Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn sut in fund = Un pas inainte ! ( 2 )
Autor : carlito21 - 2012-10-26
Citita de 5905 ori - Nota 8.01 (216 voturi)
- Haide, ocupa loc pe canapea! Ce ai ramas asa, ca o stana de piatra? De acum inainte asta o sa fie si casa ta. Sa ne tragem sufletul un pic, dupa aceea vom merge la tine, ca sa-ti iei lucrurile si sa ne mutam aici! Ai multe lucruri? Sper ca nu ai si mobilier?
- Tot ce am, incape intr-o valiza si o geanta de voiaj! Mobilierul camarutei mele apartine exclusiv gazdei mele ... si e atat de saracacios!
- Cum stai cu chiria, esti la zi?
- Trebuie sa-i platesc chiria pe luna asta, dar poate aranjez sa platesc mai putin, pentru cat am stat efectiv!
- Nu-ti fa giji! O sa platim chiar astazi tot ce-i datorezi si in plus chiria pe luna urmatoare, ca sa nu fie discutii, ca nu a fost anuntat din timp si a ramas cu camera neocupata, acuma iarna, cand se gasesc mai greu chiriasi! Nu te uita asa la mine! Domnul P. m-a insarcinat sa ma ocup de asta, iar costurile si le asuma el.
- Nici nu stiu cum sa multumesc...
- O sa o faci deseara personal, cand o sa te vezi cu Domnul! Apropo, mi-a spus ca vine mai devreme acasa, la ora 19, special pentru tine. Asa ca...

Paul statea langa mine privindu-ma insistent si patrunzator, parca imi radiografia fiecare celula, fiecare gand, fiecare impresie ... Ma coplesea si ma inhiba in acelasi timp, cu toate ca era mai mare ca mine numai cu cativa ani.

- S-a facut aproape ora doua. Mie mi s-a facut foame! Fiindca a venit vorba, tu ai mancat ceva astazi?
- Desigur, o cafea si un mic dejun la McDonald’s , am mintit cu nerusinare, totul rezumandu-se de fapt la o cana de ceai de sunatoare, neindulcit.
- Am inteles, a raspuns Paul privindu-ma neincrezator, dar a trecut ceva timp si cred ca ti s-a facut foame! Hai sa urcam la bucatarie, sa mancam ceva!

La bucatarie, Paul a scos de la frigider niste vase, din care a pus de mancare in farfurii, pe care le-a introdus la cuptorul cu microunde, pentru incalzire.

- Pentru astazi avem supa crema de legume cu crutoane, file de piept de curcan cu conopida, broccoli si sos Gongorzola, iar ca desert crema de caramel. Sper sa iti placa, pentru ca sunt pregatite de mine. Nu sunt eu mare bucatar, dar gatesc cu placere si ce am invatat sa gatesc, imi reuseste mereu si e foarte gustos! Domnul apreciaza cum gatesc si deseori seara, prefera sa cineze din mancarea mea si nu din meniul sau special.

Intr-adevar, Paul era un bucatar excelent! Trecuse mai bine de o saptamana de cand nu mai mancasem ceva cald, iar foamea de lup ma facuse sa uit orice norma de politete si de bum simt. In cateva minute am golit farfuriile cu meniul de baza si ma uitam pofticios la desert, asteptand ca sa termine si Paul de mancat!

- Bravo! Ai si terminat tot! Inseamna ca ti-a placut mancarea mea si ma bucura asta. Daca nu ma insel, cred ca ai mai vrea cate o portie!
- Multumesc, nu am sa te refuz! Mancarea ta este foarte gustoasa si nu ma pot abtine sa nu mai mananc!
- Excelent! Asa te vreau mai baiete, sincer si spontan! Nu-mi plac sclifositii si prefacutii! Nici lui Domul P.

Pana cand Paul a terminat de mancat felurile de baza eu am ras si a doua tura, apoi amandoi am servit desertul, cate o portie zdravana de crema de zahar ars. Niciodata in viata mea nu am mancat un dulce mai bun!

- In mod normal, te-as servi cu un pahar de vin veritabil, de Panciu, de la unchiul meu, dar pentru ca trebuie sa conduc, o sa renuntam acum la vin. Mai bine ceva light. Ce preferi, un ceai de fructe tropicale sau un suc din comert?
- Evident ca un ceai, mai ales daca e si cald!
- Bineinteles! Acuma iarna, in fiecare dimineata fac trei litri de ceai, pe care il pastrez cald toata ziua in termos.

Am baut cate o cana de ceai galbui auriu, cu o aroma dumnezeiasca, apoi ne-am pregatit de plecare, iar Paul s-a schimbat in tinuta de oras. Am intrat in garaj, Paul a scos masina in fata, apoi am demarat spre umila mea locuinta! In scurt timp am ajuns in fata blocului meu. Paul era un baiat extrem de inteligent si cu mult tact:

- Ca sa fim mai operativi, pana cand tu iti vei impacheta lucrurile, eu am sa lichidez afacerea ta cu gazda! Te rog sa ma conduci la el. Fii fara grija, ca stiu cum sa-l aburesc, fara sa te pun intr-o situatie jenanta! Daca insa ai nevoie de ajutor, pot sa urc la mansarda, in camera ta...
- Nu, multumesc! Nu e nevoie, am foarte putine lucruri. Esti extrem de amabil!

Ne-am oprit la etajul 1, la gazda mea, apoi eu am urcat repede la mine si in cinci minute am rezolvat cu impachetatul: o valiza, o geanta de voiaj si un balot mai mic, cu lenjeria mea de pat. Cand am coborat, Paul ma astepta deja langa masina:

- Asa de repede?
- Am terminat cu el in trei minute! Cand a inteles ca ramane in castig, nu a mai comentat nimic! Ce ai in balotul ala?
- O plapuma, o perna, lenjeria mea de pat.
- Si tii foarte mult la ele? Au o valoare sentimentala pentru tine?
- Nici vorba, dar nu stiam ce sa fac cu ele!
- Eu iti sugerez sa i le lasi amintire gazdei tale, ca avem la vila suficienta lenjerie de pat. Stii, Domnul nu ar fi foarte incantat sa le aduci acolo...
- OK, urc repede pana la el ca sa i le las!

Ne-am intors la vila in timp foarte scurt si am coborat la subsol, in apartamentu nostru. Paul mi-a facut loc in dresingul sau, unde mi-am aranjat lucrurile. Apoi m-am reintors in living. Acolo, Paul ma astepta, avand in mana un umeras, pe care era aranjata o uniforma, identica cu a lui: Camasa alba de poplin cu papion de matase neagra, vesta din stofa neagra cu dungi gri si un pantalon din acelasi material. Pe vesta, la piept, pe partea stanga, era brodat in matase colorata, blazonul familiei P.

- Cred ca o sa-ti vina. Avem cam aceleasi dimensiuni. Pana cand am sa comand uniformele tale, o sa le porti pe ale mele. Oricum, eu le voi folosi foarte putin! Peste o luna te las singur! Inainte de a pleca in America, am sa-mi iau o binemeritata vacanta de cateva saptamani. Dar pana atunci, mai avem ceva treaba. In timpul scurt care mi-a ramas, trebuie sa te invat tot ce stiu eu. Imi pare rau ca tu nu ai sansa pe care am avut-o eu, sa inveti aceasta meserie chiar in Anglia, de la domnul Andrew, majordomul familiei P. Dar cine stie, poate ca intr-una din vacantele sale, Domnul P. o sa te ia cu el in Anglia, ca sa-ti rafinezi cunostiintele si abilitatile de butler. Am inteles ca in Anglia exista chiar cateva scoli private, care se ocupa exclusiv cu asta. Acum o sa facem ceva, care poate nu o sa-ti placa, trebuie sa te rad pe tot corpul. Domul P. nu suporta sa ai nici macar un fir de par, exceptand, bineinteles, podoaba capilara. De altfel si corpul sau este cu totul lipsit de par. Sper, ca nu te-am oripilat! Dezbraca-te complet si ia halatul asta de baie pe tine. La fel am sa fac si eu. Uite aici si papucii tai de casa.

Echipati numai in halate si papuci am urcat la parter si trecand pe langa apartamentul Domnului P., am ajuns la capatul holului, in fata unei usi de sticla mata. Cand am intrat, mi-am dat seama ca eram intr-o zona de Spa.
O incapere fara ferestre, dar cu tavanul de sticla sablata, care filtra o lumina discreta si placuta, cu peretii din caramizi de sticla colorata si pardoseala din placi de marmura, de culoare sidefie. Intr-un colt se afla un jacuzzi spatios si elegant, iar in celalt colt, o instalatie sofisticata de dus cu hidromasaj. In centru era o masa de masaj, cu toate cele necesare. In rest, niste dulapioare de sticla mata si niste banchete de lemn. In fata, sala se continua cu un alt spatiu, mult mai mare, care continea o piscina incapatoare, de culoarea azurului, inconjurata de pereti amovibili din sticla opaca, care vara, probabil ca erau indepartati.

- Urca-te pe masa, ca sa te rad!

M-am suit pe masa, iar Paul a scos dintr-un dulapior cele necesare: spuma de ras, aparat de ras electric si manual, forfecuta si niste creme. M-am culcat cu fata in sus, iar Paul a inceput tacticos sa ma rada, mai intai cu aparatul de ras electic, apoi a dat cu spuma si m-a ras cu lama. Avea niste maini calde si catifelate, extrem de senzuale. Mainile sale experte, spuma pufoasa si parfumata, lama lunecoasa si fina, toate m-au facut sa ma excit extrem de puternic si sa am o erectie de zile mari! Cand m-am intors pe burta, din cauza erectiei mele puternice, nu am putut sa stau perfect intins.

- Paul, te rog sa ma ierti! Dar nu stiu ce sa fac, ca sa o calmez!
- No problem! Si eu sunt la fel de excitat! Chiar e mai bine asa, cu fundul putin bombat, ca pot mai usor sa te rad pe fese.

Dupa mai bine de o ora, Paul a terminat cu rasul, apoi mi-a aplicat o emulsie emolienta, calmanta si racoritoare, ca sa inlature orice iritatie a pielii. Aratam ca un bebelus, cu pielea roza, fina si catifelata, fara nici o urma de par, chiar si in zonele mele cele mai intime.

- Esti gata! Chestia cu rasul trebuie sa o faci de doua-trei ori pe luna, iar cand nu o sa mai fiu eu, te va rade maseurul Domnului sau chiar el, ca-i place sa rada si este foarte priceput. La randul tau si tu va trebui sa-l razi pe Domnul, ori de cate ori va fi necesar. In rest, poti sa folosesti pentru epilare si aceasta crema speciala, mai ales pe brate si pe picioare. Maine o sa ma razi tu mine, ca sa inveti si treaba aceasta. Acuma, ca mai avem ceva timp pana soseste Domnul, hai sa ne simtim bine si sa facem o baie in jacuzzi. Apropo, imi esti dator de dimineata cu o pipa!

Am intrat amandoi in jacuzzi, pe care Paul il pregatise in prealabil si era plin de spuma cu aroma de brad. Ne-am relaxat cateva minute in jeturile acelea tonifiante, care mi-au accentuat excitarea si mi-au intarit erectia. Lunecos si posesiv ca o caracatita, Paul m-a imbratisat pe la spate si a inceput sa ma muste voluptos de ceafa si sa-mi mangaie pieptul, strangandu-mi intre degete, sfarcurile tumefiate de excitare.

Paul s-a lipit si mai mult de mine si a coborat cu mainile, mangaindu-mi abdomenul, apoi pula teapana si dura si coaiele tari ca doua nuci. Gura sa lacoma imi saruta posesiv ceafa, gatul si urechile, sporindu-mi excitarea si dorinta … Apoi am simtit cum pula sa, de dimensuni respectabile, incerca sa-si faca loc printre fesele mele proaspat epilate. Am inteles imediat dorinta lui Paul si m-am aplecat putin in fata, iar el m-a prins de solduri si m-a pentrat dintr-o singura miscare, pana la capat, strivindu-si coaiele de fesele mele. Desi am simtit o oarecare durere, nu am scos nici un scancet.

- Sper ca nu te-a durut prea tare! Am impresia ca nu esti un novice! Cand doresti, te rog sa-mi spui, ca sa incep sa te fut!
- Nu m-a durut deloc! Apa si spumantul asta sunt un lubrifiant minunat, iar tu Paul, esti un tip foarte priceput! Poti sa incepi. Sunt nerabdator sa-ti cunosc mai bine pula atat de superba!

Paul mi-a prins umerii cu mainile sale frumoase si catifelate, insurubandu-se si mai bine in mine, apoi a inceput sa ma pompeze, cu putere si cu duritate. Am fost oarecum surprins, pentru ca nu ma asteptasem de la un baiat fin si de delicat, sa fie atat de dur si de violent, cand ma futea! Paul ma tragea in pula energic si cu putere, aproape cu furie, ca un armasar, muscandu-ma usor de ceafa si de spate. Pentru ca nu ma mai futusem dinainte de vacanta si eram foarte statut, lui Paul nu i-a trebuit mult ca sa ma aduca la orgasm. Dar nu am vrut sa ma dau de gol si am ejaculat fara sa schitez nici un gest, care sa tradeze imensa mea placere! In scurt timp, Paul m-a luat inbrate si m-a strans cu putere, iar cu pula infipta in mine pana la coaie, facea opturi dure in fundul meu, golindu-se in jeturi lungi si caldute. Am stat asa imbratisati si impreunati, pana cand Paul si-a recapatat suflul, apoi a iesit din mine si m-a intors cu fata catre el. Mi-a luat capul in palmele sale si a inceput sa ma sarute tandru si pasional, ca o multumire pentru placerea pe care i-am produs-o.

- Ionut, esti asa de dulce! Simt ca vom petrece clipe fericite si frumoase impreuna. Dar tot mi-ai ramas dator cu o pipa!

L-am luat in brate si l-am asezat cu fundul pe marginea cazii, iar eu am ingenunchiat intre picioarele sale si i-am luat la lins pula semierecta, dar totusi mare, groasa si foarte vanoasa. Aceasta avea un gust amarui de brad, de la spumant si era fierbinte, de parca o tinuse pe jar. In scurt timp, pula lui Paul a revenit la dimensiunile ei de atac, iar eu am inceput sa o sug extaziat. Paul statea calm, fara sa se miste, lasandu-ma pe mine sa muncesc pentru el. Dar dupa un timp, cand excitarea lui a atins culmea, s-a ridicat brusc in picioare, mi-a incalecat bustul cu picioarele si mi-a rezemat ceafa de marginea cazii. S-a aplecat apoi peste mine, mi-a cerut sa casc gura, iar pula lui a intrat usor, usor in gura si gatul meu, pana cad coaiele lui intarite s-au oprit pe buzele mele. Voia sa-mi faca un deep-throating.

- Ai mai facut vreodata asta? Deep–throating? Sa-mi spui, ca daca nu, ne oprim aici!

Evident ca, impreuna cu prietenul meu Alin, am incercat si am experimentat toate tehnicile si pozitiile de sex intre gay. Pentru ca Alin era innebunit sa faca deep-throating, eram destul de versat in aceasta tehnica. Avand gura umpluta cu pula lui, am dat din cap si am murmurat ceva, in semn de aprobare:

- Imh, ghh,mhh!
- OK, am inteles! Ai mai facut-o! Pai, hai atunci, sa o facem ca lumea! Sunt un expert, ai sa vezi! Mie imi place enorm sa fut in gat, dar nu am mai facut-o de mult, pentru ca Domnul nu apreciaza asa ceva. Vai, ce bine poate sa fie, iar tu puiule, ai un gat foarte ingust si catifelat! Esti o adevarata comoara la casa omului, draga Ionut! Te rog sa-mi spui daca sunt prea dur! Imi place teibil si nu am mai futut pe cineva in gat de mult timp, asa ca s-ar putea sa-mi pierd controlul.

A avut dreptate! La inceput s-a miscat grijuliu prin gatul meu cu pula lui noduroasa, iar mie placandu-mi foarte mult, am inceput sa-i mangai fesele de placere. Dar cred ca Paul m-a inteles gresit si a devenit iarasi dur si brutal, ca un animal, confundand gatul meu cu un vagin de iapa. Respiram din ce in ce mai greu, gatul incepuse sa ma doara pe masura ce loviturile lui de berbece se inteteau si deveneau mai violente. Faceam eforturi sa nu vomit, iar saliva mi se scurgea in spume, pe la colturile gurii. Disperat, am inceput sa-i strang pula intre buze cu putere, sperand ca asa voi reusi sa mai domolesc iuresul sau nebun. Dar am obtinut contrariul! Paul s-a aprins si mai tare! Simteam intre buze venele sale groase, pulsand de excitare.

- Asa! Asa! Strange-mi tare pula intre buzele tale! Ionut, dragul meu, esti minunat! Asa! Asa! Strange tare! Ma innebunesti, dragul meu! Super! De...



    Login