Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vecinul de la etajul 1 (2)
Autor : dorian85 - 2017-07-27
Citita de 8275 ori - Nota 7.30 (233 voturi)
Mi-am ridicat fundul si picioarele in sus si mi-am scos chilotii. Pula mea intarita, lunga de 18 cm si vibrand de excitare era aproape lipita de burta mea paroasa, iar capul ei rosu si bulbucat ca o ciuperca era umed si lucios fiind acoperit cu pre-cum (lichid pre-ejaculator). Damian statea in picioare langa mine si ma sorbea din priviri cum stateam intins pe canapea cu pula sculata, cu picioarele indepartate si flexate, gata sa-l primesc peste mine. Respiratia lui a devenit mai rapida si mai apasata. Pula lui enorma impingea cu putere tesatura fina si elastica a boxerilor sai, desenand un adevarat pisc de munte. Nu am mai rezistat tentatiei si intanzand mana i-am mangaiat-o cu tandrete, simtind umezeala calduta din varful pulii.

Apoi mi-am apropiat capul si am inceput sa-i ling apasat maciuca pulii prin tesatura chilotilor intinsa la maxim si patata cu pre-cum. Am simtit imediat un gust usor sarat si dulceag, cu iz puternic de pula, atat de drag mie. Incantat, Damian s-a arcuit pe spate impingandu-si pubisul in fata si mi-a pasat capul catre el, ca sa-l ling mai bine. Gemea si ofta de placere, incordandu-si patratele musculoase de pe abdomenul perfect epilat.

La randul meu eram teribil de excitat. Din doua miscari i-am tras jos boxerii sai Calvin Klein foarte sexi, care-i puneau in evidenta toata barbatia. La vederea acesteia, surprins, am scos un tipat de uimire si de admiratie. In fata ochilor mei, o pula negricioasa, viguroasa si puternica, destul de groasa, s-a avantat in sus ca o teapa. Lungimea ei de peste de 20 cm, capul pulii mai mare decat tija si ascutit, care dadeau impresia reala de sulita, m-au socat imediat:

- “Wow!!! Nu cred ca e adevarat! Nu mi-as fi imaginat niciodata ca esti asa de dotat.”
- “Ce zici, bro? Iti place ce vezi?” a comentat Damian incantat de uimirea mea. “Daca-ti place, ia-o in gura si joaca-te cu ea. Dar atentie John, sa nu te ineci cu ea, ca e cam groasa si destul de lunga! Nu stiu daca e pe calibrul tau! Vad ca ai gurita cam mica, neinvatata cu un ciomag de barbat adevarat.”
- “Lasa-ma s-o incerc,” am raspuns eu cu gura plina de saliva. “Dupa aia John, o sa vedem cum sta treaba cu calibrul,” am raspuns eu cu aceeasi moneda.

Fara alte invitatii, m-am repezit ca un hamesit si i-am apucat pula aceea monstruoasa, pe care nu puteam sa o cuprind cu mana pe toata. Am sarutat-o plin de entuziasm si am inceput sa-i ling cu lacomie capul mare si ascutit, culegand tot pre-cumul de pe el. Pula lui avea un miros si un gust fantastic, extrem de masculin si teribil de excitant, care-mi facea parul de pe spate sa se zbarleasca de placere. In culmea extazului am continat sa o ling pe toate partile, de la cap pana la radacina, impingand in jos cu varful limbii pielea negricioasa si matasoasa a pulii, care acoperea baza glandului sau roscat. Tija pulii, dura si pietroasa, era brazdata de vene groase care pulsau cu putere la atingerea calda a limbii mele.

- “Asa, asa e foarte bine, John! Mergi si mai jos cu limba. Linge-mi si coaiele, ca-mi place enorm!” m-a indemnat Damian cu o voce ragusita si ingrosata de excitare.

Imediat am executat comanda si am inceput sa-i ling coaiele mari si negricioase, stranse ghem sub pula, ca niste nuci imense. Imi placea teribil de mult sa le dezmierd cu limba, pentru ca erau foarte calde si lipsite de floci. Damian era un baiat extrem de civilizat, un metrosexual desavarsit care avea grija de corpul lui si se epilase peste tot, inclusiv in zona genitala. Yummmy! Yumy!!!

Il ligeam pula imensa de ceva vreme si nu ma mai saturam de gustul ei teribil cat si de coaiele lui mari si crete, care ma excitau la culme, fiind aproape sa explodez.

- “Ady, esti foarte dulce si dragastos. Imi place enorm cum imi lingi pula, dar acuma as vrea sa mi-o iei la supt. Tare mult as vrea sa-mi iei si coaiele in gurita ta. John, vrei sa ti-o dau la muie si sa te fut in gat, vrei sa-mi golesc jizul in gura ta?” m-a intrebat el cu vocea gatuita de excitare si de dorinta. “Dupa aia, schimbam rolul, daca vrei.”
- “Da !!!” am raspuns eu entuziasmat. “Sigur ca vrea reciproc, sa te iau si eu la futut,” am raspuns eu, apoi am cascat gura mare si am inghitit lacom capul imens al pulii.

Am inceput sa-i sug pula cu o placere si o pofta nedisimulata, plescaind din cand in cand cu satisfactie. Trecusera cateva saptamani de cand nu am mai avut parte de o pula in gura mea. Coboram si urcam cu gura stransa pe tija aceea negricioasa si dura, cu venele pulsand de excitare. Dar aveam grija sa ma opresc la timp, ca pula lui sa nu-mi zdrobeasca uvula si amigdalele in incercarea ei repetata de a-mi patrunde in gat. Capul tuguiat al pulii ma izbea ca un berbece fortand intrarea in gat, insa eu inca nu eram pregatit, asa ca am preluat intiativa.

- “Dragul meu, lasa-ma un pic sa ma obisniesc cu colosul tau. Iti promit ca o sa ma futi in gat asa cum iti doresti tu, dar sa o facem asa cum imi place mie,” i-am propus eu.
- “OK, John! Face cum vrei tu, numai sa te fut si sa-mi golesc jizul in gatul tau!”

Cu multa grija am continuat sa-i sug pula si incet, incet am inceput sa o inghit. M-a cam durut la inceput, pana cand mi s-a obisnuit faringele cu grosimea ei, dar dupa ce s-a largit, pula lui a inceput sa lunce usor prin gatul meu. Mi-am reglat imediat respiratia in ritmul cu care pula lui intra si iesea din gatul meu. Vazand ca nu sunt un incepator, Damian a preluat iniativa, mi-a apucat capul in mainile sale si a inceput sa dea lent din cur. Dar si el era priceput, stia cum sa ma futa in gat ca sa fie placut pentru amandoi.

Treptat, ritmul lui s-a intetit, a inceput sa ma futa ca un meserias si icnea satisfacut de fiecare data cand pula lui intra pana la capat in gatul meu, largit pe masura. Gemeam amandoi in acelasi ritm, coplesiti de placere si de emotie. Apoi i-am cuprins cu mainile fesele tari si musculoase, m-am lasat din nou pe spate l-am tras peste mine. Fara sa-si scoata pula din gatul meu, sprijinit pe varfurile de la picioare Damian a inceput sa faca flotari si sa dea din cur, pompandu-ma energic. Fiind cu capul sub pubisul sau, cu gura larg deschisa, pula lui avea o directie mai buna spre gatul meu, iar futaiul a devenit mult mai comod si mai placut pentru amandoi.

Pula lui intra si iesea cu repeziciune din gatul meu, iar eu incepeam sa respir cu dificultate. De la atata frecare, saliva din gura si gatul meu se transformase intr-o spuma groasa care imi iesea printre buze si pe nari, curgandu-mi in jos pe barbie.

Simteam ca nu voi mai rezista si ma voi sufoca cu propria mea saliva, iar Damian nu dadea semne ca ar fi pe punctul de a ejacula. Voiam sa-i cer sa ma lase sa respir putin, cand telefonul lui a sunat prelung si puternic din pantalonii sai de pe jos. Damian s-a oprit din miscare, ramand sprijinit deasupra mea si cu pula bagata pe jumatate in gatul meu. Telefonul continua sa sune cu insistenta. In cele din urma a scos-o din gatul meu, permitandu-mi sa respir si s-a dat jos de pe mine, injurand furios:

- “Fuck! Cine dracu ma cauta la ora asta si suna atat de insistent?”

Apoi si-a luat pantalonii, a scos dintr-un buzunar telefonul si a raspuns nervos:

- “Alo! … Cine zici ca esti?”
- “… “
- “A, tu esti John? Ia zii, care-i treaba? Ce era asa de urgent, ca m-ai deranjat acasa?”
- “…”
- “Da, am auzit, ca doar nu sunt surd! Hai, ca n-ai sunat chiar cinci minute! Si ce daca ai sunat mult? Poate ca am fost ocupat si nu am putut sa-ti raspund sau poate ca n-am vrut.”
- “…”
- “In pula mea, ce esti asa de curios? In fond fac ce vreau, ti-am mai spus ca am terminat cu tine definitiv. Intre noi totul s-a sfarsit.
- “…”

Damian asculta tot mai enervat raspunsul interlocutorului sau si se plimba agitat prin camera. Stropii de saliva picurau pe jos de pe pula lui, pe jumatate blegita. Monologul interlocutorului sau continua in telefon, iar la un momentat Damian a lasat telefonul de la ureche si mi-a spus:

- “Scuza-ma, John! E un fost amant de care m-am despartit de cateva saptamani, dar care nu accepta si ma preseaza sa ramanem impreuna. E innebunit dupa mine si ma suna de cateva ori pe zi sa ne vedem. E foarte greu de convins. Daca n-ar fi fost o pizda atat de nesatula, poate ca as fi ramas in relatie cu el, ca era super la pat si ma lasa sa fac orice cu el. Dar a devenit prea agasant si insistent, ca o nevasta. Si ingrozitor de gelos. Nu mai suporta pe nimeni in preajma mea.”

Am incercat sa-i raspund, dar si eu eram surprins de situatie, asa ca am preferat sa tac si sa ascult!

- “Gata, ma! De-ajuns!”
- “…”
- “Da, ai auzit bine. Sunt cu cineva. Cu cine? Treaba mea! Nu trebuie sa-ti dau tie socoteala!”

Damian a dat telefonul pe speaker si am reusit sa aud restul conversatiei:

- “Damy, iubirea mea, te rooog sa ma ierti! Te rooog din inima sa ma ierti si sa ma primesti iar langa tine. Nu mai pot de dorul tau! Sunt disperat si mi-e tare dooor de maciuca ta minunata. Ma auzii? Mi-e dooor de puuuula taaa!”

Damian mi-a facut semn sa tac si s-a asezat pe pat langa mine. Tipul continua sa-l implore, apoi a inceput sa planga in hohote. Printre sughituri l-a amenintat ca daca nu-l primeste macar pentru cateva minte se va arunca pe fereasta. Ca dovada, a trimis imediat o poza cu el cocotat pe pervazul unei ferestre.

- “Fuck! Fuck! Fuck! Asta a innebunit de tot! A intrecut orice masura! E in stare sa sara de la fereastra si apoi sa dea vina pe mine,” mi-a spus Damian, ridicandu-se precipitat de pe pat. “Iti dai seama ce s-ar intampla, daca ar afla lumea despre mine ca-mi plac barbatii?!”

Am aprobat pe tacute dand din cap.

- “Bine, mai nebunule. Vino aici, dar fara scandal! Si atentie, numai 5 minute!”
- “Multumesc mult, iubirea mea eterna! Stii ceva de lucrurile mele ramase la tine?”
- “Hainele si lucrurile tale ti le-am impachetat si le-am trimis de mult la biroul tau. Nu mai sunt la mine.”
- “OK, vin repede la time. Nu te supara pe mine!” a raspuns tipul mult mai linistit.
- “Bine. Dar nu-i nevoie sa te grabesti, ca nu plec de acasa. Vezi, nu lua taxiul, ca nu ti-l decontez.”

Dupa care Damian a inchis imediat telefonul, s-a intors spre mine si zambind stanjenit mi-a spus:

- “Imi pare rau pentru chestia asta. Daca stiam ca o sa se intample asa, nu te mai invitam la mine.”
- “Poate ar fi mai bine sa ma retrag, ca sa va las singuri. Nu-mi place sa asist la certuri. Mi-a facut mare placere sa te cunosc, Damian. Poate continuam alta data,” i-am spus cu regret in glas.
- Ce vorbesti, John?! Dupa ce m-ai adus la punctul de fierbere, vrei sa ma lasi cu coaiele pline, fara sa-mi golesc jizul in gurita asta provocatoare? Nu-i frumos din partea ta!”
- “Stiu si eu?” am raspuns neconvingator. “Poate deranjez.”
- “Fuck you, baby! Nu mai fa pe fata mare care da prima ora de pula! Stiu foarte bine ca o vrei si tu! Mai bine treci in genunchi sa terminam repede ce-am inceput, ca imediat da nebunul peste noi!”

M-am lasat rapid in genu...



    Login