Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn tren pierdut
Autor : xsulescujo - 2019-02-15
Citita de 5177 ori - Nota 8.22 (67 voturi)
In vremea aceea încă nu avem cont de Facebook, singura rețea de socializare pe care o vizitam era Netlog.
Oamenii faini, povești frumoase. În oraș nu întâlnisem nici un tip suficient de serios și special să am o relație. Așa că mă academia doar pe femeile ce erau prin jur, având o viață suficient de încărcată : școală, muncă și un cerc de prieteni care devenea tot mai mic (cam toată lumea pleca dincolo) nici alea nu erau din abundență. O vecină, o colegă de școală, fata unei cunoștințe, 2 cliente de la serviciu.
Pe Alin l-am cunoscut pe Netlog, nu era din oraș, era din Târgoviște. M-a atras la el faptul că vorbea liber despre sexualitate lui (deși nu avea o poză cu el la profil). Am schimbat adresele de email și vorbeam mai mult pe messenger de la yahoo. Acolo i-am văzut prima data pula.
In timp ce alții intrau în criză la noi lucrurile duduiau. A urmat și la mine o criză, una sentimentală.
Era noiembrie și eu eram cu inima frântă, terminasem o relație care speram atunci să nu se termine. Alin era acolo, sprijinul nevăzut. Într-o zi primesc o ofertă de muncă în Pitești, departe de casă, dar tentantă oferta. Decid să dau curs invitației (proiectul la care lucram era finalizat, toți cei implicați așteptam să vedem dacă continuam său beneficiarul de oprește aici). In fine plec la Pitești, îl anunț pe Alin.
Alin știa despre mine că sunt doar curios și atât. Îmi propune să ne vedem, că are și el treabă în Pitești și e numai bine. Drumul cu trenul la Pitești este îngrozitor, trebuie să ajungi in București și de acolo să iei alt tren, interviul ok, până la bani. Nimic, macar am văzut pietonala din Pitești. Acolo m-am întâlnit cu Alin. Stabilisem că nu o să fie nimic sexual între noi, asta până să ne vedem. In momentul ala mi-am dat seama că nu ne vom putea ține de promisiune. Tot drumul de la Pitești până la Târgoviște am fost cuminți, am vorbit banalități, chestii tehnice.
Cum am intrat în casă lucrurile s-au schimbat. Deși era mai mic decât mine la înălțime ma luat în brațe ma strâns și mă sărutat. Wow. Uitasem cum e să săruți un bărbat. Nu știu cât a durat. La final și-a cerut scuze, își încălcase promisiunea "dar mie îmi place asta" și a început să mă mângâie pe pula. Despre Alin știam doar că este pasiv și cam atât. Am luat un respiro până mi-a arătat apartamentul și ne-am dat ceva haine jos (nu toate).
In spatele draperiilor trase Alin a început să mă sărute din nou, acum erau mai puține haine și putea să profite mai ușor de mine. Nu m-am împotrivit o clipă, l-am lăsat să mă sugă, a înghițit totul.
Am făcut o pauză de cafea, am mâncat ceva și am vorbit, despre calculatoare, telefoane.. prosti. Îmi amintesc că stăteam comozii în pat și am început să ne sărutăm, să ne pipăim corpurile. Nu știu dacă au fost secunde sau minute dar hainele noastre au ajuns pe jos.
Tipul era pregătit pentru așa ceva, știa exact ce să facă și cum să o facă astfel încât placerea să fie maximă pentru amândoi. Avea un unguent la îndemână și aproape pe nesimțite s-a dat cu el. O vreme i-am ținut pula in mână împreună cu amea și le-am frecat una de alta.
Eram întins pe spate, el a venit peste mine. I-am masat ușor fundul, mi-a luat pula in mâna și și-a poziționat-o fix pe gaură. S-a lasat în ea. Brusc eram sub controlul lui. El controla verticala și orizontala. Îl auzeam cum gemea" ce bine e" . Nu pot să mă laud că a durat mult,dar am explodat în el. Îmi propusesem să-l răsplătesc și să-l sug și eu, sau să-l las să mi-o tragă și el. Pentru moment am făcut o ...



    Login