Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataZimbrul din Carpati
Autor : ciprianp - 2010-12-08
Citita de 11584 ori - Nota 8.10 (2008 voturi)
S-a lasat seara peste baza sportiva a Clubului de Rugby al Universitatii Oxford. In zona serviciilor inca mai e lumina, sportivi si oficiali intra si ies extem de grabiti. Explicabil. E sambata, maine este meci mare pe stadion, confruntarea cu echipa Universitatii din Leeds, toti spera la o victorie extrem de necesara dupa cele trei infrangeri consecutive in Liga. Antrenorul Mike Jordans, promite o victorie sigura introducand pe teren noile sale achizitii : Jan Kucherov, The Slovak with steel lungs (Slovacul cu plamani de otel) si Danny Arnautu, The Carpathian wisent (Zimbrul din Carpati). In aer pluteste speranta.
La vestiare, s-a asezat oarecum linistea. Cateva ferestre raman luminate, cele de la birourile conducerii si de la magazia de echipamente. In camera de primire a acestui ultim sector, Khaled magazionerul adjunct al clubului sta ca pe ace. E trecut de ora 18 si intarzie la o petrecere traditionala. Khaled e un pakistanez, venit in Anglia cu parintii sai cu mai bine de 18 de ani dar a ramas fidel traditiilor musulmane pakistaneze. Cei de la Club, l-au simpatizat din prima zi cand a inceput ca ajutor la spalatorie, avea cam 16 ani, iar acum avansat fiind la rangul de loctiitor al magazionerului, toti il trateaza cu respect: "Mister Khaled", iar pentru sefi si sportivi "My dear Khally” sau simplu, Khally. Khally se uita pentru a suta oara la ceasul de pe peretele magaziei. Mai e putin si se face ora 19. O catastrofa! Seful sau, Randy Steward, este plecat la nunta nepoatei sale in Wales, iar el a ramas de jurna, tocmai acum cand sefii parca au innebunit. Singurul sportiv care inca nu a venit dupa echipament este noua vedeta, ungurul sau sarbul ala cu nume de bou : "The Carpathian wisent."
Deodata pe usa da navala abia respirand o namila de om. E un tanar brunet , cu parul valvoi si ud de transpiratie, numai in sort si tricou desi afara nu sunt mai mult de 10 grade, cu un rucsac enorm in mana si cu fata rosie si uda de efort.
- Salut Khally, scuze pentru intarziere, dar am fost retinut la Consiliul Director, am stat mai bine de o ora!!
- OK, ungurule, sa trecem la treaba, ca timpul este inaintat. Eu sunt platit pentru opt ore, acuma fac munca voluntara pentru Randy, dar si timpul lui a trecut.! Hai, da-mi echipamentul pentru spalat!
- Multe iertaciuni domnule Khaled, dar nu e vina mea! Si iti repet pentru ultima oara, ca nu sunt ungur!! Sunt roman din Carpati! The Carpathian wisent! Uite, ca sa nu te supreri mata asa de rau, maine dupa meci esti invitatul meu la un suc si o cafea turceasca ca la mama ei, la terasa lui Tariq turcul! Stiu ca esti musulman si religia ta are restrictii.
- OK sefu, mai convins. Hai arunca aici echipamentul folosit si vino sa facem receptia pentru echipamentul de saptamana viitoare !
- My dear Khally, hainele mele sunt aici in rucsac, la fel si borderoul. Te rog sa il golesti, ca eu ma duc sa-mi fac un dus.
- Alo, fortosule ! Dar toalele de pe tine?! Ca put ca la un armasar in calduri!
- Pai bine, si ce vrei, sa merg la dus in curu' gol ?!!
- Nicidecum! Ia de aici un prosop si trusa mea de baie si mars la dus, aici la mine, ca si asa sunt in criza de timp!!
- OK, mestere aici tu esti bossul !!
Danny s-a dezbracat rapid si fara pudoare i-a inmant lui Khally hainele, inclusivi jockstrapul, ude de transpiratie.
- Receptia echipamentului nou, dupa baie! Nu stau mult ca si pe mine ma asteapta o comoara, ca de aia cred eu, ca esti si tu atat de grabit!!
- Asta e treaba mea!! Fuga la baie, mai zimbru paros!!
Danny a intrat in mica cabina de dus a lui Khaled si fara sa mai traga perdeaua a inceput sa se sapuneasca. Acesta la randul sau a inceput sa scoata echipamentul lui Danny din sac, mirosind intepator a transpiratie si haine jilave statute. Le-a sortat pe caprarii : tricouri, sorturi, maiouri, izmene, jambiere, ciorapi, chiloti si jockstrapuri. La ultimele a zabovit mai mult si le-a plimbat meticulos pe la nas inspirand cu nesat "parfumul" lor atat de barbatesc. Mirosul acesta atat de specific si exicitant il innebunea pe bunul nostru Khally care in ciuda religiei sale, era un gay convins si practicant. In plus, imaginea absolut fabuloasa a lui Danny dezbracat, un voinic de aproape doi metri si peste o suta de kile, acoperit de o blanita maronie, fina si creata, cu muschii pleznind pe sub pielea bronzata si mai ales cu niste scule barbatesti atat de imense, incredibile, l-a lasat pe Khally fara respiratie si cu gura plina de apa! Evident "vulturul pakistanez" si-a luat zborul din cuibul caldut al chilotilor lui Khally si inaltandu-se semet, aproape ca nu mai avea loc in sortul larg si generos, parca anume facut sa ascunda secretul lui Khally. Khally nu era atent la aceasta miscare fiind absorbit de imaginea voinicului plin de clabuci cu spumele siroind peste spatele lat, masiv si fesele rotunde si atat de ferme! Involuntar, sorbind cu nesat odoarea jockstrapului umed si asudat a lui Danny, Khally si-a dat jos sortul si chilotii, incepand o manareala in stil european! Doamne, sau Allah, ce fericire! Mirosul imbatator ale coaielor si pulii acestui taur carpatin, atat de fantastice, imaginea sa la dus atat de imbietoare si mana sa atat de priceputa... ! Khally era pe masa de lucru cu vulturul in sus si mana sa fierbinte lucrand de zor!! Dar Danny?!
Acesta rasucindu-se in cabina de dus a vazut imaginea atat de atragatoare din magazie. Khally, cu scula sa batoasa, avantata in sus, facand clabuci de atata masturbare, il astepta flamand si insetat. Banuind ca, Khally respecta un "ritual gay musulman", Danny a iesit ud, siroind de apa, i-a cuprins trupul frisonand de excitatie, apoi cu infinita tandrete a inceput usor, sa-i linga "vulturul pakistanez", de fapt ceva acolo la nivel de cioara comunala !!
Danny era un maestru si, fara a face caz de natie si religie, i-a aplicat un deep throating meserias, asa cum stia el cel mai bine. Khally era depasit de situatie. Limba aspra si totusi onctuoasa a lui Danny, lunecand in susul si in josul „Vulturului”sau, l-a adus in scurt timp in pragul extazului si, abia respirand, a cerut crestinului sa-i primeasca ofranda.
Ne avand prejudecati religioase sau rasiale, Danny a absorbit poductia, cam scazuta, a "Vulturului", apoi intinzandu-se cu trupul sau ud si urias peste Khally, i-a cuprins capul cu lopetile sale si intr-un sarut salbatic au facut un schimb prelungit de fluide. Khally, sfidand toate dogmele religiei sale, s-a supus dominat masculului de deasupra si a adoptat pozitia de roaba sexuala, devotata stapanului sau pana la ultimul act. Dar Danny european fiind, nu prea a inteles la inceput ce isi dorea Khally.
Acesta s-a prelins usor pe sub Danny, pe sub bazinul sau flocos si apasator, pe sub coapsele sale vanjoase apoi ingenunchind supus si umil a ajuns ca o sclava pana la picioarele stapanului. Cu o supunere de cadana, i-a luat coaielele si imensul carnat in mana si cu o gratie de fecioara i-a cuprins glandul urias, maroniu si bulbucat intre buzele sale insetate de dorinta. Apoi, vrand sa arate cat isi pretuieste noul stapan, a inceput sa linga imensa scula negricioasa si pulsatila, mirosind excitant a pula de barbat tanar si nesatisfacut. Khally era innebunit, limba lui lucra ca un arcus maiastru pe gatul unei viori de artist. In acelasi timp, cu palmele sale catifelate, mangaia frenetic si pasional coapsele si fesele paroase dar atat de excitante ale minunatului sau stapan.
- Danny, prietenul meu drag, stau ca un rob la picioarele tale atat de puternice si de barbatesti, asteptand sa fii bun si generos cu mine ! Vreau sa ma patrunzi cu barbatia ta falnica si sa ma impartasesti cu samanta ta rodnica! Danny, stapanul meu scump si drag, haide si supune-ma!! Vreau acum sa fiu numai al tau!!
Fara sa mai astepte nici un raspuns din partea lui Danny care, oricum era deja in culmea excitarii, Khally i-a cuprins cu gura imensa barbatie intarita, iar apoi incet, incet a absorbit-o, ca un sarpe, pe toata intr-un "very long deep throating", asa cum Danny nu l-a avut niciodata! Ce isi putea dori mai mult, taurasul nostru carpatin, aterizat pe inverzitele pasuni engleze!! La auzul incantatiilor atat de excitante si provocatoare, de sclav supus, ale noului si neasteptatului sau partener, Danny a reactionat ca un taur carpatin, nestilat in fantezii sexuale. Ajuns la limta maxima a excitarii si dorind sa se goleasca degraba, Danny i-a cuprins cam brutal capul transpirat de efort al lui Khally si, tinandu-l apasat cu fata in flocii uzi de sudoare, a inceput o pompare salbatica. In scurt timp gatul lui Khally parca a luat foc si sufocat fiind, a inceput sa horcaie. Danny excitat la culme de rasuflarea sufocata a pakistanezului si-a accelerat pomparea salbatica din cur iar cand a simtit ca acesta, lipsit de aer dar si coplesit de excitatie, este pe cale sa lesine a iesit victorios si s-a golit in jeturi lungi, fierbinti si puternice peste fata inrosita si transfigurata a robului sau sexual. Khally ca un sclav desavarsit, a luat apoi pula lui Danny de care mai atarnau picuri mari si cleiosi de samanta si constiincios a lins-o, lasandu-o lucioasa si curata, gata de alta actiune, pe care ca inrobit sexual o dorea atat de mult.
- Khally, nebunule, erai sa te sufoci! Inteleg ca iti place pula mea atat de mult, dar nu forta nota! Sunt mandru ca vrei sa fiu prietenul tau si sa-mi fii devotat numai mie, dar dragul meu, eu voi ramane in Oxford cativa ani si cred ca nici tu! Daca nu stiai, stau singur intr-o garsoniera primitoara si discreta pe Banbury Road, unde vei fi binevenit oricand, iar pula mea te va astepta nerabdatoare, sa fie numai a ta.
Plin de recunostiinta si din nou excitat la maxim, Khally i-a cuprins cu tandrete mijlocul si fesele lui Danny si i-a luat l-a supt pula care nici nu apucase sa se inmoaie. Apoi, asezandu-se intre picioarele stapanului sau, Khally a inceput cu multa avididitate sa-i linga coaiele imense, paroase si foarte intarite, incercand zadarnic sa le cuprinda in gura, macar unul cate unul. S-a resemnat repede si impingandu-l pe Danny pe masa, i-a saltat picioarele in sus, apoi avand in fata bucile mari, musculoase si paroase le-a luat la lins. Danny, un mare amator de rimming, a inteles repede dorinta lui Khally si s-a intors pe burta apoi stand in genunchi i-a prezentat acestuia noua tema de lucru. Micul pakistanez supus si doritor, a indepartat cu mainile fesele generoase si carnoase ale stapanului sau etaland o rozeta mare, maronie si captusita de floci fini si carliontati, gata de lins.
- Khally, scumpule, ce mai astepti? Curul meu iti apartine acum numai tie! Haide, ia-l la lins! Si as vrea tare mult sa ma futi cu limba! Imi place nespus de mult si sunt in stare sa juisez de placere!
- Draga Danny de abia astept sa-ti satisfac dorinta si placerile. Sunt tare bucuros sa fac asta!
Cu elan si pasiune Khally a inceput un rimming de durata, consistent si penetrant aducandu-si amicul la extaz. Rozeta acestuia fremata umeda, asteptand intredeschisa limba generoasa a lui Khally. Danny coplesit de placere si excitare mai avea putin si exploda. Trebuia sa preia initiativa.
- Dragul meu Khally, cred ca a venit iar randul meu, as vrea sa te strapung „jos” daca esti si tu de acord, dar nu am la mine prezervativele. Sunt la vestiar, da-mi te rog un halat si niste papuci ca sa merg sa mi le iau.
- Danny nu e nevoie, am aici tot ce ne trebuie. Numai cateva momente.
Sprinten si agil, Khally s-a ridicat si cotrobaind intr-un sertaras a scos o cutie cu prezervative, din care a ales unul, pe semne pe masura lui Danny, inmanandui-l.
- Cred ca o sa-ti vina bine! Este o masura „extra large”, XXL!
- Da, cred ca masura e buna, dar ce facem cu lubrifiantul? Crezi ca ne descurcam fara?
- Doamne fereste! La ce buzdugan si maciuca ai, cred ca m-ai sparge definitiv! Uite si lub-ul meu.
Khally a scos mandru din sertar un flacon de culoare neagra pe care i l-a intins lui Danny. Citind eticheta cu instructiuni a aflat ca este un lubrifiant special, pe baza de silicon, compatibil cu prezervativul, special pentru contacte anale, cu dezinfectante, arome, miorelaxante si anestezice.
- Ei, ce zici?
- Nu stiu ce sa zic? Pentru mine e important sa lunece. Depinde de tine, sa nu te doara si sa te largesti cat mai repede. Pare a fi foarte profi.
- Cu siguranata, e ultimul racnet in materie de lub! A costat cam mult, dar merita fiecare penny! L-am mai folosit de cateva ori si face minuni.
- OK, sa trecem mai repede la treaba dragul meu Khally, ca uite ce tarziu s-a facut!
Intra-devar ceasul arata deja ora 21. Cei doi au terminat preparativele, Khally de lubrifiat bine anusul iar Danny de acoperit si lustruit pula lui falnica si mareata.
- Culca-te pe masa si ridica picioarele in sus! Asa e perfect. Lasa acum curu’ moale ca sa iti fac incalzirea.
- Dar m-am lubrifiat deja, draga Danny!
- Am spus incalzirea, aka largirea sfincterelor, lasa vorba, ca stiu eu despre ce vorbesc! Imi cunosc foarte bine buzduganul. Ce, chiar vrei sa te sparg?!
Fara sa mai comenteze, Khally s-a lasat pe mainile lui Danny. Acesta a inceput un masaj anal mai intai cu un deget, apoi deoarece Khally era suficient de relaxat a trecut la trei si chiar patru degete. Intr-adevar, lubrifiantul isi facea efectul, sfincterele sale fiind relaxate si suficient de largite.
- Draga Khally, ridica-ti picioarele l-a verticala si sprijina-le de umerii mei! Asa e perfect! Acum, trage aer in piept si lasa-te in grija mea!
Danny si-a proptit organul sau urias de rozeta lui Khally si dintr-o singura miscare la strapuns, intrand destul de adanc!
- A durut tare?
- Numai putin, dar mai stai asa un pic de timp inainte sa incepi sa ma pompezi, ca sa ma pot obisnui!
- Fac orice ca sa-ti fie si tie bine, dragul meu!
Dupa ceva timp Danny a considerat ca fundul lui Khally s-a acomodat suficient cu enormul sau organ penetrant si a inceput lent si cu multa tandrete o cursa de dute–vino.
- Ah, ce bine e, poti sa apesi pe acceleratie si sa fii mai barbat! Nu mai simt nici o jena sau durere, dragul meu Danny. Cat de bucuros sunt ca ma patrunzi cu minunatul tau buzdugan!!
Fara sa se mai lase rugat, starnit fiind de dorinta sincera a lui Khally de a fi supus si futut cu toata puterea, Danny a intetit pompatul si a marit presiunea. Pula lui intra in Khally pana la radacina acoperita de flocii negrii si carliontati care-i frecau fesele nude si delicate intr-un mod foarte excitant. Danny a inceput sa se aprinda din ce in ce mai tare, gafaia si respira sacadat iar din par si de pe fata i se prelingeau picaturi mari din sudoarea efortului depus. Khally la randul sau era in culmea extazului si a excitarii. Miscarea ritmica si ...



    Login