Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vacanta la mare (2)
Autor : bigsuck - 2015-08-26
Citita de 5163 ori - Nota 2.74 (77 voturi)
Dimineata cand au venit Gabi si Robbie, eu inca leneveam in pat. Il vad pe Gabi cam suparat si tragandu-l de mana il fortez sa se aseze pe pat si ii trag fermoarul pantalonilor unde in dosul chilotilor trona "Maria sa PULA", pe care am inceput s-o ling prin chiloti, simtind cum capata vigoare.
In timp ce-si descheia cureaua, ma intreba:
- Dar ce, nu te-a saturat Stanica azi-noapte?
- Ba daa, mi-a rupt curul!
Ridicandu-se si incepand sa-si dea jos pantalonii si chilotii, imi zice:
- Ia intoarce-te sa vad!
Cum eu ramasesem gol de peste noapte, nu mi-a fost greu sa dau cearsaful cu care eram invelit la o parte si intorcndu-ma cu curul in sus, i-am raspuns:
- Uita-te si tu ce mi-a facut!
De parca el ar fi fost vinovat de ceea ce primisem eu in noaptea aceea.
Fiind pe pozitie, cu pula sculata, imediat a fost in mine, intrarea fiind inlesnita desfincterul care nu se inchisese inca.
- N-ai nimic, e numai putin inrosit, zise Gabi infigand pula pana-n coaie.
- Au, au auu, ma doaree, incep eu sa ma vait.
- Te doare? Las-sa te doara ca si pe mine m-a durut cand l-am gasit pe Alex calare pe nevasta-mea!
Si ma futea incrancenat, cu ura.
- Si de ce trebuie sa te razbuni pe mine?
- Nu esti tu nevasta lui? Cum el mi-a futut femeia, i-o fut si eu pe-a lui!
Incepusem sa ma obisnuiesc, parca durerea incepea sa se transforme in placere, asa ca am continuat discutia:
- De unde stii ca nu s-a dus si ea la el, asa cum am venit eu la tine? Imi inchipui ca pe ea n-a durut-o-n pizda, asa cum ma doare pe mine-n gaoz!
- Sigur n-a durut-o, ca facea ca toti dracii-n pula lui Alex, si nu te mai vaita atata, ca vad ca te-ndesi in pula de esti in stare sa-mi sorbi si coaiele in tine, ceea ce inseamna ca nu te doare si iti place!
Intr-adevar, ii dadeam contre si in scurt timp s-a infipt in mine simtind efluviile de sperma calda care imi umplea intestinul.
A durat mai mult ca niciodata, Gabi strangandu-ma in spasme si simtind cum transpiratia din parul de pe burta se scurge printre bucile mele, in timp ce Gabi rasufla greu.
Dupa ce-a scos-o din mine, in timp ce ne spalam l-am intrebat:
- Multa malastroaca ai mai bagat in mine!
- Iti inchipui ca n-am mai futut-o pe Dana azi-noapte, asa ca ceea ce-i era destinat ei, ti-am dat tie! Si ca sa nu se mai repete, i-am facut bagajul lui Alex si i-am zis sa-si caute gazda!
- Si eu ce fac? Doar n-o sa stau in continuare la tine!
- Cand te saturi de pulile vacarilor mei, te intorci la el, acolo unde sta!
"Na, am pus-o de mamaliga! Dar tot o sa ma duc la pasune unde e Stanica cu Iliuta, macar sa-i mai sug odata pula lui Stanica" gandeam eu.
M-am imbracat si am iesit in curtea fermei, unde Robbie statea de vorba cu una din fetele de la bucatarie. Cand m-a vazut, a venit spre mine si m-a intrebat daca nu vreau sa merg din nou la Stanica. Gand la gand cu bucurie!
M-am urcat in jeep alaturi de el si in zece minute eram langa Stanica si Iliuta.
Iliuta era suparat, dar in fata sefului nu conta asta. Coborand din jeep si frecandu-se la pula peste bermude, se indreapta spre Iliuta si-i zice:
- Hai pustiule, treci si-l fericeste pe bossul tau!
Acesta, neavand incotro, ingenuncheaza in fata lui, si tragandu-i bermudele jos, ii ia pula in gura si incepe s-o smocoteasca. I se sculase pula lui Robbie si indesiandui-o in gat lui Iliuta, acesta horcaia, curgandu-i saliva din gura.
Stanica se uita la ei si se freca la pula, cu mana bagata in pantaloni.
M-am apropiat de el si luandu-ma cu cealalta mana pe dupa gat imi zise:
- Asa-i ca ti-a fost dor de mine?
Scotand mana din pantaloni, a carui palma era umeda de pre-cum, mi-o duse la gura incepand sa-i ling palma..
- Nu vrei sa vezi ce-am in pantaloni?
Stiind ce vrea, i-am tras pantalonii-n jos, l-am tras de mana culcandu-ne amandoi pe iarba si luandu-i capul monstrului in gura, am inceput sa-i dau rotocoale cu limba, sugand in acelasi timp.
Nu ma mai interesa ce se intampla intre Robbie si Iliuta si ocupandu-ma de ceea ce aveam in gura, am smuls dupa zece minute nectarul din coaiele lui Stanica, acesta gemand de placere. Inghitisem demult elixirul, dar nu ma induram sa ies cu nasul din flocii lui Stanica, pupandu-i pula si coaiele in extaz.
Dupa momentele de placere, cat am mai stat de vorba, Robbie l-a itrebat pe Iliuta de ce-i suparat. Acesta se codea sa spuna motivul supararii sale, dar la indemnul lui Stanica, incepu:

" Asara dupa ce-am plecat de la nea P. si nea Stanica si ma indreptam catre dormitor, de dupa colt au sarit trei insi, mi-au astupat gura si tarandu-ma catre sura cu baloti de paie, m-au trantit jos si m-au dezbracat la pielea goala. M-au legat de maini, si s-au dezbracat si ei in pielea goala. Erau cei trei care ma amenintasera ca tot o sa mi-o traga daca nu vreau sa ma fut de bunavoie cu ei. Amu, incapusem pe mana lor, asa ca nu mai aveam scapare. Dupa ce m-au futut in gura, toata noaptea mi-au spart curul, ca dimineata abia mai puteam sa merg. Aista-i nacazul cari m-o suparat."
Ascultandu-l incepuse sa mi se scoale pula si-mi venise pofta sa-l fut si eu. Pula i-o supsesem, sperma i-o gustasem, asa ca ce mai conta daca il luam si la pula.
- Lasa mai Iliuta, ca o sa am eu grija de cei trei, zise Robbie.
- Sefu, pana sa aveti dumneavoastra grija de ei, o sa am eu grija sa le sparg gaoazele, dumneavoastra numai sa dati ordin ca timp de doua saptamani sa-i dati pe cate unul in echipa cu noi doi, sa pazim vacile. Aici or sa faca cunostinta cu pula mea si ori le trece cheful, ori o sa am trei "muieri" abonate la pula mea.
- Ca bine zici Stanica, chiar asa am sa fac, raspunde Robbie.
Plecand Robbie, eu l-am sunat pe Alex sa vad ce face si daca a gasit gazda undeva. Ceea ce era foarte simplu, a gasit gazda la o pensiune inchiriata de trei studenti de la Arte Plastice (pictori, sculptori, etc), care mai aveau o camera libera. M-a intrebat cand vin si eu i-am zis ca inca nu stiu, sub farmecul pulii lui Stanica fiind. Mi-a zis ca sa-l anunt cand ma intorc, ceea ce i-am si promis.
Intorcandu-ma catre cei doi, Stanica si Iliuta, am continuat vorbaria, compatimindu-l pe baiat. Acesta vazand ca-l compatimeam, s-a asezat langa mine , lipindu-se cu capul pe umarul meu.
Stanica intuind cam ce urma, a plecat spre cireada de vaci, zicand ca le da la adapat.
Eu am inceput sa-l mangai pe Iliuta, sarutandu-l usor pe tampla, moment in care copilul m-a sarutat pe gura.
- Ce-i Iliuta, ce se-ntampla cu tine, il intreb eu.
- Nene, am vazut asara ce pula frumoasa ai si cum matali mi-ai supt-o pe-a mea, m-am gandit sa ti-o sug si eu!
Si era cu mana in bermudele mele, framantandu-mi coaiele le frecandu-mi pula, care era ca de piatra.
Mi-am dat bermudele jos, zicandu-i:
- Ia-o Iliuta! E toata a ta!
El era deja cu pula mea in gura, o sugea si-o freca cu buzele, o mai lasa, imi lua cate-un coi in gura si-l sugea, iar lua pula in gura, asa ca n-a durat mult si am ejaculta adanc in gura lui. Dupa ce-a inghitit-o, lingandu-se pe buze imi zice:
- Ce buna a fost nene!
- Dar ce, a celor trei de-aseara n-a fost buna?
- Ba da, dar daca s-ar fi limitat numai la asta, n-aveam nimic de zis, dar futaiul o fost greu!
- Mai Iliuta, daca zici ca iti place de pula mea, eu as vrea sa ti-o bag si-n gaoz, ce zici?
- Stau la pula matale nene, chiar de m-a durea!
- Atunci ia-o de-o inveseleste-o oleaca!
Iliuta si-a dat intai pantalonii jos de pe el si vazandu-i iar pula, iar mi-a venit pofta sa i-o sug, asa ca am facut un 69, iar cand am ajuns cu gura la coaie sa i le sug, i-am desfacut si bucile, unde se zarea sfincterul inrosit printre flocusorii blonzi.
Am inceput sa-i ling gaura inrosita, in timp ce si el, probabil ca sa-mi raspunda cu-aceeasi moneda, era cu limba adanc infipta in gaozul meu.
- Valeu nene, ce gaoz bun ai! Daca m-ai lasa sa-mi bag si eu pula-n el, nu mi-ar parea rau!
- O sa-l futi Iliuta, ca si mie-mi place pula ta! Dar mai intai lasa-ma sa te fut eu intai!
Ridicandu-ne, s-a asezat in coate si genunchi di luand pre-cum de la pula lui, i-am uns gaurica, dupa care avand si eu pula plansa cu pre-cum, am inceput sa imping capul pulii, in scancetele lui Iliuta.
- Taci cu tata puiule, ca tata iti da pula buna! Tu esti fiul pulii mele acum! Asta e stapana ta pana te umple de malastroaca, il alintam eu, frecandu-mi pula in gaozul inrosit de cele trei pule noptatice.
M-am slobozit in gaozul lui adanc, tragandu-l cat mai tare in pula. Am mers apoi la izvor, unde Iliuta mi-a spalat pu...



    Login