Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVerisorul
Autor : dan10dandy - 2009-12-10
Citita de 17857 ori - Nota 7.83 (60 voturi)
Vară. Cald. Noaptea la tară la bunici. Eram in ultima vacanta de licean. De mai mult de-o luna nu mai simtisem gustul vreunei puli. In mana doar pula mea se zbatea in masturbari frenetice.
Intr-o zi apar unchiul cu varu-meu care era mai mic cu vreo trei ani decat mine. Incercasem candva sa ajung la pula lui dar m-a respins strigand in gura mare:"Bunico, mi-a pus mana la cuc!" De-atunci n-am mai incercat. In seara in care au venit a trebuit sa dorm cu el in pat. In aceeasi camera, pe celalalt pat bunicul si unchiul sforaiau de zor. La televizor nimic interesant. Mai incerc odata la varu-meu. Incep sa-l gadil, sa-l inghiontesc, doar, doar ajung cumva sa-i pun mana intre picioare. Ma respinge: "Mi-e somn, lasa-ma in pace!" si se intoarce cu spatele la mine.
Oftez si cu fata in sus visez la timpul cand eram acasa la oras si aveam aproape in fiecare zi parte de o portie de muie. Ma mangai incet prin chilot pe pula. Incep sa ma excit si ma ridic incet din pat sa ies afara la o tigara si la ceva mai mult: o laba trista. Afara cerul stralucea de stele. Imi dau jus slipul, imi aprind o tigara si incep sa ma joc cu cea mai frumoasa jucarie: pula mea. Mi-o belesc pana la refuz, scuip pe ea si mi-o frec. Imi place sa aud plescaitul produs in timpul masturbarii cu ea uda. Ejaculez gandindu-ma la pulele colegilor mei din generala pe care le sugeam cu pofta pe vremea aceea. Strang sperma in palma şi o ling cu pofta. Ma sterg, ma imbrac si intru incet in casa sa nu trezesc pe cineva.
In pragul usii ce da in camera unde trebuia sa dorm: stupoare. In lumina slaba a televizorului il vad pe varu-meu masturbandu-se sub cearceaf. Ma apropii incet. Era cu ochii inchisi si se lingea pe buze, cearceaful se ridica si se cobora din ce in ce mai repede. Mi s-a parut ca avea o pula mare deoarece cursa cearceafului era destul de lunga. Tiptil, trag cu putere cearceaful deoparte. Se sperie varu-meu, dar ramane tot cu pula-n mana. "Hai afara" zic.
- De ce?
- Hai ca vezi tu!
Isi trage slipul peste pula inca erecta si ma urmeaza in cea mai desavarsita liniste. Afara il iau la rost:
- Ce faceai? Esti onanist? Nu stii ca nu e bine sa te masturbezi? (lupul moralizator).
- Ascultă, tu nu ti-ai facut laba niciodata?
- Ba da, chiar acum cateva minute! si rad.
- Si-ai terminat? intreba cu o oarecare tristete in glas.
- Pai.. cum? Dar de ce intrebi?
- Mi-ar fi placut s-o facem amandoi.
- Ai mai facut-o cu vreun coleg? intreb si parca incep sa ma excit din nou cu gandul la raspunsul pe care as fi vrut sa-l aud si chiar l-am auzit:
- Da si chiar mai mult de-atat.
Lasand rusinea deoparte, si-o scoate din slip si incepe sa si-o frece in fata mea. Scoate limba intr-un fel provocator si se linge pe buze uitandu-se fix la umflatura din ce in ce mai evidenta de sub tricoul de pe mine. Fac un pas si ma aplec sa-l sarut. Nu m-a respins, ba chiar m-a sarutat cu patima. Limbile noastre s-au imbratisat si miu-a pus mana pe slip. M-a mangaiat pe pula şi mi-a slobozit-o din stransoare. Mainile noastre umblau salbatice pe piept, pe coapse, pe fese, pe pulele sculate, pe mine, pe el, pe... Ne sărutam si ne masturbam usor reciproc. Incet, cobori cu sarutul pe gatul meu, pe piept si se apropia vertiginos de pula mea. L-am oprit:
- Ai mai supt vre-o pula?
- Nu dar tare-as vrea. Marius, colegul meu nu vrea sa ne futem doar ne facem laba amandoi.
- Daca ti-e asa pofta, te rog, serveste-te.
S-a asezat in genunchi si luindu-mi pula in mana o examineaza, o beleste, o saruta cu oarecare sfiala. "ce pula frumoasa ai" N-a asteptat niciun raspuns si s-a repezit cu gura cascata s-o inghita parca. A inceput sa suga cu pofta, parca nu s-ar fi saturat niciodata de pula mea. Lingea, sugea, freca iontr-un ritm nebun. Simteam ca ma apropii de final si ...



    Login