Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tot ce se poate... fute
Autor : namur - 2019-05-04
Citita de 29539 ori - Nota 1.31 (269 voturi)
Viața omului e plină de suișuri și coborâșuri.
Ca tot tânărul, m-am căsătorit din dragoste cu o fată de la țară cunoscută la un bal dintr-o comună limitrofă orașului în care locuiesc. După câteva pahare cu vin, Florica era dusă printre stele cu gândul și nu mi-a fost greu s-o ademenesc să-mi dea pizdă. La 16 ani ai ei credea că tot ce zboară se mănâncă!
Cu acordul celui care servea la bar, am dus-o în magazia cu băuturi și pe niște lăzi peste care am aruncat o pătură, am băgat „măciuca fioroasă” în ea.
Mai futusem și înainte de armată femei măritate care când au văzut pula aceea de 22 și groasă pe măsură, au botezat-o „măciuca fioroasă”! Adevărul e că după aceea nu mai scăpam de ele, o voiau mereu. După armată, trebuia să intru și eu în rândul lumii și trebuia să fac pasul hotărâtor. Auzisem că la țară mai găsești fete mari (virgine), așa că am vrut să mă conving și biata Florica mi-a căzut victimă.
Fără să vadă ce o pătrunde, când i-am proptit-o între buze, am băgat-o până la coaie. Durerea ascuțită din vintre i-a zburat toată băutura și visele din cap și plângea cu sughițuri, eu căutând s-o liniștesc, dar în timpul ăsta „măciuca fioroasă” intra și ieșea împodobită cu sângele-i de fecioară. Când pula a început să espulzeze balsamul coaielor, s-a mai liniștit din plâns, semn că slobozul alina durerea pricinuită. Cu sărutări șu promisiuni mărețe, am mai futut-o odată, înădit cum se zice, adică n-am scos pula din ea după primul futai. Ce vreți, tânăr și plin de forță!
În noaptea aceea am dus-o la „hogeacul” meu (așa-i ziceam locuinței mele), un apartament cu trei camere într-un cartier nou construit al orașului. Abia acolo a văzut ea cu ce monstru s-a confruntat pizdulicea ei, când m-am dezbrăcat să ne culcăm.
Până a pleca în armată practicasem lupte libere și în cantonamente dormeam goi, lucru care mi-a adus vreo doi colegi la supt pula când au văzut ce am între picioare. Eu, băiat bun, nu i-am refuzat și îi mai aveam clienți și după armată. În limbaj care se folosește acum, eram bisexual (futeam și femei și bărbați).
Deci de acolo mă învățasem să dorm gol!
Am lăsat-o pe Florica să mă studieze în amănunt (până și între buci s-a uitat) și abia am convins-o să se dezbrace complet.
A doua zi (era duminică) m-am dus cu ea acasă la ai ei, cu riscul de a fi ciomăgit. Le-am spus că fiica lor nu mai e fecioară și că o vreau de soție. După lamentările de rigoare, în special ale soacră-mi, am căzut la pace și după o lună eram căsătoriți.
Părinții mei au cam strâmbat din nas, dar le-am dat pace, pentru că eu aveam locuința mea, nu mă duceam peste ei cum a făcut sor-mea care și-a adus „zestrea” de bărbat acasă la mama și la tata. peste o lună după căsătorie, Florica m-a anunțat că a rămas. Chiar așa mi-a zis întro dimineață când se sculase să-mi pregătească micul dejun și pachetul pentru serviciu:
- Știi, am rămas!
- N-am înțeles!
Agățându-se de gâtul meu și sărutându-mă repetă:
- Am rămas însărcinată!
- Iu-huu!
Am sărutat-o la rândul meu și cu riscul că întârzii, i-am zis_
- Hai să-i dea tata lui ăsta micu niște lăptic!
Și dezbrăcându-ne, mi-am luat femeia la pulă.
În ziua aia nu m-am mai dus la serviciu. Numa-n pulă am ținut-o pe Florica. Atunci mi-a cerut prima dată s-o fut în gură, după ce mi-a pupat pula și coaiele. I-am împlinit dorința și mă uitam la ea cum îmi înghițea slobozul.
La 23 de ani eram tatăl unei fetițe frumoase pe care am botezat-o Florentina. Nopțile ne erau ocupate și cu plânsetul copilei, nu numai cu sexul. La un an și jumătate a înțărcat-o pentru că Florica urma niște cursuri de infirmieră, după care s-a angajat la spital.
Amândoi cu serviciu, aveam nevoie de ajutor și cel mai bun ajutor era soacră-mea care s-a mutat la noi.
Florica lucrând în ture, nopțile de plăcere s-au rărit și întâlnirile noastre sexuale erau tot mai rare. Aveam insomnii pentru că aveam nevoie de femeie.
Într-o noapte m-am sculat și beam un pahar de tărie la bucătărie. Soacră-mea auzind zgomot , a ieșit din camera în care dormea cu Tina și văzând lumina aprinsă la bucătărie, intră și mă întrebă:
- Ce-i cu tine, n-ai somn?
- Păi nu prea am...
- Te văd supărat, ce ai?
M-am uitat la ea, în cămașă de noapte care-i puneau în evidență sânii, carnea pe brațe era întinsă, fără zbârcituri, pulpele pline, oleacă de burtică ce n-o făcea displăcută... „e bună baba de pulă”!
La aproape 24 de ani ai mei, ea era babă la 40 de ani.
- Mai bine ține-mi de urât la pahar, îi zic eu.
Și după câteva pahare îi zic:
- Uite ce-i, sunt tânăr, în putere, cu Florica mă văd rar în pat, am nevoie de femeie, vreau pizdă să fut!
Mădălina (soacră-mea) băuse, dar nu îndeajuns să fie beată și când mă auzi, își făcu cruce.
- Doamne Dumnezeule, măi Cristi mamă, nu te-am auzit vorbind niciodată așa, ce-i cu tine?
- Vreau pizdă mamă-soacră, vreau pizdă!
Am pus mâna pe pulpa ei peste cămașă, ea începând să tremure.
Eu aveam pula par. Am dat pantalonii de pijama jos și i-am arătat pula:
- Uite, pula asta vrea să intre într-o pizdă să fută, coaiele astea sunt pline!
I-am băgat mâna la pizdă care era umedă și i-am astupat gura cu gura mea.
Am simțit-o moale și ridicând-o de pe scaun am dus-o în camera mea. Nu s-a opus când am dezbrăcat-o de cămașă lăsand-o goală și abia cțnd i-am înfipt pula în pizdă, a oftat:
- Ooh, ce mare e!
Am futut-o la greu, că a avut două orgasme unul după altul și mă strângea și mă pupa cum parcă nici fii-sa Florica n-o făcea.
Fără să i-o cer eu, după ce am futut-o mi-a supt pula!
În scurt timp, fără să-i zic eu, în lipsa Floricăi, venea singură la pulă. Ca și Florica înghițea slobozul cu plăcere.
Din când în când mă mai duceam pe la socru-meu să-l mai ajut la unele treburi mai grele și uneori rămâneam să dorm acolo.
Poama de soacră-mea venea și ea, profitând că Florica era liberă și putea să aibă grijă de Tina.
Într-o noapte mă trezesc cu soacră-mea peste mine. Fire pătimașă cum sunt, am pus pula pe ea, când ne-am trezit cu socrul care se uita la noi și-și freca pula.
M-am cam jenat șu am vrut să mă retrag tocmai când soacră-mea dădea contre înebunită:
- Dă-i, dă-i bagămi-o adânc gemea ea, transpirată toată
Cu un ultim efort, i-am umplut pizda cu sloboz și m-am ridicat oarecum rușinat că o făcusem în fața lui.
Dar Pavel s-a repezit imediat și a început s-o lingă în pizdă, culegând cu limba tot slobozul lăsat de mine.
În noaptea aceea am fost răsfățat de limbile amândorura care m-au lins și-n cur.
Toate bune și frumoase, dar când m-a anunțat soacră-mea că a rămas gravidă, a căzut cerul pe mine.
- Nu-ți face griji, mă liniști socri-miu, că o să zic că e al meu! Numai să mă lași și pe mine să mă bucur de pula ta!
Eram prins la mijloc, că nici pe nevast-mea nu puteam s-o neglijez, că intra la bănuieli, și nici de ei doi nu puteam scăpa.
Îmi făceam timp totuși să-i mulțumesc pe toți.
Numai că soacră-mea peste o lună a pierdut sarcina și am scăpat de un necaz.
Dar viața merge înainte, timpul trece și când avea Tina 13 ani nevastămea a trecut la cei drepți în urma unui icter galopant.
Colac peste pupăză, Tina a fost violată de patru inși (așa zice ea) necunoscuți.
La 14 ani a născut un băiețel pe care l-a botezat Dragoș.
Soacră-mea a fost cea care a ajutat-o în problemele ivite, eu mulțumind-o pentru ajurorul ei cu pula de care nu se mai sătura. Socri-miu, dăduse colțul, adică părăsise această lume.
Ca necazurile să nu fie singure, a mai apărut unul: eu am fost disponibilizat, dândumi-se cinci salarii compensatorii și un șut în cur. Cu doi copii (Tina chiar dacă născuse, era totuși un copil), fără serviciu, trai pe vătrai!
După un an soacră-mea ne-a părăsit și ea și descurcă-te Cristi dacă ai cum. La 38 de ani, a trebuit să-mi caut de lucru.
După vreo două luni și mofturi, m-am angajat agent de pază la o firmă. Job nou, lucru în ture, nu era tocmai ce căutam eu, dar ce nu face omul la necaz!
Au trecut vreo cinci ani cu aceste necazuri cu care mă împăcasem și pofta mea de sex nu se potolise. Am avut câteva aventuri pasagere, dar eu voiam să fie ceva al meu, de care să nu mă rog. Tina își găsise un job ca vânzătoare la un magazin și Dragoș era când cu mine când cu Tina. Dealtfel el îmi zicea tată așa cum o auzise pe mă-sa.
Dacă eu mă ferisem de Tina ca să mă vadă gol, ea nu-și făcea probleme din astea și o surprindeam de multe ori în chiloți, ștoți din ăia cum se poartă avum, cu ața-n cur și-un peticuț care acoperă doar găurica dintre buzele pizdii, deci o vedeam aproape goală. O fi ea fiică-mea, dar când vezi așa iapă tânără că-ți defilează prin casă, de lemn să fii și tot și se scoală!
Într-o zi n-am mai răbdat și i-am zis:
- De când tot umbli așa prin fața mea, crezi că nu mai am pulă? Sunt bărbat și am nevoie de femeie, ce zici, ne futem și noi?
- Vaai tată, cum poți vorbi așa?
Nervos, m-am apropiat de ea, i-am smuls ața aceea pe care o numea chilot și i-am băgat un deget în pizdă.
- Fără nici o discuție, acum treci în pat la mine!
Cu mâna la pizdă, intră în camera mea și se trânti pe pat.
Când am dat pantalonii jos și a văzut dita-mai pula, a făcut ochii mari și si-a dus mâna la gură a mirare.
- Vai tată, mi-e frică, e prea mare!
- Pentru o pizdă care a dat naștere unui copil, nu e mare deloc!
M-am apropiat de ea:
- Pune mâna pe ea că nu mușcă!
A cuprins-o cu ambele mâini și când a văzut cât e de rigidă, a început s-o miște ca pe o manșă.
- Nu schimba vitezele, pune gura și gust-o!
- Dar mi-e scârbă, n-am făcut niciodată asta!
- În pula mea de curvă, n-ai să zici că ăia patru care zici că te-a violat nu ți-a băgat-o și-n gură! Deschide gura!
I-am băgat capul pulii în gură și a început să dea roată cu limba în jurul lui.
- A-aa-aahh!
Am prins-o de cap în timp ce din pulă îmi ieseau jeturi groase de sloboz. Credeam că o să miște din cap ca să nu-l înghită, dar cu ochii în ochii mei, înghițea cu mare plăcere.
Cu picioarele pe umeri am intrat în ea tot. Mă prinsese cu mâinile de buci și mă trăgea în ea, dând contre în același timp.
În timp ce noi ne satisfăceam plăcerile, a intrat Dragoș care dormea în cealaltă cameră:
- Tata, tata ce-i faci lu mama?
Apucasem să-mi dau drumul și încă mai curgea sloboz din capul pulii sub privirea uimită a piciului de cinci ani.
- Nimic, tata o iubește pe mama!
Se uita când la pula mea, când la pizda Tinei dintre buzele căreia se prelingea spuma albă. A fugit apoi afară.
L-am găsit în camera unde dormea cu mă-sa, gânditor, după ce fusesem la baie și mă spălasem.
- Ce-i cu tine puiuț, la ce te gândești?
Băgă mâna în chiloții mei și umblând cu degetele prin floci, întrebă mirat:
- De ce tu ai păr și eu nu am?
- O să ai și tu când o să fii mare ca mine!
A rămas mai departe gânditor.
Când a ieșit și Tina din baie am întrebat-o:
- Și cum era cu chestia că n-ai mai luat o pulă în gură?
Pe urmă mi-a povestit că ăsta fusese testul hotărâtor la angajare. Patronul, un tânăr de 25 de ani avea plăcerea asta și în fiecare dimineață era rândul uneia din ele să-l satisfacă.
- Și e mai bună ca a mea?
- Dar nici nu se compară, a ta e superbă!
- Parcă ziceai că-i prea mare!
- Eeh, făceam și eu pe mironosița!
Acum nu mai trebuia să caut, aveam acasă!
De când ne surprinsese Dragoș, acesta pândea momentul când dormeam singur și venea si se băga între picioarele mele (v-am zis că dormeam gol) și se juca cu degetele prin floci. L-am îndepărtat de câteva ori că mi se scula pula, dar într-o zi când venind de la tura de noapte, m-am culcat. M-am trezitcu pula sculată pe care Dragoș o mângâia.
L-am certat, i-am zis că nu e normal așa ceva și când făceam sex cu Tina, încuiam ușa. În ochii Tinei nu mai eram tata, eram bărbatul pe care și-l dorise. Ca și mă-sa și bunică-sa mă iubea total, adică zonele mele intime erau pupate și linse cu mare plăcere.
Când Dragoș a împlinit 15 ani, l-am dus la mare. N-aveam bani de hotel, dar am mers cu cortul. De mâncare găseam la sistemul „împinge tava”, așa că nu aveam mult de cheltuit. Tina obținuse de la patron doar o învoire de cinci zile, restul de zece zile din concediul meu am rămas doar eu cu Dragoș la mare.
Cât stăteam la plajă, am observat că Dragoș avea ochi doar pentru bărbați, caracterizându-i pe fiecare.
La cort ajungeam pe la zece-unsprezece noaptea și picam lați de obosiți.
Visam, visam că eram cu Tina care îmi sugea pula într-un fel în care n-o mai făcuse până atunci, Când mi-am dat drumul, m-am trezit: Dragoș era cu un sfert din pula mea în gură (atât îi încăpea) și sugea de zor.
I-am trăznit una peste cap de a sărit ca ars.
Am stat de vorbă cu el, i-am explicat, dar degeaba. Mi-a zis că el e atras de bărbați și că are colegi care i-au povestit ce plăcere ai când te fute un bărbat.
- Și ai făcut-o cu vreunul din ei?
- Nu tăticule, că pentru mine tu ești bărbatul ideal, vreau ca tu să mă fuți!
- Nu crezi că te-aș putea răni? Gândește-te numai ce mică e găurica ta și ce groasă și lungă e pula mea. Te rup măi copile!
- Off tati, chiar dacă mor, vreau să mor fericit în pula ta, că e cea mai frumoasă din câte există!
Și iar a tăbărât cu gura pe pula mea. Avea același comportament ca m-sa și bunică-sa. Limba lui îmi străpungea ușor anusul și-l auzeam mormăind de plăcrere printre flocii dintre buci. Mi s-a sculat iar pula și i-am zis să-și dea chiloții jos. Avea pula destul de dezvoltată înconjurată de floci și ejaculase în timp ce mă futea cu limba-n cur. Pe firișoarele rare de pe coaie se întindea slobozul lui de adolescent și nu știu ce sentiment m-a apucat, că i-am luat coaiele-n gură și i le-am supt apoi pula care s-a f&...



    Login