Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

vis sau realitate
Autor : bucanita - 2016-11-08
Citita de 6690 ori - Nota 3.82 (56 voturi)
In tara noastra, relatiile care implica dominarea, relatii stapan/e – sclav/e sunt destul de greu de legat datorita inhibitiilor ce le avem si de care, de cele mai multe ori nu putem scapa.
De aceea, am lasat un anunt, cat se poate de serios, prin care transmiteam dorinta de a incheia cu cineva (femeie, barbat sau cuplu) o astfel de relatie.
Intr-o zi banala de toamna tarzie, imi suna telefonul:
-Buna, raspund eu
-Buna ziua, imi raspunde o voce de barbat, am citit anuntul tau si inteleg ca doresti sa fi dominat.
-Da, ii raspund, doresc sa legam o relatie stapan-sclav, in care eu sa fiu cel dominat.
-Ai mai fost dominat, sti ce implica o astfel de relatie?
-Da, am ceva experienta, am mai avut legaturi cu femei si cuplu, dar imi doresc sa incerc si cu un stapan.
-Ok, atunci …, eu sunt Razvan si locuiesc in Bucuresti, iar maine voi veni in Ploiesti cu ceva treaba si mi-ar placea sa ne cunoastem.
-Cu mare drag, ii raspund, eu sunt Catalin si astept telefonul tau atunci cand ajungi.
Zis si facut, a doua zi, in jurul pranzului, ne-am intalnit si am mers impreuna la un restaurant pentru a ne cunoaste.
Razvan era un barbat pana in 35 de ani, inalt aproximativ 1,90m si avea constitutie atletica. Era imbracat elegant, purtand o pereche de pantaloni si camasa avand si un pardesiu negru lung, purtand si palarie. Prin prezenta si comportament impunea respect si seriozitate.
Dupa aproximativ o ora si jumatate, timp in care am servit si pranzul, Razvan imi spune ca ii place de mine, iar daca impresiile sunt similare si din partea mea, este de acord sa legam aceasta relatie de dominare erotica, in care el era stapanul iar eu sclavul lui, relatie in care el poruncea si eu indeplineam fara comentarii dorintele acestuia. Se vedea ca avea experienta, deoarece in discutiile noastre mi-a pomenit ca va trebui sa-mi dea botezul, adica umilinta maxima ce puteam sa o primesc, sa ma futa in gura si in cur si sa-mi faca uro. Cunosteam aceasta “traditie” ce se facea la inceput de relatie si am acceptat, convenind ca daca tot ma va penetra si ma va transforma in curva lui, de atunci inainte sa mi se adreseze numai la feminin.
Inainte de a pleca din restaurant, am acceptat propunerea Stapanului de a ajunge in Bucuresti vineri seara pentru a ramane la el tot week-ed-ul, insa dupa ce a achitat nota de plata, m-a intrebat:
-Ai ceva impotriva daca te botez aici, acum?
Am paralizat instantaneu cand i-am auzit intrebarea, inima imi sarise in gat, imi era teama ca ne-ar putea vedea cineva, in restaurant fiind in acel timp cateva persoane. Senzatia era de teama, dar si excitarea mea atinsese cote ridicate. De teama, ca daca il refuz se va ridica si va pleca, terminand astfel ce nici nu incepusem, am acceptat cu jumatate de gura.
-Atunci du-te la baie si intra in ultima cabina. Ma astepti acolo, sclavo!
-Da, stapane.
Drumul pana la toaleta mi s-a parut extrem de lung, mi se parea ca toata lumea din restaurant se uita la mine, aveam impresia ca toti stiau ce urma sa se intample.
Nu dupa mult timp, intra si stapanul, iar dupa ce inchise usa, se descheie la pantaloni scotandu-si madularul semierect si imi porunci sa stau in genunchi in fata lui, cu mainile la spate. Luandu-ma cu mainile de cap, imi conducea gura catre pula lui, fiind nevoit, totodata, sa i-o decalotez cu buzele. Daca la inceput nu era foarte mare, reusind sa i-o iau toata in gura, brusc am simtit ca ceva s-a dilatat in gatul meu reusind sa ma innece. Stapanul nu avea o pula foarte groasa spre bucuria fundului meu, insa era destul de lunga. Urmatoarele minute, i-am simtit-o intre buze, lingand-o, sugand-o, futandu-ma in gura, aducandu-l pe stapanul meu in pragul ejacularii. Atunci m-a impins de frunte si mi-a facut semn sa ma dezbrac si sa ma intorc cu spatele la el. Dupa ce m-am asezat in pozitia capra si mi-am bombat curul, stapanul imi unse anusul cu lubrifian si isi potrivi barbatia in dreptul curului meu, impingand incet, dar continuu, pana a intrat toata. M-a durut ingrozitor, fiind nevoit sa ma musc de mana pentru a nu scoate sunete.
Ma simteam penibil in pozitia in care ma aflam, eram ca ultima curva de pe planeta. Stand intr-un wc public, dupa ce am fost fututa in gura in timp ce eram in genunchi in fata unui strain, acum stateam infipt intr-o pula ce-mi dilatase curul. Rusinea era oarecum acoperita de excitarea puternica ce ma invadase.
Stapanul ma prinse cu mainile de solduri si a inceput sa pompeze in curul meu. Pul...



    Login