Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vecinul de la etajul 1 (1)
Autor : dorian85 - 2017-07-18
Citita de 10466 ori - Nota 7.28 (230 voturi)
- “Baga-mi-as!” am exclamat eu nervos si am iesit repede din masina ca sa evaluez paguba. La naiba! Bara de protectie din spate era indoita rau.

Ma aflam in parcarea supermarketului din vecinatatea casei, incercand sa-mi parchez masina. Din neatentie, am apreciat gresit distanta si am lovit masina din spate. Am inspectat si cealalta masina, care in aparenta nu patise nimic. Nici macar o zgarietura. Nedumerit, am inceput sa ma scarpin in cap. Am auzit foarte clar zgomotul facut de impact. Bine ca macar cealalta masina n-a patit nimic! Dar ma gandeam necajit ca o sa ma coste ceva reparatia masinii mele.

Un tip bine facut, carand doua pungi s-a apropiat de mine.

- “S-a intamplat ceva?” m-a intrebat el, vazandu-ma ca stateam langa masina lui si imi scarpinam capul, iar portiera masinii mele era deschisa.

Am scuturat capul a negatie, fara sa stiu ce sa-i raspund. Masina lui nu avea nimic desi m-am ciocnit de ea.

- “Pai, …, a, …, pai cred ca nu e nimic serios. Vreau sa zic ca, incercand sa-mi parchez masina cu spatele ti-am taponat din gresala masina si mi-am cam paradit bara din spate. In schimb masina ta n-a patit nimic.”

Tipul s-a apropiat si si-a inspectat cu atentie masina, un BMW X5 superb. Eu eram cu inima cat un purice, de teama ca erau ceva stricaciuni pe care eu nu le-am bagat de seama la lumina slaba din parcare.

- “S-ar parea ca a mea n-a patit nimic, John” a concluzionat el, punandu-si cele doua pungi pe capota masinii.
- “Da,” am raspuns eu, linistindu-ma. “Doar ca a mea s-a cam paradit.”
- “Nasol!” a mormait el, in timp ce studia cu atentie bara din spate lovita. Am simtit o nuanta de compasiune in vocea lui.

In timp ce tipul a mai facut o tura in jurul masinii sale facand o inspectie suplimentara, l-am studiat mai atent. Abia atunci am bagat de seama cat de bine arata tipul: mai inalt decat mine, musculos si bine facut, brunet, imbracat elegant, era o adevarata placere sa-l privesc. L-am sorbit din priviri in timp ce el s-a aplecat si a pipait vopseaua de pe bara din fata a masinii sale, iar pula mea s-a trezit brusc.

- “Prietene, imi pare rau pentru tine,” mi-a spus tipul ridicandu-se. “In schimb, cred ca eu am fost mai norocos!” si mi-a zambit amical, dezvelindu-si dintii puternici si incredibil de albi.

De fapt, abia am auzit ce mi-a spus pentru ca eu eram concentrat la corpul lui. Era imbracat cu un tricou slim la moda, alb, decupat in V lasand sa se intrevada niste pectorali masivi, cu niste jeansi de marca, negri si stramti, rupti in genunchi, iar in picioare avea sneakers la moda, de culoare neagra, pe a caror barete se vedea logoul de la Adidas. Tipul era foarte trendy, imbracat cu lucruri de firma, dar totusi cu bun gust. Iar picioarele lui musculoase si fesele ferme care erau bine evidentiate de jeansi slim m-au facut sa salivez instantaneu.

El trebuie să fi observat privirea mea insistenta pentru ca si-a dres vocea si după câteva momente mi-a spus:

- “Amice, nu cred ca te va costa prea mult reparatia,” mi-a raspuns el cu o voce calma, incercand sa ma linisteasca. Probabil ca a interpretat privirea mea insistenta ca o expresie de frustrare si neputinta, legata de tamponare. “Ne-am mai vazut pe undeva?” m-a intrebat tipul. “Cred ca te-am mai vazut, dar nu pot acum sa localizez unde si cand,” a continuat el.

Creierul meu a inceput sa lucreze de zor, analizand cele spuse de tip. Un tip asa de misto ca el l-as fi remarcat imediat si cu siguranta mi-as fi amintit de el.

- “Pai …,” am ezitat eu. N-am vrut sa recunosc ca se inselase, ca eram straini. De altfel mi-ar fi placut ca discutia noastra sa mai dureze, fiind cu totul cucerit de tip. “Poate ne-am mai vazut pe la supermarket. Iti faci des cumparaturile aici?” l-am intrebat eu.
- “Cam asa. Imi convine, pentru ca locuiesc in apropiere. Cativa pasi pe jos. Azi sunt cu masina, tocmai am plecat de la Sala si m-am oprit in drum spre casa, ca sa-mi cumpar cate ceva de-ale gurii,” mi-a raspuns el zambind, aratand cu mana la sacosele de pe capota masinii sale.

Dumnezeule, ce zambet misto avea! Sincer si deschis, niste dinti puternici si albi, buza inferioara usor curbata, cu maxilare puternice barbatesti, usor iesite in afara si marcate de barba lui neagra si scurta. Tipul parea o statuie de zeu grec. Salivam din ce in ce mai tare.

Ochii mei se lipisera de fata lui care ma fascina. In mod sigur tipul era genul meu, ceva intre un star de cinema si un atlet bine facut: barbia ferma cu un inceput de gropita, buzele carnoase si usor tuguiate (ca de copil bosumflat), nasul drept (putin cam mare, dar foarte masculin), ochii negri si profunzi, marginiti de sprancene drepte si dese, barba lui neagra si ingrijita, toate acestea il faceau un barbat supermacho. Eram efectiv cucerit de chipul sau.

Il chema Damian si era exact baiatul visurilor mele fierbinti din noptile reci de iarna. Am fost foarte surprins sa aflu ca locuiam in acelasi bloc: el la etajul 1 , eu mai sus, la etajul 4. Mai ciudat era faptul ca nu ne-am intalnit de loc, desi eu locuiam acolo de peste 10 luni.

Am acceptat imediat invitatia lui la o cafea si am iesit cu masinile din parcare. M-am hotarat sa nu dau cu piciorul la ocazia fantastica de a-l cunoste pe tipul acela atat de catchy si am renuntat la cumparaturile pe care le planuisem. Nu erau urgente si puteam sa le fac alta data.

Intrand in apartamentul lui am continuat sa fiu surprins. Arata exact ca al meu: o camera mare cu o canapea, un birou, pe perete o plasma TV. Din holul mic de la intrare se mai intra intr-o baie si intr-o bucatarie micuta dotata cu un dulapior, un aragaz, un frigider mic, o masa si doua scaune. Nu stiu de ce, dar ma asteptam la un apartament mai generos si mai spatios, tinand cont de felul cum se imbraca si de calitatea lucrurilor pe care le purta.

- “Iarta-ma pentru deranj, dar nu eram pregatit de musafiri,” s-a scuzat Damian punand sacosele pe dulapiorul din bucatarie. “E un pic cam stramt, dar mie imi convine. Urasc sa-mi pierd tipul facand curatenie si ordine intr-un apartament mai spatios.”
- “Exact ca si la mine, dar cu cateva etaje mai sus,” am raspuns, razand de ultima lui remarca. “Numai ca aici e mult mai curat si mai ingrijit.”

Mi-a rasarit in minte imaginea garsonierei mele: hainele murdare si purtate imprastiate peste tot, cana si farfuria nespalate de pe masa din bucatarie, cuvertura patata si gaurita de pe canapea. Nu puteam dacat sa admir felul in care Damian isi pastra garsoniera. Ordonat si curat. Foarte placut. Eram extrem de impresionat. Tipul era pe pacul inimii mele, ca sa nu mai vorbim de pula mea care vibra neincetat in pantaloni!

- “Hei, bro! Ce-ai ramas asa?” m-a intrebat el in timp ce isi aranja in dulap cumparaturile scoase din sacose. “Ia loc, John! Termin imediat si pun de o cafea!” Am observat ca tipul a bagat deja cana electrica in priza, asteptand sa fiarba apa. “Ness e OK?”
- “Scuza-ma, ce-ai zis?” am intrebat eu, privirile si mintea fiindu-mi acaparte de miscarile elastice ale corpului sau musculos, atat de viril. Am perceput din nou un zvacnet intre picioare, mult mai puternic decat mai inainte si am simtit ca pula mi s-a sculat.
- “Cafeaua,” mi-a explicat el, zambind. Doamne, zambetul lui ma baga in boala! “N-am decat ness in casa. E OK, John?”
- “Aha! Da, desigur,” am tras eu o minciunica. Una din micile mele placeri era sa-mi prepar singur cafeaua din boabe prosapat macinate de mine, folosind filtrul de cafea facut cadou de fostul meu iubit de Craciunul trecut.

M-am asezat pe canapea, pe jumatate intors catre el ca sa nu-l pierd din priviri. Inima mea batea cu repeziciune, iar pula excitata imi tresalta la fiecare miscare a corpului sau atat de seducator.

- “Ady, vrei sa pornesti televizorul? Telecomanda e pe masuta, langa tine. Am inregistrat cateva episoade tari din Sense8.”

Damian s-a intors din bucatarie cu o tava pe care erau 2 cesti de cafea aburinda, a carei aroma placuta a umplut imediat camera.

- “E vorba de un serial american foarte interesant, difuzat pe Netflix. Il urmarsc de la inceput si mi-am salvat toate episoadele. Cand am timp il urmaresc cu mare placere. Unele episoade chiar le vad de mai multe ori. Pacat ca nu e subtitrat, dar sper ca te descurci cu engleza.”
- “Bineinteles, obligatiile de serviciu imi cer asata,” i-am raspuns eu butonand telecomanda.

In sfarsit am reusit sa pornesc televizorul, iar pe ecran a inceput sa ruleze serialul, despre care auzisem cate ceva de la niste amici, care fiind si ei pasionati de el, mi-au trimis cateva secvente erotice mai tari. Dar n-am vrut sa par necunoscator, asa ca am bravat:

- “Il stiu, imi place si mie. De fapt am vazut mai demult un episod la niste amici, dar mi-am propus sa vad tot serialul, cand voi avea ocazia.”

Damian si-a luat ceasca si a inceput sa soarba tacticos cafeaua urmarindu-ma cu atentie, fara sa se uite la TV. Ma studia cu mult interes, la fel cum am facut-o si eu mai inainte. Ma intrebam daca si Damian era atras de mine. Eu nu eram nici pe departe asa de bine facut si de aratos ca el, dar si eu aveam farmecul meu. Damian era genul ala de barbat tanar, bine facut si foarte sexy, locuind singur si intolit cu lucruri de firma, asa ca in mod sigur nu era un tip liber.

Damian tacea si ma sorbea din priviri, ignorand secventele erotice care se derulau pe micul ecran. Alfonso Herrera (un actor care imi placea foarte tare ca barbat, pe care il stiam dintr-un alt serial celebru “Rebelde”, unde l-a interpretat pe Miguel) avand in film rolul lui Hernando, era in marr amor si se saruta de zor cu prietenul sau din film Lito Rodriguez, interpretat de celebrul actor si model Miguel Angel Silvestre (care in anumite medii e suspectat ca ar fi gay).

Urmarind secventele foarte erotice dintre cei doi barbati, in capul meu se ingramadeau tot felul de intrebari legate de Damian. Oare era si el gay? Era el liber si disponibil pentru o relatie? Cum as fi putut sa stiu? Erau cateva indicii ca ar fi put sa fie gay, ca de exemplu preocuparea sa pentru felul cum arata si modul elegant cu care se imbraca. Dar mai erau si alte indicii. Tipul era putin nervos, tensionat cand era langa mine. Barbatii obisnuiti nu se sinchisesc de prezenta altor barbati, chiar cad se afla foarte aprope unii de altii. Nu le sta gandul la pula sau la buci. Pe cand cu barbatii gay e altfel, sunt mereu tensionati cand se afla in preajma altor barbati si mintea lor o ia razna.

Damian a pus ceasca de cafea pe tava de pe masuta si s-a tras mai aproape de mine. Inima mea a inceput sa bata mai tare. Ne-am uitat in tacere la film cateva minute. Cum ar fi trebuit sa procedez? Eram acolo tocmai pentru ca imi placea la nebunie de el si nu ca sa vad un serial cu gay, chiar daca era incitant. In capul meu se invarteau tot felul de ganduri.

- “Ce zici de Lito? Mi se pare destul de sexy?” m-am pomenit eu ca vorbesc. “Ma refer la actor, la Miguel Angel Silvestre.”
- “Oarecum,” mi-a raspuns Damian neconvins. “Dar e prea provocator in miscari, parca ar vrea sa dovedeasca cu orice pret ca e gay.”
- “Pai, chiar asta imi place la el!”
Ce pula mea am zis? Fuck! M-am dat de gol in fata tipului, spunandu-i ca-mi plac poponarii! Dar m-am decis ca, la naiba, de ce nu? Ce aveam de pierdut? Pe de alta parte, as fi avut numai de castigat daca si Damian ar fi recunoscut ca-i plac barbatii, asa cum imi doream din toata inima.

- “Aha!”a exclamat el.

Apoi tipul si-a intos privirea de la TV catre mine. Doamne, ce profil superb avea, teribil de masculin! Dupa acel “aha!”, exprimand mirarea, Damian astepta de la mine o explicatie suplimentara.

- “Pai, da. Mie imi plac miscarile trupului sau. Sunt provocatoare si pe mine asta ma cam excita!” am marturisit eu, mimand sinceritatea.
- “Continua, dezvolta te rog,” mi-a spus el asezandu-se mai comod, cu un picior sub el, asa incat genunchiul lui dezvelit de crapatura blugilor aproape ca imi atingea coapsa. Damian ma privea insistent, fiind teribil de intersat de raspunsul meu.
- “Nimic de adaugat,” am raspuns eu. “Doar ca pe mine ma atrage corpul uman si miscarile lui. De aia miscarile lui Lito mi se par … dragute.” Era sa zic, “erotice si excitante”...



    Login