Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn accident cu sfarsit fericit (4)
Autor : paris22 - 2012-04-20
Citita de 8973 ori - Nota 8.09 (822 voturi)
Cele doua saptamani petrecute in compania lui Marius au trecut prea repede! Parca totul a fost un vis frumos de o noapte! Ireal! Prea frumos sa fie adevarat! Si totusi Marius dormea linistit langa mine, trupul sau tanar si musculos emanand o caldura placuta, in racoarea zorilor ce se iveau. Deci totul a fost real! Gandul ca vacanta se terminase si urma sa incheiem frumoasa noastra aventura, faptul ca nu am sa-l mai vad pe Marius decat foarte rar sau ... poate niciodata, ma chinuia si nu ma lasa sa dorm.
Trebuia sa recunosc ca mi-am pierdut capul de tot si m-am indragostit de acel baiat frumos, musculos si atat de tandru. Era numai vina mea! La anii mei si la experienta mea nu trebuia sa permit sa mi se intample asa ceva! Trebuia sa fie doar o aventura de doua saptamani cu un tip bine si dragut! Doar atat! Fara implicatii sentimentale! Numai sex si distractie! Ce mare gresala am facut!
Bine ca macar Marius a fost mai rational si mai matur in gandire decat mine! A luat totul ca pe o joaca, o placere sexuala si nimic mai mult! Nu s-a implicat sentimental, nu s-a indragostit! In toate acele zile m-a futut ca un nebun, satisfacandu-si nevoia, aproape patologica, de sex si de dominare, fara sa-i pese de sentimente, dragoste, iubire si alte astfel de ... “mofturi feminine”, cum le caracteriza el! Pentru Marius, eu am fost doar o “fetita” dintr-o vacanta de vara, in care si-a bagat pula la greu, am fost minunata lui jucarie sexuala.
Dar de fapt, nici nu aveam dreptul sa-i pretind mai mult! Baiatul a fost onest de la inceput, spunandu-mi ca nu era gay, ca doar ii placea sa faca sex si cu tipii gay pasivi, care vor sa-si asume rolul de “fetita”, el ramanad mereu in postura de barbat, de mascul dominant! Punct! Era un bisexual veritabil! De altfel, mi-a marturisit ca pe viitor isi dorea o sotie, copii, o familie normala, cu toate ca asta nu ar fi exclus si in viitor relatii fara obligatii cu gay draguti si pasivi. Ca o placere sexuala suplimentara! Nimic mai mult!
Deci, la naiba cu regretele si tristetea! Trebuia sa fac ca si el: sa profit si sa iau de la viata ce e mai frumos si mai placut! Sex, cat mai mult sex! Multumit de decizia luata, m-am intors catre Marius, care dormea cu spatele la mine, nepasator la framantarile mele si intr-un avant de pasiune m-am lipit de el si l-am imbratisat strans, sarutandu-i umerii masivi si puternci! Parca nemultumit de gestul meu, Marius a mormait ceva, dar si-a continuat somnul profund si odihnitor. Eu insa nu mai aveam somn, iar atingera trupului sau cald si paros, umed de transpiratia somnului, mirosind asa de placut, m-a facut sa ma excit instantaneu. Incalzit de placere, am continuat sa-i sarut umerii si ceafa acoperita de carlionti, iar cu mainile sa-i mangai pieptul si abdomenul, plimbandu-mi degetele prin blanita lui deasa. Atunci Marius s-a intors cu fata la mine, m-a luat la randul lui in brate, si-a incolacit picioarele, prinzandu-ma ca intr-un cleste si fara sa spuna nimic, cu ochii in continuare inchisi, a inceput sa ma sarute salbatic pe gura, muscandu-mi cu pofta buzele. Am preluat sarutul patimas, strangandu-l cu putere in brate, iar limbile noastre s-au impletit insetate. Apoi, tot fara sa deschida ochii, pe jumatate adormit, Marius m-a intrebat somnoros:
- Iubire, cat e ceasul?
- Aproape cinci, dragul meu!
- Ora cinci?! Pai, ce ti-a venit, iubire? Abia ne-am culcat! E prea devreme pentru pula! Lasa-ma sa mai dorm! Iti promit ca mai incolo o sa iti servesc meniul complet, chiar cu supliment, fiind ultima noastra dimineata de amor! De acord, iubirea mea dulce si nesatula?
- OK, iubi! Dar vreau sa ma tii asa in brate, ca sa adorm mai usor!
Fara sa mai astept raspunsul lui Marius, m-am rasucit in bratele lui, culcandu-mi capul pe unul din bratele sale, iar Marius m-a cuprins cu cealata mana, lipindu-ma strans de el. Fiind lipit cu spatele de pieptul si abdomenul sau, blanita lui moale si creata imi infiora pielea de placere. In foarte scurt timp am adormit fericit in bratele puternice ale lui Marius, visand ca eram posedat dur si futut cu salbaticie de catre el...
... Cand m-am trezit se facuse ora sapte, iar Marius dormea profund, tinandu-ma posesiv in brate si suflandu-mi cald si excitant in ceafa! Imi placea teribil de mult sa lenevesc in bratele lui puternice si sa-i simt corpul viril lipit de al meu. Aveam timp berechet! Impachetasem totul din seara precedenta si urma sa plecam la Bucuresti inainte de pranz, cu masina lui Marius. Eu aveam cursa pentru Paris de pe aeroportul Otopeni abia la ora 19, asa ca aveam timp sa trec si pe la Marius in vizita, la garsoniera lui din cartierul Militari. Acasa, pe la ai mei nu mai treceam, deoarece erau plecati la tratament la Baile Felix si trecusera ei pe la mine cu cateva zile mai inainte, ca sa ne luam la revedere.
Incercand sa-mi amintesc visul erotic din care tocmai ma trezisem, in care Marius a fost un amant fenomenal, am inceput sa ma excit din nou si sa il doresc pe Marius sa ma futa cu adevarat. Imi era teribil de pofta de pula lui lunga si groasa, care statea inerta sub fesele mele, nerabdatoare sa fie patrunse. Asa ca m-am rasucit usor in bratele lui si m-am lasat in jos pana la pula mult dorita, pe care am inceput sa o ling pe toata lungimea ei imensa. Pe data, parca curentata, aceasta s-a trezita la viata cu toate ca stapanulul ei dormea linistit in continuare. Cand pula lui Marius s-a mai intarit am inceput sa ma joc cu ea. Am decalotat-o complet, impingand in jos cu varful limbii preputul ei fin si matasos, apoi am inceput sa dau cu limba rotocoale glandului stacojiu si bulbucat. In cele din urma am luat in gura glandul acela imens si am inceput sa il sug ca pe un lollipop dulce si parfumat. Am mai continuat cu suptul meu apasat pana cand Marius, deja excitat, a binevoit sa se trezeasca din somn.
- Buna dimineata, iubire! Ce matinal si harnic esti! Continua tot asa! Nu te opri! Fa-i incalzirea!
- Buna iubi! Ma bucur ca te-ai trezit! Nu mai puteam de pofta! Sa stii ca toata noaptea am visat ca ma futeai! Si era minunat!
- OK! Hai acuma sa o facem pe bune! Mi s-a facut si mie pofta sa ti-o trag!
Marius m-a apucat de subsuori si m-a tras in sus langa el, m-a luat in brate si a inceput sa ma sarute voluptos pe gura. Apoi s-a rasucit si s-a urcat peste mine si a continuat sa ma sarute salbatic si pasional, stranganu-ma cu putere in brate. Nu a iertat nimic: buzele, ochii, obrazul, urechile, barbia, gatul. In cele zece minute de mozol ma terminase, eram moale si fragezit, putea sa faca cu mine orice. Eram incapabil sa-l refuz si el stia deja asta! Marius s-a rasucit din nou si m-a adus peste el.
- Iubire, e randul tau! Pentru ca e ultima oara in vacanta asta cand ne iubim, vreau sa-mi faci un body licking meserias, asa cum numai tu stii sa il faci si apoi ... stii tu ce-mi place mie!
- Da iubi, sa ti dau limbi in cur!
- Imh! Rimming cum il numesti tu! Lung si apasat!
Nu am mai asteptat alte invitatii din partea lui Marius si constiincios m-am apucat de treaba cu multa pasiune si daruire. Am inceput sa-i sarut gura, ochii, obrazul si barbia, aspre si tepoase, nebarbierite de cateva zile si sa-i ling urechile rosii si fierbinti si gatul la fel de tepos. Apoi am coborat mai jos si m-am ocupat de pieptul sau puternic si musculos acoperit din belsug cu o blana neagra si creata, care se continua pe abdomen pana la pubis. Cand i-am supt sfarcurile negricioase si intarite de excitare Marius a gemut coplesit de placere si m-a strans cu putere in brate. Apoi i-am luat la rand bratele musculoase si puternice, muscand cu blandete din carnea lor masiva.
- Au! Nebunule, ma doare!
Mi-am mai satisfacut o placere si am poposit cateva minute in causul de sub brat inspirand extaziat aroma iute si excitanta si mi-am frecat fata de carliontii aspri si umezi ca sa ma acopar cu mirosul iubitului meu. Apoi am revenit si i-am acoperit cu sarutari abdomenul ferm si musculos, netezind cu limba carliontii negrii care il acopereau. Mi-am rezervat cateva minute speciale de placere si i-am lins cu pasiune buricul adanc, ascuns de peri aspri si lungi. Din nou Marius a tresarit si a gemut extaziat de placere.
- Ce misto a fost, iubire ! Mai vreau!
La cererea expresa a lui Marius, i-am mai lins buricul cateva minute apoi mi-am indreptat atentia asupra pulii, care statea dreapta in sus ca o teapa, lunga si groasa ca o scula de armasar, cu venele ingrosate pulsand de excitare! Incantat de imagine, m-am repezit asupra ei si am inceput sa o ling lung si apasat, de la capul maroniu si umflat pana la radacina acoperita de flocii negri si creti. Simteam cu limba cum pulsau de excitare venele ingrosate al pulii iar Marius gemea incantat!
- Ah! Ce bine e! Ia-o si in gurita! Numai un pic! Te rog!
Nu am tinut cont de rugamintile lui Marius, avand un alt job de facut si am inceput sa-i ling coaiele imense, flocoase si intarite. Apoi le-am luat in gura pe rand si am inceput sa le sug. Marius a inceput sa geama si sa gafaie de placere. La randul meu eram extrem de excitat. Coaiele acelea, imense si paroase, ma excitau puternic de fiecare data cand le lingeam. Cand mi-am ridicat capul dintre picioarele lui Marius am zarit cateva bobite cleioase in varful pulii sale. Era pre-cumul emis de Marius in culmea excitarii. Imediat m-am repezit si am cules cu varful limbii acea roua minunata a pulii care avea un gust nemaipomenit. Pe cand incercam sa adun toata acea comoara, Marius a profitat si mi-a bagat in gura pula lui uriasa, apoi a inceput sa dea din cur si sa ma indese. Aveam gura ocupata cu pula lui groasa si fierbinte si nu am putut protesta. Asa ca l-am lasat cateva minute sa ma futa ca sa se linisteasca, apoi i-am scos carnatul din gura cu tandrete, neuitand sa-i sarut cu dragoste capul bulbucat.
- Iubi, parca voiai body licking? Gata, te-ai saturat? Trecem la mouth fucking?
- Nu iubire, dar sunt asa de excitat! Cand mi-ai lins pre-cumul nu am mai rezistat si am vrut sa ti-o trag un pic, sa ma linistesc! Esti fenomenal! Mai tare decat orice femeie! Ai o meserie in tine, de mare artist! Hai, continua cu linsul si innebuneste-ma in continuare!
Am revenit intre picioarele lui musculoase de ciclist si am inceput sa-i ling coapsele paroase pe partea interioara, extrem de sensibila, dinspre coaie in jos, pana la genunchii lipsiti de par si ososi.
- Marius, te rog sa-ti ridici picioarele, ca sa te ling in spatele genunchilor!
- Minunat! Ma excit acolo teribil de tare!
I-am lins causul acela moale si fin, apoi am coborat pe gambele fibroase si musculoase pana am ajuns la talpi. Stiam, din proprie experienta, ca lingerea talpilor este un act sexual extrem de senzual si de excitant pentru ambii parteneri, putand conduce la orgasm. Si nu m-am inselat! De fiecare data cad lingeam labele si talpile lui Marius, acesta se excita la culme si imi cerea sa-i iau pula in gura, ca sa se elibereze de tensiunea si de samanta acumulata!
- Gata nebunule! Casca gura mare repede si ia-o la muie! M-ai terminat!
Nedorind sa ratez momentul, m-am indreptat cu repeziciune spre pula intarita la maxim, care vibra excitata, gata de asalt si am cuprins-o lacom in gura. Imediat, fara sa mai aiba ragazul sa ma pompeze, Marius mi-a trimis in gura cateva jeturi de sperma calda si cleioasa, cu un gust fantastic, pe care le-am inghitit ca un disperat. Pacat ca nu a fost mai multa!
- Ti-a placut, nebunul meu lacom si nesatul?
- Da! Mult de tot si mai vreau! Wow, ce gust minunat avea! Sunt disperat dupa pula si seva ta! Sunt atat de gustoase! Nu ma mai satur niciodata!
- OK, nebunul meu dulce si minunat! O sa-ti mai dau! Fii linistit! Acum, hai la treaba si termina jobul la care te-ai angajat!
- Prea bine! Dupa cum poruncesti! Intoarce-te si culca-te pe burta!
Marius s-a executat docil, iar eu m-am culcat peste el si am inceput sa-i sarut si sa-i ling ceafa puternica si umerii musculosi! Apoi am coborat, coplesit de placere, in jos pe spatele paros, lat si bine legat si am lins extaziat fiecare muschi si fiecare bucatica extrem de senzuala, pana am ajuns la buci.
Sosise momentul mult asteptat de Marius! Rimmingul! Marius fremata de nerabdare! Iar eu voiam sa-i fac un numar extraordinar, pe care iubitul meu sa nu-l uite niciodata!
- Haide, iubire! De ce te-ai oprit chiar acum? Da-i limbi! Nu mai am rabdare! Daca o sa fii la fel de fierbinte si de excitant ca pana acum, iti promit o portie zdravana de samanta! Ce zici?
- Minunat, iubi! De-abia astept! Te rog sa stai capra, ca deobicei!
- OK, iubire! Asa cum vrei tu!
De cum s-a postat Marius in patru labe, cu curul sau imens si paros indreptat spre mine, m-a repezit asupra lui si am inceput sa-l ling cu salbaticie! Eram asa de pornit sa-l devorez incat mi s-a umplut gura de saliva! Dadeam limbi ca un disperat, de la coapse in sus, inspre noada, pana cand am terminat de lins integral ambele fese! Mai ramasese despicatura paroasa dintre buci si rozeta lui extraordinara, care astepta sa o patrund cu limba mea senzuala.
- Iubire, ce mai astepti? Dai bice si inauntru, ca ma manaca curu’ rau de tot! Vreau sa ma lingi, tare si apasat! Vreau sa fii artist si sa ma futi cu limba!
- OK, iubi! Chiar acum! Craceste-te cat mai mult! Salta curul in sus! Asa e perfect!
Am apucat cu mainile, fesele carnoase ale lui Marius si le-am indepartat cat am putut ca sa-i etalez rozeta negricioasa si paroasa, care astepta nerabdatoare limba mea! Mi-am cufundat extaziat fata intre bucile sale si am inceput sa ling partea interioara cu care ramasesem dator. Cand am ajuns la rozeta si am inceput sa-i netezesc cu limba flocii aspri si desi care o margineau, Marius a inceput, ca de obicei, sa geama si sa grohaie ca un animal in calduri!
- Acuma! Acuma! Baga-o adanc in cur! Linge-ma si acolo! Te rog! Fute-ma adanc cu limba! Te rog!!
Evident ca asta voiam sa fac! Am inceput sa-i ling apasat si cu putere rozeta dezgolita de floci, apoi vazand ca aceasta s-a deschis primitoare, mi-am bagat limba cat mai adanc, atata cat a incaput si am rotit-o, lingand anusul cu multa putere, pe toate partile. Dupa aceea, am inceput sa o bag si sa o scot din rozeta ca si cum l-asi fi futut. Marius a reactionat instantaneu, contractandu-si rozeta in ritmul penetrarii mele. Era o nebunie! Amandoi eram in extaz! Tremuram coplesit de fericire! Mi se umpluse gura de saliva placerii, care se scurgea abundent pe langa limba mea, direct in curul minunat a lui Marius! Inspiram cu placere mirosul ametitor si atat de senzual, degajat de curul lui Marius! Iar gustul amarui atat de special, pe care limba mea il colecta insetata, lingand pe dinautru cu nesat anusul sau, ma innebunea! Eram excitat la culme si ma abtineam cu greu sa nu ejaculez!
- Gata, nebunule! Scoate-ti limba din curul meu si vino iute sa-ti dau samanata! Ai castigat din nou!
M-am precipitat repede sa-i iau pula in gura, dar Marius, extrem de excitat, nu s-a mai putut tine si m-a stropit abundent peste fata cu samanta lui calda si spumoasa! Dar ce placere! Mereu imi doream sa fiu stropit pe fata cu sperma iubitilor mei, dupa ce eram futut din greu! Imediat dupa aceea, fericit m-am golit si eu!
- Iarta-ma iubire, dar nu am mai rezistat! Iti promit sa ma revansez cand o sa te fut! O sa-ti umplu gurita cu samanta! Vad ca si tu ai avut placerea sa te golesti! Sa-ti fie de bine!
- Mersi, iubi! Haide, fute-ma acuma, imediat! Sunt disperat si flamand dupa tine! Te doresc tare mult! Te vreau in mine! Fute-ma, iubi! Fute-ma!
- OK! Treci in pozitia de deep-throating! Dar sa stii ca o sa dureze mai mult ca de obicei pana o sa ejaculez, pentru ca nu m-ai lasat sa-mi revin!
- Nu-i nimic, iubi! Mai bine asa! Marius, as sta o vesnicie cu pula ta infipta in gatul meu! Ma faci nespus de fericit!
Ne-am asezat pentru deep-throating in pozitia 69, eu sub el cu capul lasat peste marginea patului si cu picioarele in sus, el peste mine cu pula infipta drept in gatul meu si cu capul intre picioarele mele. Imediat ce m-a patruns, intrand cu pula adanc in gat, ajungand aproape de stomac, Marius mi-a cuprins fesele largindu-le si a inceput un rimming apasat si salbatic! Ma lingea cu putere in cur si imi musca dureros si salbatic fesele, in timp ce ma pompa lung si apasat in gat! Eram in culmea extazului! Eram futut de iubitul meu pe doua parti : cu pula in gat si cu limba in cur! Era o nebunie! Avand gura umpluta de pula lui groasa si lunga nu puteam sa vorbesc, dar fericit de felul in care eram posedat i-am cuprins cu bratele curul bombat si paros tinandu-l strans apasat peste mine, iar cu picioarele i-am incolacit gatul, tinandu-i capul apasat in fundul meu. Marius era un mascul perfect, desi era inlantuit de mine, muncea de zor, pompandu-ma cu pula in gat si cu limba in fund! Apoi Marius a inlocuit limba cu degetele si a pornit un fisting dur si indesat! In cateva minute si-a bagat tot pumnul, ajutandu-se cu saliva pe care o scuipa abundet in rozeta mea. In acelasi timp Marius ma pompa cu pula rapid si apasat. Gatul imi amortise, umplut pana la refuz de pula lui groasa si dura, dar simteam la fiecare cursa cum mii de fluturi imi coborau in stomac, aducandu-ma la nebunie de placere! Au trecut asa minute bune de fericire! Desi Marius mai avea pana sa termine, nu am mai rezistat la dubla penetratie atat de placuta, cu mana in cur si pula in gat. Innebunit de placere, m-am incolacit iarasi de Marius cu mainile si cu picioarele, strangandu-l apasat peste mine si am explodat intr-o colosala eruptie de samanta, stropindu-i pieptul imblanit!
- Bravo, iubire! Ma bucur ca te-am facut fericit! Imediat ma golesc si eu!
Nu am put sa-i raspund si sa-i multumesc, avand gura umpluta cu pula lui uriasa, dar i-am strans puternic fesele cu palmele, in semn de profunda apreciere. Marius a priceput si in cateva minute, stimulat de masajul pe care il faceam bucilor sale a terminat si el.
- Gata, iubire! Casca gurita mare, sa-ti dea baiatu’ smantanica dupa care esti mort!
Marius si-a scos pulanul sau urias din gatul meu largit si amortit de atata frecare si a ramas cu glandul bulbucat si stacojiu intre buzele mele uscate de atata efort. Imediat s-a golit in cateva jeturi puternice si groase, umplandu-mi gura cu seva lui minunata, avand acel gust unic si special, care ma topea de placere! Inghiteam si plescaiam de placere!
- Cum a fost, iubire? Ti-a placut? Ai avut destul de multa pula? Uite, te-am futut aproape 20 de minute! Ai facut spumite la gura! Satisfacut?
- Da! Ai fost nemaipomenit! Am avut parte de un futai de zile mari! Marius, ai fost colosal! Te superi pe mi...



    Login