Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Unchiul Toni
Autor : Manfred99 - 2023-04-20
Citita de 8541 ori - Nota 6.71 (104 voturi)
După întâmplarea cu Feri, când mi-a băgat puțulica în gură mă tot întrebam ce s-a întâmplat de fapt, dacă mi-a plăcut și ce naiba e cu mine. Pe atunci stătea la noi în gazdă, un fel de rudă, un văr de-al mamei care era student, pe nume Toni. Erau vremurile alea când se purtau pantaloni evazați și mulați pe coapse cu talia joasă. Mi se părea că e un tip mișto, la modă, și mereu vesel. Nu prea mă băga în seamă și de obicei stătea închis în camera lui. ma furișam deseori la el în cameră când eram singur acasă și îi admiram revistele cu modă bărbătească pe care le ținea în sertar. Camera mirosea a tutun și a mascul într-un fel care mă stârnea.
În fine într-o zi în care părinții mei erau la serviciu, de fapt mai mereu erau la serviciu, s-a întâmplat să fiu singur cu Toni. Se tot plimba de colo-colo în pantalonii lui evazați și mulați pe cur și inevitabil de vreo două trei ori mi-au poposit ochii pe bucile lui rotunde. El se pare că a observat pentru că m-a întrebat brusc:
- Bă, tu ești poponar?
Deși nu știam ce înseamnă, nu mi-a plăcut cum sună din gura lui așa că am negat.
- Nu, nu sunt!
- Nu mă minții, pentru că știu când minți și știu și să recunosc un poponar. Am văzut cum te uiți la prohabul meu.
Nu știam ce să îi răspund, îmi venea să intru în pământ de rușine.
El mi-a băgat mâna prin păr, cred că era prima oară când mă atingea, m-am simțit electrizat. Apoi m-a luat de după umăr și și-a spus.
- Hai la mine în cameră și vedem acolo dacă ești.
Acolo, la el în cameră m-a întrebat:
- Îți place să te uiți la poze cu bărbați? și a aruncat o privire semnificativă spre sertarul cu reviste. Nu am știut ce să-i răspund așa că am înghițit în sec.
A dat drumul la muzică și a început să se miște ușor prin cameră mângăindu-se pe corp, pe cur și între picioare. Eu mă așezasem pe recamierul care-i ținea loc de pat și nu știam ce să fac. Îmi făcea plăcere să privesc fără să înțeleg de ce. Și-a desfăcut nasturii de la cămașă ușor lăsând să i se vadă pieptul dezgolit. avea puțin păr în jurul sfârcurilor și pe burtă într-o linie ce pornea de deasupra buricului și cobora căpătând consistență spre centura lată care-i ținea pantalonii. Îl priveam hipnotizat.
- Vrei să vezi mai mult? m-a întrebat.
Cred că am încuviințat într-un fel sau altul pentru că a desfăcut centura și nasturele de la pantaloni lăsând să se vadă continuare tufișului pe păr care devenea stufos și-mi stârnea curiozitatea. S-a întors cu spatele și în timp ce se unduia a început să împingă de centură în jos până am început să-i văd crăpătura dintre buci. Apoi, fără nici un impediment pantalonii au căzut singuri pâna mai jos de genunchi. Am tresărit văzându-i bucile albe și rotunde, iar fără nici un control puțulica mi-a zvâcnit în chiloți trezindu-se la viață. M-a năpădit o căldură pe care nu o puteam explica. Aveam gura uscată, înghițeam în sec și nu-mi putea lua ochii de la bucile care între ele, în întunecime, ascundeau o taină pe care încă nu o cunoșteam dar începusem să o bănuiesc. Mișcăndu-se ușor, fără să se aplece s-a eliberat de pantaloni. Stăteam în cur hobându-mă la un bărbat gol. sentimentele care mă încercau erau amețitoare și se concentrau fierbinți spre pântece și puțulică.
El a întors doar capul, s-a uitat la mine și râzând m-a întrebat:
- Ești gata pentru și mai mult? și s-a întors cu totul.
Din tufișul de sub burtă ieșea provocator spre mine un cârnat imens, comparativ cu puța mea sau cu a lui Feri. Nu-mi place să-i spun cârnat dar nu am alt termen de comparație. Nu era flasc, dar nici sculat așa cum era puțulica mea, era lung de aș fi putut să-l apuc cu amândouă mâinile și ar mai fi rămas încă pe atât, închis la culoare dar părea alb ițindu-se din pădurea de floci și în vârf avea un ciucuraș colorat care-l împodobea într-un fel caraghios. Într-un fel mă speria și într-altul aș fi vrut să-l ating. Cred că fața îmi ardea și puțulica mi se zvârcolea în pantaloni așa ca m-am foit ca să se așeze cum trebuie.
Toni a observat și mi-a zis.
- Cred că e timpul să o eliberezi!
- Pe cine? am întrebat eu
Toni a râs cu poftă și mi-a zis.
- Să-ți eliberezi pula din strâmtoarea chiloților.
Fără să mă ridic m-am chinuit să trag în jos pantalonii de trening cu care eram îmbrăcat odată cu chiloții fără să-mi iau ochii de la pula lui Toni care se bălăngănea în urma mișcărilor lui unduitoare. Am rămas așezat cu puța sculată ca un arc de oțel ițindu-de dintre picioarele mele strânse.
- Îmi place ce văd mi-a zis el cu voce răgușită și a continuat să se miște apropiidu-se. până a ajuns lângă mine iar pula lui semierectă, coaiele grele și flocii lui asprii mi se vânturau chiar înaintea ochilor. Am ridicat măna, ca un gest de apărare. S-a oprit, mi-a luat mâna și mi-a îndreptat-o spre mădularul lui. L-am simțit fierbinte, moale și tare în același timp. Am impins pielea fină înapoi iar prepuțul a înflorit lăsând să se ivească căpățâna lucioasă. Am făcut mișcarea opusă, căpățâna acoperidu-se. Am repetat de câteva ori mișcarea de dute-vino și simțeam cum se întărește în mâna mică care făcea pula lui Toni să pară uriașă.
- Vreau să o pupi mi-a zis Toni
- Nu, am răspuns eu și am strâns din buze.
El a pus mâna pe pulă și a ghidat-o spre gura mea. Nu m-am tras înapoi, nici nu am opus rezistență deși aveam mâna pe pula lui. Prepuțul mi-a atins buzele strânse și el a început să și-a plimbe într-o parte și în alta, încercând să mă facă să deschid gura. A belit-o un pic cât să-i simt umezeala și parfumul. Mirosul mă înnebunea, mă feream în stânga și în dreapta, amplificând frecarea pulii de buze dar nu mă trăgeam înapoi. In toată acea atingere pula se creștea ca făt-frumos și se întărea, în timp ce rămânea într-un fel magic moale și plăcută. Apoi ca și cum aș fi deschis buzele ca să respir am lăsat căpățâna mare să mi se strecoare între buze. Am descleștat dinții făcându-i loc și am încercat să îi opun rezistență cu limba. Eram amețit de plăcere. Am început să sug capul belit și cu mâna o frecam ușor. Simțeam că lui Toni îi face plăcere și asta voiam să-i ofer.
Toni s-a tras înapoi scoțând pula dintre bulele mele, m-a ridicat și și-a lipit trupul de al meu. Era mult mai înalt decât mine, capul meu era lipit de pieptul lui. Îi simțeam pula lipită de piept, iar puța mea era lipită de coapsa lui. Mi-a spus pe un ton răgușit:
- Acum e rândul meu.
S-a așezat pe recamier cu fața înaintea pulii mele m-a atins tandru și cuprinzându-mă cu mâinle lui mari m-a tras spre fața lui. Am simțit buzele umede și fierbinți pe pulă am simțit cum este absorbită în umezeala gurii și nu am m...



    Login