Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataun politist
Autor : belphegor - 2012-08-28
Citita de 11120 ori - Nota 7.78 (46 voturi)
Dupa cateva zile petrecute in provincie, conduceam grabit spre capitala. Cum probabil multora li s-a intamplat, viteza m-a cam furat si ajunsesem in localitate la 65 km/h. Era seara, nici tipenie de om pe sosea.... cu exceptia unui politst la datorie. Am fost tras pe dreapta, si am pregatit deja actele. Nu aveam de gand sa obiectez deloc, desigur.
Spre surprinderea mea, politistul care a ajuns in dreptul portierei era al dracului de hot. M-am si gandit o clipa ca poate sunt la camera ascunsa ;) si se apuca sa imi faca vre-un dans. Bineinteles dupa prezentarea pe care nu am auzit-o din cauza faptului ca ma holbam efectif la slitul lui (... cam umflat pt o misiune ) au urmat intrebarile tampite:
- Stiti ca rulati cu 65 km/h... Stiti care este limita in localitate? ..... etc ...
Am incercat sa schitez o scuza cum ca ma grabesc, nu mi-am dat seama, sunt foarte atent...organul: p neinduplecat, m-a invitat in post (ma oprise chiar in fata postului din comuna). In cei cativa metri parcursi, am avut ocazia sa il admir in detaliu. Aprox 30-32 de ani, corp bine lucrat si mai ales bronzat. Un fund de care aveai cum sa te tii... si mai ales acel slit umflat. Fata nu ii trada varsta, din contra, nu avusesem timp sa observ ca imi zambea intr-un anume fel. Ma informeaza ca imi da amenda. Eu incep sa ma scuz ca nu am atatia bani, ca nu am timp sa trec pe la impozite... discutiile penibile. Atunci politistul se indeparteaza un pic de birou si intreaba: - Si ce propui?
Raman perplex... (ma gandeam cum sa propui ca ii vrei pula in tine) - Pai nu stiu... poate ne putem aranja cumva acum... poate vreti sa va racoriti cu ceva (si instinctiv ochii mi-au picat tot pe slit)... usor inghitind in sec...
- Inteleg... sincer, zice el, nu am chef sa ma racoresc... vreau sa ma golesc... speram sa prind o pizda, dar si tu vad ca te uiti dupa pula de cand am venit la geamul masinii.
Wow... credeam ca visez. Deja pula mea era beton si gura imi lasa apa. Ulterior aveam sa aflu ca el mai lua la pula doi pustani din echipa de fotbal a comunei... pe care aveam sa ii si cunosc cu alta ocazie.
S-a dus la usa, a incuiat-o si apoi a venit din nou spre mine dar pe la spate. Cu mainile pe bucile mele mi-a zis « Abia astept sa te iau in pula », moment in care eu m-am intors si am vrut sa ma pun in genunci. M-a luat de barbie, m-a ridicat si mi-a dat un sarut la care mai ca mi se taiau picioarele. « nu aici curva mica, vreau sa te fut bine de tot » si m-a dus in apartamentul de deasupra postului. S-a intins in pat iar eu atunci m-am pus intre picioarele lui, in genunchi, in sfarsit aproape de pula lui. O pula dupa care si acum imi lasa gura apa, de aprox 20 cm, cu vene care o brazdau si care pulsa de dorinta... era beton. Instinctul ma indemna sa o iau toata in gura din prima, dar am zis ca va trebui sa il impresionez. Asa ca m-am apucat sa ii ling madularul pe toata lungimea lui si usor cu buzele luindu-i capul pulii in gura. Nu am crutat deloc coaiele care deja pregateau sperma. Politistul era in al 9-lea cer.
- Se vede ca esti curva buna de capitala, imi zice, treci in pat sa te fut in gura.
M-am pus cu fata in sus si el a venit din lateral, tinandu-ma cu o mana de cap si apucandu-se sa imi dea muie la greu. Desi aparent dur, stia sa aiba grija de partener, imi baga pula cat sa nu ma inec, iar ca sa fac pauze ii luam coaiele la lins... asta ca sa nu zic ca la un moment dat am simtit si o mangaiere pe fata. Nu ma saturam de gustul pulii lui si mai ales de ideea ca un astfel de armasar urma sa ma ia la futut.
Mi-a ordonat dupa vre-o 15 min de supt pula la greu:
- Intoarce-te sa te iau in pula. Sa vad cum te misti la futut.
Aici stiam ca va fi din nou la mana mea... la fundul meu, pardon :P M-am intors pe burta, cu fundul usor ridicat, oferindu-i o priveliste asupra bucilor mele mari care l-a facut sa exclame:
- Ah ce buci de curva buna...
Ca un cavaler, s-a apucat sa mi le maseze... framantat mai degraba, avand grija sa se joace si cu un deget flegmat pe la gaoaza mea. Ce sa te mai relaxezi cand fundul meu tanjea dupa pula lui din primele minute. A fost un chin cumplit sa nu imi dau drumul in primele secunde, atunci cand capul pulii lui isi croia drum intre fesele mele. Mi-a bagat o mana dupa gat, iar cand pula lui intrase toata in mine si eu ma obisnuisem deja cu ea (dupa niste opturi facute in pula care il inebuneau) a inceput sa ma futa ca un nebun... adoram sunetul bucilor atunci cand erau plesnite de el in timp ce ma futea...
La pauza... m-am ridicat in 4 labe... l-am lasat sa se joace cu capul pulii...scotand-o si bagand doar capul pulii...uneori...cand se mai oprea din fututul frenetic...ma miscam la el in pula si in acelasi timp imi incordam muschii in jurul pulii lui...ceea ce voiam sa aud, nu a ezitat sa fie spus - Ma inebunesti cu fundul asta!!! Iar eu i-am raspuns - Nu ma satur de pula ta, fute-ma... dar el... ca sa nu isi dea drumul... a scos pula spre surprinderea mea... A urmat o partida de limbi cum rar am primit, palmele lui mai ca imi rupeau bucile date la o parte, iar limba lui avea grija sa imi rasfete fundul cum stia mai bine. Nu mai puteam sa imi c...



    Login