Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vacanta la mare (1)
Autor : bigsuck - 2015-08-16
Citita de 8505 ori - Nota 3.55 (106 voturi)
Am fost in vara asta la mare, dupa foarte multi ani de cand n-am mai fost, Asta a fost asa ca o nebunie: ne-am hotarat intr-o seara eu si prietenul meu sa mergem la mare. Ne-am facut in graba bagajele si cu un tren de noapte am plecat catre mare.
Dimineata am ajuns in Eforie Nord, locul unde voiam sa ne petrecem vacanta de doua saptamani.
Pe peron ne asteptau o multime de barbati si femei care ofereau camere pentru inchiriat.
Cum noi plecasem pe nepusa-masa cum se zice, am acceptat oferta unei doamne ca la vreo 40 de ani care ne-a condus la o masina unde ne astepta fiul ei, acesta avand cam 20 de ani.
Obositi de pe drum, am ajuns la domiciliul gazdei noastre care avea o casa in care inchiriase multe camere, majoritatea fiind ocupate de cupluri in varsta, numai noi facand nota discordanta, trecand in fata gazdei si a celorlati ca unchi si nepot. Conditiile de cazare erau foarte bune in sensul ca pentru fiecare camera exista o chicineta unde puteai gati de mancare daca voiai si o baie cu wc.
In ceea ce priveste gazda noastra, d-na Dana, arata foarte bine, avand un baiat Robbie (cel cu care venise la gara) si o fata Giny 9cred ca se numea Virginia), sotul d-nul Gabriel avand o ferma de vaci amplasata pe undeva pe langa Tekirghiol, el fiind ocupat aproape toata ziua acolo, venind doar seara acasa.
Am remarcat ca fiecare membru al familiei avea masina lui, semn ca afacerile mergeau foarte bine.
Chiar daca eram obositi, ne-am luat cele de trebuimta si am plecat la plaje.
Cu greu am gasit cate-un sezlong, dar ne-am descurcat.
Ma uitam sa vad trupuri tinere si frumoase de barbati, dar rar vedeai cate-un exeemplar mai deosebit, in rest erau doar cupluri casatorite, cu copii si varstnici.
M-am multumit tot cu partenerul meu care arata foarte bine la cei 37 de ani ai sai.
La pranz am mancat in oras la unul din multimea de restaurante, dupa care ne-am intors la plaje unde am stat pana seara.
Intorsi acasa, am facut cunostinta cu Gabi, sotul d-nei Dana.
Cand l-am vazut, sa-mi cada plombele nu alta, asa era de frumos Gabi, chiar daca la 45 de ani, altii arata de 60.
Abia atunci am remarcat ca erau o familie frumoasa, atat femeile cat si barbati aratau foarte bine.
"Nepotul" meu fiind bisexual, le manca din ochi atat pe Giny, cat si pe Dana, pe cand eu ii mancam din ochi pe Gabi si pe Robbie.
Dupa dusul de seara, excitati de familia gazdei, Alex partenerul meu m-a luat la pula, el gandindu-se la Giny si Dana, eu inchipuindu-mi ca ma ia la pula Gabi. In noaptea aceea pula lui Alex a stat mai mult in gura mea.
A doua zi am petrecut-o tot la plaje, seara cand ne-am intors, am stat mai mult de vorba cu gazdele noastre.
Gabi ne-a invitat pe mine si pe Alex sa vizitam ferma de vaci in ziua urmatoare, insa Alex a refuzat invitatia spunand ca prefera sa faca plaja, eu in schimb am acceptat, macar la gandul ca voi fi langa frumusetea aia de barbat o zi intreaga.
Noaptea in pat, intre pauzele dintre futaiuri, Alex mi-a zis ca abia asteapta sa puna pula pe cele doua femei, Giny si Dana, in lipsa lui Gabi si a lui Robbie, care si el isi facea veacul pe la ferma. Nefiind gelos, mai ales in situatia data, i-am urat succes "nepotului", in timp ce inghiteam ultimile picaturi de sperma supte de pe canalul pulii.
Dimineta m-am trezit devreme si ca sa nu fac zgomot sa-mi deranjez "nepotul", m-am dus si am facut dus in baia lui Gabi, care atunci iesise de sub dus. Nu ma mai saturam privindu-i trupul suplu cu pieptul acoperit de par care se pierdea sub chilotii ce prezentau o umflatura destul de mare, la picioarele puternice cu pulpe paroase.
Dupa dus, am baut impreuna cate-o cafea cu lapte si urcandu-ne in masina lui, un Hyundai, a demarat in tromba catre ferma. Aceasta era la o distanta destul de bunicica de Tekirghiol, intre Movilita si Potarnichea.
Ajunsi la ferma, ma uitam la forfota de oameni, majoritatea barbati, care munceau acolo. Cand am ajuns noi acolo, cirezile de vite erau plecate la pascut.
Am intrat cu Gabi in biroul lui unde m-a invitat sa iau loc pe scaunul de la biroul lui, el urmand sa se schimbe in hainele de lucru. A inceput sa se dezbrace, eu urmarindu-l cu coada ochiului si cand am vazut ca-si da si chilotii jos, am intors capul, nemaiputandu-ma stapani sa vad ceea ce doream mai mult. Avea o pula ca la vreo douazeci de cm in stare flasca, destul de groasa ce iesea dint-ro tufa de floci creti, atarnand peste o pereche de coaie destul de marisoare.
- Dar de ce te schimbi cu totul, l-am intrebat eu, inghitind in sec.
- Aici e destul de cald si nu suport sa mai am si chiloti pe mine, raspunde Gabi.
Eu ramasesem cu ochii tinta pe podoabele lui, iar el vazand asta, ma intreba:
- Dar ce-ai ramas asa, n-ai mai vazut barbat gol?
- Da, dar nu asa frumos ca tine, i-am raspuns eu, marsand pe ideea ca poate se infiripa ceva.
- Sa inteleg ca-ti place ce-am eu aici, intreaba Gabi prinzandu-si coaiele in mana si saltand pula care incepea sa prinda viata.
- Nespus de mult imi place ce ai tu acolo, raspund eu cu nodul in gat.
- Pai atunci sa ti-o dau sa te joci cu ea putin. Stai numai sa incui usa, sa nu vina cineva peste noi!
Gol fiind, se duce la usa, o intredeschide putin si striga cuiva nevazut:
- Dimitrie, vezi ca eu sunt ocupat o o ra, sa nu ma deranjeze nimeni!
Apoi incuind usa cu yala, se duce si trage si storurile la fereastra, in camera lasandu-se o lumina difuza ce patrundea prin fantele foarte subtiri ale storurilor.
Trantindu-se apoi intr-un fotoliu, imi zise:
- Hai, vino!
Ridicandu-ma de pe scaun ma duc catre fotoliu si cazand in genunchi, incep sa-i sarut pulpele paroase inaintand catre spatiul dintre pulpa si coaie und prin flocii ce acopereau zona respectiva, am inceput sa ling umezeala care incepuse sa apara din cauza caldurii. Simteam cum pula salta pe langa tampla mea si Gabi ma indesa cu mainile pe cap sa patrund cat mai adanc. Am continuat sa-l ling pe sub coaie indesand capul cat mai mult sub bucile lui, moment in care s-a lasat mai mult pe spate, oferindu-mi bucile cu despartitura dintre ele plina de floci. I-am departat bucile cu mainile si limb mea a inceput sa caute gaura gaozului prin multimea de floci. Gasind-o, am inceput s-o ling in gemetele de placere al lui Gabi. Infipt cu nasul si limba intre buci, i-am cuprins pula cu mainile si am inceput s-o frec inebunit de placere, vazand ca mi-a depasit mainile marindu-se. Coaiele imi jucau pe obraji in miscarile pe care le faceau maxilarele mele in timp ce lingeam si sugeam totodata.
Pula care ajunsese la erectie maxima, l-a facut pe Gabi sa ma apuce de par si sa ma traga in sus, indesandu-ma cu gura in pula care ajunsese in fundul gurii. Am cuprins-o strans cu buzele incepand sa ma misc cu capul in sus si in jos de-alungul pulii, sugand in acelasi timp.
Mainile imi umblau pe la coaie si gaoz, facandu-l pe Gabi sa ejaculeze jeturi ample de sperma in fundul gurii pe care le inghiteam cu nesat. Terminand de inghitit tot ce imi daduse superba pula, stateam inca cu gura in flocii lui pupandu-i si cu bratele strangandu-l peste sale, in timp ce Gabi ma mangaia pe cap.
- Cum e, ti-a placut?
- As stat tot timpul cu ea in gura, asa de mult imi place!
- Pai doua saptamani cat stai la noi, o sa mai ai ocazia s-o sugi!
In acest timp auzim cheia rasucindu-se in broasca si pe usa intra Robbie care ne-a surprins in aceasta postura, noi nemai avand timp sa mai facem vreo miscare.
Cand a vazut tabloul ce i s-a infatisat inaintea ochilor, a incuiat repede usa si dandu-si bermudele jos, a venit care mine cu pul sculata, care semana cu a lui tat-su.
Fara un cuvant am luat-o in gura, fiind rezemat cu capul intre picioarele lui Gabi cu ceafa pe pula lui si capul pe burta, in timp ce Robbie pompa in gura mea.
Sprijinindu-se cu mainile de umerii lui Gabi, Robbie ma futea in gura in ritm alert, eu prinzandu-l cu mainile de pulpe si mangaindu-i din cand in cand coaiele cu degetele.
In icnete si gemete, am primit si de la Robbie ofranda coaielor lui pe care am inghitit-o cu aceeasi placere ca pe a lui Gabi.
- Sper sa ti-o mai dau cat stai la noi, imi zice si Robbie.
Iata ca ma asigurasem de pula in plus pe perioada vacantei, in afara de a lui Alex.
In timp ce Gabi se imbraca in hainele de lucru si Robbie isi tragea bermudele pe el, auzim coicanituri in usa.
Cand deschide Gabi usa, este anuntat de Dimitrie, contabilul ca s-a intamplat ceva pe la una din cirezi.
Acesta se urca imediat in masina si demareaza catre zona respectiva. Ramas cu Robbie, acesta ma invita sa merg cu el la una din cirezi.
M-am urcat in masina cu el si am pornit si noi. Am ajuns la marginea unei pasuni, marginita de o liziera de copaci pe langa care curgea un izvor.
La umbra stateau doi insi, rezemati de copaci, supraveghind cireada de vaci care pastea mai incolo.
Cand au vazut masina, cei doi au sarit imediat in picioare si apropiindu-ne, am vazut un barbat ca de 40 de ani si un pusti ca de vreo 15 - 16 ani.
- Sa traiti sefu, a sarit in intampinarea noastra cel matur.
- Sa traiesti si tu Stanica, ii raspunde Robbie. Cum merge treaba pe-aici?
- Bine sefu, sa traiti!
- Dar cu Iliuta cum merge, tot baiat bun este?
- Da sefu! Doar nu-l aduceam cu mine daca nu facea tot ce i se cere!
- Uite P., acestia sunt Stanica si Iliuta, un fel de tata si fiu, veniti tot din Moldova de unde esti si tu, doar ca ei sunt de pe la Botosani.
Am dat mana cu cei doi, strangerea de mana a lui Stanica, fiind puternica, a unui barbat, pe cand a lui Iliuta era parca a unei domnisoare.
- Te-am adus aici imi zice Robbie, ca sa vezi o pula cum cred ca n-ai mai vazut pana acum. A mai crescut Stanica, se indreapta Robbie cu intrebarea catre acesta.
- Valeu sefu, da ce-mi faceti? Ma faceti de rusine!
- Nu-i nici-o rusine Stanica, oricine s-ar mandri cu ce ai tu in pantaloni!
Ma uitam la el, era un barbat brunet, cu pilozitate abundenta, pusa in evidenta de camasa descheiata aproape toata care arata un piept paros, bratele deasemenea paroase, cu maini puternice si palme batatorite. In schimb, Iliuta era un baiat subtirel, blondut cu ochi caprui, care iti facea placere sa-l privesti. Uitandu-ma mai bine la ei, nu i-as fi refuzat pe niciunul.
- Hai da-ti pantalonii jos sa vada si P. ce pula minunata ai!
Mai cu har, mai cu mar, Stanica isi da mai intai camasa jos, descoperind un tors de barbat puternic, apoi incet isi descheie cureau nasturii de la pantaloni...
- Na,na,na, na-na-na... incepe Robbie sa fredoneze muzica ce se foloseste mai des in spectacolele de striptease.
Zambind Stanica, continua descheierea nasturilor, de la buric in jos flocii devenind mai desi si mai mari si terminand de descheiat ultimul nasture, a inceput sa se vadaun carnat gros pe sub a carui piele se ramificau vene albastrii, iar cand pantalonii au cazut la glezne, Stanica avea intre picioare un adevarat salam ce atarna peste doua coaie al caror scrot incretit era acoperit de floci negri creti ce stateau lipiti. Pulpele puternice erau deasemenea acoperite cu par, avand in fata aproape un urs, doar spatele nefiind acoperit de par.
- Ei, ce zici, se intoarce Robbie catre mine.
Eu ramasesem cu gura cascata, gandindu-ma ca daca as incapea pe mana lui Stanica, nu stiu daca as mai fi fost in viata. Totusi ma tenta!
- E de pozat, zic eu. Apoi catre Stanica: Ce femeie rezista la asa minune de pula Stanica?
- Nu multe, dar si care rezista, ar sta numa-n pula, asa de inebunite sunt!
- Dar Iliuta ce zice, s-a mai dat pe brazda, intreaba Robbie.
Iliuta era rosu ca focul cand a auzit intrebarea adresata lui Stanica.
- Mai plange el, dar nu-l las, trebuie sa se-nvete, doar i-am zis cand l-am luat cu mine, ca el o sa fie muierea mea!
- Pai ca sa se rodeze, dami-l si mie sa-l iau la pula, Zice Robbie
- Pai sigur ca da sefu! I-auzi manzule, treci la pula sefului si fa-l fericit.
Suspinand, Iliuta se dezbraca la pula goala, si ingenunchind in fata lui Robbie, ii da acestuia bermudele jos si ii ia pula in gura pe care incepe s-o smocoteasca. In timp ce smocotea pula lui Robbie, ma uitam ca si pula lui capata proportii si nu era de dat cu piciorul. Cand a socotit Robbie ca i s-a intarit destul pula, a scos-o di gura lui Iliuta si dandu-i acestuia o palma peste buci, ii zise:
- Intoarce-t sa te iau in pula!
Oftand, Iliuta se intoarce asezandu-se in coate si genunchi.
Departandu-i bucile cu mainile, Robbie ii trage un scuipat intre buci care se prelingea printre flocusorii blonzi din jurul anusului si cu capul pulii ungand orificiul care se strangea puternic, gresa locul, ca sa fie mai usor de strapuns.
- Lasa gaozul moale, nu-l mai strange, zise Robbie, dandu-i doua palme peste buci, moment in care a si impins capul pulii acesta patrunzand imediat, in vaietele lui Iliuta:
- Valeeuuu, ufff! Sefu, ma doareee!
- Taci in pula mea si rabda ca nu mori!
In timpul asta ma uitam si la Stanica cum salamul lui capata proportii, capul mare si rosu iesindu-i de sub pielea preputului.
Era ceva de speriat, dar totodata si atractiv.
Stanica, vazand ca ma uit la pula lui, imi face semn din cap ca sa ma duc sa ma ocup de pula lui, ceea ce n-am intarsiat sa fac si trantindu-ma pe iarba langa el, cu capul in dreptul salamului sau care era foarte noduros sub venele proeminente, l-am luat in mana si am inceput sa-l frec pe lungimea lui.
Robbie il tragea de zor pe Iliuta-n pula, care doar gemea, coaiele lor zbatandu-se in ritmul futaiului, in timp ce eu sorbeam picaturile de pre-cum ivite in crapatura din capul pulii lui Stanica.
- Hai deschide gura si ia-o-n gura imi sopteste Stanica, apasandu-mi capul in jos.
Am deschis gura care abia cuprindea capul acela gros, nefiind nevoie sa mai strang buzele, salamul acela gros frecandu-se de la sine intre buzele mele. Simteam mirosul de pula transpirata de barbat care imi facea o placere nebuna. Circa o treime din pula imi ocupa gura in intregime, in rest frecand-o cu mainile. Din cand in cand mai pipaiam si coaiele prin care simteam testiculul de marimea oului de gaina.
Tot frecand si sugand, din capul pulii au inceput sa iasa sperma groasa si calda ce era inghitita de gura mea. Stanica cauta sa-mi indese pula toata in gat, in timp ce eu inghiteam horcaind. Vazand ca n-are succes in a-mi planta toata pula in gat, m-a lasat sa-mi fac eu numarul pana la capat.
Terminand, am inceput sa-i pup pula, coaiele si flocii, Stanica mangaindu-ma pe cap si zicand:
- Trebuie neaparat sa ti-o trag la buci, ca vad ca te pricepi la supt al dracului de bine. Ramai diseara la ferma si te face Stanica fericit!
N-am apucat sa-i raspund, ca l-am vazut pe Robbie opintindu-se adanc in curul lui Iliuta, iar pe acesta ca isi freca pula de zor. Stiind ce urmeaza, m-am bagat imediat sub burta lui Iliuta, si luandu-i pula in gura, gadiland-o cu limba, am primit o sperma calda si laptoasa, Iliuta prabusindu-se peste mine, cu Robbie peste el, nasul afundandumi-se in coaiele lui Iliuta, iar flocii mangaindu-mi barba.
Rasturnandu-ne pe o parte, am continuat sa-i sug pula lui Iliuta, in timp ce Robbie si-a scos pula din curul lui, lasand sa se scurga sperma care trecea pe langa nasul meu si al carei miros il simteam
Am plecat toti patru in izvor sa ne spalam, Iliuta spalandu-l pe Robbie la pula, pentru ca acestuia i se murdarise pula cu fecalele din intestinele lui Iliuta.
I-am promis lui Stanica sa fiu femeia lui la noapte, cu toate ca nu stiam cum voi rezista la salamul acela, apoi urcandu-ma langa Robbie am plecat inapoi catre ferma.
Ajunsi acolo, Robbie i-a povestit lui Gabi cum stau lucrurile, apoi acesta mi-a dat cheia de la o camera unde mai ramanea el peste noapte, urandu-mi bafta la pula lui Stanica. L-am sunat apoi pe Alex spunandu-i ca nu vin in noaptea aceea acasa, la care el mi-a zis ca e foarte buna miscarea, ca el a futut-o pe Dana cat am lipsit noi si a dus munca de lamurire cu Giny, s-o ia si pe ea la pula.
Dupa ce-am mancat la cantina fermei impreuna cu ceilalti vreo cincisprezece barbati, eu m-am retras in camera mea, urmand sa vina si Stanica mai tarziu.
Dupa dusul de rigoare, stand in pat si astepatandu-l pe Stanica, vad ca acesta intra pe usa, dar nu singur, ci insotit de Iliuta.
- Ce s-a intamplat, intreb eu. Vezi bine ca in patul asta abia incap doua persoane!
- Nu-ti face griji ca baiatul o sa plece mai incolo, cand vor adormi ceilalti, pentru ca-i e frica sa nu tabere vreo trei haldai pe el, vazand ca eu nu-s acolo! I-au promis demult ca vor sa-l ia la pula!
- Foarte bine zic eu. Pana atunci o sa-mi povestiti cum de v-at inturlucat voi doi, ca am inteles totusi ca nu sunteti nici macar rude.
- Nu suntem rude, ba chiar suntem din localitati diferite, el e din Mitoc iar eu din Panaitoaia, dar mai bine sa-l lasam pe el sa inceapa, zice Stanica.
- Zi Iliuta, il imboldesc eu.
- Pai sa incep cu inceputul, zice el. Eu sunt baiet sarman, am crescut fara tata, pentru ca el o lasat-o pe mamuca grea si s-o tot dus. Mamuca , femeie mai slaba, n-o putut sta fara barbat si s-o-nturlucat cu un om din Avrameni, cari s-o mutat la noi in casa, el trecand drept un fel de tata pentru mini.
Chiar ii ziceam tata, dar cand am mai crescut, de, si eu ca baietii, pe la paisprezece ani o inceput sa-mi miroasa si mii a muiere. Stiind din discutiili cu baietii cam ce se petreci intre femeie si barbat, am vrut si eu sa vad si unde puteam vedea decat acasa, intre tata si mamuca.
Fiind sarmani, noi aveam o singura camera in care dormeam toti tre in acelasi pat. Am tot pandit eu, noapti di noapti sa prind momentul cand tata o fute pe mamuca, dar n-am reusit, asa ca m-am gandit ca ei o fac ziua cand ma trimiti pi mini la treba pi undeva. Intr-o zi ma fac ca plec la treaba si pi furis ma intorn si ma uit pe un ochi di geam.
I-am vazut pi tata si pi mamuca in pielea goala, cum intra pula tatii in pizda mamucai si asa m-am cutremurat ca am facut zgomot. Cand s-o uitat tata si m-o vazut, s-o ridicat di pi mamuca cu pula sculata, mamuca s-o acoperit cu o patura si si-o dus mainili la ochi.
Tata o vinit la mini, m-o tras di mana in casa si tragand patura di pi mamuca, o zis:
"- Mai baieti, tii ti s-o facut di muieri di ne pandesti? Uiti muieri, daca vrei sa vezi! Dar mai intai sa termin di futut, apoi te invat eu minti!"
Si se apuca tata iar di futut, mamuca isi acoperea ochii strigand:
- "Termina omule, ma futi in fata baietului ? Vai di mini si di mini, ce-o sa se mai intampli!"
Dupa ce-o terminat di futut, tata m-o luat di cap si m-o bagat cu nasul in pizda mamucai si mi-o poruncit:
- "Lingi tot de-acolo si inghiti sa te vad eu!"
Din pizda mamucai curgea numai spuma alba pe cari am fost nevoit s-o inghit. N-avea gust rau, dar mi se sculasi pula si vroiam si eu sa fut pizda aceea, nu mai conta ca era mamuca, voiam s-o fut. Mamuca tot cauta sa ma dea la o parti, tata ma impingea cu capul intre picioarili ei.
Dupa ce-am terminat de lins, tata ma ia de cap si ma indeasa cu capul intre picioarele lui si-mi zici:
- "Amu ia si pula mea in gura si suge-o!"
Si o inceput sa ma futa-n gura. Pana nu s-o discarcat, nu m-o lasat. Am inghitit si laptele lui, aopi imi zici iar:
- "Amu dizbraca-ti la pula goala si i-a-o pi ma-ta la pula!"
- "Esti nebun omule, cum o sa ma futa copchilu mieu?"
- "Taci muiere si stai sa te futa, vrei sa inebuneasca frecandu-si pula cu mana sau sa nimereasca la cine stie ce curva si sa ia vreo boala? Taci din gura si stai la pula!"
Si dezbracandu-ma am intrat intre pulpele mamucai, am prins-o di sani si am bagat pula in pizda aceea fierbinte in care...



    Login