Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vasile si amicul lui
Autor : Adriandoru - 2019-04-06
Citita de 6852 ori - Nota 6.89 (27 voturi)
M-am de trezit cu o pofta nebuna de sex. Mi-era dor sa simt un mascul in prezenta mea. Langa mine, in mine, peste mine. Cu doua saptamani in urma, amicul meu virtual, Alex, i-a dat numarul meu de mobil lui Vasile, bineinteles cu acordul meu. Vasile era un bisexual casatorit si foarte discret si ii placea sa futa tineri slabuti. Dupa descrierea facuta de Alex, Vasile avea 56 ani, 180 cm si 115 kg. Par grizonat, o burta proeminenta si cel mai important o scula de 16-17 cm, groasa si coaie mari, rotunde si paroase. Exact genul meu de barbat! M-am dus in bucatarie sa mananc si sa beau o cafea si dupa cateva minute, telefonul a inceput sa sune. Nu stiam numarul, dar m-am gandit ca e un coleg de grupa de la facultate si are nevoie de un curs. Dar cand am raspuns, surpriza, era Vasile. O voce groasa, usor ragusita si foarte masculina mi-a raspuns:
- Salut tinere! Sunt Vasile. Am numarul tau de la Alex. Am auzit ca iti place pula.
- Buna, sunt Razvan si ati auzit bine. Deja ma excitase abordarea lui directa.
- Io is Vasile, am 55 de ani si dupa cum ti-a zis Alex, sunt mare si burtos si imi place sa fut tineri slabuti. Imi place sa fut in gura, dar mai ales sa fut un curulet stramt. Iti spun de acum ca am o scula groasa cu un cap mare. Sa nu te-aud ca faci figuri la fata locului, ca altfel ne oprim aici. Am mai intalnit bulangii care la telefon erau dispusi la sex total si la fata locului imi ziceau ca o iau doar sus pentru ca am pula prea groasa. Mie imi place sa fut in cur, mai baiatule! Asa ca daca esti disus, la ora 15:00 ne intalnim in spatele garii. Langa am o garsoniera.
- Nenea Vasile sunt dispus sa-mi faceti ce vreti! Astept cu nerabdare sa ne intalnim.
- La 3 in spatele garii... si apelul se incheiase. Conversatia m-a incins rau de tot de imi exploda pula. Beam cafea si asteptam ca timpul sa se scurga.
Am ajuns in spatele garii cu 15 minute mai devreme, eram nerabdator. Cateva minute mai tarziu, un Logan albastru a intrat in parcare. Un urs de om s-a dat jos. Avea un par grizonat si usor nearanjat, o bluza verzuie si pantaloni negri. Din pantaloni ii iesea maieul, fiind burtos. In timp ce se apropia de mine isi freca scula, tipic masculilor "obraznici".
- Razvanel, ce bun esti de pula! Am o excitare de zile mari, mai ales ca-i post si nevasta-mea nu-mi da pizda.
- Nenea Vasile o sa va dau eu curuletul, imediat.
- Ahh, abia astept! Hai sa mergem spre blocul ala.
Ajunsi in incapere, a inchis usa si mi-a zis ca pot sa ma dezbrac. Intre timp el s-a descaltat, si-a scos sosetele, si-a dat jos pantalonii si bluza si aveam in fata mea un mascul burtos si paros, in maieu si o perche de chiloti cam uzati, cu o mare umflatura. Imi plac barbatii usor neingrijiti. Si-a dat chilotii jos si aveam in fata o pula frumoasa si groasa, chiar daca inca nu era erecta, si niste coaie mari, rotunde si paroase.
- Hai, ia-o in gura!
Am luat-o in mana si am am belit capul care avea un pic de "branza" si am simtit mirosul de pula si coaie de matur excitat. Am inceput sa ii sug pula si sa-i ling coaiele mari. I-am spus ca imi place la nebunie mirosul pronuntat de organele sexuale.
- Pula tre sa miroase a pula, ma baiatule! Linge-ma pe coaie, asa, ahh, asa! Acum joaca-te cu limba pe capul pulii, ahh ce bine ii, uhh!
Deodata am simtit ca pula lui era sculata, pentru ca abia mai incapea in gura. M-a luat de cap si a inceput sa ma futa, in timp ce gemea.
- Pune-te caprita acolo la marginea patului! Iti largesc gaura cu degetul.
- Auu, nenea Vasile, ma doare! Continua sa imi largeasca anusul, chiar daca eu gemeam.
- Ia-o in gura s-o umezesti ca sa intre mai usor. Acum pune-te iar capra.
Si-a proptit capul gros la gaura si se chinuia sa-l introduca in gaura.
- Ce stramt esti, baga-mi-as pula!
Dupa cateva secunde, aproape toata pula era in mine. Am transpirat instantaneu de durere si gemeam usor.
- Ahh, ce bine ii! Ce curulet stramt si fierbinte. Uhh! Acus ti-o imping toata, pana la coaie! Ahh!
Durerea mai disparuse si simteam dorinta si placerea si miscarile lui dure si coaiele mari care imi atingeau bucile.
- Iti place pula mea si cum te fut? Ahh! Iti place, ma?
- Nea Vasile, imi place la nebunie!
Ca sa ma chinuie un pic, isi scotea pula, o baga iar si tot asa vreo 2 minute.
- Ahh, ce ti-am largit gaoaza! Ahh, ce bine intra pula acum. Ce bun esti de pula!
A inceput sa ma prinda de mijloc cu maine lui mari si sa ma futa tare si apasat.
- Razvanel, imediat imi dau drumu in curul tau! Ahh ce bun esti de pula!
- Nea Vasile, imi place la nebunie de d-voastra si cum futeti! Sunteti cel mai tare! Deodata il aud gemand tare si strangandu-ma de mijloc, jeturi de sperma se revarsau in anusul meu.
- Auuuu! Ahhh! Imi vineeee! Ahhh, ce bine ii! Ce bun esti de pula!
Miscarile s-au oprit, dar el inca mai gemea usor si a ramas cu pula in mine o scurta vreme. La un moment dat a scos-o si din anusul meu se prelingea smantana groasa a lui Vasile.
- Ia-o in gura si curat-o! Ti-am umplut curul ca am avut ouale pline! Uhh, ce bine a fost!
I-am luat pula in gura si cu limba am curat tot. Imi placea la nebunie gustul. L-am lins pe coaie si apoi am plecat baie sa ma spal si mi-am facut o laba pe masura. Cand am iesit el era tolanit in pat se uita la Tv.
- Sper ca nu te grabesti ca mai vreau sa-ti dau o belita. Tre sa-mi golesc coaiele de tot. Facem o pauza si te fute taticul, iar.
- Nea Vasile, cu cea mai mare placere!
Stand si povestind, ii suna telefonul. Era un amic cu care mai facea mici afaceri si in care avea incredere si ii povestise unele experiente sexuale. Ca intre barbati. Il chema Gheorghe, avea 60 ani si era heterosexual.
- Ma Razvanel, te superi daca il chem pe Gheorghe sa futa si el ceva? Nevasta-sa e plecata la munca in strainatate si... intelegi tu... eu i-am povestit ca fut barbati tineri si parca, parca in lipsa de pizda, s-ar baga si el.
Nu mai facusem sex in 3 dar imi doream si ma excita ideea.
- Chemati-l! Zis si facut. Dupa 30 de minute bate Gheorghe la usa. Vasile isi trase chilotii si deschise usa. Gheorghe era tot un dolofan inalt si cu burta, doar ca era chel si cu mustata. Avea o camasa alba si o pereche de pantaloni gri. Am facut cunostinta. Vasile i-a povestit partida anterioara, dar Gheorghe era un pic retras, deoarece era prima oara cand urma sa futa un barbat.
Vasile i-a spus sa se relaxeze ca sunt bun de pula si sug nemaipomenit. Gheorghe a inceput sa se dezbrace si in cateva clipe era gol pusca. M-am dus langa el, m-am asezat in genunchi si am inceput sa-i sug pula suculenta si sa-i ling coaiele mari. Spre fericirea mea, si Gheorghe avea pula la fel de groasa ca a lui Vasile, dar o idee mai scurta. Coaiele erau la fel de mari.
- Bha baiatule, ce bine sugi! Ahhh!
In timp ce sugeam pula lui Gheorghe, Vasile si-o freca in pat. S-a ridicat si a venit langa noi.
- Suge-le pe rand!
In timp ce ii sugeam pe amandoi, se uitau in jos si zambeau ironic, dar erau si foarte excitati. Aveam in fata doua pule sculate si apetisante.
- Ahhh, ce bine ii! Zise Gheorghe si ma batea cu pula peste fata.
- Esti ca o curva! Ahh! Vreau sa te fut in cur!
S-a dus la cuier si a venit cu un prezervativ. L-a desfacut repede, l-a pus pe pula, dupa care mi-a zis sa ma asez capra. Fiind foarte excitat si-a bagat dintr-o data ...



    Login