Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dac-asa vreti voi mama...
Autor : namur - 2019-04-29
Citita de 25193 ori - Nota 1.46 (263 voturi)
Șuvițe de sânge se amestecau cu apa limpede a râului. Leana strângea din dinți și se silea să vină în întâmpinarea trupului lui Ionuț care o poseda. Peste trupurile lor goale se plimbau umbrele frunzelor arinilor care tremurau în adierea vântului de vară prevestitor de ploaie. Respirația caldă a lui Ionuț mângâia gâtul fetei de 14 ani.
Erau frați, el abia liberat de armată, dornic de trup de muiere, ea abia terminase școala elementară, curioasă și dornică de a simți mădular de bărbat în ea. Ascultase multe descrieri ale muierilor măritate a ceea ce simțeau când erau călărite de ai lor. Avea visuri în urma cărora se trezea dimineața umedă între pulpe.
Îi mai povestea Cristinei, mama ei și aceasta o certa că la vârsta ei se gândește la bărbați.
În cele din urmă renunțase să-i mai povestească, dar căuta prin toate mijloacele s-o vadă pe mama ei cum o călărește Achim, tatăl ei. Se trezea deseori noaptea, având insomnii.
Într-o dimineață, pe la ora 4 trează fiind, auzi icnete înfundate venind din camera în care dormeau părinții ei. Ieși din casă pe verandă și se uită pe geam în camera lor. N-a putut vedea decât bucile dezgolite ale lui Achim sub care se zbăteau coaiele mari între pulpele dezgolite ale Cristinei.
Simți cum se umezește și băgând două degete în pizdă începu să le miște repede. O stare de slăbiciune o cuprinse și căzu jos.
Peste câteva minute ieși Achim alarmat de zgomotul căzăturii și o găsi pe Leana cu degetele în pizdă, leșinată și o baltă între pulpele ei. Își provocase singură orgasm! O chemă pe Cristina care își pocni palmele la vederea fiicei lor. O acoperi repede trăgându-i cămașa în jos și-i zise lui Achim s-o ia în brațe si s-o ducă în casă.
Trezindu-se, la întrebările mamei sale mărturisi că i-a văzut cum se împreunau.
Cristina înțelese că avea nevoie de bărbat, dar nici nu voia să lase să cadă pe mâna vreunuia care să-și bată joc de ea.
- Măi omule, îi zise ea lui Achim, Leana noastră are musai nevoie de om!
- Și ce să-i fac io? Să aibă răbdare să mai crească și atunci s-o mărita și s-o sătura de om!
- Măi Achime, io zic să te culci tu cu ea, să se potolească!
- Ai înebunit? Cum să fac așa ceva? Vezi că te căpăcesc acu de nu te vezi! Biscamforu mă-ti de muiere zăludă!
Supărat a ieșit și și-a căutat de treabă prin gospodărie.
În luna mai s-a liberat Ionuț din armată și Leanei îi străluci în ochi speranțe noi. Îl urmărea ca o umbră ca să-l poată surprinde gol, dar ocazia nu se ivi decât peste o lună și ceva, când venit de la coasă, Ionuț îi zise mamei sale că se duce la scăldat să se răcorească. Leana îl urmă pas cu pas până la crângul de arini unde eraun loc bun de scaldă.
Lepădând hainele de pe el, gol se aruncă în unda limpede răcoroasă. Ascunsă după copaci, Leana privea către mădularul de la încheietura picioarelor. Într-un târziu Ionuț o zări și fără a se gândi la altceva , o chemă să se scalde și ea.
Nu trebui să-i zică a doua oară, că imediat trupul gol al fetei păși sfios în undele reci.
Ionuț întinse mâna și o ajută să înainteze ca să nu alunece pe pietrele de pe fundul apei. Leana se lipi imediat de trupul lui și-l sărută pe obraz.
- Ce ți-e Leană, ce-i cu tine, o întrebă Ionuț surprins de gestul ei.
- Mi-a fost dor de tine, mi-ai lipsit cât ai fost la armată!
Pulpa fetei atinse ca din întâmplare pula bărbatului care începu să se întărească. Cu fruntea plecată pe pieptul lui privirea îi căzu pe pula care căpăta noi dimensiuni. Îl cuprinse cu brațele peste mijloc și-l sărută pe mamelonul stâng care răsărea ca un trandafir roz din părul de pe piept.
Senzații noi îl năpădiră și cuprinse și el trupul fetei ai cărei sâni abia înmuguriți se lipiră de pieptul lui. Gura lui o căută pe-a ei și se lipiră într-un sărut.
O mână a fetei se scufundă în apă și cuprinse pula care creștea. Un fior scutură trupul bărbatului și o trase pe fată către mal. Cu jumătate din trupuri în apă, Ionuț o culcă pe Leana să se strecură între pulpele ei care se deschiseră primitoare. Ca și când știa unde-i este locul, pula pătrunse printre buzele acoperite de un pufușor în oftatul de durere al fetei. Simțind căldura interioară, după câteva mișcări , jeturile dătătoare de viață se răspândiră printre carnea ruptă din interior.
Timp de două ore cât au stat la râu, Ionuț a avut-o pe Leana de trei ori. Își examinau reciproc trupurile, în special în zona genitală, Leana pipăind coaiele și flocii de sub ele, îi depărtă bucile uitându-se la snusul înconjurat de păr, sfîrșind prin a săruta pula care la cea de a treia împreunare îi produsese cea mai mare plăcere.
La rândul său, Ionuț deschidea cu degetele buzele pizdii cât mai mult și se uita în adâncurile ei, sfîrșind cu gura pe vrana deschisă și cu limba făcând cercuri în interior. Soarele dădea în amurg când sosiră și ei acasă fără să dea de gândit părinților.
Noaptea, Leana venea în patul lui Ionuț și se iubeau. Învățând să sugă pula, Leana era estaziată de gustul sămânței de bărbat.
Într-una din dimineți, Cristina îi găsi pe amândoi goi în pat.
I-a fost frică să-i zică lui Achim, de teamă că îi va alunga de-acasă și ca mamă, nu putea să se despartă de copiii ei.
„Dac-așa vreți voi mamă...” a fost singurul ei reproș.
Pe la jumătatea lui Iulie Leana îi zise Cristinei că nu i-au mai venit „alea”. Trebuia să-i zică lui Achim și cu riscul unei bătăi zdravene, îi spuse. Chiar o bătaie n-a primit, dar câteva scatoalce tot a încasat.
După câteva zile, Ionuț s-a dus cu niște prieteni la târg, iar Cristina era la niște rude în satul vecin.
Achim intră în camera Leanei care dormita leneșă în căldura istovitoare. Dezvelită, pizda pufoasă ca o piersică îl ademeni pe Achim. Pula i se sculă imediat și nu-l mai interesa că era sângele lui, trebuia să despice piersica aceea. Se aplecă și puse un pupic pe pufușorul acela. În semiîntunericul din cameră, Leana nu văzu cine era cel care-i săruta pizda, știind că doar Ionuț era clientul permanent la așa delicatesă.
- Mmm, Ionuț, ai venit?
- Nu-i Ionuț, eu sunt, tat-tu!
Fata sări și se acoperi.
- N-are rost, suntem doar noi doi acasă, ce importanță are dacă-i pula lui Ionuț sau a mea, tot în familie suntem! Într-un minut Achim a fost gol și smulgându-i și ei cămașa se culcă lângă ea în pat. Leana îl cuprinse cu brațele și îl sărută pe gură Achim îi primi sărutul și limba pătrunse printre buzele fetei în timp ce un picior patrunse printre picoarele ei. Leana simți pula groasă și fierbinte pe pulpa ei și se întoarse primind trupul tatălui ei între pulpe Capul pulii despică piersica și pătrunse înăuntru alunecând pe sucurile pe care pizda le emana. Fata oftă când simți flocii de la pulă peste pufușorul ei și imediat coaiele la vederea cărora leșinase cândva, începură să se zbată de bucile ei. După cinci minute simți seva tatălui ei că se revărsa în ea. După vreo două ore când veni Cristina, o găsi pe Leana cu capul între pulpele lui Achim lingându-i coaiele. Îi veni să turbeze, dar se abținu.
Ca oameni de la țară, nici nu se punea problema unui avort, dar nici nu voiau să se știe ce se petrece în casa lor.
Toți patru conveniră ca viitorul membru al familiei să fie declarat ca născut de Cristina care trebuia să apară în lume cu sarcină din ce în ce mai avansată. Pe Leana o vor duce la o mânăstire de maici aflată la vreo treizeci de kilometri, unde cunoștea Cristina o călugăriți ce fusese moașă în lumea laică și se mai ocupa cu „accidente” de felul acesta.
Pe lasfârșitul lui august, cele două, mamă și fiică, începură călătoria către mânăstire. Mașini nu prea erau așa că porniră pe jos. după vreo trei kilometri le ajunse din urmă o căruță cu un bărbat și-u copil care se ducea la târg. Bărbatul avea vreo patruzeci de ani, copilul, să fi avut și el cincisprezece-șaisprezece ani.
- Heei badee, nu ne iei și pe noi până la mânăstirea ... ?
Bărbatul opri căruța, le măsură din priviri pe cele două și le pofti să se urce în căruță. După vreo cinci kilometri, omul trase căruța pe malul unei ape, spunând că trebuie să adape caii. Locul era ascuns de copaci și tufișuri și nu se vedea din șosea.
- Măi muierilor, cred că ar trebui să plătiți călătoria asta, că vă las la poarta mânăstirii!
- Păi zi bade, cât face și-ți dăm cât oi cere!
Râzând galben bărbatul se bătu cu palma peste prohab și zise:
- N-am nevoie de banii voștri, vreau plata în natură!
Femeile se uitară una la cealaltă și văzând că asta e soarta femeii să se supună poftelor bărbatuli, acceptară.
- Hai, că trebuie să se învețe și băiatul ăsta să fută! E virgin, așa că tu asta mai tânără o să-i culegi primul șmak!
Bărbatul aduse două pături din căruță, le întinse pe iarbă și le pofti pe cele două să se întindă.
- Hai băiete, dă-ți nădragii jos și treci la treabă! Ia uite ce pizduță faină are asta, mai că-mi vine s-o iau ...



    Login