Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Visând la Mihai
Autor : themaster2 - 2022-04-30
Citita de 4603 ori - Nota 6.90 (61 voturi)
Aveam 18 ani când am intrat la facultate, și încă nu avusesem o primă experiență sexuală în adevăratul sens al cuvântului. Încercam să mă descopăr pe mine, să știu ce vreau de la viață, să înțeleg ce înseamnă fericirea. Născut într-o familie conservatoare, mi-a fost foarte greu să accept faptul că eram diferit, că mă atrăgeau bărbații. Dacă mama ar fi aflat, cu siguranță nu aș fi rămas viu. Nu i-am spus niciodată că sunt homosexual, deși, probabil, în sinea ei, știa deja acest lucru. Relația cu ai mei nu a fost niciodată una bună. Majoritatea membrilor familiei aveau tenul închis la culoare, în timp ce eu eram foarte, foarte alb. Mă simțeam marginalizat, singur, deși înconjurat de toată lumea. Mama îmi spunea mereu că semăn cu tatăl meu. A părăsit-o când eu aveam patru ani. Nu s-a mai întors niciodată, nici nu a dat vreun semn că s-ar mai întoarce. Din această cauză, poate, nu am simțit niciodată că mama mă iubește cu adevărat, sau cel puțin, nu la fel de mult ca pe fratele meu mai mic, care seamăna mult mai mult cu ea și cu restul familiei.

Revenind, am început facultatea, cu gândul că abia aștept să termin mai repede anii aceștia, să mă angajez în domeniul pe care am ales să-l studiez, să-mi cumpăr o căsuță și câteva pisici și să mor singur, uitându-mă la televizor și neiubind pe nimeni. Îmi imaginam că toată lumea va știi din prima că sunt gay, că gesturile mele mă vor da de gol, că orice aș face, nu voi putea reuși niciodată să scap de senzația că nu sunt la fel ca ei. La facultate, mai aveam încă 3 băieți în grupă cu mine: Mihai, Adrian și Dan. Mihai avea 25 de ani, avea puțină barbă, o freză mai mereu perfectă, brațe puternice, un abdomen de invidiat și un râs absolut fantastic. Era un extrovertit în toată regula, îi plăcea să trimită poze cu el la bustul gol pe grupul de mess al clasei, pentru ca fetele (și eu), să-l putem admira. Nu era în niciun caz homosexual, nu avea înclinații de genul, drept urmare, după doar câteva săptămâni, deja se cuplase cu o colegă de grupă, minionă, brunetă și cu ochelari. Formau un cuplu frumos, dar de fiecare dată când îi vedeam împreună, mă simțeam aiurea și îmi doream să se despartă. Aproape în fiecare seară mă masturbam cu gândul la Mihai, cu ajutorul pozelor sale la bustul gol. Sărutam ecranul telefonului și îmi imaginam că-i sărut pieptul perfect. Avea puțin păr și pe pectorali, și în zona buricului. Aș fi dat orice să-i sărut fiecare păr de pe corp în parte. Mihai devenise singurul motiv pentru care mergeam la facultate.

Într-o bună zi, în timpul orei de sport, mi-am cerut voie să merg până la baie, însă am intrat în vestiar și am mers direct în locul unde își lăsase Mihai hainele. Avea acolo o pereche de teniși, niște ciorapi, o pereche de blugi și un tricou. Am luat tricoul, l-am mirosit. Mirosea puternic a parfum, mirosea a el. Nu am rezistat tentației, și l-am pus puțin la pulă. În momentul în care Mihai l-ar fi îmbrăcat, urma pulii mele ar fi rămas lipită de corpul lui. După ce m-am frecat la pulă și la coaie cu tricoul lui, l-am lăsat deoparte și am luat perechea de blugi. Am început să o sărut în jurul șlițului. Pantalonii ăștia stăteau chiar pe pula lui, îi simțeau fiecare zvăpaie, erau martori de fiecare dată când se excita. Nu mai puteam rezista. Trebuia să mă masturbez. Am luat unul dintre ciorapii pe care îi lăsase Mihai acolo, mi l-am pus pe pulă și am început să mă frec. Mă gândeam la picioarele lui, acoperite de puțin păr, pe care le văzusem cu puțin timp în urmă, mă gândeam la pieptul lui, la mâinile lui, la degetele lui, la gâtul lui. Nu a durat mult și mi-am dat drumul în ciorap. Acum urma panica. Când Mihai s-ar fi încălțat cu ciorapul, ar fi descoperit că cineva e ejaculat în el. Cum eram puțini băieți, lista s-ar fi redus simțitor. Am decis să-i ascund ambii ciorapi, și să mă mai masturbez cu diferite ocazii atunci când voi putea. Cu toate astea, am băgat puțin mâna în ciorap, și mi-am întins puțin din spermă pe mână. M-am întors în sală, am dat mâna cu Mihai și am continuat ora ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. După oră, Mihai nu și-a mai găsit ciorapii, dar nu a spus nimic. Probabil credea că cineva i-a făcut o glumă.

Timpul trecea. Pasiunea mea pentru Mihai se stingea odată cu el. Nu aveam nicio șansă cu dânsul, oricât de mult mi-aș fi dorit. Niciodată nu aș fi avut curajul să-i spun de fanteziile mele cu el. Între timp, relația lui cu colega noastră de clasă evolua, toată școala îi bârfea deja că fac sex pe ascuns în toaleta școlii. Mi-aș fi dorit să-i urmăresc, să-i văd cum fac sex, dar imaginea cu Mihai asupra unei alte persoane în afară de mine mă făcea să intru în depresie. Aveam nevoie de săturarea lui, aveam nevoie să-i simt mâinile pe corpul meu, aveam nevoie să simt un bărbat în mine. Cum cu Mihai lucrurile nu aveau cum să evolueze, am decis că a sosit momentul să-mi văd de viață. Mi-am făcut cont pe Grindr, dar nimic interesant. Tipi de peste 50 de ani care căutau o distracție de mult pierdută. Eram sigur că nu va mai dura mult și voi ajunge exact ca ei, disperați după atenție, și plini de complexe și frustrări. Urma să împlinesc 19 ani și nu făcusem sex cu nimeni încă. În secret, știam că nu voi face niciodată, chiar dacă se va ivi ocazia, deoarece, crescând pe lângă o mănăstire, aveam mereu teama că voi merge în iad dacă mă voi atinge de un bărbat. Totul trebuia să rămână la nivelul unei fantezii, și atât.

Pe la jumătatea anului, unul dintre verișorii mei din partea mamei, trecut de 25 de ani, ne-a anunțat că se căsătorește. Anunțul a venit pe neașteptate, mai ales că mireasa face parte într-un fel deja din familie. Tatăl miresei este văr cu tatăl mirelui. Nimeni din familia noastră nu privește cu ochi buni această cununie, dar toată lumea a anunțat că va participa. Era ocazia perfectă de a-mi lua puțin mintea de la Mihai și a mă bucura de puțină mâncare mai bună. Totul a decurs obișnuit, fără prea mare tam tam, însă, când am mers la baie, l-am surprins pe nașul mirilor cum se pișa. Era cel mai excitant lucru pe care îl văzusem vreodată până atunci. Fiind foarte rușinos, nu am avut niciodată curajul să intru într-un pișoar, deci acum vedeam pentru prima dată un alt bărbat cum se pișa. Doamne, și ce bărbat. Înalt, brunet, bine făcut, parfumat, maxim 30 de ani și cu o pulă, care, deși nu era sculată, arăta extraordinar. Am reușit să observ toate astea în doar câteva secunde. Când am deschis ușa de la baie, și-a întors capul spre mine, cu tot cu pulă, iar eu, speriat, am închis ușa și am așteptat să iasă. Când a ieșit din baie, se închidea la șliț, și își strângea cureaua. Îmi aruncă o privire indiferentă, scuipă într-o parte și pleacă prin alaiul nuntașilor. Intru imediat în baie, cu pula excitată la maxim, și mă masturbez chiar în locul unde în urmă cu câteva minute el se pișase. Parfumul lui încă era în încăpere. În minte, îmi apărea însă mereu Mihai. Îmi doream să fiu posedat de amândoi. Nașul să mă forțeze să-i înghit pula, în timp ce Mihai să mă penetreze cu putere pe la spate. Nu eram bine, trebuia să mă gândesc la altceva. Discuțiile de la masă nu prea au ajutat. Stând la masă cu ceilalți verișori de-ai mei, care vorbeau încontinuu doar despre sex și ce femei au mai futut, eram tot mai excitat.

Cum după nuntă, s-a pornit o furtună destul de serioasă, mulți dintre nuntași nu au putut pleca și au rămas în casa mirilor pentru încă câteva ore. Verișorul meu, Ion, mirele, i-a propus mamei să mai rămână o noapte, deoarece cu toată agitația de la nuntă, nu au apucat să mai stea de vorbă. Cu toate astea, în seara respectivă toată lumea era obosită și nu a mai avut nimeni chef de vorbă. Fratele meu adormise pe o canapea, iar eu m-am întins lângă el, pregătindu-mă să dorm. Însă, la un moment dat, Ion vine lângă mine și îmi spune că a vorbit cu Alina, nevasta lui, și sunt amândoi de acord să dorm cu ei în seara asta, deoarece canapeaua pe care m-am așezat e foarte îngustă, iar patul lor e mult mai larg și aș sta mult mai bine. Gândindu-mă că sunt proaspăt căsătoriți, am refuzat imediat, dar cum au insistat, nu am avut ce să fac, și am acceptat. Alina nu se simțea prea bine, așa că a adormit imediat. Ea era așezată la perete, Ion în mijloc, iar eu la margine, lângă el. Ion îmi spune că el nu poate dormi în pijamale, așa că se dă jos de pe pat, trecând peste mine, își dă tricoul și pantalonii jos și rămâne doar într-o pereche de boxeri grii. Se urcă din nou în pat, pula lui din boxeri atingându-mi rapid mâna. Eram învelit cu un cearșaf și incredibil de excitat. După puțin timp, Ion a început să sforăie, semn clar că și el a adormit.

Curiozitatea mă făcea să dau cearșaful deoparte și să îl privesc mai bine pe Ion, care dormea dezbrăcat. Dar mă gândesc că e vărul meu și că sigur voi face un păcat înaintea lui Dumnezeu. Chiar când mă gândeam eu la toate astea, Ion se întoarce, adormind fiind, și pune unul dintre picioarele lui, peste picioarele mele. Nu am mai rezistat tentației, și cu o mână, am început să-i mângâi piciorul pe sub cearșaf, până ce am ajuns la bata boxerilor. Cu teamă, i-am pus mâna pe pulă, prin boxeri. Era atât de caldă, era prima pulă pe care o atinsesem vreodată. Zvâcnea ușor. Ion dormea, sforâia, piciorul lui era așezat peste al meu, iar pula lui era sub mâna mea. Am început să-l frec ușor, ușor prin boxeri. Simțeam că se întărește. Trebuia să o văd. Am dat cearșaful la o parte, m-am așezat în genunchi la marginea patului, iar acum îl priveam pe Ion dormind, cu soția lui alături, doar cu o pereche de boxeri pe el și cu pula semierectă. Muream de curiozitate să o văd, așa că am eliberat-o, trăgând boxerii în jos până la nivelul coaielor. Îmi țineam respirația. Mă temeam că Ion sau Alina se vor trezi la cea mai mică atingere de a mea. Pula lui Ion, datorită aerului cam rece din cameră, și a răcorii obținute prin eliberarea din boxeri, era tot mai erectă acum, dar nu era belită complet. Ușor, cu mâna care nu se putea opri din tremurat, am început să-i belesc capul pulii, urmărindu-i cu privirea ochii, care au rămas închiși. Avea o pulă cu adevărat uimitoare, complet râsă, destul de mare, aproximativ 20 de cm, pulă care acum, în noaptea nunții lui, era doar a mea. Am început să-l masturbez ușor. Îl frecam puțin câte puțin, nu înainte de a-mi da cu scuipat pe mâini. M-am dezbrăcat și eu de haine, și am rămas în boxeri. Mi-am scos capul pulii afară și l-am atins de capul pulii lui. Eram atât de excitat, încât am crezut că mai am puțin și îmi dau drumul pe el. Pula mea, atingându-i pula lui, era o senzație complet magnifică. Trebuia să o gust, trebuia să o simt în mine. M-am lăsat pe burtă și mi-am apropiat gura de penisul lui. Mirosul lui de bărbat îmi inunda toți porii. Mi-am apropiat buzele de capul lui roșu și l-am sărutat cu putere.

Nicio urmă de mișcare. Alina și Ion dormeau duși, fără să știe ce fac eu în patul lor. Dacă am văzut că nu se trezesc, trebuia să continui. Am coborât în jos, și am început să-i sărut părul de pe pulpe, urcând încet până la coaie. Avea două coaie mari, bine delimitate. Fără prea multe ezitări, mi-am pus buzele pe ele, le-am luat în gură și le sugeam ca pe două bomboane delicioase. Cu mâna dreaptă, i-am apucat pula și îi beleam, de sus în jos, capul pulii, în timp ce cu mâna stângă mă plimbam ușor pe pieptul lui, apoi coboram pe picior, iar gura era ocupată cu coițele. Am coborât mai jos de coaie, și am văzut că partea dintre el și anus era tare, semn clar că organismul, deși adormit, se excitase. Mi-am lipit din nou buzele de pula lui Ion și am încercat să mi-o bag pe toată în gât, dar era imposibil. Mă temeam că mă voi îneca cu ea, sau că el se va trezi. La un moment dat, Alina se foiește, iar eu rămân blocat, cu pula lui Ion zvâcnind de excitare în gura mea. Din fericire, a adormit la loc fără să vadă nimic. Nu mai puteam continua cu Ion, era mult prea riscant. D...



    Login