Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Origini incerte (1)
Autor : namur - 2019-04-17
Citita de 21939 ori - Nota 2.06 (284 voturi)
Provin dintr-o familie medie, adică eram patru copii, două fete și doi băieți. Surorile Silvia și Teodora (Vica și Dorina) erau mai mari, băieții Cristian și Veniamin (Cristi și Minu - adică eu) urmând după ele.
Ceea ce urmează să vă povestesc se petrecea când eu aveam șase ani și o însoțeam pe sor-mea Dorina care avea cincisprezece ani la întâlnirile cu un băiat de nouăsprezece ani care era student la arhitectură. Eu constituiam garanția că nu se petrece nimic necuviincios între Dorina și Sandu.
Habar n-aveam eu că necuviința plecase încă de la constituirea familiei nostre! Să mă explic:
Tata și unchiul Andrei erau frați gemeni, părinții lor și bunicii noștri fiind morți, ei se aveau doar unul pe celălalt. Când tata (Mihai) s-a căsătorit, a venit în căsnicie cu unchiul Andrei.
Asta spre fericirea mamei (aveam s-o aflu mai târziu) care avea doi bărbați la dispoziție. De când deschisesem ochii asupra a tot ceea ce mă înconjura, unchiul Andrei era de-al casei. Dormitorul matrimonial le aparținea la toți trei.
Dacă tata avea serviciu (funcționar la o întreprindere locală, filială a unei mari companii naționale), unchiul Andrei era factotumul în gospodărie.
Era în perioada consolidării comunismului în România și ca și celelalte ramuri și învățământul era în perioada de a-și găsi drumul. Dorina terminase școala elementară și era elevă la o școală tehnică de construcții, un fel de liceu industrial, dar cu pretenții mai mari. Așa îl cunoscuse pe Sandu care venea pe la școala pe care o absolvise și el.
Însoțindu-i la întâlnirile lor, Sandu se dovedi a fi inventiv și grație a doi lei pe care mi-i dădea și a câtorva prăjituri de la cofetărie, mergeam toți trei la o locuință ce aparținuse unei mătuși de-a lui și pe care o moștenise el. Punându-mi prăjiturile în față și niște piese de machete pe care le folosea el la studiile sale, el și cu Dorina se retrăgeau într-o cameră pentru circa o oră.
Într-una din întâlnirile astea, plictisindu-mă de aceleași lucruri , am căutat intr-un teanc de reviste. Unele erau de specialitate, dar am dat peste una cu femei și bărbași în scene care mai de care mai explicite. Mă uitam la mădularele bărbaților care intrau în crăpătura dintre pulpele femeilor și la figurile lor care exprimau durere în concepția mea, astfel găsindu-mă Sandu care îmi smulse revista din mână.
- De ce umbli unde n-ai voie?
Faptul că mă găsise în vină și tonul pe care-l folosise mă făcu să plâng. Dându-și seama că sărise calul mă luă și mă strânse cu fața exact pe pula lui care emana din chiloții pe care-i purta un miros aparte. Pula era într-o stare semierectă, că o simțeam pulsând din când în când. Încetând smiorcăitul, Sandu căută să mă îndepărteze de lângă trupul lui, dar eu îmi băgasem o mână printre pulpele lui și-i încercuisem pulpa rămânând cu nasul îa sursa acelui miros.
- Ce faci, de ce mă ții așa, dă-mi drumul!
- A ce miroase?
- Ești prea mic pentru asta, ai să afli când o să mai crești!
M-am lăsat îndepărtat, el întorcându-se în camera din care tocmai ieșise.
La întâlnirea următoare, nu m-am putut stăpâni și după vreo zece minute după ce se retrăsese el cu Dorina în cameră, m-am dus și am crăpat puțin ușa.
Sandu era complet gol și cu mădularul în gura ei mișca din fund înainte și înapoi. Se retrase după un timp zicând:
- Hai, dă-mi pizdulicea să ți-o fut!
Cuvântul îl mai auzisem în alt context și nu înțelegeam care era rostul lui în relația lor.
Dorina care era doar în chiloți, îi dădu jos și văzui un petic triunghiular de păr între pulpele ei. Culcându-se pe pat, depărtă picioarele și dintre flocii aceia am văzut un moț rosu. Pula lui Sandu despică moțul acela și intră brusc până la coaie în scâncetul Dorinei.
- Taaci că știu că-ți place, îi zise Sandu, începând să facă aceleași mișcări care le făcuse mai înainte.
Dorina gemea sub el, privirii mele rămânâdu-i doar coaiele care se loveau de buci și flocii dintre ele și cur.
Am închis ușa la loc și m-am întors plângând la masa unde stăteam, de mila surorii mele.
După un timp, vine din nou Sandu să vadă ce fac.
- Ce-ai, de ce plângi?
Printre suspine i-am zis că plâng de răul făcut Dorinei.
- Ce rău, ce tot spui?
- Da, am văzut că faceai ca în pozele din revista aia!
- Șșșt, să nu mai spui la nimeni ce-ai văzut! Uite, îți mai dau doi lei, dar taci din gură, ăsta să fie secretul nostru!
Și cât au durat întâlnirile lor, eu am primit de fiecare dată patru lei, pentru „suferințele” surorii mele.
Cu altă ocazie, „grație” unei sufertințe personale, am aflat că și pula unchiului Andrei mirosea la fel ca a lui Sandu.
Jucându-mă prin curte, având o felie de pâine cu miere în mână, am fost înțepat de o albină pe care o tot alungam de la pâinea mea. Urletele mele i-au alarmat pe mama și unchiul Andrei care au ieșit în goană din casă. Mama își aranja fusta și unchiul, doar în chiloți, cu pula ieșită care se mișca la fiecare pas se apropiară și printre urletele mele aflară ce se întâmplase. Mama se duse în grădină să aducă frunze de pătrunjel ca să-mi aline durerea și unchiul mă strânse cu fața pe pula lui, descoperind același miros ca la Sandu. Cât m-a frecat mama cu frunzele de pătrunjel, i-a zis unchiului să mă îndepărteze de la pula lui.
- Lasă să simtă și el de unde provine, îî răspunse el.
N-am înțeles ce-a vrut să spună, dar aceste cuvinte s-au întipărit în mintea mea și chiar și acum mă întreb ce-au vrut să însemne.
Era prin 1953 când sor-mea Vica m-a luat cu ea în alt oraș să mai văd și eu lumea. La douăzecișipatru de ani făcea muncă politică, mergând prin sate pentru lămurirea țăranilor să se înscrie în colectiv, fiind activistă UTM (Uniunea Tineretului Muncitor).
Cum nu mă putea lăsa singur la gazda unde stătea, mă lua cu ea la serviciu, la sediul UTM. Am văzut că toți colegii o simpatizau și era chemată în fiecare zi în biroul șefului pentru directive.
După ce unul din colegi îi spse facându-i cu ochiul că o cheamă șeful, Vica îmi zise să stau cuminte și îmi dădu niste foi de hârtie și creioane colorate să am ocupație.
Văzând că întârzie, mă duc să văd unde e.
Am deschis ușa biroului șefului, dar nu era nimeni acolo. Dintr-o cameră alăturată se auzea zgomote.
Deschid ușa și o văd pe Vica goală sub asaltul șefului și al colegului care o chemase, ei deasemenea goi. Știam de-acum ce înseamnă asta și mă uitam cum se schimbau între ei, soră-mea primind pula și în pizdă și în gură. Erau așa de ocupați că nu au auzit ușa nici când am deschis-o, nici când am închis-o.
Când s-a întors Vica, m-a găsit desenând case și flori. Era foarte veselă și m-a sărutat. Am simțit imediat mirosul de pulă și mă gândeam că ciudat serviciu mai are.
La vreo două zile după această întâmplare, Șeful o anunță că trebuie să plece pe teren.
- Cine mai merge cu mine, întreabă ea.
- Nea Costică șoferul și Viorel Gaiță!
- Dar n-am fost niciodată cu Gaiță!
- E băiat bun, cunoaște zona, ai să vezi c-o să-ți placă!
Spunând asta își duse mâna la prohab.
După câteva minute apar și cei doi.
- Șefu, dar ce fac cu frate-miu, că n-am timp să-l duc acasă!
- Las-că pe Minuț îl iau eu la mine, o liniști șeful. Du-te și fă-ți valijoara și vino că bâieții te așteaptă! Tu vino cu mine, mi se adresă mie.
În biroul șefului discuțiile erau pe domeniul procedurii, să vorbească cu tinerii ca să-și convingă părinții.
- Vedeți că Vica o să reușească dacă stă de vorbă cu ei, concluzionă șeful zâmbind.
Nea Costică și Viorel își frecară pulele peste pantaloni, zâmbind și ei.
- Vezi să fii cuminte și să-l asculți pe nenea Sabin (șeful), îmi zise Vica la plecare.
Nenea Sabin avea vreo treizeci și ceva de ani și nu arăta rău deloc. Dealtfel eram în măsură să apreciez frumusețea unui bărbat, pentru că tata și unchiul Andrei erau niște bărbați frumoși.
Nenea Sabin Bădin locuia și el la o gazdă, o văduvă de circa 40 de ani.
Când ne văzu, îl întrebă:
- Dar ce faci Sabine mamă, te făcuși dădacă?
- Mai facem și din astea coană Efimițo!
- Hai să vă dau să mâncați, ne invită ea.
Era cam patru după amiază și nenea Sabin mă duse în camera lui după ce mâncarăm. Eram obosit, așa că m-am dezbrăcat și m-am băgat în pat însoțit de sărutul părintesc al lui Sabin pe frunte. Aș fi vrut să-l sărut și eu, dar se retrase repede, spunându-mi să dorm că el are treabă la coana Efimița.
Mă trezii peste vreo oră că mi-e sete. Am ieșit și m-am dus la bucătărie unde mâncasem și am băut apă.
Întorcându-mă, am auzit dintr-o cameră niște țipete mici și icnete.
Am deschis ușa și nenea Sabin i-o trăgea coanei Efimița. Remarcasem cât de dotat era nenea Sabin de la birou când era futută Vica, așa că am crezut-o pe coana Efimița de ce scotea țipetele ale când intra pula până-n coaie. Am închis ușa la loc și m-am dus înapoi în pat.
Într-un târziu apare și nenea Sabin, vizibil satisfăcut.
- Ce faci Minuțule, ai dormit bine?
- Da nene Sabin și întinzând mâinile l-am cuprins după gât și l-am sărutat pe obraz.
- Mmm, ești plin de dragoste ca și soră-ta!
Se așeză pe pat și mă trase la pieptul său. Îmi lipii fața de părul de pe piept și aspirai mirosul de bărbat.
- Lasă-mă că trebuie să fac baie, îmi zise el.
Ieși și după zece minute se întoarse spunându-mi că a aprins focul la boiler ca să avem apă caldă.
Între timp se înserase și coana Efimița ne invită din nou la masă.
Mulțumind pentru masă, nenea Sabin îi zise coanei Efimița că mergem să facem baie.
Intrarăm în camera ...



    Login