Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVis erotic
Autor : ciprianp - 2011-04-04
Citita de 11304 ori - Nota 8.10 (1974 voturi)
Infasurat numai cu un prosop Vic se indrepta spre dus fredonand vesel o melodie. Se anunta o zi minunata si linistita pentru el. Dis de dimineata, pe la ora 5, Ruby Pricess a acostat in portul turistic Napoli. Dupa micul dejun toata cohorta de turisti a parasit vasul pentru programul turistic pregatit pentru Napoli: turul orasului, Muzeul de antichitati, Pompei, Vezuviu, pranz traditional napolitan, tur in Campania, degustare de vinuri, cina rustica napolitana cu foc de tabara si program artistic. Intoarcerea pe vas pe la orele 23. Vic nu era inclus oficial in program, nu avea vreun job suplimentar si nici nu dorea sa debarce, mai vazuse orasul in precedentele escale si in plus nu dorea sa cheltuiasca astazi nici un ban. Era ziua lui de relache si de trandaveala. Dupa plecarea turistilor a facut ordine in salile de fitness si a revizuit temeinic aparatele. Tot ce isi mai dorea Vic pentru dimineata aceea era un dus reconfortant, un pahar racoritor si parfumat de vin alb italian si sa asculte muzica clasica la chitara.
Dupa dusul prelung si relaxant Vic s-a reintors in cabina sa punandu-si pe el un halat de baie pufos si racoros, a dat drumul la muzica alegand un CD cu muzica spaniola de chitara clasica, apoi deschizand frigiderul a scos sticla de vin si a golit-o, turnand ultimul pahar. S-a asezat comod in singurul fotoliu din camera, a sorbit tacticos din vin si inchizand ochii a inceput sa savureze gustul si parfumul vinului in timp ce chitara picura in surdina ritmurile spaniole ...

... Usa cabinei sale, uitata neincuiata, s-a deschis usor ivindu-se treptat un cap roscat de barbat. Acesta a privit spre Vic care dormea, apoi a intrat cu totul facand semn de tacere urmatorului barbat, care a patruns si el cu grija, fara zgomot. Cei doi erau Andy si Max, doi tineri marinari germani, care mai dadeau pe la sala de fitness, desi oficial personalul de serviciu nu avea voie, dar Vic acceptase situatia, stand cu ei seara dupa program. Astfel devenisera oarecum amici, mai ales ca Vic era printre cei putini de pe vas care vorbea bine germana. Dar era prima data cand cei doi il vizitau in cabina si inca neanuntati.
Andy, Andreas Woegel, era un barbat solid si bine legat, roscat si paros, cu muschi masivi de marinar si corpul plin de tatuaje. Max, Maximilian Heyse, era un tanar brunet si inalt, cu pielea arsa de soare si vant, cu un corp atletic si frumos, totdeauna foarte ingrijit si spilcuit. Amandoi locuiau in aceiasi cabina pe una din puntile inferioare rezervate personalului navigant obisnuit. Erau pe Ruby Princess de patru ani si se vorbea pe la colturi ca ar fi mai mult decat prieteni.
In acest timp Vic dormea adanc, cu picioarele larg desfacute, nestiind de vizita lor inopinata. Halatul se desprinsese usor dezgolind partial trupul sau superb de gimnast. Cufundat in somn Vic probabil ca visa ceva pasional pentru ca minunatul sau organ era intepenit si statea batos gata de atac. Cei doi vrajiti de imagine, se uitau cu sete si cu placere la trupul dezvelit al lui Vic si mai ales la scula atat de seducatoare. Andy s-a asezat intre picioarele lui Vic si i-a luat pula in gura sugandu-o delicat iar Max ingenunchiat langa fotoliu a inceput sa-l imbratiseze si sa-l sarute cu multa pasiune.
Vic s-a trezit brusc dar nu a putut rosti nici un cuvant, gura fiindu-i ocupata de Max iar trupul tintuit in fotoliu de bratele puternice ale lui Andy. Oarecum surprins de situatie, Vic savura cu placere actiunea celor doi si incepand sa se excite si mai tare raspundea sarutarilor atat de senzuale ale lui Max. Dupa cateva minute fierbinti si rascolitoare cei doi, vazand ca Vic este complet treaz si incalzit, s-au oprit si s-au asezat pe pat langa fotoliu.
- Salut Vic, cat de mult ne bucuram ca ai ramas pe vas si ca astfel vom putea petrece impreuna cateva ore frumoase.
- Salut Andy si Max ! Dar ce-i cu voi la mine neanuntati si mai ales neinvitati? Cum va permiteti si cu ce drept intrati peste mine sa ma violati ?! Cine v-a deschis sau ati fortat usa?
Preluand stafeta, Andy l-a apasat cu mana inapoi in fotoliu pe Vic, care aparent era furios si revoltat, raspunzandu-i in germana:
- Usurel fratioare, ca nu a dat ursul ! In primul rand am venit sa iti facem o vizita si sa te rugam sa ne lasi la sala de fitness pentru ca azi e ziua noastra libera iar sala este toata ziua neocupata. In al doilea rand nu am dat buzna, am ciocanit si pentru ca nu ai raspuns, am incercat usa si am vazut ca nu era incuiata. In al treilea rand nu te-am violat, te-am pupat si noi putin, ce atata taraboi? In plus cred ca ti-a placut si tie, „nette kleine Teufel”(diavol mic si dragalas), am simtit cum dadeai din coadita cand te sugeam! In ultimul rand nu am venit cu mana goala. Stii foarte bine ca noi suntem intotdeauna niste gentelmeni si stim sa ne purtam frumos cu un baiat finut ca si tine. Uite ti-am adus un flacon din vinul tau preferat.
- Baieti, va multumesc pentru vin, tocmai mi s-a terminat rezerva, iar despre placeri sa lasam faptele sa vorbeasca.
Vic s-a ridicat din fotoliu apoi si-a dat jos halatul in timp ce amicii sai faceau acelasi lucru cu hainele lor. Era randul lui Andy sa-l sarute pe Vic in timp ce Max l-a imbratisat tandru pe la spate muscandu-i in joaca ceafa si gatul. Vic era facut sandwich intre cei doi marinari plini de dorinta, care-l sarutau si-l imbratisau cu multa pasiune, trupurile lor vanjoase se frecau de cel a lui Vic intr-o inlantuire fierbinte si excitanta, iar penisurile lor erecte si dure il impungeau din fata si din spate dorind sa-l penetreze cat mai repede.
- Baieti, haideti pe pat pentru ca e mult mai comod!
Cei trei s-au intins pe pat cu Vic la mijloc si au continuat sarutarile nebune. Max si-a rezervat pula lui Vic incepand sa o suga cu sete, facandu-l sa geama de placere, in timp ce Andy s-a asezat cu trupul sau masiv peste trunchiul lui Vic acoperindu-l de sarutari. Vic era in culmea extazului, simtea cum seva sa urca ingrijorator, gata sa explodeze.
- Max, o sa imi dau drumul, o vrei in gura?
Pana sa raspunda Max, Vic a explodat in cateva jeturi puternice si calde umplandu-i gura de samanta, iar acesta cu multa placere o inghitea ca pe o licoare deosebita.
- Mai, dar ce repede te-ai golit, ori am fost noi foarte tari, l-a tachinat Andy pe Vic. Pai, eu trebuie sa muncesc cel putin o jumatate de ora la Max ca sa-l fac fericit!
- Lasa-l, mai Andy, pe baiat in pace, nu-l mai necaji! Cine stie de cand nu s-a mai futut cu niste barbati ca lumea, asa cum santem noi doi.
- A fost noutatea de vina. E drept ca voi doi imi placeti si m-am gandit deseori la voi in timp ce trageati la fiare si chiar mi-am dorit sa fim impreuna. Dar nu eram sigur ca ati dori si voi, desi banuiam ca sunteti gay. Si in plus, nu ma gandeam la un trio, asta mi s-a mai intamplat destul de rar.
- OK, daca ne doresti atat de mult, n-ai vrea tu sa te ocupi acum si de „mein Kätzchen” (motanelul meu), i-a propus Andy lui Vic. Si noi, de mult am pus ochii pe tine si doream sa fii al nostru macar pentru o noapte, dar nu s-a ivit momentul potrivit.
Respectand dorinta, Vic s-a asezat intre picioarele musculoase si paroase ale lui Andy si a inceput constiincios sa se ocupe de „motanel”. Pula lui Andy, de abia se vedea din tufa deasa de floci roscati si era atipica pentru acest munte de om, era mai degraba scurta dar foarte groasa si carnoasa, rozalie, ca un carnat nemtesc, avand capul imens si bulbucat ca o gogonea. In timp ce Vic o lingea pe toata lungimea, Max s-a asezat in spatele lui sarutandu-i fesele.
- Vic, stai te rog capra sa-ti fac un rimming, caci funduletul tau rotund si obraznic ma innebuneste de tot.
Vic s-a conformat si s-a asezat pe genunchi si pe coate punandu-si fundul la dispozitia lui Max apoi, fiind asezat mai bine, a inghitit pana la radacina cu usurinta carnatul gros a lui Andy, care la randul lui s-a ridicat in genunchi. Vic a inceput un dute-vino cu carnatul ajutat de Andy care plin de satisfactie dadea din fund, in timp ce Max cu limba lui mare si aspra facea minuni pe la spate. Vic era in culmea extazului fiind lucrat concomitent de cei doi marinari. O caldura placuta a inceput sa-l cuprinda iar pula i se sculase din nou mare si puternica. Rimmingul lui Max era foarte excitant, limba lui penerand rozeta lui Vic din ce in ce mai adanc si mai apasat. Acesta gemea de placere dar nu putea vorbi, gura lui fiind ocupata de „motanelul” lui Andy.
- Vic dragule, cocoselul meu te doreste tare mult. Pot sa-i fac cunostiinta cu gaurica ta?
- OK Max, dar numai cu protectie. Stai putin, sa caut un prezervativ!
- Nu te deranja din pozitia asta faina, nenea Max a venit pregatit. Poate niste lub’, daca tu doresti, cred ca ai in dotare? Daca nu, merge si cu saliva !
- Da am, in sertarul de la noptiera e un tub cu crema.
- Am gasit. OK si acum scoate funduletul la bataie si largeste bine gaurica!
Zicand acestea Max a luat crema pe doua degete si a inceput sa masezeze fundul si rozeta lui Vic apoi a lustruit cu ea si „cocoselul” care statea intepenit, gata de asalt. Dupa aceea proptindu-si pula mare si negricioasa de fundul lui Vic l-a patruns incet, incet pana la radacina.
- A durut? Cred ca nu, pentru ca Max este specialist. Nici un cur futut de mine nu a avut a se plange sau a reclama ceva pana acum.
- Nu, a fost OK. Da-i bataie cu mai multa putere „Nenea Max” si lasa-ma pe mine sa te laud!
Provocat de ironia lui Vic, Max a inceput sa-l pompeze pe acesta cu forta si din ce in ce mai rapid, intrand in el cu putere, pana la radacina si pleznindu-l ritmic cu coaiele peste buci. Vic era in culmea placerii, posedat fiind in acelasi timp de cei doi vlajgani. La randul lor cei doi marinari fiind foarte excitati pompau de zor in Vic, unul in fata altul in spate si erau pe punctul de a-si goli samanta in trupul sau transpirat de atata patima.
- Vic, cred ca imi vrei smantana in gura, nu-i asa?
Drept raspuns, Vic a apucat glandul lui Andy intre buze, iar acesta innebunit de placere s-a golit in jeturi marinaresti, lungi si calde, pe care Vic lacom le sorbea inghitindu-le cu multa placere. Max dadea si el semne de terminare la fundul lui Vic, gafaind in culmea extazului si gemand satisfacut.
- Max, sa ma anunti cand vrei sa termini ca vreau sa-ti gust seva.
- OK, scumpul meu, uite acum, zise acesta si se extrase rapid din fundul inrosit de atata futai, inlaturand rapid prezervativul de pe pula.
Apoi o propti cu grija pe limba lui Vic scoasa in afara gurii larg deschise, asteptand cu nerabdare seva lui Max. Acesta exploda in jeturi groase si putenice de samanta dar cum Vic nu reusea sa inghita tot, o parte din ea se revarsa peste buzele sale senzuale. La sfarsit Vic se linse pe buze recuperand seva revarsata, apoi cuminte si recunoscator linse si glandul lui Max de ultimele picaturi de sperma.
- Ei, ce zici, ti-a placut seva mea? Nu-i asa ca are gust care te innebuneste de placere ? Care e mai buna, a mea sau a lui Andy?
- Mai baieti, ma puneti in incurcatura! Amandoua au fost bune si mi-au placut enorm, mai ales ca a fost mult si gros.
- Marca inregistrata, smantana groasa si proaspata de marinari statuti. Daca ti-a placut „firma noastra” iti sta oricand la dispozititie, i-a raspuns plin de mandrie masculina Andy, facandu-i cu ochiul lui Max, care in semn de multumire incepuse sa-l sarute cu pasiune pe Vic.
Vic satisfacut pe deplin statea tolanit intre marinarii sai care au reinceput cu sarutarile si mangaierile atat de calde si de excitante. Cei doi l-au acoperit de sarutari de la talpi si pana la urechi, aducandu-l pe Vic din nou in extaz. Pula lui intarita era luata la supt cand de unul cand de altul, rascolind in Vic, ca o furtuna, emotii si placeri deosebite.
- Baieti, e randul meu sa va impartasesc. Asezati-va pe marginea patului si cascati guritele. Asa, incepem cu Andy ca e mai mare, apoi terminam cu tine „Nenea Max” ca esti mai june.
Cei doi au primit pe rand cu placere ofranda lui Vic, care s-a revars...



    Login