Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVărul care mi-a furat "cireașa"
Autor : Manfred99 - 2024-02-10
Citita de 3403 ori - Nota 8.51 (87 voturi)
Am un văr, Nelu, cu vreo patru sau chiar cinci ani mai mare decât mine. Când eram copil și stăteam la bunici, în vacanțe, obișnuiam să merg la el să ne jucăm. Deși el era adolescent avea o problemă cu vederea și nu prea avea prieteni de vârsta lui. de fapt, pentru că el locuia lângă școala la care învăța nu l-am văzut niciodată cu prieteni de vârsta lui.
Uneori rămâneam peste noapte să dorm la ei, desigur cu acordul bunicilor, al unchiului și al mătușii mele. Unchiul era deja pensionar așa că era mai mereu acasă, iar mătușa avea un post important într-un minister.
În vara pe care vreau să v-o povestesc, cum spuneam am rămas să dorm peste noapte la ei. Dormeam în același pat cu Nelu și mă distra teribil cum orbecăia dimineața după ochelari ca să poată să vadă. În acea dimineață unchiul a plecat odată cu mătușa pentru că avea treabă și am rămas singuri.
Nelu s-a gândit că ar fi interesant să scoată din locul unde le ascundea două reviste porno destul de uzate. Eu m-am rușinat tare pentru că nu mai văzusem așa ceva, dar curiozitatea a învins și am început să mă uit la pizdele blănoase pline de floci și la pulile sculate și belite care erau fotografiate în tot felul de poziții. Bineînțeles că Nelu a început să facă mișto de mine și miștoul a degenerat într-o luptă corp la corp pe care el o domina. Ne luptam și ne hlizeam într-un mare fel și el îmi vorbea vulgar iscondindu-mă care pizdă mi-a plăcut mai mult, dacă aș linge o pizdă păroasă, dacă am văzut ce puli mari au ăia, etc.
În luptă și în joacă, m-a țintuit la pat și deodată, fără nici un avertisment m-a sărutat pe gură. Ne-am blocat amândoi dar nu l-am respins și el m-a sărutat din nou. Se lăsase cu toată greutatea pe mine și la un moment dat îmi spune, nebunule îți place, ți s-a sculat!
Eu m-am rușinat și mai tare și am încercat să scap din brațele lui dar nu am reușit iar el râzând din nou a început să mă tragă de chiloți în jos și îmi tot spunea că vrea să-mi vadă pula. Mai împotrivindu-mă mai ajutându-l, mi-a dat chiloții jos. Stăteam întins pe spate, în curul gol, crăcit, el era între picioarele mele și mi-a luat pula în mână minunându-se ce tare e și de faptul că nu am floci. Mi-a ridicat tricoul și a început să mă sărute pe țâțe, în timp ce eu mă zbăteam excitat și emoționat în același timp. A coborât încet pe burtă sărutându-mă zgomotos și lingându-mă fără să pot face mare lucru în afară să gem și să mă zbat. Dar se pare că lucrul ăsta în aprindea și mai tare pentru că a coborât și mă lingea pe pulă și pe coaie. Eu muream de rușine și mă zbăteam, mă luptam să scap dar în același timp muream de plăcere. Am renunțat să mă mai zbat și am acceptat doar să mă bucur de senzații atunci când din lupta noastră și împingând cu mâinile picioarele mele în sus a ajuns cu gura la gaura curului. Brusc o căldură copleșitoare m-a cuprins din cap până în picioare și m-a cuprins o moleșeală iar eu m-am abandonat unei plăceri pe care nu o mai simțisem niciodată în timp ce el trecea de la găoază la coaie și la pulă și înapoi cu o limbă neobosită.
A ieșit dintre picioarele mele și s-a întins gâfâind transpirat lângă mine. Atunci eu l-am încălecat râzând și îl șicanam că a obosit prea repede. Am început să-i fac și eu ce îmi făcuse el mie, doar că el nu se împotrivea deloc, doar gemea. L-am sărutat pe piept și pe burtă, i-am lins părul care începea de sub buric pentru a ajunge la rădăcina pulii într-un tufiș blond și stufos. I-am tras chiloții în jos și mi-am afundat fața în flocii lui parfumați. I-am luat timid pula în gură neștiind la ce să mă aștept. am descoperit că îmi face plăcere și nu mă deranjau de loc flocii de pe coaiele lui în timp ce îmi umpleau gura. Nu m-a lăsat să fac asta prea mult timp că m-a tras el în sus și m-a întrebat ce mi-a plăcut cel mai mult. M-am rușinat dar între două săruturi i-am spus că cel mai mult mi-a plăcut când m-a lins la găoază. A zâmbit și m-a ghidat cu mâinile să mă întorc cu curul spre fața lui acum când stătea pe spate cu capul sprijinit de tăblia patului. A început să mă lingă din nou în cur, de data asta parcă era și mai bine. m-am aplecat înainte ca să îi facilitez accesul și m-am trezit cu fața la pula lui. Fără nici o ezitare de data asta i-am luat-o in gură și am început să o explorez cu buzele și cu limba și am realizat că-mi place cum miroase îmi place gustul, îmi place pula. Încercam să-i ofer plăcere așa cum el îmi oferea lingându-mă în cur. Dacă la început doar mă linsese acum încerca și chiar reușea să mă penetreze cu limba, mă futea cu limba în cur și eu eram în extaz.
Ne-am răsucit din nou și eu eram călare pe el, îl sărutam și cu crăpătura dintre buci încercam să-i prind pulă. Îmi plăcea să-i simt drugul fierbinte prins între bucile mele. M-a întrebat cu vocea răgușită dacă sunt de acord să mergem mai departe iar eu am încuviințat din cap și l-am sărutat din nou. Atunci m-a răsturnat și eu eram din nou pe spate iar el era între picioarele mele. Tremuram de emoție, eram înci...



    Login