Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn accident cu sfarsit fericit (3)
Autor : paris22 - 2012-03-15
Citita de 8367 ori - Nota 8.09 (827 voturi)
Era a patra zi de cand l-am intalnit pe Marius. In primele 24 de ore nu ne-am putut dezlipi unul de altul! Am stat mai mult in pat si am facut sex ca doi disperati! Am facut scurte pauze doar pentru dus, ca sa mancam, sa recuperam bicicleta lui Marius din padure si ca acesta sa se mute de la pensiune la mine. Pentru ca proviziile mele din frigider au fost rapid epuizare - la cat sex am facut, am mancat ca niste lupi! - in urmatoarea zi am plecat cu masina lui Marius la Brasov, la un hipermarket pentru a ne face proviziile necesare. La intoarcere am trecut pe la matusa mea Cornelia din Fundata, care ne-a umplut portbagajul masinii cu produse din gospodaria proprie: branza telemea si la burduf, cas, carnati afumati, pastrama de berbecut, slana afumata, malai, smantana, pita de casa, legume din gradina proprie, rachie, afinata, si un cos plin cu placinte calde si proaspete, cu urda si marar. Ce mai! Putea sa vina potopul, ca eram asigurati cu mancare si bautura!
Trecuse deja de ora opt si trebaluiam de zor in micuta mea bucatarie! Pregateam micul dejun. Marius inca dormea, pentru ca in seara precedenta amandoi am fost foarte harnici: eu am muncit la finalizarea lucrarii mele, iar Marius, ambitionat de activitatea mea stiintifica, a reluat un proiect mai vechi de gestiune electronica, pe care voia sa il prezinte managerilor sai. Ne-am culcat dupa ora doua, finalizand cu o partida strasnica de sex! Marius mi-a tras-o de trei ori!
Ma grabeam sa termin micul dejun, pentru ca pe la ora 10 trebuiau sa vina niste muncitori de la Brasov. Marius a fost foarte de incantat de cabana mea si m-a rugat sa-i permit sa revina aici si in absenta mea, eventual cu niste prieteni apropiati, pentru escapade de mountain biking sau sporturi de iarna. Orice casa nelocuita se paragineste! Eu, care locuiesc majoritatea timpului la Paris, iar la cabana mea din munti merg numai cateva zile pe an, am fost incantat de propunere lui si am acceptat cu placere. In semn de multumire si ca sa nu imi ramana dator, Marius s-a oferit sa imi amenajeze podul intr-o mansarda cu 2 camere spatioase, sa le transforme in dormitoare pentru oaspeti si sa le mobileze corespunzator. Ca sa nu raman mai prejos, dorind sa modernizez cabana am procurat un sistem de panouri solare pentru apa calda menajera, foarte util in sezonul estival. Pentru toate aceste lucrari, urma sa soseasca o echipa de muncitori, de la o firma din Brasov, cu care Marius mai colaborase.
Pe cand imi planificam programul de bataie pentru ziua foarte complicata ca urma, fara sa imi dea de stire, ca un hotoman, Marius, complet dezbracat, m-a imbratisat pe la spate, lipindu-si de mine trupul sau paros si umed de transpiratia nocturna. Mirosul lui de barbat tanar si in calduri, proaspat sculat din somn, pula lui imensa si provocatoare, care imi impungea doritoare fesele, m-au facut sa ma excit imediat.
- Buna dimineata, iubire! Vai dar ce harnic si matinal esti! Ce mancam, ca sunt flamand ca un lup?
- Buna, iubire! Te-ai sculat? Pai, avem omleta cu carnati, mamaliguta cu branza de burduf si salata de rosii cu castravateti! Si evident cafea! Satisfacut?
- Excelent! Dar o gura de rachie avem voie?
- Evident! Dar numai o gura! Vezi, ca astazi esti sef de santier! Ai in sarcina sa supravegezi lucrarile si muncitorii. Dupa cum ti-am zis, eu o sa fiu astazi ocupat cu serviciul meu! O sa cobor in sat pentru o lunga teleconferinta cu sefii mei de la Paris, apoi o sa revin cu masa de pranz pentru toti, pregatita de tanti Cornelia: mici, carnati, ceafa de porc la gratar, cartofi prajiti si muraraturi! Si bere!
- Evident, si bere! Te rog sa iei masina mea!
- Multumesc, chiar voiam sa te rog! Acuma, fuguta la baie!
- Nu inainte sa-mi primesc dreptul! Chiar aici, pe masa de bucatarie!
- Lacomule! Nu ratezi nici un prilej!
Fara alte comentarii, am ingenunchiat docil chiar acolo, langa masa si i-am luat la supt pula, deja extrem de intarita. Ca de obicei m-am jucat putin cu ea, asta fiind marea mea placere: am lins-o, de sus in jos si inapoi, inclusiv coaiele usor transpirate, dar destul de tari, apoi i-am luat glandul in gura si am inceput sa-l sug cu putere, storcand acele prime picaturi cleioase din roua iubirii, dupa care ma dadeam in vant! Apoi, incet, incet, i-am inghitit toata pula lui enorma, iar Marius prizandu-ma de cap a pornit sa dea usor din fund si sa-mi faca, deja obisnitul deep-throating preliminar, cu care incepeam fiecare din partidele noastre de sex. Dupa vreo 10 minute de pompat, Marius a atins culmea orgasmului si scotandu-si pula din gatul meu si-a proptit glandul intre buzele mele, care l-au cuprins lacome. Apoi a urmat o colosala explozie in gura mea, care a primit toata samanta lui matinala, cea mai groasa si mai cleioasa de peste zi, pe care am inghitit-o cu mare placere, incantat ca intodeauna de gustul ei teribil de excitant. La randul meu, extaziat la culme, am juisat intr-o salava de jeturi spumoase si calde.
- Multumesc Marius! Ca de obicei, a fost delicios! Iar tu, un iubit foarte priceput! Mai vreau de la tine! Vreau si la fundulet! Ma mananca rau! Haide iubire, vreau sa mi-o tragi!
- Si eu iti multumesc, iubire! Ai fost o fetita tare dulce! Am sa ti-o trag imediat, dar mai intai vreau sa ma lingi in cur! Te rog sa nu fii comod, acuma ca ti-ai luat portia de samanta! Vreau rimmingul tau atat de special!
- Marius! Tu vrei de la mine in fiecare dimineata, tot tacamul?!
- Normal, asa face orice barbat in putere cu iubita lui! Te-am avertizat, de cad te-ai oferit sa-mi fii fetita, ca sunt obsedat de sex si ca nu iert si nu ratez nimic! Mai ales ca esti un artist al rimmingului! Cine naiba ar rata o asa mare placere?! Haide, treci si pune-ti limba la treaba! Sa stii, ca femeile mele, nu comenteaza niciodata la cererile mele! Ai inteles, iubire?!
- OK! Atunci sa trecem la treaba! E cam impropriu aici, dar ne vom descurca! Te rog sa te apleci peste spatarul de la scaunul asta si sa te sprijini in maini! Vreau sa stai cu picioarele foarte indepartae! Inca nu e bine! Ai bratele cam lungi, mai bine sprijineste-te pe coate! Acuma e perfect! Mama, ce cur minunat ai! Deja, imi ploua in gura!
M-am aplecat usor si am inceput sa-i ling si sa-i musc fesele musculoase si foarte paroase. Nu dupa mult timp, am terminat de lustruit cu limba fesele lui bucalate si atat de masculine. Nu am lasat nici o particica nelinsa! Apoi am partuns in adancitura dintre ele si mi-am bagat acolo fata adanc, ca sa ajung la rozeta lui negricioasa, acoperita de floci negrii si creti. Aceasta pulsa ritmic, inchizandu-se si deschizandu-se ca un vagin, asteptand nerabdatoare limba mea calda, catifelata si foarte priceputa, care-i producea lui Marius o placere enorma! De fiecare data cad il lingeam si-i faceam rimming, Marius ejacula abundent si bestial, mai repede ca la un futai normal, iar eu ma imbatam de placerea ejaculatului sau! Si mie imi placea teribil sa-i fac rimmimg lui Marius care avea un fund extrem de senzual! Eram innebunit sa-i dau limbi si sa-l ling in cur pe acest baiat, care ma subjugase la modul efectiv, devenisem dependent sexual de el! As fi stat ore in sir intre bucile sale paroase, sa il ling, sa il sug si sa-l miros! Imi ploua necontenit in gura cand il lingeam, rozeta lui mustea de saliva mea, gustul ei era innebunitor si teribil de excitant! In plina actiune, coaiele mi s-au umflat iar cocoselul meu era ca un stalp de piatra. Mai aveam putin ca sa ca erup din nou!
- Iubire, haide intra cu limba si inautru! Linge-ma , te rog, si in interior! Vreau sa ma futi cu limba, cat mai adanc! Asa! Asa, e perfect! Baga-o cat mai adanc! Bravo, fetita mea cuminte! Fute-ma cu limba, cat mai tare! Asa, e minunat! Bravo, ce fetita dulce poti sa fii! Doamne, cat de tare m-am excitat! Nebunule, mai adus din nou la ejaculare, trebuie sa ma golesc iarasi! Haide, repede, sa ti-o mai dau la muie! Ca stiu cat de disperat esti dupa sperma mea!
Marius s-a ridicat de pe spatarul scaunului si s-a asezat cu fundul pe masa. Imediat m-am lasat pe vine si i-am luat repede, la supt, pula aceea grozava, lunga, mare, vanata si umflata de excitare. In cateva secunde Marius si-a drat drumul si mi-a umplut gura pana la refuz cu samanta lui calda si cleioasa, care ma innebunea intotdeuna de placere. In culmea extazului, aproape inconstient, mi-am dat drumul si eu, gemand coplesit, de parca as fi fost futut :
- Ah! Ah!! Marius, esti minunat! Ah! Doamne, ce bine e!
- Bravo, fetita mea dulce si cuminte! Ai fost teribil! In mai putin de 30 de minute mi-ai supt samanta, de doua ori! Nebunule, flamandule de pula ce esti ! Bogdane, fetita mea minunata, tu esti colosal! Mai tare decat o suta de gagici! Si te rog sa ma crezi, ca am spart la viata mea, multe pizde! Nu cred ca iti dai seama cata presiune poti sa pui tu pe un barbat normal! Pe un barbat straight sau bi, ca si mine! Nu exista femeie, sa ofere placeri mai nebune unui barbat, asa cum o faci tu! Bogdane, iubirea mea, esti o curva perfecta! Pentru orice barbat! As vrea sa fii al meu mereu si sa te fut oricand!
- Nu mai putin eu, iubitul meu! Stii bine, ca ma inebunesti, numai cand pui mana pe mine! Totul imi place la tine si ma excita la culme: felul cum arati, trupul tau minunat, musculos si paros, mirosul tau de mascul in calduri, felul in care ma mangai si ma saruti, cum ma strangi in brate si ma framanti cu degetele tale puternice, felul in care ma futi cu atata forta, dar si cu multa tandrete, pula ta de colosala, care ma sparge asa de viril si mai ales samanta ta, atat de minunata! Nu ma mai satur de tine, iubire! As vrea sa fiu fetita ta eterna si sa ma futi oricand vei dori tu!
Inca excitat la culme, m-am ridicat, l-am imbratisat cu sete si am inceput sa-l sarut ca un disperat! Marius, la fel de excitat, mi-a raspuns cu aceeasi patima! Limbile noastre se impleteau ca doi serpi si ne sorbeam unul, altuia rasuflarea. Marius, in culme excitarii, imi framanta corpul cu salbaticie, iar eu ca un disperat, imi infigeam degetele in carnea lui ferma, in muschii sai puternici si masivi. Ma lipisem cu totul de el, ca o iedera, atasat de trupul sau puternic, fierbinte si paros! Ca un nebun, il dorem cu disperare in mine! Ardeam de nerabdare sa ma strapunga, sa ma traga in pula lui lunga si groasa, sa il simt adanc si fierbinte in mine! Doream cu disperare sa fiu posedat de el, ca de un animal, ca de un armasar sau un taur!
- Marius! Iubire! Nu mai rezist! Fute-ma! Fute-ma, cum nu ai mai facut-o niciodata! Chiar acum! Chiar aici! Nu mai pot! Te vreau in mine! Vreau ca pula ta colosala sa ma strapunga, sa ma sparga, vreau samanta ta in mine, vreau sa fiu fetita ta, definitiv!
- Iubire, nu inteleg de ce esti atat de disperat?! Ti-am promis ca o sa mai stau cu tine inca zece zile! Vrei sa ti-o trag chiar acum? OK! Iubire, nu ai tu atata gat si cur, cata pula pot sa bag eu in tine! Numai sa ma rogi si o sa te tin in pula, 24 de ore din 24! Crezi ca vei rezista?
- Nu e vorba de asta! Nu sunt chiar atat de disperat dar, sincer, acuma sunt mort dupa pula ta! Marius, iubire, fute-ma, fute-ma chiar acum!
- Bine, mai disperatule! Urca-te pe masa si salta curu’ in sus! Asa e bine! Cracii mai sus si curu’ la vedere! Unde ti-e unsoarea pentru cur? Dar prezervativul pentru pula? Vrei pula, mai nesatulule, dar nu esti pregatit! Nu-i nimic! O sa ti-o trag atunci pe sec, la pula goala! Bareback! Si sa nu aud de la tine nici un scancet, nici un gemet! Ca te doare! Ca te-am spart! Tu ai vrut-o! Ia uite, ce avem aici?! Niste ulei de masline! E bun si asta ! Curul sus! Ai scapat, curva nesatula!
Nu am mai avut curajul sa comentez sau sa protestez! Riscam sa raman nefutut! Marius si-a turnat ulei peste degetele de la mana stanga si a inceput sa ma maseseze in fund! La cat de nervos era, in cateva minute a intrat in fundul meu cu toate cinci degetele de la mana si incerca un fisting cu tot pumnul! Era prea mult!
- Gata, Marius! Atata! M-ai largit destul! Vreau pula ta, nu pumnul! Haide o data si fute-ma, ca nu mai rezist!
- OK! Pula vrei? Pula o sa capeti!
Fara nici o alta averizare, Marius si-a proptit pulanul imens si inrosit de fesele mele, gresate excesiv si m-a penetrat brusc si rapid, fara sa intampine nici o opreliste! A intrat toata, pana la radacina! Flocii sai pubieni, aspri si desi imi apasau fesele nude! Eram deja coplesit!
- Cum a fost? Te-a durut? Te-am spart?
- Nu iubirea mea, a fost perfect! Da-i bataie si fute-ma! Tare! Fute-ma tare! Cat de tare esti tu in stare!
- Tare vrei ? Tare am sa ti-o trag, curva mea nesatula!
Si intr-adevar, Marius mi-a pus picioarele pe umerii sai, apoi m-a prins de soldurii si a inceput sa ma pompeze ca un apucat! Dupa atatea partide de futai cu el, fundul meu se acomodase cu dimensiunile colosale ale pulii lui sale, dar totusi la viteza si nervii lui Marius, am simtit o durere adanca iar fundul imi luase foc!...



    Login