Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Violat de prieten (2)
Autor : dorian85 - 2016-07-10
Citita de 8717 ori - Nota 7.29 (289 voturi)
Fara sa stie ce se petrecea in sufletul meu, Mihai ma tinea in continuare in brate si printre sarutari imi soptea la ureche scuzele lui. Pentru Dumnezeu, Mihai inca nu a realizat ca tocmai m-a VIOLAT !!!

- “Asculta, Mihai. Vreau sa pleci de la mine.”

I-am zis cu o voce grava, ramand in continuare lipit de trupul lui flocos si musculos, fara sa ma intorc catre el, fara sa-l privesc in ochii aceia mari si verzi, care ma bagau in boala, fara sa-i vad fata frumoasa cu trasaturi masculine pe care alta data o acoperam cu sarutari, fara sa ma desprind din imbratisarea lui calda si puternica. Am ramas cu fata la peretele ud nemiscat ca o statuie.

- “Cristi, iubirea mea, asa cum ti-am mai spus, imi pare nespus de rau. Sincer, regret ce-am facut! Nu ma intelege gresit! Am vrut sa-mi satisfac o fantezie mai veche, iar tie sa-ti fac o surpriza mai speciala. Tot timpul cand faceam dragoste imi cereai sa fiu mai dur cu tine, mai armasar. Ziceai: “Iubitule fii armasar cu mine, calareste-ma bine, supune-ma cu toata forta ta!” “Mihai, armasarul meu drag, baga-ti toata pula aia mare in curul meu stramt si fute-ma cu putere, pana o sa fac spume la cur!” “Iubire, hai vino sa-mi spargi bijboaca nesatula de pula ta, baga-ti pulanul ala mare si tare ca sa crape nesatula, arde-o bine, pana o sa iasa fum din ea.” “Mihai, armasarule, fii mai dur cu mine, strange-ma tare intre picioarele tale, musca-ma cu salbaticie, calareste-ma ca pe o iapa si plezneste-ma peste buci, ca sa nechez de placere.” Cam asa imi spuneai. Iar eu am vrut sa-ti satisfac o placere, sa vezi si tu cum e cand te fute un barbat adevarat, dur si violent, salbatic si vulgar, pe care nu-l intereseaza decat placerea lui si sa se goleasca cat mai repede de sloboz. Daca am gresit cu ceva, te rog sa ma ierti!”
- “Mihai, poate ca ai dreptate cand spui ca ti-am cerut sa fii mai dur, mai posesiv. Dar erau vorbe spuse la excitare, erau gandurile mele spuse la orgasm. Insa niciodata nu ti-am cerut sa ma violezi! Daca imi doream asta, sa fii sigur ca iti spuneam. Macar ai fost sincer si ai recunoscut ca ai vrut sa-ti satisfaci TIE o placere. Ai vrut sa simti TU, cum e “un barbat adevarat, dur si violent, salbatic si vulgar, pe care nu-l intereseaza decat placerea lui si sa se goleasca cat mai repede de sloboz.” Cred ca de fapt asta e natura ta adevarat de mascul!
- “Nu, nu! M-ai inteles gresit! Te rog sa ma ierti, iubire! Nu stiu unde mi-a fost capul atunci! Ce am facut a fost doar o gluma nefericita! Cristi, tu stii bine cat de mult te iubesc si n-am vrut sa-ti fac nici un rau! Sincer si adevarat”

Simteam apasarea puternica a trupului sau inlantuit de al meu si pula lui intarita lipita intre bucile mele. Inainte, o astfel de imbratisare stransa si pula lui dura frecandu-se intre fesele mele, ma faceau sa ma topesc in bratele lui si sa-i cad la picioare, gata sa-i satisfac orice placere sexuala, fara limite sau retineri! Faceam absolut orice isi dorea el in materie de sex. Dar toate s-au spulberat. Auzind scuzele lui jalnice simteam un dezgust profund, in ciuda trupului sau gol lipit de al meu, incercand sa ma seduca.

- “Mihai”, am spus cu acelasi ton grav, dar mult mai hotarat, “Vreau sa te cari dracului de aici! Nu mai vreau sa te vad niciodata!”
- “Dar te iubesc, Cristi! Nu ma alunga de langa tine!” s-a rugat el disperat.
- “Cara-te imediat, ca daca nu, o sa regreti!”

Vocea mea era dura si rece. Incercam cu disperare sa-mi ascund regretul de a pierde un iubit pe care l-am adorat si la care am tinut atat de mult. Dar eram hotarat ca Mihai sa plece, intre noi totul se terminase.

- “Cand o sa ies de la dus, nu mai vreau sa-ti vad nici macar umbra! M-ai inteles?”

Mihai a plecat. A iesit din baie inchizand usa cu grija, fara sa mai zica nimic. A plecat si din apartament. A plecat si din viata mea. S-ar putea spune ca de fapt eu l-am alungat, dar totusi el a fost de vina. M-a violat fara motiv, ca un nesimtit!

Urmatoarele zile m-am consolat cu justificari pentru ca mi-am alungat iubitul. Dar am inceput sa simt un gol dureros, nu doar in patul meu, dar si in viata mea. Am fost nevoit sa recunosc cu sinceritate ca Mihai a fost marea mea dragoste. Am impartasit cu el momente fantastice de iubire, ore si zile minunate de placeri fara egal.

Incepusem sa am indoieli, sa ma intreb daca actul lui din bucatarie a fost chiar de neiertat. In fond, Mihai m-a futut de sute de ori inainte, in toate pozitiile si in toate modurile pe care le-a vrut, fara ca eu sa ma opun. De fapt, atunci in bucatarie, Mihai si-a satisfacut un capriciu, o fantezie, si-a lamurit o curiozitate. De ce as fi considerat-o ca pe un viol adevarat? De ce naiba, m-am comportat ca o primadona si m-am simtit atat de jignit si de afectat?

De fapt, Mihai m-a futut si mi-a umplut curul pana la refuz cu slobozul lui minunat de nenumarate ori, aducandu-ma la extaz. De fiecare data cand simteam nectarulu lui Mihai cum avansa in mine imi venea sa lesin de placere. Imi placea sa-i simt pula lui mare si groasa in curul meu stramt si strangeam din buci ca sa nu-i dau drumul. Imi placea felul cum Mihai ma futea si ma pompa cu indarjire. Imi placeau picaturile fierbinti si sarate de transpiratie, care cadeau de pe fruntea lui pe buzele mele, arzand de dorinta. Imi placeau gemetele lui de placere, groase si ragusite, cand dadea din cur si ma futea cu toata puterea. Imi placea cum se zguduia patul nostru la fiecare izbitura de berbece pe care mi-o dadea cu pula lui. Imi placeau sarutarile si muscaturile lui salbatice cand se prabusea epuizat peste mine, dupa ce se golea de samanta in jeturi puternice si groase. Doamne, ce dor imi era de toate acestea!

Excitat la culme, am pus mana pe telefon ca sa-l sun, dar apoi am renuntat. Ce sa-i fi spus? Ca a fost ceva normal ca m-a violat in mijlocul bucatariei si ca mi-a placut la fel de mult ca si lui?

Dar ma durea absenta lui. Pe masura ce zilele treceau Mihai era tot mai prezent in mintea mea. Il doream cu disperare, in pielea goala, sa ma tina in brate, iar eu sa ma lipesc de trupul lui musculos si sa dorm asa toata noaptea. Il visam in fiecare noapte, iar dimineata ma trezeam naclait de propria mea sperma. La birou nu eram capabil sa ma concentrez la munca, pentru ca gandurile imi zburau la el. Mihai era peste tot.

Dar nici el nu m-a mai sunat.

Trecuse o saptamana intreaga de cand Mihai m-a violat. Stateam in casa si ma simteam mizerabil. Era sambata. Ma plimbam fara rost prin apartament, apoi m-am hotarat sa-mi fac o salata. Dar am renutat la ea cand mi-am amintit de ultima mea salata si de felul in care am fost violat. Am incercat sa citesc, dar n-am reusit pentru ca pe fiecare pagina imi aparea chipul lui Mihai. Nu stiam ce sa fac, n-aveam nici un plan. Il doream pe Mihai cu disperare. Dar nu-l mai aveam.

Deodata am auzit la usa un ciocanit cam ezitant. Cine naiba putea sa fie? M-am uitat la ceas: ora 6 dupa-amiaza. Nu aveam chef de nimeni in acele momente. Habar n-aveam cine putea sa ma viziteze. Poate vreun vecin care dorea sa imprumute niste cafea sau altceva. M-am tarat totusi pana la usa si am dechis. Era Mihai.

Surprins de vederea lui m-am dat doi pasi inapoi si am inlemnit. Era ultima persoana pe care ma asteptam sa o vad. Dar singura persoana pe care doream cu disperare sa o vad.

- “Mihai?”, am murmurat uimit.
- “Cristi, n-am venit sa ma scuz! Vreau sa-ti zic numai trei vorbe, dupa care poti sa ma gonesti daca vrei: Te iubesc enorm!”

Auzind vorbele lui am simtit ca inima mi-a sarit din piept si a cazut la picioarele sale. Mi s-a taiat ...



    Login