Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVis erotic sau intamplare reala ?
Autor : carlito21 - 2014-11-15
Citita de 6639 ori - Nota 8.09 (149 voturi)
Era in iunie 2012, cand eu si Max, cel mai bun prieten al meu, am organizat o petrecere intre baieti, profitand de lipsa de acasa a parintilor mei. Amandoi aveam 17 ani, eram colegi de liceu si locuiam in acelasi catier. Ne cunosteam atat de bine, incat eram ca doi frati.

Intamplarea ciudata pe care vreau sa vi-o povestesc s-a petrecut in noaptea aceea, pe cand dormeam amadoi in camera mea. De regula, cand Max ramanea mai tarziu pe la mine, pentru ca eram vechi si buni prieteni , dormeam in acelasi pat, acela fiind unul mare si confortabil, mostenire de la bunici.

Eram inca virgin, atat in raport cu fetele cat si cu baieti. Nu imi stiam prea bine orientarea sexuala, dar nu ma deranja, fiind convins ca ma voi decide pe masura ce ma voi maturiza si voi castiga experienta.

Petrecerea noastra, bine udata cu bauturi (whisky, bere, coca) s-a prelungit tarziu in noapte, pana catre ora 3, cand ceilati 5 baieti au plecat la casele lor, ramanad numai eu cu Max. Amandoi eam destul de ametiti. Cat timp eu am fost la baie, ca sa ma usurez si sa fac un dus, Max s-a trantit de-a latul pe pat si a adormit imbracat, ca un bustean.

In loc sa-l imping la perete si sa-mi fac loc ca sa dorm, m-a cuprins mila de el si m-am apucat sa-l dezbrac, ca sa doarma mai comod. I-am dat jos tricoul, pantalonii si sosetele, lasandul numai in slip. Inainte de a ma intinde langa el, am vazut ditamai umflatura din slipul sau, probabil ca flacaul avea vise frumoase.

Vazand ca Max era adormit lemn, intrigat, am inceput sa-i pipai cu varful degetelor formele frumoase care se reliefau prin tesatura elastica a slipului sau. Scula lui era usor intarita si o simteam la atingere calda si musculoasa. Nu stiu ce m-a apucat, ca i-am tras in jos slipul, eliberand o pula minunata, maricica si grosuta, usor intarita. Am stat cateva minute ca sa o admir si sa fiu uimit de ce vedeam. Niciodata nu i-am vazut pula lui Max in erectie, la doar cativa centimetri de mine, desi am mai avut ocazia sa-l vad drezbacat, dar de fiecare data o avea flasca si neintarita.

Ma simteam ciudat, oarecum stanjenit ca ma uitam pe ascuns la pula celui mai bun prieten al meu, dar si teribil de emotionat. Eram chiar putin invidios, ca era cu mult mai mare si mai virila decat a mea. Chiar si coaiele lui paroase mi se pareau mai mari si mai umflate ca de obicei.

Max a inceput sa mormaie ceva, s-a rasucit pe o parte si am observat cum pula lui a inceput sa creasca rapid si sa se intareasca pulsand, aratand ca o pula adevarata de barbat. Oare stia ca-l priveam pe furis? De jena, dar si de teama, i-am tras la loc slipul si l-am acoperit cu o cuvertura.

Aceasta experienta m-a tulburat putin, ma tot gandeam la Max si la pula lui superba, asa ca am luat un somnifer ca sa adorm mai repede. Apoi m-am dezbracat si m-am bagat in pat langa el. In cateva minute am adormit si eu.

Dupa o vreme, am inceput sa visez ceva foarte fierbinte, excitant si erotic. Se facea ca Max statea complet dezbracat langa mine si imi saruta pieptul, apoi a inceput sa coboare cu sarutarile si dezmierdarile lui inspre abdomen si buric. Dupa aceea, Max a dat invelitoarea la o parte, s-a asezat in genunchi intre picioarele mele si a inceput sa-mi sarute buricul si apoi sa-mi linga pula semierecta peste chiloti. In continuare si-a bagat mainile in chiotii mei, m-a apucat de pula si a inceput sa o manghaie si sa o stranga in palma, dupa care a coborat in jos, masandu-mi coaiele, care au inceput si ele sa se intareasca.

In cele din urma, mi-a tras jos chilotii, aruncandu-i pe fotoliul de langa televizor. Amandoi eram in pielea goala, dar eu comparativ cu el eram adormit, nu ma puteam misca, nu puteam vorbi, dar simteam tot ce-mi facea prietenul meu, parca eram in transa.

Max s-a culcat peste mine, impungandu-mi abdomenul cu pula lui mare si intarita, dupa care a inceput sa ma sarute si sa ma linga peste tot, incepand de la buze, urechi, gat, ajungand din nou pana la pula. Ma excitasem teribil, pula mea sculata fiind apasata de greutatea trupului sau, intins peste mine.

Apoi Max a inceput sa-mi linga pula sculata si intarita, sa-mi dea limbi pe la coaie si intre picioare, dupa care mi le-a luat in gura si a inceput sa le suga cu pasiune, ca pe niste bomboane delicioase, iar cu mainile ma mangaia intre picioare. Dupa aceea, mi-a luat pula intarita in gura si a inceput sa mi-o suga, imi dadea rotocoale cu varful limbii in jurul glandului, mi-a decalotat-o cu buzele si mi-a dezmierdat frenul cu limba. Facea niste curse colosale de du-te/vino de-alungul pulii mele, pe care o cuprindea pe toata in gura lui calda si umeda.

Aveam niste senzatii extraordinare, foarte puternice, mult mai mari decat atunci cand faceam laba in baie si ma masturbam singur. Ma excitasem ca un taur si simteam o presiune enorma in coaie. Max m-a incalecat la nivelul pieptului si mi-a apropiat de gura pula lui intarita si decalotata complet. Am simtit un miros special, extreme de masculin, care nu era deloc dezagreabil, din contra, ma excita si mai tare. Max a inceput sa ma loveasca cu pula peste fata si peste gura, apoi si-a propti-o de buzele mele, a impins-o putin, eu am deschis gura, iar pula lui dura si groasa a intrat cu repeziciune, izbindu-ma in gat.

Dupa asta, Max m-a prins de cap si a inceput sa ma futa in gura, lovindu-mi ritmic si cu putere gatul, ca un berbece, dar mie imi venea sa vomit. Intelegand ca ma jena si imi facea rau, Max si-a prins pula cu doua degete ca frana, cam pe la jumatatea ei, si a inceput sa ma pompeze din nou. Era altceva, o senzatie placuta si excitanta, chiar si atunci cand pompatul lui s-a intetit si a devenit mai puternic. Apoi, la un moment dat, Max m-a apucat strans de cap, s-a incordat cu putere, a intrat in mine cu toata pula lui, pana la coaie si imediat am simtit in gatul meu jeturi caldute si repetate, care au lunecat la vale catre esofag. Amicul meu mi-a tinut capul apasat peste pula lui, pana ce a terminat de ejaculat, apoi a scos-o afara din gura mea si a sters-o de saliva si de sperma, pe buzele si fata mea.

Dupa aceea, Max mi-a dat drumul la cap, care a cazut pe perna a un bolovan, dupa care s-a culcat langa mine si a inceput sa-mi frece pula cu repeziciune, strangandu-o in palma cu putere. Imediat am simtit ca imi iau foc coaiele, seva mea a urcat cu repeziciune catre penis, si deodata o imensa placere m-a cuprins si m-am descarcat cu forta, ejaculand in jeturi, ca o fantana arteziana. Simteam cum sperma aceea calduta si cleioasa ateriza pe burta mea si se scurgea in j...



    Login