Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vacanta la mare (3)
Autor : bigsuck - 2015-08-28
Citita de 5253 ori - Nota 3.52 (73 voturi)
Cand a venit Alex la Belona sa ma ia si sa ma conduca la noul domiciliu, era insotit de Giny, fata lui Gabi si a Danei.
M-am mirat putin, dar n-am aratat-o si am plecat catre pensiunea unde locuia.
Ajunsi in camera, Alex ma ia deoparte si imi spune ca a adus-o pe Giny ca s-o futa si ma roaga sa stau un timp cu cei trei studenti, apoi cu voce tare:
- Hai sa-ti fac cunostinta cu cei trei colegi de pensiune, si iesim impreuna pe usa, lasand-o pe Giny ocupata sa butoneze un smatphone.
In fata usii baietilor imi zice ca o sa-mi placa de ei si bate in usa care se deschide si in pragul ei apare un tanar ca de 20 de ani, brunet, doar in slip, cu pieptul impodobit cu par cret.
- Aaa, tu erai Alex? Ti-am zis sa nu mai bati la usa si sa intri direct, ca doar suntem barbati si n-avem de ce ne feri!
- Uite, a venit si P. si faceti cunostinta: El e Sorin!
Intinzand mana, Sorin mi-o apuca si mi-o stranse barbateste:
- Imi pare bine de cunostinta, poftim, intrati ca la voi acasa!
- Eu il las aici pe P., pentru ca am o cioaca si vreau sa ma simt bine!
- Foarte bine, futai placut, dar gandeste-te si la noi!
- Nu se stie, nu se stie, poate se leaga ceva, ii raspunde Alex, iesind pe usa.
Eu in timpul asta il studiam pe Sorin si bineinteles ca ochii mi s-au oprit pe umflatura din fata a slipului.
Dupa ce a inchis usa in urma lui Alex, Sorin se intoarce catre mine si zice:
- Te rog sa ma scuzi, dar eu intru sa fac un dus, si isi si da slipul jos. il arunca langa mine pe pat si a intrat repede la baie a carei usa a lasat-o intredeschisa.
Slipul acela azvarlit langa mine, care inca mai pastra forma podoabelor lui Sorin, parca era o invitatie sa-l iau si sa-l miros, ceea ce am si facut.
Usa de la baie, asa cum era, ma ascundea de privirile lui Sorin, fara sa ma gandesc ca el ma privea prin crapatura dintre usa si toc.
Vazand ce faceam, a lasat apa de la dus sa curga si in pula goala, a venit surprinzandu-ma cu nasul in locul unde ii statuse coaiele, aspirand mirosul inconfundabil de coaie transpirate.
Cu pula semierecta in fata mea, zice in timp ce eu incremenisem cu nasul in slip:
- De ce n-ai zis ca-ti place pula, ca nu ma mai duseam si-ti dadeam coaiele sa le sugi toata smegma de pe ele?
Ma uitam incremenit la pula care se decalota vazand cu ochii, iar deasupra pulii, in locul in care trebuia sa fie flocii, era tatuat artistic: "SUGE-MA"! Era epilat total la pula, deasemenea si la coaie, ceea ce nu credeam sa ma incante prea tare, dar vazand pula cum i se intarea, am urmat indemnul scris desupra pulii si i-am luat-o-n gura, bagand-o imediat pana-n gat.
- Ohoo, dar ti-e foame rau de pula! Stai ca ti-o dau toata!
Si intinzandu-ma pe pat ma incaleca peste cap si incepu sa ma futa in gura. Ma inecam cu saliva ce se formeaza in astfel de situatii, dar Sorin continua sa ma futa, proptindumi-o in gat si noroc ca n-a durat mult si odata cu saliva am inghitit si jeturile de sperma ce tasneau din pula.
Terminand si scotandu-si pula din gura mea, imi zice:
- Dezbraca-te si hai sa facem dus impreuna!
Intuind cam ce avea sa urmeze, m-am dezbracat si l-am urmat in baie, unde in timp ce ne udam sub dus, ma apleca peste marginaea cazii si-mi tatona cu pula crapatura dintre buci. Am stat nemiscat pana a intrat capul pulii in mine, dupa care miscandu-mi curul intr-o parte si alta ma impingeam in pula lui, pana am simtit ca a intrat toata, urmand sa ia el initiativa si sa inceapa pomparea.
In timp ce eram pompat de Sorin, am auzit usa camerei deschizandu-se si doua voci vesele de barbati, au inceput sa strige:
- Sorinel, ce faci, te pregatesti pentru pula?
Cadrul usii se umplu cu siluetele a doi insi care se uitau mirati la ce facea colegul lor.
Imediat am facut legatura ca Sorin era femeia lor in care se descarcau, dar nu m-am suparat, pentru ca si eu aveam nevoie sa fut din cand in cand, fie barbat, fie femeie, numai sa-mi fie pula bagata intr-un orificiu cald.
- Aaaa, dar ce-avem noi aici? Avem femei intre femei!
Hai Laure sa intram si noi in actiune ca sunt doua sau chiar trei gauri libere, zice unul din ei.
- Ca bine zici, tu ce futi, o gura sau un cur?
- Eu o sa-l fut pe tipul asta-n gura, zice Laur.
- Mie imi ramane pizduta lui Sorinel, raspunde celalalt .
N-a durat mult si m-am trezit cu o pula groasa in dreptul gurii, pula ce era inconjurata de floci castanii-roscati, care scoasa din stransoarea slipului stramt, mirosea a pula ce avea nvoie de apa sa fie spalata, dar n-am avut incotro si am inceput s-o spal eu in gura, frecand cu limba frenul incarcat de depunerile stranse probabil din ziua precedenta.
Lingeam si inghiteam, in timp ce laur ma tinea cu capul intre coapsele lui, el fiind asezat pe marginea cazii.
Futaiul lui Sorin era mai asiduu de cand celalalt ii bagase si lui pula-n cur.
In scurt timp Sorin a terminat, dar nu putea sa scoata pula din mine pana nu termina de futut cel care-l luase la pula.
Laur terminase si el in gura mea dar tot nu puteam scapa, pentru ca si el ma tinea cu pula in gura si cu nasul in floci.
Insfarsit, dupa un sfert de ora de stat cu nasul in flocii lui Laur, am putut scapa de pula lui din gura si de a lui Sorin din cur. Am inceput sa ne spalam si atunci am facut cunostinta cu celalalt tip pe care am aflat ca-l cheama Feodor si e din Basarabia. Avea o pula noduroasa pe care mi-a dat-o pe la buze, zicandu-mi ca o sa-mi placa pula lui de rus.
Asa am aflat ca e din Basarabia, ca tat-su e rus si ca s-a despartit de mama-sa, dar tot ii poarta de grija, vizitandu-l deseori in Romania, el fiind stabilit la Sankt-Petresburg (vechiul Leningrad).
Era frumos rusul, inalt, bine legat, blond, cu o cladaraie de floci blonzi la pula, amintindu-mi de Vlady cel pe care-l intalnisem in scoala profesionala la Ploiesti.
Retragandu-ne in camera, am stat de vorba la un pahar, povestindu-si fiecare momente din viata.
Asa am aflat ca Laur era de la Giurgiu, ca era bisexual, acest lucru descoperindu-l cand intrase la Liceul de Arta din Bucuresti, primul contact cu un barbat, avandu-l cu modelul care poza, cand era in clasa a 11-a.
Feodor era deasemenea bisexual, primul barbat pe care l-a avut a fost un soldat rus din Trnsnistria, pe cand avea 18 ani si se scalda in Nistru. Ca femeie, prima a fost sora lui Aliona, mai mica cu patru ani ca el, pe cand avea 16 ani si sora-sa s-a bagat in pat langa el intr-o noapte furtunoasa, speriata fiind de stihiile de-afara. De atunci, aproape in fiecare noapte Aliona era in pula lui, vizitandu-l si la Bucuresti, unde a facut cunostinta si cu pula lui Laur. Atunci s-a invatat sa suga si pula, pentru ca Feodor a vrut sa i-o dea mai demult, dar ea refuza, motivand ca-i e scarba, dar Laur n-a lasat-o pana nu i-a ejaculat in gura, de atunci Feodor si Laur aveau pulele supte de Aliona cand venea la Bucuresti.
Sorin a spus ca si-a descoperit placerea pentru pula de cand a intrat la Liceu. Fiind boboc, vreo doi haldai de baieti dintr-a 11-a l-au prins intr-o zi la wc si i-au dat pulele sa le suga. Prima data a fost mai greu, dar cand a inceput sa-i placa, s-a dus cu cei doi in padure la Baneasa unde l-au futut si in cur.
Si dupa ce-au terminat cei doi, a fost metrea lor timp de doi ani, intalnindu-se in cluburi de gay, unde era futut la greu nu numai de cei doi, dar si de altii care le fierbea samanta-b coaie. Asta, pana a intrat la Facultate, unde i-a intalnit pe Laur si Feodor care l-au luat in camera cu ei, astfel devenind femeia lor. Le-am povestit si eu din viata mea, fiind foarte placut surprinsi de placerile care le-aveam de la barbati.
Sorin le-a spus apoi ca Alex are o gagica la el si asta e motivul sederii mele acolo.
- Nu-i nimic tataie, la noapte esti al pulilor noastre, loc este destul, iti dam pula cata vrei, sare Feodor foarte binevoitor.
In noaptea aceea am fost luat la pula de cei trei, ca nici Sorin n-a zis nu, cand a fost vorba de futut.
Dar nici eu nu l-am iertat. L-am futut si eu, iar cand i-am ejaculat in gura, a fost surprins ca sperma de mos e asa de buna, ca nu-l mai puteam smulge de la pula mea.
Tot placut surprinsi au fost si Laur si Feodor cand i-am lins in cur. Feodor cel putin imi cerea sa dorm cu limba in curul lui.
Cat m-a futut Feodor, ii ceream sa-mi zica vorbe porcoase in ruseste, sa simt ca ma fute un rus.
- Ai,ai,ai! Daca incapi pe pula lui tata, ala chiar o sa-ti spuna numai in ruseste, ca romaneste nu stie!
- Dar ce, si taica-tu e bisexual?
- Pai asta a fost motivul despartirii de mama, pentru ca l-a prins cand il calarea pe baiatul vecinei, care atunci se liberase din armata!
- Alta istorie!
- Mama i-a zis ca mai bine il prindea calare pe vecina, ca nu s-ar fi suparat asa tare, dar asta cu baiatul ei nu i-o poate ierta.
- Si baiatul vecinei ce-a facut, daca tat-tu a plecat in Rusia?
- Pai mi-a ramas mie, ca dupa ce-am futut soldatul transnistrean, am inceput sa-l vizitez mai des pe Grisa, care imi dadea si bani pentru asta.
Dimineata ne-am trezit cu Alex ca vine la noi zicand:
- Baieti, care vreti pizda de futut, mergeti in camera la mine si luati-o pe Giny la pula, ca e nesatula! M-a stors ca pe-o lamaie, nu mai pot!
- Dar daca se trzeste si face scandal, intreaba Laur.
- Acum doarme cu storurile trase la ferastra si cum e obosita, n-o sa bage de seama ca nu sunt eu!
Laur era gata de atac, cu pula beton, asa ca gol cum era, a plecat in cealalta camera.
Alex s-a culcat sa doarma pe patul de o singura persoana care era in camera, celalalt, matrimonial fiind ocupat de Feodor, Sorin si eu.
Dupa vreo jumatate de ora apare Laur, moale ca o carpa zicand:
- Baieti, am dat de dracu! Asta ne mananca pe paine!
M-a storcosit de nu mai pot. Chiar a zis ca daca mai e vreun barbat in casa asta, sa-l trimit la ea.
- Hai toti trei, zic eu.
In pulele goale am intrat in camera, unde pe pat, rasturnata, statea cracita Giny, cu pizda epilata si ranjita din care inca se mai scurgea sperma lui Laur.
- Ah, uite c-au venit baietii! Vreau pula, sa ma satur!
- Ia uite ce-am aici, isi salta Feodor pula rosie si noduroasa. In care gaura o vrei?
- Vreau toate gaurile umplute, nu ma intereseaza care si ...



    Login