Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVic + Andy + Vitaly = Ménage à trois ? (1)
Autor : topboy - 2012-02-03
Citita de 8656 ori - Nota 8.11 (1476 voturi)
Nota : Si aceasta intamplare a fost scrisa de Ciprianp, care lipsind din tara de mai multa vreme m-a rugat pe mine sa o public.


Petrecerea era in toi! Eram cu totii amestecati, indiferent de tara de origine! Multi dintre noi ne cunosteam deja de la alte competitii sau turnee comune. Europenele de gimnastica din acel an au avut o semnificatie deosebita, s-a aplicat un cod nou de punctaj, care favoriza elementele tehnice si artistice, dupa ce ani in sir in gimnastica masculina la mare apreciere au fost forta si puterea, deci implicit volumul si masa musculara! Venise vremea gimnastilor elastici si atletici, a detentei si a vitezei, a tehnicii desavarsite si a elegantei executiilor. In sfarsit, se putea vorbi si la barbati de gimnastica artistica!
Sala de la ultimul etaj al hotelului ce gazduise delegatiile nationale care participasera la Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Masculina, era plina de lumea care participa la petrecerea de final, alaturi de sportivi, tehnicieni si arbitrii fiind si un numar imens de gazetari si fotografi care nu mai conteneau cu interviurile si fotografiile. Era un adevarat Babilon. Dupa ce a scapat de cohorta de ziaristi, fotografi si reporteri TV, Andy s-a apropiat surazator de mine si mi-a spus scurt, printre dinti:
- Nu mai pot! Deja am innebunit! Vino repede la toaleta ca sa putem vorbi!
Ca sa scape de reporterii care se tineau lant de el, Andy s-a indreptat spre zona in care era amenajat Bufetul si si-a umplut o farfurie cu gustari, apoi in mod diplomatic s-a scuzat:
- Domnilor, va rog frumos! Se poate sa am si eu 10 minute de intimitate, ca sa mananc ceva? Sunt lihnit de foame! Dupa aceea va stau din nou la dispozitie! Va multumesc frumos!
Jurnalistii erau pe deplin indreptatiti sa se tina scai de Andy, acesta era eroul Campionatelor cu 6 medalii, dintre care trei de aur! Noul cod de punctaj l-a favorizat, fiind victorios in eternul duel cu gimnastii rusi si exsovietici, mult mai masivi si mai fortosi! Dupa ce a terminat de mancat Andy mi-a facut un semn discret si amandoi ne-a indreptat spre toaleta, avand grija sa nu se tina cineva de noi.
- Doamne, nu credeam ca voi mai scapa de ei! Ia-ti lucrurile, scuza-te in fata alor tai si vino cu mine!
- Unde si de ce? Petrecerea de abia a inceput! Vor veni si fetele din loturile Cehiei si Slovaciei, de la artistic si ritmic, ca sa intretina atmosfera. Va fi foarte cool!
- Vic! De gagici iti arde tie acum? Haide, ce naiba?! Cu mine sa nu faci talente! De cand suntem aici am fost impreuna o singura seara! Si atunci pe fuga, cam o ora!
- Trei ore!
- Ma rog, trei ore! Ce, tie ti-a fost de ajuns? Ca mie, nu! Fara comentarii! Ia-ti lucrurile si vino! Te astept in fata, la lifturi!
- OK boss, daca asa zici tu!
- Vezi, sa nu te astept o saptamana!
Ascultator, am revenit in cateva secunde si insotit de Andy am coborat jos, in holul central, elegant si luxos. Acolo, Vitaly statea tolanit pe o canapea, privind plictisit puzderia de lume ce se perinda prin fata lui.
- Ia uite-l pe Vitaly! Ce naiba cauta aici? De ce nu e sus la petrecere? Stiu ca pierdut, dar nici chiar asa! In fond a luat 3 medalii, din care una de aur! Nu poti sa fii mereu campion la toate aparatele!
Ne-am indreptat spre Vitaly fara ca acesta sa ne observe:
- Lasa comentariile astea malitioase, ca poate sa ne auda! Eu l-am invitat! Stii doar ca, dupa tine, Vitaly e cel mai bun prieten al meu! Merita si el o recompensa! Intr-un fel ma simt dator! Salut batrane! Ne astepti de mult?
- Salut baieti! Nu, sunt aici doar de vreo cinci minute! Am plecat repede de la petrecere pentru ca m-au enervat reporterii cu intrebarile lor stupide si agasante! De ce naiba li s-a permis accesul la petrecere! Trebiua sa fie ceva privat! Nu mai poti sa bei si tu un pahar, ca se uita toti in gura ta! Mie scarba! In plus, m-am certat si cu ai mei!
- Lasa batrane, nu te mai necaji atat! In fond pentru asta sunt platiti ziaristii! Sa ne vanda imaginea si sa ne promoveze! Altfel cum ne-ar cunoaste sponsorii si cum am mai primi malai, ca federatiile noastre sunt sarace, cu izmenele carpite in fund! Iar despre Kudriatev, nu e prima data cand sunteti la cutite! E cam rau de gura, dar in fond e un om bun si te-a scos din rahat de atatea ori!
- OK, Andy! Acum imi faci si tu morala?! Hai mai bine sa bem ceva! Parca ziceai ca ai aranjat ceva!
- Da! Ceva foarte fain! Fac cinste ca am castigat, in plus il sarbatorim pe asta micu’, saptamana viitoare devine si el barbat! Face 18 ani!
Am vrut sa fac corectia necesara, abia peste 2 luni urma sa fac majoratul, dar Andy m-a strans cu putere de brat, facandu-ma sa imi inghit vorbele. Era o anticipare, de oarece nu mai aveam prilejul sa ne vedem si sa sarbatorim, Andy fiind ocupat cu examenele de absolvire ale facultatii.
- Bravo, frumuselule! Deci intri si tu in randul barbatilor! Felicitari! De acuma poti si tu sa bei cu noi o tarie! Fara sucuri si alte izmeneli! Imi pare rau ca nu am stiut mai devreme, ca iti luam un cadou! Dar ma voi revansa in seara asta! Iti promit! Raul asta de taticu’ tau, nu a soptit nimic! A tinut in secret! Cu toate ca, prietenii prietenilor mei sunt si prietenii mei, parca asa suna un proverb francez! Nu-i asa, Andy?! Dar de acuma, gata! Esti barbat! Nu mai ai nevoie de un Daddy! Esti pe picioarele tale si nu-i mai apartii!
- Ne, ne, ne!! Ia labuta si pune-ti pofta in cui! Stiu ca iti curg balele dupa el de vreo doi ani de zile, dar Vic ramane in continuare numai al meu! Nu-i asa, iubire?
- Bineinteles Andy, sunt si voi ramane numai al tau!
- Ai vazut?! Trol batran, obsedat sexual si betiv! Hai la carciuma!
Carciuma, era un fel de a zice! Am luat un taxi din fata hotelului care ne-a dus prin noapte in partea veche a orasului. Am oprit in fata unei vile sau un mic palat, luminat discret si fara firma. Imediat, de undeva din noapte, a rasarit un barbat elegant si stilat care a deschis portierele masinii si ne-a urat bun venit, intr-o engleza impecabila. Apoi la indemnul sau l-am urmat intrand in cladirea pustie, am parcurs niste holuri elegante, luminate discret, am urcat o scara somptuoasa de marmura, iar la etaj ne-am oprit in fata unei usi masive de lemn, bogat decorata cu sculpturi.
- Domnilor, acesta este apartamentul pe care vi l-am pregatit.
Am intrat. In fata noastra s-a deschis o camera imensa, mobilata cu mobila masiva, de epoca, iar pe jos erau intinse covoare groase, in care te cufundai la tot pasul. Numai bune pentru gimnastica! Camera era luminata orbitor de un candelabru de cristal urias si de alte cateva aplice aflate pe pereti. Cele trei randuri de ferestre erau acoperite de draperii groase dar elegante, in aceesi culoare maronie ca si covoarele de pe jos. In mijlocul camerei era o masa rotunda cu patru scaune tapitate cu catifea maronie si cu spatarele inalte, de nu te mai vedeai din ele. In dreptul ferestrelor o canapea imensa si niste fotolii uriase si confortabile. Mai erau cateva comode si servante iar pe pereti multe oglinzi elegante care amplificau lumina si dadeau impresia de stralucire.
- In dreapta se afla baia, iar dormitorul se afla pe partea stanga. Cand veti doriti sa mancati, va rog sa-l sunati la telefon pe majordom, care se va ocupa de dumneavoastra. Va doresc petrecere placuta, domnilor!
Apoi gazda noastra s-a retras discret, iar noi am ramas in mijlocul camerei cu gura cascata, inclusiv Andy, autorul surprizei!
- Ha, mai Andy, perversule! Carciuma ziceai? Tu chiar ai vrut sa-ti bati joc de noi? Macar sa ma fi pus in garda, ca sa pun pe mine un costum si niste pantofi ca lumea! Ca, sa stii ca am! De cand m-am insurat, Irina, nevasata-mea mi-a burdusit dulapurile cu costume si haine elegante! Zice ca trebuie sa am fata de Campion Olimpic ! Altfel, ma vand prea ieftin!
Intradevar, aratam jalnic, in raport cu mediul ambiant: Vitaly cu niste blugi soiosi, un pulover larg, care atarna pe el si cu niste adidasi uzati, Andy cu tricou si geaca eleganta de piele, dar in blugi rupti pe la genunchi si cu adidasi, iar eu, ceva mai elegant pentru ca ma pregatisem pentru petrecerea de la hotel, pantaloni albi de catifea, foarte mulati pe mine, o camasa eleganta de matase neagra, vesta alba de nabuc si la gat, o esarfa de matase alba de China, dar tot in adidasi. Noroc ca toti purtam ochelari de soare, pentru a nu fi recunoscuti.
- Bai, fratilor! Va rog sa ma iertati! Dar nu asta am vrut! Cand am vorbit cu Marek si l-am rugat sa organizeze ceva discret, intim si stilat, nu la asta m-am gandit. Am uitat sa-i spun ca voi veni cu doi baieti la o bauta!
Am pufnit cu totii in ras, de comicul situatiei. Apoi, pentru ca tot nu mai aveam ce face, ne-am asezat la masa. Aici erau pregatite 3 tacamuri complete: Farfuriile erau din portelan fin cu monograma casei, tacamurile din argint masiv, cu aceeasi monograma, iar paharele din cristal de Boemia. Pe cateva platouri era aranjat un bufet cu diverse gustari . Totul era stilat si rafinat, dar lipsea baza.
- Dragul meu Andy, noi ce facem aici? De ce naiba am batut atata drum? Batrane, asculta o vorba de a noastra, din popor: Batura-i temelie, mancarea e fudulie! Unde naiba e telefonul ala?
- Pe comoda de langa semineu!
Andy m-a strafulgerat cu privirea si am inghetat in scaunul meu, jenat de interventia facuta!
- Lasa mai Vitaly, te rog sa mai ai putina rabdare, ca ma ocup eu de toate, chiar acum!
Andy s-a ridicat de la masa si s-a indreptat spre telefon. Apoi a inceput o conversatie din care am inteles ca facea comanda pentru bauturi.
- Vitaly! Ce vrei sa bei?
- Pentru inceput, vodka finlandeza! Dar sa fie strong, din aia originala! Si niste lamai, pentru zeama.
- OK, am inteles. Eu am sa merg pe whisky. Johnnie Walker Red Label e preferatul meu. Cu multa gheata. Dar tu Vic, in afara de freshul tau obisnuit de portocale, mai doresti ceva? Ma refer la ceva strong? In seara asta, dragul meu, iti dau voie sa bei ori ce vrei! Poti chiar sa te si imbeti!
- Bravo Daddy! Imi placi! Esti un tatic valabil! Ia-i lapticul de la gura si intarca-l! Vic, nu te supara pe mine, dar gata, nu mai esti un copil! Trebuie sa intri si tu in lumea barbatilor!
- Vitaly, lasa baiatul in pace! Nu-l mai necaji! Deci iubire, ce ai dori sa bei cu mine si cu nenea Vitaly?
- Andy, sincer nu stiu! Habar nu am! Tu ce imi propui? O bere?
- Mai putza! Aici e vorba de tarie, de alcool, nu de pisvaser! Da-i si lui vodka ca sa-i facem botezul! Ca doar am venit sa ne imbatam!
Chestia cu putza m-a scos din sarite. In mod sigur o aveam si mai mare si mai groasa ca a lui! In fond, chiar ca nu mai eram un copil si trebuia sa ma comport ca un adevarat barbat!
- Bine! Daca e pe asa, vreau palinka! Palinka romaneasca de la mine din Ardeal! La noi barbatii asta beau, dar nu se imbata niciodata!
- Ia uite! I-a sarit mustarul si i s-a sculat putzica! Bravo, flacau! Asa imi placi! Fii coios, fii barbat!
- Dragul meu, nu stiu daca au aici palinka romaneasca. E o specialitate rara! O cunosc, evident e de o mie de ori mai buna decat orice vodka sau whisky din lume!
Andy a facut comanda si spre surprinderea noastra, aveau si palinka, Palinka din Bihor. Dupa cateva minute majordomul, un tip inalt si uscativ, imbracat in negru, a adus cele trei sticle de bautura si imediat lamaile si bolul cu gheata. Dupa aceea ne-a intrebat intr-o engleza aproximativa, cu puternice accente slave, daca dupa gustari mai dorim sa servim ceva, si daca da, ce anume am dori sa comandam.
- Mai nene, gustarile astea mie mi-s de ajuns! Poate niste vin dupa asta. Ce zici, Andy?
- In principiu, nu cred sa mai dorim de mancare! Vic, tu mai doresti ceva? Un dulce?
- Dulce?! Nu, ca acuma sunt si eu barbat!
- OK, va multumim, mai incolo as dori 2 sticle de Tokay alb, iar dupa miezul noptii, tortul si sampania, pe care deja le-am comandat.
- Am inteles, domnule! Va doresc petrecere placuta!
Majordomul s-a retras la fel de discret cum a venit!
- Ei, si acuma sa bem! Cum facem? Bem fiecare ce a comandat si dupa aia le schimbam intre noi?! Sau le incercam pe rand!
- Pentru inceput eu raman la whisky-ul meu!
- Si eu la palinka!
- OK, muierilor, atunci o sa ma imbat singur!
Ca niste barbati in toata puterea cuvantului am inceput sa desertam pahar dupa pahar si sa inghitim lacom, minunatele gustari care veneau fericit sa mai stinga arsita gatlejurilor noastre aprinse de taria alcoolului. In cazul meu, primul pahar a fost mai greu, cand am simtit ca imi ia foc gatul si am inceput sa tusesc inecat, spre amuzamentul rautacios a lui Vitaly:
- Asa putzica, asta e botezul adevarat! Te arde un pic, dar iti trece! Pana ti se tabaceste gatlejul, dupa care nu mai simti nimic! Dar, de altfel cred ca pentru tine nu mai e o problema, ca ai deja gatul antrenat! Nu-i asa Andy?
- Vitaly, te rog sa incetezi! Parca trebuia sa-l sarbatorim pe baiat! Sa-ti fie rusine!
- Scuze! Scuze! Dar credeam ca suntem intre barbati, nu intre maicute de la manastire! Iar tu Andy, nu mai fa pe moralistul cu mine, cand mi-ai povestit, cu lux de amanunte, totul despre voi! Nu ma amestec si nu ma intereseaza! Faceti ce vreti! Sunteti doi indragostiti fericiti si pentru asta va admir si va iubesc: Bas le chapeau! Dar, nici sa faceti pe minorositele cu mine! Ce dracu! Doar ne futem cu totii si ne place la toti foarte mult! Vreti sa fiu sincer pana la capat? Pentru mine futaiul e pe primul loc, chiar inainte de gimnastica! Gimnastica e meserie iar futaiul, cea mai mare placere! De cand ma stiu, inca din adolescenta, am futut tot, am rupt si am spart tot ce mi-a picat in pula! Si o fac in continuare la greu! Sa stii baietas, Vitaly nu iarta nimic si cat o sa ma tina pula, am sa fut mereu!
- OK. Hai, nu mai fii asa de pornit, draga Vitaly! Hai sa mai bem o dusca! Da-mi din vodka ta!
Desi Andy a incercat, stangaci, sa schimbe vorba iar Vitaly i-a intrat apoi in joc, nu eram nici asa de ametit si nici asa de naiv, ca sa nu imi dau seama ca Andy se lauda la prieteni cu cuceririle sale sentimentale si mai ales cu performantele lui erotice. Treaba asta mi-a lasat un gust amar si a fost prima fisura in relatia noastra.
Am continuat cheful, iar eu generos, am trecut peste faza de mai sus, mai ales ca amandoi se straduiau din rasputeri sa-mi faca pe plac, ca sa ma simt bine. Baietii se cam ametisera si amandoi, dar mai ales Vitaly, se intreceau sa ma seduca ca sa ma posede. Ma amuzam teribil si am intrat cu placere in jocul lor!
Apoi a venit tortul si sampania. Andy si Vitaly mi-au urat “La multi ani!” si mi-au cantat “Happy birthday to you!” Erau atat de caraghiosi, dezbracati, numai in boxeri, racnind din toate puterile ca niste magari, ragusiti, afoni si beti dar foarte entuziasti!
Lipsa mea de antrenament la bautura si-a spus pana la urma cuvantul! Mi s-a facut rau si am dat de mancare la boboci.
- Nu-i nimic, putzica dulce! Asa e prima oara! Ia de aici o dusca de vodka si o sa fii ca nou! Cu lamaie, e medicament curat!
- Nenea Vitaly, vreau numai lamaie, ca mi-e tare greata!
- OK, manca-ti-as curu’ ala bombat! Cum vrei tu, dulceata mica, si dupa aia ne futem!
Simteam ca lumea se invartea cu mine! Trebuia sa ma intind un pic.
- Iubirea mea, ti-e rau in continuare? Hai sa te intinzi un pic in dormitor!
Andy m-a dus in dormitor, m-a dezbracat si m-a acoperit cu un cearceaf moale si racoros. M-a sarutat tandru pe frunte si imediat m-am linistit. Dincolo, petrecerea si veselia era in toi. Au inceput sa cante balade germane si romante rusesti. Cu gandul la baieti am adormit…

…Nu stiu cata vreme a trecut. Era intuneric si liniste, iar Andy ma tinea dragastos in brate si imi saruta patimas ceafa, fara sa-mi spuna nimic. De sub fese ma impungea ca un par ascutit cocoselul sau intarit. Era nerabdatator sa intre in mine. Imi mai revenisem, iar dupa toate jocurile provocatoare ale baietilor din seara aceea, aveam o pofta nebuna de sex. Am intins mana la spate si i-am pipait cocoselul. Incredibil, niciodata nu l-am simtit atat de mare si de gros, dar mai ales atat de fierbinte! Eram deja pe jumatate topit. M-am intors si l-am strans la randul meu in brate cu pasiune, sarutandu-i pieptul musculos.
- Te-ai sculat, iubirea mea?
- Da si vreau sa ma iubesti! Mult, mult de tot!
- OK!
Ciudat! Andy avea vocea schimbata, ceva mai groasa si mai ragusita si cu un accent ciudat. Era din cauza bauturii, in mod sigur! Cand eram numai noi doi vorbeam germana, dar atunci Andy m-a intrebat in engleza. Am crezut ca era asa de ametit, ca nu a realizat unde este. Din fericire, instinctele lui masculine si dragostea lui pentru mine erau intacte si prezente la datorie. Andy s-a urcat pe mine, m-a luat in brate si a inceput sa ma sarute cu atata pasiune si energie, asa cum nu o mai facuse niciodata. Era incredibil, aproape salbatic: ma musca, ma lingea, ma sauta, ma sorbea, imi framanta trupul cu degetele lui puternice. Eram in al noulea cer de fericire! Andy era alt barbat, extrem de viril si de dur, posesiv si dominator, dar era atat de excitant si de placut pentru mine! Iata ca alcoolul avea si partile lui bune, cel putin in materie de sex! Pe tacute, mormaind ca un urs de placere, Andy m-a intors pe toate partile si nu a ramas nici o bucatica din trupul meu neatinsa de el, nemangaiata, sarutata sau muscata. Era intuneric bezna in camera, dar la lumina, dimineta, trupul meu urma sa arate ca tatuat de urmel...



    Login