și așa am îndrăgit bărbații.
După o lună, cei opt soldați au plecat , dar i-au lăsat o amintire mamei: au lăsat-o gravidă! Peste trei luni a venit și tata și plângând, mama i-a spus tot.
Tata nu s-a supărat, a iertat-o și i-a zis că și el a făcut același lucru pe unde a fost.
Nărăvit la pula, n-am stat pe gânduri și în scurt timp îi sugeam și pula tatii. Când mama n-am mai putut suporta bărbat în ultimile luni, gura mea primea pula lui de câte ori i se scula.
Mama a născut o fetiță pe care a botezat-o Aura.
Eram fratele ei mai mare și o iubeam foarte mult.
Am crescut, aveam paisprezece ani și-mi mirosea și mie a nucă verde, adică aveam nevoie de femeie.
Mama a simțit ce se întâmplă cu mine și m-a atenționat:
- Să nu te pună naiba să te legi de soră-ta, că dracu-i al tău!
Avea opt ani, nici nu-mi trecea prin cap așa ceva.
- Mamă, oricum te cunosc din cap până în picioare, cred că mai bine mi-ai da tu pizdă! De mic te-am lins in pizdă și după cei opt tătici și după tata, așa că ce mai contează dacă te fut și eu!
Mama s-a uitat la mine, m-a măsurat cu privirea din cap la picioare și găsindu-mă pe placul ei, zise:
- Eu sunt de acord, dar să vedem ce zice tat-tu!
Seara în pat probabil că au discutat, că mă trezesc cu tata în cameră la mine:
- Ia treci mânzule la pizdă, că mi-a zis mă-ta că ai nevoie!
Mama mă aștepta goală în pat. Femeie la aproape patruzeci de ani, era cum nu se poate mai bună.
Am început s-o ling în pizdă și am văzut că tata își golise coaiele. În timp ce eu eram în ea în culmea fericirii că aș fi vrut să bag și coaiele, nu doar pula, coaiele tatii erau supte cu poftă de mama.
Peste două săptămâni, mama mă anunță că am lăsat-o gravidă.
- Da, o zici așa, ca să nu mă mai primești la pizdă, i-am reproșat eu supărat. Ce-are pula mea, nu-ți place, nu sunt destul de bărbat? Doar te iau la pula de patru ori pe zi, plus că te mai ia și tata! De unde știi că n-ai rămas gravidă cu el?
Mama mă îmbrățișă și-mi zise:
- Prostuțule, ești foarte bărbat, ai sămânță bună, dar nu puteam rămâne gravidă cu tat-tu, că el e steril, sămânța lui nu rodește! Păi de când a venit din mobilizare și până acum, puteam să am o turmă de copii!
- Și atunci cine e tatăl meu?
- Tatăl tău e bunică-tu, tatăl meu! El m-a dezverginat și cu el am rămas gravidă, până l-am păcălit pe tat-tu și m-a luat de nevastă!
- Ahaa, de-aia ține bunicul la mine așa mult, că știe că sunt din coaiele lui! Câți ani are bunicul?
- Are 66 de ani!
- Zău că nu-i arată!
- Pai si-acum când mă mai duc pe-acolo, mi-o trage!
- Păi poate tot el te-a lăsat gravidă!
- De trei luni n-am mai fost pe la el, așa că nu căuta s-arunci vina asupra altuia! Ce, te sperie gândul de a fi tată? Nu-ți fie teamă, că nu-ți cer pensie alimentară!
- Ba chiar vreau să văd ce-ar putea să iasă din coaiele mele!
Hai să te mai fut odată, că acum chiar mă simt bărbat!
Am futut-o cu o plăcere nebună, mă simțeam foarte macho la cei paisprezece ani ai mei!
Când a venit tata, l-a anunțat și pe el, moment de mare bucurie, luându-o și el la futut.
După aceea, stând la masă, tata mă felicită pentru faptul de a fi tată.
Am rămas perplex și eu și mama!
- Știu că Gabriel e rodul lui tata-socru, de aceea nu m-am supărat că te-ai futut cu toată grupa aia de soldați, pentru că știam că nu pot procrea. Am avut oreion în stare foarte gravă când eram copil și asta mi-a produs sterilitate. Dar să știți că îl declar ca fiind al meu, că să nu se zvonească altele!
Peste nouă luni, mama mi-a născut un băiețel pe care l-am îndrăgit din prima clipă. I-am pus numele Daniel.
Pe timpul ăla femeile nășteau acasă și chiar dacă moașa satului ne-a scos afară pe tata și pe mine, tot am tras cu ochiul să văd cum vine pe lume progenitura mea.
Am văzut cum se umflă și se deschide că o floare pizda pe care am lins-o și am futut-o, că îmi venea să-mi vara iar slobozul în mijlocul acelei flori, să-mi stropesc pruncul cu licoarea vieții din pul mea. Mi se sculase pula și acolo pe loc, urmărind fazele nașterii, mi-am luat pula la labă, ejaculând bogat pe tocul ușii.
Am închis ușa și am plecat. Uitându-ma în urmă, l-am văzut pe Duluș cățelul casei cum lingea slobozul meu care se prelingea in jos. L-am înjurat in gând, zicând că ăsta ar fi in stare să-mi sugă și pula, dacă n-ar fi în pericol s-o mănânce.
Umblând așa prin casă fără rost, am intrat în camera Aurei.
Aceasta stătea pe un fotoliu cu picioarele desfăcute pe brațele lui și tata o lingea în pizdă.
"Cum pula mea, ziceam în în gand, asta la opt ani face de-astea?"
În timp ce o lingea, tata își scosese pula și și-o freca.
Mi-am făcut simțită prezența și cei doi au sărit speriați.
- Cum măi tată, ați ajuns departe cu relația?
Cu pula atârnând din pantaloni, tata îmi zise că de două luni o fute pe Aura.
- Păi cum, numai tu? Dar eu ce-am, n-am și eu pulă?
Mi se sculase iar pula și dând pantalonii jos i-am zis Aurei:
- Cum surioară, să nu-i zici tu lui Gabi al tău că vrei pulă? Vreau să te fut și eu!
Am pus-o iar în poziția dinainte și am luat-o la pula. Mă prinsese cu mâinile de buci și mă trăgea în ea, ca cea mai m...    Login