Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn sut in fund = Un pas inainte ! ( 3 )
Autor : carlito21 - 2012-11-02
Citita de 5814 ori - Nota 8.08 (212 voturi)
Tremurand de emotie, l-am urmat pe Paul si am intrat in salon, unde Domnul P., stand confortabil pe sofa, ma astepta cu un zambet amical si binevoitor:

- Buna seara, Ionut! Bine ai venit in casa mea!
- Buna seara, Domule P.!
- Ionut, sa stii ca de cand mi-a trimis Paul fotografiile tale la birou si mi-a furnizat cateva informatii despre tine, am devenit nerabdator sa te cunosc personal. Intr-adevar, Paul nu s-a inselat si cred ca a facut o alegere buna! Apropie-te de mine! De ce tremuri, ca doar nu mananc oameni? Paul, ce i-ai spus despre mine, de l-ai speriat asa?
- Nimic rau, Domnule! Va rog sa-l iertati, dar e un baiat foarte timid si cam rusinos ... E dintr-un orasel din provincie, cu conventii sociale mai conservatoare si ...
- OK, am citit mapa lui si i-am aflat backgroundul! Te rog sa nu faci pe avocatul lui, lasa-l sa se descurce singur. Timid, e foarte OK, inseamna ca are bun simt nativ. Dar rusinos, de ce? Sunt curios sa aflu raspunsul de la tine, Ionut!

Intrebarea Domnului P. s-a pravalit in capul meu, deja paralizat de emotie si de teama, ca o lovitura de maciuca. Creierul mi se gelificase complet, fiind incababil sa genereze un raspuns, cat de cat rezonabil si inteligent. Mi se pusese un nod in gat si nu mai aveam mult pana sa izbucnesc de ciuda, in plans! In cateva secunde urma sa dau cu copita in sansa vietii mele!

- Ei, ti-ai inghitit limba? Sau ai amutit de teama?

Aveam nevoie de un raspuns inteligent! Acum ori niciodata! Rosu la fata si transpirat ca un cal dupa curse, am rostit victorios:

- Nu, Domnule! Sunt intreg si perfect normal, dar ... cred ca asa m-a facut mama!!

Amandoi interlocutorii mei au izbucnit intr-un ras colosal si spumos. Cei doi aveau lacrimi in ochi, iar cascadele de ras nu mai conteneau. In tot acest timp, stand in picioare ca un tampit, muream cu fiecare secunda, care se scurgea dureros de incet. As fi vrut sa ma transform intr-o musca mica si sa dispar imediat de acolo!

- Doamne Dumnezeule, nu am mai ras asa de bine, de nu mai stiu cand! Ionut, ai fost fabulos cu sinceritatea ta! Nu, nu! Nu se poate! Ce faci acum? De ce plangi?

Nu am mai rezistat si fata mi s-a umplut de lacrimi, care se inodau in siroaie, pe sub barbie. Plangeam in liniste, cu ochii inchisi, fara sa scot nici un sunet! Eram demn! Plansul m-a calmat insa si m-a linistit!

- Ionut, vino aici si stai langa mine! Paul, te rog da-mi o batista, sa stergem lacrimile acestui baiat asa de sensibil!

Domnul P. mi-a tamponat fata si ochii cu o batista fina si parfumata, apoi mi-a cuprins fata in mainile sale calde si catifelate dupa care, privindu-ma cu duiosie in ochi, m-a sarutat parinteste pe amandoi obrajii, care inca ardeau ca jarul. Buzele sale erau moi si umede, racoroase in contrast cu obrajii mei incinsi. Un sentiment de liniste si pace s-a asternut brusc peste mine. Atingerea aceea parca a fost a unui inger! La randul meu, l-am privit cu curaj direct in ochii sai frumosi si blanzi, de culoarea ciocolatei si i-am multumit din priviri, iar el a inteles mesajul meu fara cuvinte.

- Cred ca am gresit amandoi, Paule! Eu ti-am cerut un tanar energic si descurcaret, open mind, asa ca tine, iar tu mi-ai adus un copil, dulce si frumos, dar teribil de sensibil. Ce vrei, sa ma transform intr-o bona?
- Nicidecum, Domnule! E o aparenta! Cred ca va inselati! Ionut e un tanar in toata firea, chiar prea matur, dupa gustul meu, un barbat puternic si echilibrat, inteligent si asa cum v-am spus, un tip fara prejudecati! De asta va asigur eu!
- Bine, hai sa te cred! Totusi! Ionut, desi ti-am vazut pozele, vreau sa ma conving de realitate!
- Sa ma dezbrac?
- Binenteles, dragule!

Fara alte comentarii, am dat jos totul de pe mine, ramanad in picioare, complet nud! Domnul P. m-a privit cu multa atentie si apoi a zambit multumit.

- Da, pozele tale au fost adevarate. Din punct de vedere fizic, esti un baiat absolut superb. Nu sunt sigur insa, daca Paul nu a trucat pozele cu scula ta. Hai sa ne convingem!

Domnul P. mi-a luat in mana sa calda si catifelata penisul inca moale si a inceput sa il frece usor, iar din cand in cand, sa-l stranga cu putere in palma. In scurt timp am intrat intr-o erectie uriasa, ca de armasar. Domnul P. mi-a lasat din mana, pula teapana si dura, spunand incantat:

- Ce pula puternica si mare ai, ca de armasar tanar si in calduri! Paul, ai avut iarasi dreptate! De-abia astept sa o gust si sa o incerc! Dar asta dupa cina. Intoace-te, sa vedem si cealalta parte!

M-am intors cu spatele catre Domul P. iar acesta a inceput sa ma mangaie, usor si cu tandrete, incepand cu umerii si coborand treptat pana la fesele mele bombate si carnoase, proaspat epilate. Dupa ce le-a mangaiat cu delicatete, mi-a ordonat:

- Ionut, apleaca-te putin in fata si indeparteaza-ti picioarele! Asa e perfect! Sa vedem ce se ascunde intre obrajorii acestia catifelati si roz, ca de copil!

Domnul P. si-a inmuiat in gura degetul aratator si pe cel mijlociu, apoi mi le-a introdus in fund, penetrandu-ma. Timp de cateva secunde si-a rotit degetele in fundul meu, cercetandu-mi rozeta si interiorul, apoi s-a declarat multumit.

- Absolut superb! Ai un fund delicat, micut si stramt, umed si fraged, fara nici o urma de par! Exact cum imi place mie! De abia astept sa-l incerc! Dar asta mai tarziu. Ionut, dragul meu, sunt cam tensionat si usor obosit! N-ai vrea tu sa incerci, sa ma relaxezi putin?
- Imediat, Domnule!

Am ingenunchiat intre picioarele Domnului, i-am desfacut cureaua, apoi i-am descheiat nasturii de la slitul pantalonilor, facand sa apara o umflatura imensa, care-i intindea cu putere, chilotii sai albi si fini. M-am aplecat si mi-am frecat fata si buzele de aceasta cocoasa virila, apoi am inceput sa o ling. Mirosea asa de bine, a pula de barbat excitat si a cosmetice fine. Pret de cateva secunde, am inspirat cu placere acest miros teribil de seducator, apoi am continuat manevra si i-am tras in jos, pana sub genunchi, pantalonii si chilotii, eliberand o pula superba, mare si vanoasa si niste coaie grele si foarte incretite. Am tras aer in piept, dupa care mi-am inceput jobul, cu multa constiinciozitate si devotament! I-am luat intr-o mana pula deja intarita iar cu celalta am inceput sa-i masez coaiele mari si fierbinti. I-am impins in jos cu varful limbii, preputul moale si fin, pana cand am decalotat complet glandul sau gros si carnos. Apoi am inceput sa-mi plimb limba pe tija sa lunga si tare, in sus si in jos, lingandu-o cu putere si apasat. Cand in varful pulii au aparut cateva bobite de clei, le-am sorbit cu buzele, incantat de gustul lor minunat si senzual. Domnul P. se incinsese bine si simteam cu limba venele sale umflate si groase, cum pulsau cu putere. A inceput sa geama sacadat si sa-mi mangaie parul de pe crestet. La momentul potrivit, cand pula lui a atins maximul de erectie, am luat-o in gura, cat mai adanc posibil si am inceput sa o sug, iar cu cealata mana continuam sa-i masez coaiele, care se intarisera ca doua nuci. Cursele mele i-au accentuat excitarea si dupa cateva minute am simtit ca Domnul P. s-a relaxat complet si i-a disparut orice urma de oboseala. Acesta mi-a prins capul in palmele sale si l-a tinut apasat peste pula, apoi a inceput sa ma pompeze, de jos in sus si imediat am simtit cu satisfactie cinci jeturi puternice si calde care mi-au umplut gura pana la refuz. I-am retinut seva in gura cateva secunde, ca sa-i simt gustul minunat, dulce-acrisor, cu aroma usor ambrata, apoi am inghitit-o incantat. Cand Domnul a incetat cu pompatul, i-am scos pula din gura mea si am inceput sa o ling, curatindu-o cu constiinciozitate, pana cand aceasta si a pierdut toata vigoarea. Mi-am ridicat ochii in sus catre Domnul, asteptand sa vad daca mai dorea ceva de ...relaxare. Acesta mi-a zambit incurajator si apucandu-ma de subsuori, m-a asezat langa el. Abia atunci am observat ca in camera am ramas numai noi doi, Paul retragandu-se discret, in tipul in care eu il relaxam pe Domnul.

- A fost foarte bine! Te-ai descurcat excelent, dragul meu! Ma simt ca nou nascut! Nici urma de stres sau de oboseala. Te credeam un pusti crud si nepriceput, dar esti foarte talentat! Cine te-a invatat? Sau e secret?

Am tacut incurcat, fara sa stiu ce sa-i raspund, dar ii multumeam in gand lui Alin pentru scoala facuta cu mine! Fata imi ardea iarasi ca focul, dar speram ca voi putea scapa odata, de defectul acesta jenant si suparator.

- Daca nu vrei sa imi raspunzi, te inteleg si nu insist acum. O sa-mi spui tu alta data! La varsta ta, trebuie sa ai si tu un prieten, un iubit ... Sa lasam asta acum. Poti sa te imbraci. O sa ne revedem mai tarziu la mine in dormitor, toti trei, ca sa ne cunoastem mai bine. Pana atunci ma duc sa fac o baie revigoranta. La intoarcere, vreau sa beau cu voi un pahar de whisky si apoi sa cinez ceva usor.

Domnul P. s-a ridicat de pe sofa, si-a tras pantalonii pe el si a disparut din salon, lasandu-ma singur. Am terminat cu echiparea si am iesit si eu in cautarea lui Paul, indreptandu-ma spre bucatarie. Acesta era acolo si trebaluia de zor, pregatind cina Domnului P.

- Gata? L-ai relaxat suficient? Ce bine imi prinde ajutorul tau! Pot sa-i pregatesc cina in liniste si fara graba!
- Ce pregatesti astazi?
- Ce a comandat Domnul mai devreme prin telefon, cand mi-a zis ca cineaza acasa. Cascaval pane, salata de andive cu somon fume, iar ca desert, mousse de ciocolata. Imediat, o sa coboram la crama ca sa luam cateva sticle cu vin.

Salata erau deja gata, iar Paul pregatea cascavalul pane, miscandu-se repede si elegant prin bucatarie.

- Ionut, ai fost genial in seara asta si pana la urma l-ai dat gata pe Domnul! Felicitari! Nici eu nu ma asteptam sa iasa asa de bine! Gata! Am terminat si cascavalul.

Pe masa era un castron destul de mare cu salata si un platou plin cu cascaval pane. L-am privit pe Paul contrariat, iar acesta zambind mi-a raspuns amuzat:

- Sa nu te sperii, ca Domnul nu mananca atata! Aici e mancare pentru toti trei! Nu e nici o problema daca mancam si noi! Nu avem nici o interdictie! Dar nu am mai avut timp sa pregatesc altceva pentru noi doi.
- Si spuma de ciocolata?
- E la figider! Am pregatit-o pentru seara trecuta, dar Domnul s-a intors foarte tarziu si nu a mai cinat nimic! Desi nu se pune problema banilor, nu ne place sa facem risipa. Parca baniam eu ca o sa avem musafiri, de aceea am facut mai multa spuma. Ne ajunge la toti trei si chiar mai ramane!

Paul a deschis unul din frigidere si am vazut pe un raft o tava cu cinci cupe elegante, umplute cu o spuma ciocolatie, extrem de apetisanta. Apoi a scos de la congelator un vas de plastic si a umplut un bol de sticla cu cuburi de gheata.

- Asta e pentru whisky! Inainte de cina, Domnul doreste sa bea cu noi un pahar, de bun venit pentru tine. Am sa aleg whisky-ul sau preferat.

Paul s-a intors si a deschis un dulapior din care a scos o sticla aproape plina.

- White Horse, 12 Year Old ! E un whisky scotian de cea mai buna clasa, adus direct din Anglia de Domnul P. E una din marcile sale preferate! Jos, in crama, are o lada intreaga!

Apoi a scos din alt dulap trei pahare groase de cristal si le-a asezat pe o tava, impreuna cu sticla de bautura si bolulul cu gheta. Ne-am indreptat spre camera de ceai si le-am lasat pe o servanta, apoi am coborat la subsol, in crama, de unde am adus la bucatarie 2 sticle de vin roze, Busuioaca de Bohotin, productie 2004. Ca un somelier versat, Paul le-a sters de praf, le-a extras dopurile de pluta si le-a inlocuit cu niste dopuri stopeur elegante. A asezat cele doua sticle in cosulete speciale de vin. Apoi a scos din dulapiorul cu sticlarie patru pahare de vin cu picior si doua tavi de metal. Pe una a pus un pahar si un cos cu o sticla de vin, iar pe cealata mai mare, trei pahare si celalt cos cu vin. Ne-am dus in apartamentul Domnului P. cu sticlele de vin. Tava mai mica am lasat-o in camera de ceai, iar pe cea cu trei pahare am pus-o pe o comoda, in dormitor. De dincolo, din baia Domnului P., se auzea cum acesta isi facea dusul.

- Haide sa-i aducem repede si cina, ca imediat iese Domnul de la baie!

Paul a pregatit platourile cu mancare pentru Domnul P. pe care le-am dus in camera de ceai si le-am asezat pe masa din mijlocul incaperii. Nici nu am apucat sa parasim camera, ca Domnul P. a intrat si el.

- Gata cu masa? Dar ce repede v-ati miscat! Totul arata minuat si miroase foarte apetisant! Mai intai insa, haide sa ciocnim un pahar de whisky in cinstea lui Ionut, care a devenit de astazi membru al acestei case. Sa traiesti si sa te simti aici ca acasa! Imi doresc sa ma pot bucura de serviciile tale cat mai mult timp. Iar tie Paul iti dores mult succes la studii in America! Sa traiti mai baieti si sa fiti sanatosi!
- Va multumesc! Sa traiti cat mai multi ani Domnule P. si sa fiti indulgent cu mine!
- Mult noroc si sanatate, Domnule!

Am terminat bautura din pahare si ne-am retras cu discretie, lasandu-l pe Domnul sa-si serveasca cina.

- Va dorim pofta buna, Domnule!
- Multumesc, baieti! Nu uitati, va astept la ora 11, in dormitor la mine!

Ne-am intors la bucatarie si am cinat amandoi in tihna, apoi Paul a scos o sticla de vin din frigider si am baut cate un pahar, din vinul de la unchiul sau. Era un vin alb demidulce, excelent, care m-a uns la inima!

- Cred ca Domnul a terminat de cinat! Hai sa strangem masa si sa facem ordine in camera de ceai.

Am debarasat totul, iar eu m-am intors la bucatarie cu vasele, lasandu-l pe Paul sa termine treaba in camera. Imediat s-a intors si el si m-a ajutat la spalatul vaselor. Fiind doi, am terminat treaba la bucatarie foarte repede.

- E abia 10 si un sfert! Mai avem timp pentru un pahar de vin. Ti-a placut vinul meu?
- Da, a fost excelent! E un vin veritabil, de casa si nu din ala fabricat, de la magazin! Mie nici nu imi plac vinurile alea! Sunt sintetice si pline de chimicale!
- Ei, nici chiar asa! Sa nu generalizam! Exista pe piata multe vinuri bune, de o calitate deosebita, de la podgorii celebre. Adevaratii amatori de vin le cunosc si le apreciaza foarte mult! Nu mai ca pe acestea nu prea le gasesti pe la magazinele de cartier sau in supermarketuri. Sunt magazine speciale de vin, de unde pot fi procurate si din pacate, nu sunt de loc ieftine. Fii fara grija, am sa te invat toate lucrurile astea! Daca o sa fii cuminte si o sa ma asculti! Ai inteles!
- Da, nene! Sa traiti!
- Ei, hai acuma jos la noi, sa ne facem o baie riguroasa. Domnul e teribil de exigent cu igiena, cand e vorba de sex.

La ora 11 fix, echipati numai cu halate si in papuci, am batut la usa dormitorului Domnului P. si auzind chemarea, am intrat amandoi pe usa mare si capitonata. Domnul ne astepta complet dezbracat, stand tolanit pe patul sau imens si confortabil. Langa pat era o masuta de servit pe care se aflau cele 2 sticle de vin si paharele. In lumina placuta a aplicelor de deasupra patului am putut sa privesc pe deplin trupul dezgolit al sefului meu. Domnul P. nu isi trada varsta reala, care trecea de 40 de ani, gratie sportului si a exercitiilor fizice pe care le-a practicat probabil toata viata. Trupul sau frumos bronzat, era inca zvelt si elastic, iar muschii sai se reliefau eleganti pe sub pielea bruneta si complet epilata. Nici urma de grasime sau de riduri, iar la fata, arata ca la 30 de ani! Un barbat realmente frumos! Mai mare dragul sa faci sex cu el!

- Haideti baieti, intindeti-va aici pe pat langa mine! Tu Ionut, treci la mijloc intre noi, sa ne putem bucura amandoi de trupul tau frumos si seducator. Cred ca tu esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in iarna asta! Esti cadoul pe care-l asteptam de la Mos Craciun!
- Va multumesc Domnule P. Sunteti prea bun si generos cu mine. Va raman vesnic recunoscator, pentru tot ce faceti ...



    Login