Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

UN CORT LA DOI MAI-1
Autor : margeo - 2024-03-19
Citita de 5887 ori - Nota 6.94 (114 voturi)
S-a întîmplat în vacanța mare dinainte de clasa a douăsprezecea.

Mă certasem cu prietena mea și aveam nevoie de cîteva zile de singurătate, să-mi adun gîndurile. Mi-am luat cortul și m-am dus la 2 Mai, pe plaja nudiștilor.Puteam vedea în jur o grămadă de femei goale. Din păcate , se întîmpla ca cele mai multe să fie trecute de floarea vîrstei. Sîni căzuți, abdomene lăsate, cu urme dizgrațioase ale sarcinilor, coapse greoaie, cu vergeturi... nimic care să mi-o scoale. Și țineți minte că aveam 17 ani, vîrsta la care o fustă mai scurtă sau un sfîrc vizibil prin bluză ți-o scoală instant.

În schimb, am observat o mulțime de bărbați cu penisuri notabile, care umblau cu pulile impresionante bălăngănindu-se, făloși. În comparație, pula mea tînără nu arăta prea bine... Mă gîndeam chiar dacă fițele Corinei nu aveau legătură, poate, cu penisul meu mai firav decît ce vedeam în jur. Poate n-o mai satisfăceam, găsise pe cineva mai dotat și nu mai avea timp de mine.

Chiar lîngă mine era un bărbat între două vîrste. Musculos, bicepși frumoși, păros, cu un pic de burtică, brunet, cu părul creț. Avea o pulă de invidiat, cel puțin douăzeci de centimetri și groasă, cu venele vizibile. Doar imaginîndu-mi cum i-ar lărgi păsărica delicată a Corinei și mi s-a sculat, spre jena mea, căci vecinul de cearșaf observă și zîmbi, discret.

Dar adevărata surpriză fu că necunoscutul și-o beli, desvelindu-și un gland vînăt, umflat, și-și mîngîie discret penisul, fără să-și ia ochii de la pula mea în erecție. Imediat, membrul lui începu să se scoale și bărbatul se întoarse pe o parte, spre mine, ca să-și ascundă oarecum erecția... Oricum , nu-mi venea să cred, cîteva atingeri și pula străinului i se ridicase spre buric. Era imensă iar testiculele acoperite de păr creț, negru, mi se păreau și ele enorme.

Cînd privirile ni s-au întîlnit, m-am simțit jenat, nu ar fi trebuit să mă holbez așa la penisul bărbatului dar nu mai văzusem niciodată așa o frumusețe de pulă, iar fantasma cu prietena mea, pătrunsă de o asemenea mătărîngă, nu-mi ieșea din cap și mă excita.Așa că pula mea era în erecție maximă. M-am pus și eu pe o parte, ca s-o ascund un pic și vecinul meu de plajă zîmbi și-și linse sugestiv buzele. Avea mîna în continuare pe penisul lui enorm, sculat.

M-am uitat în jur, mi se părea că toți din jur se uită la noi dar nimeni nu părea interesat și totuși tremuram de emoție. Bărbatul se sculă, cu pula clar în erecție și îngenunche în fața cortului său, arătîndu-mi bucile păroase, apoi îmi făcu , scurt, un gest de invitație și intră în cort. M-am mai uitat odată în jur apoi m-am sculat și l-am urmat înăuntru.

În cort era înăbușitor de cald, era deja amiază. Bărbatul mă aștepta în genunchi, cu pula în mînă.

- Hai, curaj, îmi zîmbi el, că doar nu te mănînc, puștiule...Am îngenuncheat în fața lui, în penumbră, el își freca iar penisul, cu mișcări lente, calculate, apoi îmi șopti să mă apropii și l-am ascultat. Îmi luă pula în mînă și am tresărit, cred că am fost gata să ejaculez dar el se aplecă spre mine și mă sărută pe gură. Am închis ochii și l-am lăsat să-mi morfolească buzele, limba lui căuta să-mi desfacă gura dar eram prea surprins ca să-i răspund la sărut...Mîna lui îmi prinse strîns testiculele și atunci am icnit și limba lui mi-a pătruns în gură.

Avea gust de tutun și se juca cu limba mea și m-am pomenit că-mi plăcea cum ne mozoleam, cum ne amestecam salivele... Mă atinse pe piept și mi-am simțit sfîrcurile tari, sub mîngîierile lui. L-am lăsat să mă strîngă destul de tare de sfîrcuri, suspinînd de durere cînd a exagerat dar nu voiam să mă smulg din mîinile lui experte, care îmi înfiorau corpul.Desprinzîndu-și gura de a mea, bărbatul îmi șopti.

-Hmm, văd că nu-ți displace ce-și fac... ai mai fost cu bărbați?... Am negat din cap și el rînji, dezmierdîndu-mi testiculele, excitate și umede de sudoare.

-Ei, atunci o să-ți arăt eu totul, puștiule... adică cum e să fii fetița unui bărbat matur, experimentat, care știe ce-ți trebuie...

Hm, nu eram sigur că îmi plăcea ideea de a fi fetița lui dar... tot ce-mi făcea mă excita la culme, nu mă forța la nimic... deocamdată. M-am gîndit că nu putea să mă fută în cur cu forța, nu aici, în cort, pe o plajă populată, așa că m-am relaxat puțin, i-am primit sărutările pe piept și m-am înfiorat tot cînd dinții lui mi-au strîns carnea întărită a sfîrcurilor.

Pula îmi pulsa, de excitație, simțeam cum pula sculată a bărbatului se freacă de a mea iar degetele lui înaintară sub coaiele mele, găsindu-mi gaura dintre buci. Mi-am strîns curul și el mi-a șoptit.

-Ooh, nu-i nevoie să te aperi, dragule, n-o să-ți fac nimic fără să vrei și totul o să-ți placă la nebunie, poți să mă crezi... Îmi băgă trei degete în gură și-mi spuse să le sug. Erau degetele cu care-mi mîngîiase coaiele și anusul, m-a simțit un pic jenat dar bărbatul a insistat și l-am ascultat, simțind în gură gustul sudorii sărate...

Apoi a revenit cu degetele între bucile mele, încercuindu-mi anusul cu mișcări abile, apăsîndu-și, la răstimpuri, un deger pe anusul meu ud, pînă cînd vîrful unui deget mi-a intrat un pic în fund și s-a răsucit acolo, făcîndu-și loc. Era o senzație ciudată dar nu neplăcută. Treptat, a mai adăugat încă un deget în strînsoarea sfincterului meu, scuipîndu-și mereu pe degete, pînă cînd m-am putut relaxa și cele două degete au început să alunece cu blîndețe în curul meu, înainte și înapoi. Trimițînd fiori puternici acolo, înăuntru, înmuindu-mi picioarele de plăcere...

Mă țineam acum de umerii lui puternici , gîfîind, simțindu-i degetele desfăcîndu-mi fundul și atingînd un punct aproape dureros, care mă străfulgera, la răstimpuri, cu fiori ascuțiți pînă în șira spinării. Bărbatul îmi freca mai departe , apăsat, sfîrcurile, șoptindu-mi la ureche.

-Aaașa, știu ce s...



    Login