Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVECINUL 2
Autor : kermitfrog - 2020-05-22
Citita de 6479 ori - Nota 8.08 (51 voturi)
Buna! Am revenit dupa msi mult timp cu partea a doua din fantezia mea cu vecinul meu, Mihai. Stiu ca postez destul de rar insa programul actual nu imi prea lasa timp de scris. Sper sa va placa, iar daca aveti sugestii puteti sa le scrieti in comentarii.

Am mers acasa si nu imi venea sa cred ce s-a intamplat. Reusisem sa imi ating obiectivul de a-i suge pula lui Mihai si eram atat de fericit incat radeam singur prin casa. Mi-am adus totusi aminte de palma aceea data peste fund si de faptul ca mi-a spus ca data viitoare nu mai scap. Acesta fapt mi-a creat o anumita panica deorece nu aveam prea multa experienta in sexul anal si niciodata nu a intrat in mine o pula atat de mare ca a lui Mihai. Am decis ca inainte sa o fac anal cu el trebuie sa ma antrenez si sa imi obisnuiesc curul cu dimensiunile pe care el le poseda avand in vedere ca are o pula super mare si groasa. Dupa 10 minute primesc un mesaj pe messenger si vad ca e Mihai.
In mesaj imi spunea ca el trebuie sa plece din anumite motive in Italia la fratele lui pentru doua saptamani, insa atunci cand se va intoarce o sa aiba el grija de gura si fundul meu. Mai perfect de atat nu se putea! Aveam timp in astea doua saptamani sa ma antrenez destul. Nu am mai stat pe ganduri, am intrat pe un site cu jucarii pentru adulti si mi-am comandat 3 dildouri: unul de 15 cm, unul de 20 de cm si unul de 25 de cm. Bonus am obtinut chiar un pret bun pentru ca mi s-a oferit un discount deoarece am cumparat 3 produse.
A durat cam 2 zile pana mi-a venit pachetul si eram foarte entuziasmat sa ma apuc de antrenament. Norocul meu e ca stau singur deoarece parintii mei sunt plecati in strainatate asa ca nu a fost nevoie sa ascund nimic. Am decis sa ma pun pe treaba imediat. M-am dus in baie, am luat un lubrifiant cu care am dat pe dildoul de 15 cm, l-am lipit pe peretele de la baie (am cumparat toate cele 3 dildouri cu ventuza), m-am asezat capra si l-am introdus usor. Nu am simtit vreo durere ci doar o senzatie ciudata la inceput. Am inceput cu miscari lente pana mi s-a dilatat curul iar apoi am continuat cu miscari mai rapide.
Pana la finalul celor doua saptamani puteam lua cu usurinta dildoul de 15 cm si pe cel de 20 de cm insa la cel de 25 de cm au intervenit dificultati. Mi-am dat seama ca nu pot ajunge la performanta aceea in doar doua saptamani. Mi-am zis ca „Fie ce o fi! Oricum o sa il las pe Mihai sa ma futa.” Ajunsesem in punctul in care abia asteptam sa vina acasa ca sa am parte de pula lui si nici macar nu ma mai interesa daca o sa imi rupa curul pentru ca voiam sa ma daruiesc lui complet. Venise si ziua cea mare in care Mihai urma sa vina acasa. Toata ziua mi-am petrecut-o uitandu-ma pe geam sa vad cand ajunge. Pe la ora 16:00 l-am vazut cum a coborat din masina lui si a deschis portbagajul sa isi ia valiza. Am fugit rapid spre poarta si am trecut strada la el.
- Gata concediul? Ai dat si tu pe acasa?
- Gata! Era cazul sa mai ajung si acasa, nu?
- Sigur, i-am spus eu in timp ce m-am apropiat de el. Mi-a fost foarte dor de tine, i-am soptit.
- Si mie de tine.Astazi o sa ma odihnesc dupa drumul asta lung ca sunt rupt de oboseala dar maine dupa ora 18:00 te astept la mine. Mama pleaca la ceva neamuri de la Arad asa ca tot weekendul o sa te tin numai in pula.
- Abia astept sa te iubesc, i-am spus eu oarecum umil. Ne vedem maine atunci. Sa iti odihnesti pula aia frumoasa azi ca maine sa fie gata de actiune.
- O sa iti arat eu actiune. Ne vedem maine. Vezi sa iti pregatesti si tu pizda pentru ce urmeaza, mi-a spus admirandu-mi fundul.
Am intrat inapoi in curte si am mers direct in baie unde am inceput sa ma fut cu dildoul de 25 de parca viata mea depindea de asta. Voiam sa fiu pregatit maine si sa nu il dezamagest. Voiam sa se simta bine si nu voiam sa se enerveze ca nu ii pot lua pula in cur, sau cum o numea el „pizda” cum trebuie. Toata nopatea l-am visat pe Mihai. Am visat cum ii sugeam salamul ala dintre picioare si cum ma futea ca pe o curva ieftina.
In cele din urma a venit si ziua cea mare. M-am trezit de dimineata, am baut o cafea, am fumat o tigara si am mers in baie ca sa ma pregatesc. M-am epilat complet deoarece stiu ca lui asa ii place, adica asta am presupus din faptul ca este un barbat care in majoritatea timpului fute doar femei. Dupa ce am terminat treaba de la baie m-am dus in camera si mi-am luat pe mine o pereche de tanga rosii care imi faceau curul sa arate apetisant. Nu vreau sa ma laud insa sunt destul de mandru de fundul meu. Este super bombat si numai bun de futut. Am tras pe mine un tricou si un short, mi-am luat inima in dinti si am mers la Mihai. Am sunat la sonerie, iar el a coborat sa imi deschida. Era doar intr-un halat de baie, proaspat iesit de la dus. M-a condus in sufragerie si mi-a spus sa astept pana se intoarce. M-am asezat pe pe un fotoliu, iar el a venit din bucatarie cu doua pahare de vin.
- Ia zi, ti-a fost dor de mine?
- Foarte dor, am raspuns eu.
- Eu cred ca mai tare ti-a fost dor de am intre picioare.
- Mai ales de aia, i-am raspuns sfios.
- Poti sta linistit fiindca weekendul asta o sa te saturi de ea.
- Nu prea cred ca m-as satura vreodata de pula ta Mihai!
- Hai, treci in genuchi si suge-o!
M-am ridicat in picioare, m-am dezbracat si am lasat doar chilotii tanga pe mine. M-am pus in genuchi si am inceput sa merg senzual spre el care statea in fata mea pe canapea. El si-a deschis halatul eliberandu-si monstrul dintre picioare.
- Oooo vad ca te-ai pregatit frumos pentru mine. Ce lenjerie de curva ti-ai luat. Exact cum imi place! O sa fii curva mea tot weekendul asta.
Am ajuns la pula lui si l-am privit in ochi. El m-a scuipat si mi-a spus sa ii iau pula la supt. M-am conformat. Pula ii era inca semierecta dar chiar si asa era de dimensiuni miraculoase. Am apucat-o cu o mana si am inceput sa o sug. Mihai mi-a dat o palma peste mana si mi-a spus ca pula se suge cu gura si ca daca ma mai prinde odata ca ii pun mana pe pula atunci cand i-o sug pot pleca acasa. Imi placea ca era autoritar cu mine. Imi placea atitudinea asta macho a lui si stia ca o sa fac orice imi spune pentru ca stia ca sunt obsedat de pula lui. Mi-am luat mana de pula lui si am inceput sa sug cu pofta. Mi-a poruncit sa ma uit in ochii lui asa ca am facut si asta. In timp ce ma uitam la el am realizat cat de frumos e. Il adoram pe omul asta si nu ma mai interesa placerea mea ci doar placerea lui. El gemea incet de fiecare data cand ii luam pula mai adanc in gat. Ma fortam sa fac acest lucru deoarece are o pula prea mare si prea groasa dar am reusit sa o inghit cam pana pe la jumate. El incepuse sa vorbeasca murdar, lucru care ma excita la culme.
- Iti place pula mea curvo. Esti o curva ordinara si disperata dupa pula! Uitate in ochii mei cand imi sugi pula!
Mi-a scos pula din gura iar eu am scos instictiv limba. A inceput sa ma bata cu ea pe limba sa se joace cu ea pe buzele mele ceea ce am observat ca il excita maxim. Eu am inceput sa ma joc cu coaiele lui. Le-am luat pe rand gura si le sugeam incet. Se vedea pe fata lui ca ii place. Brusc m-a apucat de par si mi-a bagat iar pula in gura. De data aceasta el imi controla capul, iar eu simteam ca pula lui imi intra tot mai adanc in gat. L-a un moment dat a bagat-o pana la capacitatea maxima si m-a tinut fortat cu pula in gat 5 secunde. Am simtit ca o sa vomit, am ramas fara aer iar cand mi-a dat drumus mi-am smuls gatul din pula lui si aproape am lesinat.
- Pula ai vrut, pai eu pula iti dau. Aici nu ne jucam pizdo. Lasa ca dupa weekendul asta nu o sa mai ai probleme de genul.
Din gura mea se scurgea saliva in exces si privirea mi s-a incetosat. Mihai m-a lasat un minut sa imi revin si mi-a spus sa ma pun pe canapea cu fundul in sus. I-am urmat ordinul si m-am asezat exact cum si-a dorit: Fundul sus si cu pieptul si capul asezat pe canapea. Sunt un tip destul de flexibil asa ca pozitia nu imi crea vreun disconfort. El s-a apropiat si mi-a dar doua palme peste cur.
- Mama ce cur ai. Zici ca esti o pustoaica. Abia astept sa imi ingrop pula in el!
M-am simtit bine cand l-am auzit. Ma bucuram ca ii placea curul meu si abia asteptam sa am parte de pula lui. El a facut un lucru la care nu m-am asteptat. Mi-a tras chilotii intr-o parte si a inceput sa imi dea limbi in cur. Era o placere senzationala. Ma lingea cu miscari lente si din cand in cand imi dadea cate un sarut pe buci. Barbatul asta era ceva divin! A inceput sa ma linga cu pofta si ma musca de cur. Eu gemeam ca o curva ieftina. Era ceva animalic in tot acest lucru. El era masculul puternic care isi pregatea femela pentru insamantare. Eu gemeam ca nebunul
- Ahh Mihaaai nu mai pot te vreau in mine!!! Vreau pula ta!! Te rog Mihai!
Stiam ca ii place. Ii placea sa ma rog pentru pulaul lui. Il facea sa se simta superior. Ii dadea putere.
- Acum te fut parasuto! S-a apropiat de mine si mi-a bagat pula in gura. El am supt cu o pofta nebuneasca. Ma transformasem intr-o curva disperata. El a luat dintr-un sertar un tub de lubrifiant din care a aplicat o cantitate generoasa pe pula lui si pe curul meu. In momentul ala m-a cuprins panica. Se intampla! Oare o sa fiu capabil sa rezist la pula lui? Nu mai puteam asa ca i-am spus.
- Mihai te rog frumos sa fii mai delicat acum la inceput ca eu nu prea am experienta la anal mai ales ca tu ai pula cat un salam...
- Stai linistit ca o sa te iau incet.
Am simtit tandrete in vocea lui. Cu toate ca vorbea foarte murdar cand ii sugeam pula se vedea ca e pur si simplu de dragul sexului nu dintr-o rautate. M-am calmat si mi-am relaxat anusul pentru ceea ce urma.
El si-a batut pula de cateva ori de curul meu ceea ce m-a excitat la culme si am inceput sa il implor:
- Bag-o te rog. Vreau pula ta Mihai, te rog!
El a inceput sa o bage incet, iar eu simțeam cum mi se dilată curul tot mai mult. Datorita cantitatii mari de lubrifiant si antrenamentelor mele cu cele 3 dildouri nu am prea simtit durere, pana cand Mihai si-a bagat prima jumatate de pula. Dupa aceea era o senzatie extrem de ciudata. Simteam ca pula lui mi-a ajuns in stomac. Era un disconfort destul de mare, astfel incat mi-au dat lacrimile, insa nu mai puteam da inapoi acum. In timp de isi baga pula in pizda mea, cum ii placea lui sa zica, Mihai gemea incet.
- Mama, ce pizda stransa ai! Iti place pula mea? Ce cald si bine e in curul tau.
Eu gemeam puternic, insa aveam grija sa imi pastrez spatele cat mai arcuit posibil pentru Mihai. El a inceput sa ma futa ...



    Login