Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVecinul de la etajul 1 (4)
Autor : dorian85 - 2017-11-16
Citita de 10221 ori - Nota 7.80 (269 voturi)
Docil Leo s-a asezat intre picioarele supermusculoase ale lui Damian si a inceput meticulos sa-i liga pula si coaiele, curatandu-le de saliva si sperma care incepuse sa se usuce pe ele. In acelasi timp Damian s-a aplecat inspre mine si am inceput sa ne sarutam cu pasiune, facand abstractie de Leo. Dupa felul lacom cum ma mozolea, simteam ca Damian ma dorea si ar fi vrut sa ne futem cat mai curand.

- “Huo, curvelor! Si mai ziceai ca “Ady e barbat straight.” Atunci de ce naiba va lingeti pe bot , gay prefacuti ce sunteti? Macar eu sunt curva cinstita si recunosc ca imi place pula si ma fut cu barbati!”
- “Lasa scandalul si pune-ti limba la treba, fa-mi incalzirea la coaie si pula, ca vreau sa ti-o trag si la buci!” a replicat zgomotos Damian, incercand sa schimbe subiectul.
- “Ca bine zici, bro! Hai sa i-o tragem din nou, ca i-am ramas datori. Papusa, ia de-aici pula ca sa taci din gura, ca ne-ai innebunit cu vorbaria ta,” am preluat eu stafeta.

Damian l-a pus pe Leo pe spate, l-a prins strans de glezne si le-a ridicat in sus, a trantit doua flegeme groase intre bucile sale epilate, apoi si-a proptit pula de ele asteptandu-ma sa-mi iau pozitia de futut. La randul meu m-am asezat peste Leo in pozitia de flotare, sprijinit pe palme si pe varfuri, cu pula in dreptul gurii sale larg cascata, pregatita sa mi-o inghita pe toata. M-am lasat usor in jos iar pula mea a intrat pana la coaie in gura lui larg deschisa. Imediat Dammian l-a penetrat la randul sau, apoi ne-am sincronizat din nou miscarile, dar mult mai dur si mai rapid decat prima oara.

Razbunarea noastra a fost deplina. Leo se zbatea disperat asaltat fara mila de forajul adanc al pulelor noastre. Tipul gemea icnind, cu spume de saliva la gura si intre buci, dar mainile puternice al lui Damian il tineau ferm, fara posibilitatea de scapare.

- “Usor baby, ce te zbati asa ca stiuca pe uscat?” incerca Damian sa-l linisteasca. “Oricum, nu scapi din pulele noastre pana nu ne golim de tot jizul, asa cum ne-ai cerut chiar tu.”
- “Pai, da. Ca noi suntem barbati de onoare si ne tinem promisunea data,” am continuat eu. “Bro, pentu ca-i place asa tare de sculele noastre, hai sa-i sporim placerea si sa-l tragem in pula deodata.”
- “Pai acum, ce pula mea facem, John?”
- “Am vrut sa zic de o dubla penetrare in cur. Ma intelegi, bro?”
- “Bai, esti nebun! Ce misto o sa fie! O sa-i spargem rozeta, ca n-o sa mai stea multa vreme in cur!”
- “Vecine, hai sa ne golim mai repede, ca ard de nerabdare sa-l tragem amadoi in teapa! Mama, ce blana o sa fie!”
- “Uite, chiar acum! Ahhh! Ahhh! Doamne, ce misto e sa ma golesc fara prezervativ in curul asta micut, dar atat de primitor! Ah, Leo ce curva valabila esti!” a exclamat satisfacut Damian, in timp ce ejacula abundent in curul acela atat de senzual.
- “Hai si eu acum! Asa, asa, papusa flamanda! Inghite-mi tot slobozul, ca sa te saturi de el! Si daca ti-a placut, mai vorbim noi in particular. Ca eu nu-s zgarcit si-l dau la toti care-l doresc,” am raspuns eu, gandindu-ma la Damian.

In cele din urma ne-am extras pulele din Leo si ne-am ridicat in picioare, lasandu-l epuizat si intins pe jos. Dar Damian, ca un stapan al casei, nu i-a dat ragaz sa-si revina:

- “Scoala repede si treci la curatat, curva lenesa ce esti! Dupa ce ca ti-am facut hatarul si ti-am dat pula pe saturate, nici macar nu te simti ca sa na iei pulele la spalat! Hai mai repede, ca vreau sa merg la baie ca sa ma pis! Ori preferi sa o fac in gura ta, ca stiu cat de mult iti place sa-mi bei limonada?”
- “Imediat, iubire!” a raspuns Leo cu o voce epuizata si spasit s-a apucat sa-i linga grabit pula inca viguroasa si incarcata cu sperma. Fiind experimentat, Leo a terminat repede de curat pula lui Damian si s-a repezit apoi la pula mea.
- “Papusa , lasa-mi-o asa cu saliva si sperma pe ia, ca o sa lunce mai usor in curul tau, cand o sa te futem amandoi.”

Intre timp Damian s-a ridicat si s-a indreptat catre baie ca sa urineze.

- “Vecine, nu vii si tu ca sa te pisi?” m-a intrebat Damian din usa baii.
- “Pisa-te singur, ca eu n-am nevoie acum.”

Dupa ce Damian a inchis usa de la baie l-am chestionat pe Leo, cu gandul la o fantezie mai veche de-a mea pe care nu mi-am satisfacut-o niciodata:

- “Amice, ia spune-mi, iti place sa faci uro, sa bei pisat de la barbati cu care te futi?”
- “Draga, sunt o pizda dezinhibata. Fac orice imi cere pula care ma fute, inclusiv sa se pise pe mine si sa-i beau pisatul. De ce ma intrebi? Ai vrea si tu?”
- “N-am avut inca ocazia, dar imi doresc asta de mult timp. Ai vrea sa-mi satisfaci curiozitatea?
- “Cu mare placere, darling! Dar as vrea sa te pisi direct in gura mea. Azi n-am chef sa ma botezi cu pisatul tau, ca nu vreau sa miros ca o buda tocmai acum cand vreti sa mi-o mai trageti o data. Poate alta data, cand vom fi numai noi doi, iar atunci am sa-ti satau la dispozite pentru orice fantezie o sa vrei tu.”
- “OK! Pai atunci hai si noi la baie!”

Intre timp usa de la baie s-a deschis si Damian a iesit satisfacut din baie. Imediat l-am apucat pe Leo de o mana si l-am tras dupa mine in baie. L-am impins in cabina de dus, iar el s-a pus in genunchi cu gura larg cascata. M-a apropiat de el, mi-am potrivit capul pulii langa buzele lui rosii de domnisoara si am inceput sa urinez usor, directionand jetul direct in gura lui. Apoi m-am oprit, lasandu-l sa inghita toata urina. Am mai repetat faza asta de cateva ori, pana cand mi-am golit toata vezica. Am avut insa grija sa nu urinez pe fata sau pe corpul lui Leo, iar acesta a apreciat foarte mult atentia mea:

- “Scumpul meu, ai fost foarte grijuliu si apreciez mult ca ai tinut cont de rugamintea mea. Incep sa-mi schimb impresia despre tine. Zau asa, te credeam o bruta paroasa si necizelata, dar vad ca esti sensibil si delicat, iar pisu tau a fost ce mai buna limonada din pula pe care am baut-o in ultima vreme. Darling, hai da-mi-o sa ti-o mai sug putin, ca tare mult imi place de ea, asa groasa si plina de par.”
- “Gata, pizda nesatula, ca te intinzi mai mult decat ti-am permis! Hai inapoi in camera, sa-ti-o tragem la buci amandoi. Mama, de-abia astept asta! N-am facut-o niciodata, dar sper sa fie misto! Sper sa te tina gaoaza, ca amandoi avem pulane groase de armasar. De-abia astept sa vad cum o sa tasneasca sange din curul tau. Poate asa o sa te saturi si tu de pula!”
- “Dar vad ca sunteti tare porniti sa-mi dati un simultan. OK darling, dar lasa-ma un pic sa ma pregatesc pentru voi, sa imi fac un dusulet si o clisama buna la pizda.”


Ca un domn ce eram, desi curva nu merita dupa scandalul facut, i-am respectat dorinta si l-am lasat singur in baie ca sa-si pregateasca curul pentru dubla penetrare promisa.

- “Ce-ati facut acolo atata timp?” m-a chestionat curios Damian.
- “M-am pisat in gura lui, asta am facut!”
- “Numai in gura? De ce nu l-ai scaldat in pisatul tau? Din experienta mea iti spun ca Leo adora mult ca dupa ce-l fut, sa-mi bea pisatul si sa ma pis bine pe el?”
- “Am vrut, dar m-a rugat sa nu ma pis pe el, ca nu vrea sa puta a buda cand o sa-l futem amadoi in cur?”
- “OK, dar acum ce mai face nebunul la baie?”
- “Cred ca isi pregateste curul pentru pulele noastre, ca asa m-a rugat curva.”

Chiar atunci usa de la baie s-a deschis iar Leo precipitat s-a repezit la hainele lui, si-a tras pantalonii peste curul gol, si-a cules restul de haine de pe jos si a zbughit-o pe usa, zicandu-ne fara sa-si intoarca capul:

- “Adio, fraierilor! Nu ma mai prindeti voi pe-aici! Ce credeati, ca-s asa de proasta sa va las sa-mi spargeti frumusete de pasarica si sa va bateti joc de mine? Ati gresit persoana! Va las sa va faceti de cap intre voi, nesimtitilor! Nu ma meritati niciunul din voi, porcilor!”

Leo a iesit pe usa ca o vijelie trantind usa dupa el. Ne-am uitat socati unul la celalalt, apoi am izbucnit in hohote de ras care nu mai conteneau.

- “Dragul meu Ady, trebuie sa recunosc ca esti genial. Ai reusit sa-l sperii foarte tare pe nebun si sa-l faci sa-si ia talpasita. Sa ma lase in pace definitiv!”
- “Cel putin asa sper. Oricum, daca mai vine pe-aici poti sa ma chemi in ajutor.”
- “Mersi, bro! Hai sa te strang in brate si sa te sarut, ca o merti pe deplin!”

M-am intins langa Damian, ne-am luat reciproc in brate si am inceput sa ne sarutam si sa ne mozolim cu o foame de nepotolit. Ne rostogoleam, fiind cand deasupra cand dedesupt, cu pulele tepene ca niste pari intre burtile noastre lipite.

Damian statea dominant deasupra mea si ma saruta salbatic, muscadu-ma usor de buze. Deodata am simtit nevoia imperioasa sa-l simt in mine, sa-l las sa ma posede total , sa ma futa intens si puternic, cum am sperat sa se intample de cand am intrat in casa lui. Mi-am ridicat picioarele paroase in sus, rezemandu-le de umeri sai masivi si i-am soptit incet:

- “Damian, sunt al tau! Te vreau in mine din tot sufletul. Fa-ma fericit!”
- “Doamne, ce frumos suna invitatia ta! De cand imi dorsc asta! Eu voi fi cel mai fericit sa te posed si sa te simt numai al meu. Sa ne contopim si sa fim un singur trup.”

Din acel moment tot ce a urmat parca a fost ca un vis. Damian m-a intrebat daca vreau sa ma futa cu prezervativ, dar nici nu mai stiu ce i-am raspuns. Pentru mine nu avea nici o importanta felul in care ma avea! Apoi l-am simtit pe Damian ca mi-a intors picioarele inspre mine cu genunchii la piept si a inceput sa-mi dea limbi, sa-mi umple rozeta cu saliva, sa-mi faca un rimming meserias. Pluteam de fericire, eram parca in paradis. Dupa aceea Damian mi-a pus sticluta de poppers sub nas iar eu am inspirat zdravan de cateva ori. Din acel moment excitarea mea a atins paroxismul iar simturile mele s-au anesteziat.

Efectiv nici n-am simtit cand pula aceea zdravana de armasar m-a strapuns si a intrat toata in mine, pana cand coaiele lui mari s-au izbit zgomotos de fesele mele paroase si pline de saliva. De abia cand a inceput sa dea din cur si sa ma pompeze voiniceste, i-am simtit-o efectiv in mine ca pe un piston dur si cald, care imi presa ritmic prostata in cursa ei de du-te, vino. Excitarea mea era atat de intensa incat nici nu mai stiu cand mi-am dat drumul stropindu-mi parul des de pe burta si piept cu sperma mea cleioasa si calda.

Dupa un timp am simtit ca Damian s-a lasa cu toata greutatea trupului sau peste mine, infigandu-si pana la...



    Login