Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Invidia
Autor : namur - 2019-04-07
Citita de 17471 ori - Nota 1.82 (275 voturi)
De mic am fost atras de trupurile gosle ale oamenilor, fie ei bărbați sau femei. Eram incitat de părul care creștea în zona pubiană, ceea ce la mine nu vedeam. Am văzut asta prima dată când priveam la flăcăii care se scăldau în râul care trecea cam la vreo câteva sute de metri de sat. Unii aveau păr și pe piept, aproape toți la subsuori și aveam să descopăr mai târziu că aveau păr și între buci. Dar și mai mare mi-a fost mirarea când am văzut că sora mea Leonica nu avea puță ca a mea și doar o crăpătură pe unde făcea pipi. Era mai mică decât mine cu doi ani și din pură curiozitate copilărească ne examinam trupurile când ne jucam. Dealtfel și ea s-a mirat când a văzut puța mea cu trăistuța aceea sub ea. A pus mâna pe ea, a mângăiat trăistuța, la rândul meu uitându-mă și eu în crăpătura ce-o avea între picioare. Ne uitam unul la celălalt când ne pișam și îmi plăcea cum țâșnea jetul dintre cele două buze dolofane. Cred că aveam cinci ani când noi ne esploram zonele genitale. Descoperisem apoi că pielea care forma un țumburuc la puța mea se trăgea înapoi și descoperea o mingică prin crăpătura căreia ieșea pișatul. I-am arătat Leonicăi acest lucru și avea o plăcere deosebită să-mi dea pielea înapoi de pe puță. Acum eram interesați să vedem cum are mama și tata cele ce aveam noi și îi pândeam de câte ori aveam ocazia, dar n-am reușit.
Tata avea un serviciu în care lipsea câte o săptămână, două de acasă. Mama, singură cu doi copii și cu gospodăria mai apela la câte cineva de parte bărbătească să o ajute. Acest cineva eraun vecin care se despărțise de nevastă, nu știu din care motiv.
Într-o seară, după ce-am mâncat, mama ne trimise la culcare, ea rămânând să mai vorbească cu vecinul Săndel.
Peste noapte mi s-a făcut sete și m-am dus în bucătărie să beau apă. După ce mi-am potolit setea, îndreptându-mă către camera unde dormeam, am auzit din camera mamei niște oftaturi și vorbe spuse în soaptă. Am deschis ușa ușor, fără zgomot și am băgat capul să văd ce se întâmplă.
La lumina lămpiței de pe noptieră l-am văzut pe vecinul Săndel complet gol călare peste mama care deasemeni era goală.
El o mușca de țâțe, fiind băgat cu trupul între picioarele mamei, care ofta cu ochii închiși. Curiozitatea mea a depășit frica și m-am dus la capătul patului să văd de aproape ce se întâmplă.
Vedeam partea din spate a vecinului, cu niște coaie mari păroase care se zbăteau în timp ce el se avânta înainte și înapoi între pulpele depărtate ale mamei. În fracțiuni de secundă vedeam pula cum ieșea și intra în crăpătura dintre pulpele ei, crăpătură cu mult păr în jurul ei.
Gemetele mamei se accentuau însoțite de icnetele lui. Vocea mamei se auzi:
- Săndel scumpule să nu-ți dai drumul în mine, o scoți când îți vine!
Printre icnete, Săndel răspunse:
- Da, o-oo sco-ot, da-hrr o ie-hei în ghu-ură!
- Da iubitule, așa cum spui tu!
- Aa-aah-haa, îmi vhii-iinee!
Săndel se smulse dintre pulpele mamei si o încălecă pe gât gemând:
- Ia-o și înghite-mi slobozul!
Se auzeau doar înhițiturile mamei în timp ce mâna lui Săndel se mișca repede în față.
Am ieșit repede din cameră fără să mai închid ușa și m-am băgat repede în pat. Aveam imaginile văzute încă în fața ochilor și așa am adormit.
În timpul zilei, când ne jucam cu puțele noastre, i-am zis Leonicăi ce văzusem noaptea. Ea îmi belea puța și i-am zis s-o ia în gură cum văzusem la mama și la nea Săndel. Leonica a luat-o-n gură și mi s-a întărit în timp ce limba ei dădea roată capului.
- Desfă picioarele s-o bag în puța ta, că așa i-a băgat-o și nea Săndel la mama!
Am băgat puța mea sculată între buzițele puței ei și am împins.
- Aau, mă doare a tresărit Leonica retrăgându-se. Puța mea dăduse de un obstacol când sor-mea s-a văitat.
Am renunțat și am continuat cu alte jocuri.
În zilele următoare am continuat jocul nostru incestuos, doar că Leonica voia să i-o bag doar la intrarea între buze și s-o frec ușor.
Noaptea în pat o frecam cu degetul și o vedeam cum se ondulează de șale și geme.
Jocurile de acest fel au continuat vreo trei ani, fără să finalizăm ceva. O vedeam pe Leonica tot mai ahtiată în acest joc. Noaptea în pat băgam puța, dar până la „obstacolul” care încheia jocul.
Avansasem în joaca noastră si eu foloseam limba în loc de deget sau puță. Dealtfel și ea îmi lua puța în gură și începuse s-o sugă. La școală cu băieții vorbeam de fete, de pizdă, unii se lăudau că futuse, ceea ce la 10 - 12 ani era un non-sens.
Ăia ma mari din clasele a 7-a și a 8-a, ne chemau la wc-eu să ne arate ce pule mari au și că le crescuse flocii. Noi ăștia mai mici puneam mâna pe ele, pe coaie, plimbam degetele prin flocii lor ușor invidioși că n-aveam și noi. Câte unul și-o lua la labă și vedeam cum țâșnește sperma pe pereții wc-ului prelingându-se ca niște muci albi. După o astfel de demonstrație, când a sunat de intrare la ore nu m-am dus și m-am întors în wc-eu unde am adunat cu degetul din mucii aia și i-am mirosit. Mi-a plăcut mirosul și am pus pe limbă. Plăcându-mi gustul, am adunat toți stropii de pe pereți și i-am înghițit. Neavând ce face, am început să-mi frec puța care era pe cale să devină pulă ca să văd dacă poate ieși și de la mine ceea ce gustasem de pe pereți. Mă ustura capul pulii de atâta frecat, dar în zadar.
Acasă îl pândeam când pe tata, când pe nea Săndel să le văd pulele, dar în scurte ocazii când doar se pișau. Eu vroiam ma mult, să pun mâna pe ele, să le gust.
Leonica nu mai dormea cu mine, dormea cu mama, așa că tata dormea cu mine. Cred că și întâlnirile pentru sex dintre ei erau mai rare, că de multe ori noaptea, tata mă lua în brațe și-i simțeam pula sculată.
Odată, într-o îmbrățișare din asta, am dus mâna la spate și l-am apucat de pulă prin pijama. Și-a scos-o și mi-a pus-o în mână. Lungă, groasă și fierbinte, parcă mă invita la mai mult.
M-am întors cu fața la el și i-am șoptit:
- Tată, te iubesc!
- Și eu te iubesc Dănuțule!
Am băgat mâna în pijamale și i-am mângâiat coaiele. Îmi plăcea mângâierea părului de pe ele și am continuat sub ele la rădăcina pulii unde flocii erau deși.
- Tată, lasă-mă să te iubesc, vreau să te iubesc la pulă!
- Da Dănuțule, fă ce vrei cu ea!
I-am tras pantalonii de pijama de pe el și m-am băgat cu capul sub pătură începând să-i sărut burta păroasă, lăsându-mă în jos către pulă. Am dat repede peste ea, că era ridicată pe burtă. Mirosul ăla de pulă escitată mă înebunea și nu mai știam ce să fac, să-l ling, să-l sărut... Aș fi vrut să am mai multe guri, cu fiecare să fac ceva la frumusețea aceea de pulă. Am luat capul pulii în gură și-l lingeam cu limba în jur sugând . Mâna tatei mă mângâia pe cap oftând. Se ridică, dezbrăcă și bluza pijamalei oferindumi-se cu totul. La cei 35 de ani ai săi avea nevoie să se descarce și eu abia așteptam. Fără pijama îl admiram în toată splendoarea lui. M-am băgat iar între picioarele lui și i-am luat coaiele în gură pe rând, sugându-le. Simțeam gustul ușor sărat amestecat cu miros de pulă. Degetele îmi umblau printre bucile lui, simțeam părul des din jurul anusului care fremăta sub degetele mele.
- Ooh Dănuț, mă omori!
Tata dădea din fund, limba mea lingea zonele inghinale care abundau de păr ușor umed.
Gemea el, gemeam și eu murmurând:
- Tăticule, mi-e foame de tine!
- Ia-mă și mânâncă-mă Dănuțul lui tata, că îți dă tata tot ce are mai bun!
Ajunsesem cu limba între buci și lingeam anusul care se mișca sub asalturile limbii mele
Era prima dată când aveam un bărbat la dispoziția mea și nevoia de el mă ghida instinctiv cum să-l iubesc.
- Aaahh, ia-o-n gură că acuși îmi dau drumul!
Am înlocuit limba cu degetele și doar am apucat să iau capul pulii în gură, că jeturile calde îmi inundau gura. Înghițeam cu poftă ceea ce ejacula tata și doream să țină cât mai mult.
Dar se știe că oricât ar fi de stătut, mai mult de cinci-șase jeturi puternice nu are de unde ieși.
După acest festin m-am lipit cu fața de pieptul lui păros și îl sărutam lingând în același timp.
Așa am adormit în brațele lui, mulțumiți amândoi.
Dimineța m-am trezit cu capul pulii că-mi forța buzele să mi le deschidă. Am luat-o iar la lins și supt și am mai primit o porție copioasă. În ziua ce a urmat, făceam ce făceam și îmi sărutam tatăl.
- Ce l-a apucat dragostea așa de tine pe Dănuț, l-a întrebat mama.
- Eeh, e la vârsta când are nevoie de tată. Vezi și tu că eu lipsesc mult de-acasă. Nu știu tu cum suporți lipsa mea!
- Eei, eu sunt femeie învățată cu lipsurile și greutățile!
Numai eu știam ce contre îi dădea lui nea Săndel.
Acesta era mai tânăr si decât tata și decât mama, cred că avea vreo 25 de ani, dar era BĂRBAT! Partea proastă era că eu nu știam cum să fac ca să am acces la pula lui.
Scăpasem la pula tatei, dar asta nu mă încălzea prea tare, că iar lipsea câte o săptămână.
Aveam 14 ani, ejaculasem pentru prima dată în somn, făcusem o hartă în pat de toată frumusețea.
Când a văzut mama, s-a uitat într-un anume fel la mine de-mi venea să intru în pământ de rușine.
Când rămâneam singur cu sor-mea, mă rugam de ea să-mi arate pizda, să ne mai jucăm ca altădată.
- Nuu, că mi-a explicat mama ce se întâmplă între o femeie și un bărbat!
- Hai fă, că-ți arăt și eu pula. Acum am și floci!
Într-adevăr aveam și eu un crângușor de pădure deasupra pulii.
Mă lăudam la cei mai mici de la școală și acum mi-o frecam și eu de împroșcam pereții wc-ului. Ba găsisem unul de clasa a 4-a cu care mă duceam în pădurea de la marginea satului și mi-o sugea.
Dar nu eram mulțumit cu suptul, eu voiam să fut.
Codruț, cel care mă sugea, era înebunit după pulă, așa că am schimbat tactica!
În timp ce mergeam cu el către pădure, îi zic:
- Măi Duțule, eu vreau mai mult, nu mi-e de-ajuns că mă sugi, vreau să te fut în cur!
- Ce-ai mă, ești nebun? Vrei să mă spargi în cur?
- Dacă vrei să-ți mai dau pulă, trebuie să-mi dai și curul, altfel stricăm relația!
- Hai măă, ce ești așaa!
Mă oprii și mă prefăcui că mă întorc.
- Adio, nu mai avem ce vorbi!
- Hai mă că stau, dar să ai grijă să nu mă rupi!
Ajunși la locul nostru, îmi dădui pantalonii și chiloții jos și Duțu trecu la „aparat”.
Când se întări bine, i-am zis:
- Hai, nădragii jos și treci la pulă!
- Hai măă, credeam că ai renunțat...
- Gurrra! Dă-mi găoaza să și-o sparg!
Eram nervos, stare în care nu mă mai văzuse Duțu.
Panicat, dădu pantalonii și chiloții jos. Atunci am văzut că nu stătea rău la capitolul pulă. Era destul de mărișoară pentru vârsta lui și avea și câteva firișoare de păr deasupra pulii.
- Prinde-te cu mâinile de pomul ăla și stai aplecat de șale!
Așezat în poziția cerută, i-am desfăcut bucile și m-am uitat la găurica pe care trebuia s-o străpung. Am scupat în palmă o cantitate apreciabilă de salivă și am început să-i frec anusul, băgând câte un deget. Duțu tresărea de câte ori împingeam degetul în curul lui. Am continuat cu două degete la care Duțu a început să scâncească.
- Taci în pula mea odată că nu mori!
I-am articulat două palme peste buci.
Aveam două degete băgate destul de adânc în curul lui și el doar gemea. Mi-am uns capul pulii cu salivă apoi l-am proptit în anus. Am împins puternic și capul pulii mi-a fost înghițit de anus.
- Aole-ole-oleeeu!
- Taci curvo, stai să te fut, că al pulii mele ești acum!
Și am împins, pula intrând jumătate.
- Ha-haauleuu, mă doareee!
Iar i-am dat două palme peste buci. Relaxându-se, am împins pula până în coaie.
- Ha-ah, ha-ah, gemea Duțu în timp ce mișcam pula când în afară, când înăuntru.
Strânsoarea anusului și căldura din interior îmi provocă ejacularea, moment în care l-am tras adânc în pulă, aplecându-mă peste el. Când am scos pula, în jurul capului era un inel de căcat.
I-am arătat-o și i-am zis:
- Acum ar trebui s-o cureți cu limba!
- Dă-te mă, ești nebun? După ce mi-ai spart găoaza mai ai și pretenții?
- lasă, că n-a curs sânge! Trebuie să te mai fut de câteva ori ca să te obișnuiești!
Am mers la pârâiașul care susura în apropiere si i-am zis să-mi spele pula. A spălat-o și a șters-o cu batista lui.
- Poți s-o pupi acum, ca să-i mulțumești că te-a dezverginat!
N-a zis nimic, s-a spălat și el la cur și s-a șters cu aceeași batistă. În timp ce se spăla se tot uita la degete dacă nu are sânge pe ele.
Ne-am îmbrăcat și am plecat spre casă.
Pe drum l-am întrebat dacă i se scoală pula.
- Daa, am dimineața un pulan!
- Și ți-o freci?
- Am frecat-o, dar nu iese nimic!
Nu i-am zis că mi-ar fi plăcut să i-o sug dacă avea spermă.

Acasă treburile erau ca mai înainte, în sensul că în lipsa tatei mama se futea în draci cu nea Săndel și-i pândeam, uitându-mă la pizda mamei pe care aș fi futut-o și eu.
Leonica parcă-mi făcea în ciudă, lua niște poziții în fața mea de mă scotea din minți.
Odată am luat-o prin surprindere și i-am băgat mâna la pizdă. A sărit ca arsă.
- Te spun lu mama, să știi!
- Hai fă, nu fi proastă, ne futem și noi, ce trebuie să știe și alții!
- Daa, acu ești și mai periculos, că mi-a zis mama că ai și sămânță!
- Hai fă, măcar în gură să te fut, că acolo nu rîmâi gravidă!
Am scos pula și i-am arătat-o sculată, belită cu picătura aceea străvezie în crăpătura din cap.
- Mamăă, ce mare ți-a crescut! O să pun doar limba, ca am auzit de la colege că are un gust ciudat.
Când a scos limba, am prins-o de cap și i-am împins-o în gură. Se zbătea să scape, dar eu o țineam bine și mișcam deja din fund.
Eram excitat de când îi băgasem mâna la pizdă, așa că am ejaculat câteva jeturi groase.
- Mmhmââ, chhmhhââ!
Căuta să scuipe, dar am ținut-o de nas și i-am zis răstit sotto voce:
- Taci în pula mea și-nghite că asta e cea mai bună parte de la un bărbat!
Neavând încotro, a înghițit și a plecat supărată. Mă uitam apoi cum se spăla în gură de parcă ar fi înghițit căcat.
Într-o zi, mama era plecată la oraș cu niște treburi și noi am rămas acasă cu nea Săndel.
Vară, cald, nu-ți venea decât să stai să lenevești
Nea Săndel, într-un șort larg, stătea trântit la umbră cu genunchii flexați. Pe un vrac al șortului se vedeau coaiele mari, bogate și pe celălalt se vedea pula negricioasă ușor decalotată.
Leonica nu-și mai lua ochii dela cele ce vedea și-și mușca buzele. Am plecat de-acolo, mi-am luat sculele de pescuit și am plecat la râu sî prind ceva pește.
Pe drum m-am întâlnit cu Georgică, ăl mai iscusit în pescuit și-mi zice să nu mă duc degeaba că nu trage peștele, că e prea cald.
M-am întors înapoi dezamăgit.
Liniște peste tot. Leonica probabil că doarme, nea Săndel s-o fi dus acasă, poate o prind pe sor-mea în toane bune s-o iau la pulă.
Intru în casă și aud foșnet, șoate și patul scârțâind.
Iisuseee, trăzni-ar cel de sus!
Leonica goală sub trupul de mascul alfa al lui nea Săndel, gemea în pula lui. Pula intra și ieșea plină de sânge în pizda Leonicăi care îl săruta pe nea Săndel de mama focului.
Deodată nea Săndel mugi scurt și se lipi strâns de trupul Leonicăi. Bucile păroase se strângeau spasmodic în timp ce pula ejacula în pizda deflorată a soră-mii.
Când se ridică de pe ea, pula avea urme de sânge și spermă pe ea. Nea Săndel se duse cu pula la gura ei, Leonica începând s-o lingă și s-o pupe.
- Hai, pupă 5...



    Login