Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un Weekend la Munte
Autor : famousanon - 2010-12-08
Citita de 6588 ori - Nota 7.13 (16 voturi)

Era sfarsitul lui august si mirosea deja a sfarsit de vacanta. Antrenamentele de polo erau din ce in ce mai dese iar eu si frate-meu eram deja oboist si ne tot batea capul sa organizam o iesire la munte pe undeva. Fiind evident prea stresati si durandu-ne in cot, niciunul nu ne-am ocupat de asta.
Prin septembrie a cenit si unchiul meu acasa din Bucuresti, inapoi in Brasov, si il mai bantuiau si pe el gandurile unei escapade si a si gasit o cabana inca din Bucuresti unde sa mergem toata familia: eu, frate-meu Cristi, enervanta de sora-mea, mama, tata si bineinteles el. Acum urma sa vina corectarea lsitei: Mama lucre in weekendul ce venea, tata pleca in delegatie la Timisoare iar Mira, sora-mea, ura tot ce nu era urbanizat, era intro lupta cu orice neasfaltat, orice loc fara immobile inalte sau internet si mall-uri.
Asa ca am plecat eu, Cristi si Sergiu, unchiu-meu. El era un ex-poloist, momentan preda inot in Bucuresti. Am pornit foarte entuziasti, stiam ca nu aveam cum sa ne plictisim cu unchiu' Sergiu. El ne lasa sa facem cam ce vrem, avea un set de reguli foarte lax.
Pe masina am adormit atat eu cat si Cristi si cand ne-am trezit Sergiu deja striga la noi de-afara, razand ca am salivat pe mine si pe tetiera.
Am coborat sa vedem cabana, era foarte cocheta, aranjata, mica. Dar avea o problema. Cum era de lemn, era foarte calda.
Ne-am instalat, ne-am pus lucrurile la etaj si in livingul de jos am facut un pseudo-dormitor, avand in vedere ca urma sa bem deci probabil nu mai aveam sa ajungem sus. Se insera incet pe cand noi deja consumasem jumat de bax de bere si jucam carti. Era deja foarte cald inauntru desi stateam cu usa deschisa asa ca eu mi-amdat jos tricoul si am ramas in pantalonii mei scurti si slapi. Cristi m-a urmat si el si la fel si Sergiu. Cand l-am vazut primul lucru care mi-a venit in minte a fost "WOW!". Era foarte bine proportionat, un bust lat, ras cu putin par ca o periuta, fara patratele dar cu un abdomen placut, brate groase, si o centura ahiliana care incepea sa se defineasca usor.
-Nu pot sa cred ca iar am pierdut, se tot lamenta Sergiu. Era groaznic la carti. Habar n-avea sa joace. Asa ca mai departe am inceput sa bem si sa povestim.
Am inceput cu scoala, am continuat cu antrenamentele si am ajuns insfarsit cand deja eram destul de luati la subiectul fete. Succesul fratelui meu si a unchiului la fete plus mirosul de transpiratie care nu stiu de ce a devenit brusc foarte excitant m-a impins spre dus. Nu prea mai era apa in rezervor asa ca i-am zis lui Cristi sa vine cu mine,cad oar nu era prima oara cand facem dus impreuna. La bazin e mereu asa. In dus Cristi mi-a zis ceva ce m-a socat:
-Nu ti se pare ca Sergiu arata foarte bine? Pe mine parca ma innebuneste!
-Taci prostule, esti doar beat.
Dupa ce am iesit am mai baut cu totii sa terminam si a doua lada. Atunci, prefacandu-se ca e o greseala, Cristi mi-a atins pula. Era moale dar imediat dupa aceea s-a facut ca lemnul.
-Du-te sus si bate-ti-o! Imi zice Sergiu razand.
M-am ridicat rusinat si atunci Cristi mi-a tras jos boxerii si m-a strans de buci. Apoi si-a dat si el jos pantalonii ramanand gol pusca. Atat eu cat si Sergiu eram mirati. De eram treji, am fi fost oripilati. Cristi apoi l-a piscat pe unchi de sfarcuri si i-a lins gatul mergand in sus spre barbie. Apoi i-a supt nasul si i-a bagat limba in gura animalic. Sergiu l-a luat si l-a trantit, am crezut c ail va bate. Dar acesta i-a bagat un deget in fund lingandu-l pasional de sfarcuri.
Nu am mai rezistat si m-am dus si eu. Cristi era intins cu Sergiu ingenuncheat deasupra lui cu pula moale si groasa atarnandu-i. Am ingenuncheat si eu in spatele lui si i-am luat coaiele paroase in gura si am inceput sa I le sug in timp ce ii frecam pulocul.
-Vreau sa ne simtim bine, dar nu vreau in niciun caz sa ne futem, am zis eu si toata lumea a fost de accord, pentru toti era prima oara. Cum ii lingeam coaiele am urcat putin pana i-amdat cu nasul in cur apoi cu limba si am inceut s ail ling. Gemea de placer si el intre timp ii lingea subratul lui Cristi ca un animal posedat bagandu-I degetul in cur si jucandu-se cu prostate lui. Cand si-a scos degetul avea pe el ceva albicios ce mirosea a sperma. I l-a uns pe buze si apoi Ie-a supt.
Intre timp eu ii penetram curul cu sete si simtem un gust placut. Imi placea si ma simteam enorm de vinovat dar nu ma puteam opri. Intre timp pula lui Sergiu era deja sculata, capul doar pe jumate descoperit. Toti avean pule de vreo 14-18 cm, nu prea lungi dar groase. Apoi ne-am pus intro pozitie noua, intron fel de cerc unde fiecare avea o pula in gura. Eu il sugeam pe sergi...



    Login