Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Zugravul
Autor : Adriandoru - 2020-04-14
Citita de 8118 ori - Nota 7.29 (66 voturi)
In urma cu cateva luni, cu ajutorul parintilor, mi-am cumparat un apartament. Acum a sosit momentul renovarii si am apelat la recomandarile cunostintelor. Intr-un final, un coleg mi-a recomandat un zugrav care e priceput si nu lucreaza tocmai scump. L-am contactat si mi-a zis ca e disponibil si urmatoarea zi de dimineata vine sa vada apartamentul.
A doua zi dimineata, in timp ce savuram cafeaua mi-a sunat telefonul. Era zugravul care ajunsese in fata blocului. I-am zis sa sune la interfon ca il astept in fata usii. Un barbat matur, dolofan, grizonat, cu o burta proeminenta si cu niste organe sexuale vizibile in pantalonii sport pe care ii purta, m-a facut sa ma gandesc la altceva decat zugraveala...
-Salut, tinere! Sunt Ion.
-Buna ziua! Va multumesc ca ati venit.
-Cu placere, nu-i nici un efort, pana la urma asta-i munca mea.
Vorbind despre lucrarea care urma sa aiba loc, la un moment dat l-am intrebat:
- As dori sa stiu pretul lucrarii, care e important pentru mine... In timp ce se plimba si se uita in jur ca un profesionist, s-a indepartat un pic de mine, ca si cum ar vrea sa ma masoare tot, inainte sa-mi spuna pretul.
- Mai, baiatule vreau sa-ti fac o propunere. Nevasta-mea e plecata in strainatate la munca si am o excitare de zile mari. As calari orice. Chiar daca am 56 de ani, inca am un apetit sexual mare.
In prima faza am crezut ca imi cere sa-i aduc o prostituata..., dar imediat mi-am dat seama ca ma vrea pe mine. In timp ce vorbea a inceput sa isi frece usor organele.
- Ce propunere?
-Pai, hai sa nu mai pierdem timpul. Lucrarea asta te-ar costa 9000 ron. Iti fac o reducere de 3000 ron, adica imi platesti 6000 daca ma lasi sa te fut in in cur. Dar sa te fut pe toata perioada lucrarii.
Auzind asta, am avut o erectie instantanee si o bucurie imensa, dar n-am vrut sa-i arat asta.
- Domnul Ion, accept!
Auzind asta, si-a ridicat tricoul peste burta mare si paroasa, si-a dat jos pantalonii si chilotii si aveam in fata mea un munte de om, cu o pula groasa si apetisanta si niste coaie foarte mari si paroase.
- Hai, ia-o in gura sa mi se scoale!
Inainte s-o bag in gura, i-am luat-o in mana si i-am frecat-o usor, i-am belit-o sa adulmec mirosul de pula de matur si m-am jucat cu coaiele lui. Dupa aia am inceput sa-l ling pe coaiele mari si paroase, excitandu-ma atat de tare mirosul lor. El gemea incet si ma tinea de cap.
- Hai, ma ia-o in gura si suge-o!
Pula lui incepea sa creasca in dimensiuni si ma futea usor tinandu-ma de cap. Era din ce in ce mai mare si mai groasa, mai ales capul pulii.
- Ah, ce bine e, ah!
Il auzeam gemand de placere. La un moment dat si-a scos pula din gatul meu si m-a impins usor de umeri.
- Da-ti pantalnonii jos ca vreau sa te fut in cur. Hai sa mergem in baie...
In timp ce m-am dezbracat, el s-a descaltat si si-a scos pantalonii si chilotii ramanand doar in tricoul tras peste burta si in sosete si cu o pula de vreo 16 cm si foarte groasa, pe care si-o freca in asteptarea penetrarii
- Pune-te capra acolo pe vana!
Nici nu m-am pus bine, ca el deja m-a penetrat destul de dur. Am transpirat instantaneu de durere dar imi si placea. Eram atat de excitat incat imi curgea precum-ul. Si-a proptit mainile pe spatele meu si ma futea usor si din cand in cand in opturi.
- Ce bun esti de pula si ce cur fierbinte si stramt ai! Ah, ce-mi place!
Miscarile au devenit tot mai dure, intense, si-a luat mainile de pe spatele meu si le-a pus pe coapse sa ma futa tare. Durerea mai disparuse si placerea imi inunda tot corpul. Il auzeam cum gafaia si gemea si simteam pula aia groasa cum pompa in anusul meu.
Dupa ritmul in care ma futea si gemea, stiam ca va ejacula curand.
Dupa aproximativ 3 minute de futut intens m-a strans tare de coapse si l-am auzit cum rage ca un leu... am simtit cum jeturile de sperma calda imi inunda anusul si ritmul cu care ma futea devenise tot mai lent pana s-a oprit si spre surprinderea mea, a ra...



    Login