Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Violat de prieten (1)
Autor : dorian85 - 2016-07-01
Citita de 13745 ori - Nota 5.41 (366 voturi)
- “Jos cu textila de pe curu’ tau! “, s-a rastit Mihai, navalind pe usa bucatariei.
- “Ce-ai zis?”, l-am intrebat surprins si nedumerit, din fata mesei unde pregateam o salata.
- “Da-ti jos imediat nadragii aia imputiti! Scoate-ti curu’ la bataie, curva ordinara!”, a tunat Mihai in timp ce se descheia la pantaloni. Imediat am zarit umflatura enorma din chilotii sai, ivindu-se din blugii descheiati.
- “Ce pula mea ...?” am inceput sa-i zic, dar la vederea figurii sale amenintatoare, am inlemnit ca un iepure prins in bataia farurilor.

Din doi pasi Mihai a fost langa mine cu blugii lasati pe la genunchi, apoi cu o miscare brusca si-a tras in jos slipul, eliberandu-si pula imensa si tare, cu capul rosu si umflat, umezit deja. Dupa care mi-a tras doua palme zdravene, tipand la mine:

- “Sa-mi bag pula in tine, curva mocaita! Ce nu pricepi? Da-ti jos o data shortul ala imputit, ca am o pofta nebuna sa te sparg !”

Eu si Mihai eram impreuna de mai bine de doua luni. El s-a mutata la mine, dupa ce l-am agatat la un bar si am petrecut un weekend bestial, in care ne-am futut in draci, fara sa iesim din casa 48 de ore. De atunci Mihai n-a mai plecat de la mine, formand un cuplu formidabil. Dar nimeni n-ar fi spus ca eram un cuplu de gay, vazandu-ne impreuna. Amandoi suntem niste tipi virili, bine claditi, iar Mihai fiind brunet si mai paros, arata mai macho decat mine. In plus, barba lui neagra si aspra, abia mijita, cat si tatuajul cu scorpion de pe gat, accentueaza aspectul sau de macho.

Relatia noastra s-a bazat pe in primul rand pe sex (o data sau de mai multe ori pe zi, in functie de programul si disponibilitatea lui Mihai), asortat cu multe sarutari, imbratisari si mozoleala nebuna. Amandoi adoram sa ne sarutam si sa ne mozolim reciproc trupurile tinere si infierbantate de pasiune. Dupa care, de obicei ne sugeam reciproc sculele, incercand sa oferim cat mai multa placere celuilat. Apoi Mihai (fiind masculul din cuplu), ma pregatea bine pentru futai facandu-mi un rimming generos, imi umplea rozeta cu saliva lui calda si mi-o largea cu degetele sale lungi, innebunindu-ma de placere. Cand eram gata, Mihai ma patrundea cu pula lui groasa si lunga (20 cm) si incepea sa dea din cur. Mai intai lent, bagadu-si pula in mine pana la coaie, apoi din ce in ce mai repede si mai cu putere, pana cand in culmea orgasmului ejaculam amandoi. Desigur ca aveam usoare variatii, dar in general cam asa se desafasurau partidele noastre de sex.

Mihai era perfect constient ca eram innebunit dupa pula lui groasa si lunga, c-as fi facut orice sa o simt cum imi despica fundul stramt si ca eram gata oricand daca voia sa ma futa, dar niciodata el n-a profitat de asta.

- “Curva ordinara si nestula de pula, scoate-ti pizda aia imputita sa ti-o fut!”, a racnit Mihai pleznindu-ma iarasi cu putere peste fata, spre surprinderea si stupoarea mea.

Fara sa-i inteleg violenta si furia, ca intr-un vis, miscandu-ma cu incetinitorul, aproape mecanic, mi-am tras shortul pana la genunchi, iar el apucandu-ma cu o mana de ceafa m-a aplecat si m-a culcat cu pieptul peste masa. Imediat Mihai si-a proptit pula dura si imensa de bucile mele si dintr-o singura miscare m-a strapauns cu putere, pe uscat, impingand cu violenta pana cand pula lui a intrat toata in curul meu stramt si nepregatit. Apoi fara mila s-a pornit sa ma pompeze cu toata forta de care era in stare.

Am inceput sa urlu din ce in ce mai tare, pe masura ce durerea provocata de pula lui imensa care ma spargea devenea insuportabila. Auzindu-mi racnetele de durere, Mihai mi-a cuprins fata cu palma lui mare si puternica, astupandu-mi gura si a cotinuat sa ma futa cu inversunare. De durere si de stupoare mi se inmuiasera genunchii trebuind sa ma sprijin de masa ca sa nu cad pe jos. Ce imi facea Mihai, era pentru prima oara de cand ne cunosteam si nu era futaiul lui obisnuit. Era viol efectiv si nu intelegeam de ce Mihai proceda asa cu mine. Am incercat sa-i spun ceva, dar vorbele mele au fost inabusite de palma lui mare care imi astupa gura cu forta.

Peste putin timp am simtit cum Mihai si-a insurubat pula in mine pana la coaie, apoi ragaind satisfacut a explodat cu putere, golindu-si sperma lui groasa si calda in curul meu facut prastie. Iar eu eram aproape sufocat, pe punctul sa lesin. Aveam capul tintuit cu mana lui de masa, curul imi luase foc de atata frecat, iar Mihai continua cu cealata mana sa-mi acopere fata, ingreunandu-mi respiratia. Cu pula infipta pana la coaie in curul meu, Mihai s-a prabusit peste mine epuizat de efort, strivindu-ma de masa sub greutatea trupului sau transpirat.

Facand abstractie de violenta lui si de durerea atroce pe care mi-a provocat-o, cel mai mult m-a deranjat faptul ca nu intelegeam ce s-a intamplat cu Mihai. Ce motiv a avut sa ma violeze atat de dur si sa-mi vorbeasca atat de vulgar. Pentru ca eu il iubeam cu pasiune, eram topit dupa el, iar Mihai mi-a dovedit mereu ca ma iubea cu sinceritate si-i placea la nebunie sa faca dragoste cu mine. Si atunci de ce m-a violat? Pe masa, in propria mea bucatarie, futut ca o curva ordinara, cum de altfel m-a si numit! Mintea mea nu putea sa inteleaga!

Dupa cateva minute de odihna, Mihai si-a scos pula din mine si s-a ridicat in picioare eliberandu-mi gura, ca sa pot respira mai usor. Respirand adanc, cu lacrimile curgandu-mi in nestire pe fata, am ramas in continuare aplecat peste masa in fundul gol, nemiscat ca o statuie. Sperma lui groasa si albicioasa se prelingea pe coapse din curul meu desfundat. Nu aveam puterea sa ma ridic, desi eram constient cat de ridicol aratam asa, aplecat peste masa in fundul gol, cu totul expus pentru un nou viol.

- “Iubire?! Cristi scump?!”

Il auzeam pe Mihai din departari, ca si cum ar fi fost la sute de metri de mine. Dar in acele momente de libertate, mintea mea se chinuia sa retina tot ce mi s-a intamplat in ultimele 10 minute, care pentru mine au fost cat un an de tortura dureroasa si umilitoare.

- “Cristi?!”

Am tresarit. Sperma lui Mihai continua sa mi sa prelinga pe coapse, uscandu-se incet. Tremuram din tot corpul. Simteam ca imi era frig. Simteam fizic ca am fost violat.

- “Iubire dulce?!”

Vorbele lui Mihai imi sunau in urechi ca o placa stricata. I-am simtit apoi mana pe umarul meu. Dintr-o data o forta terbila s-a iscat in mine, fara sa o pot controla. M-am intors brusc si l-am lovit pe Mihai cu pumnul in stomac, cu sete si cu putere, urmat de un upercut zdravan in barbie. Cu surprindere l-am vazut pe Mihai facand un pas inapoi, dupa care dezechilibrandu-se s-a prabusit lovindu-se de masa. Scena era caraghioasa. Eu cu nadragii lasati sub genunchi si curul picurand de sperma, luandu-l la pumni pe ditamai masculul macho, cu blugii in vine si pula blegita, manjita de sperma.

S-a petrecut brusc, ca si cum o viitura a rupt un baraj in mine. De felul meu nu sunt un tip violent. Din contra, as putea spune ca sunt un pacifist si detest orice forma de violenta. Dar l-am doborat pe Mihai cu asa o sete, incat durerea lui s-a transformat in panica. Ingrozit, Mihai si-a ridicat bratele ca sa se apere cand am reluat loviturile cu pumnii, in fata, in cap, in stomac, unde apucam sa-l troznesc. Coplesit de setea de razbunare, aproape inconstient, am inceput sa-i car la pumni cu nemiluita, dar spre surprinderea mea Mihai n-a ripostat, doar s-a aparat inutil cu bratele. Mihai scancea si suspina, incercand sa-mi spuna ceva. Obosit, m-am oprit din lovituri ca sa-l ascult mai bine.

- “Cristi, opreste-te un pic! Iubire, imi pare nespus de rau! La naiba, n-am vrut sa iasa asa! Sincer, imi pare tare rau!”

Era prea putin pentru mine. “Imi pare rau!” Numai atat? Dupa ce m-a violat cu brutalitate? Prea putin si neconvingator!

Asa ca mi-am reluat boxingul si am inceput din nou sa-l iau la pumni. Mihai nu a schitat nici cel mai mic gest de aparare. La statura si puterea lui ar fi putut sa se apere si sa dea in mine, ar fi putut sa ma puna la pamant. In schimb, el statea rezemat de masa si incasa impas...



    Login