Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn accident cu sfarsit fericit (2)
Autor : paris22 - 2012-02-29
Citita de 12219 ori - Nota 8.10 (929 voturi)
Cand m-am trezit, am simtit ca eram strans cu putere in brate, trupul meu era inlantuit, ceafa imi era muscata senzual si ceva dur, imens si fierbinte imi impungea cu insistenta fesele. Era Marius! Corpul sau musculos si paros, umed de transpiratie, se mulase coplesitor peste al meu, ca o lava, gata sa ma posede si sa ma penetreze, sa fiu numai al lui! Eram doua trupuri lipite, care aseptau cu nerabdare finalul mult dorit, o contopire intr-un singur corp, o singura fiinta! Eu eram gata inca de dupa-amiaza, si-l asteptam flamand pe Marius, sa ma penetreze barbateste si sa-i primesc in mine samanta lui minunata! Am gemut cu pasiune, dandu-i de inteles ca eram treaz si il doream cu disperare in mine.
- Te-ai trezit, iubire?! Pot sa ti-o trag! Deja sunt disperat! Imi doresc tare mult sa te fut, sunt treaz de aproape o ora!
- Da, dragul meu, dar vreau sa ne pregatim! Ai o pula colosala si nu vrau sa ma spargi!
- OK, atunci salta curu’ in sus, ca sa te gresez!
- Lasa asta, ca e treaba mea ! Dar tu?
- Ti-am mai spus! Sunt treaz de o ora! Sunt pregatit! Prezervativ, lubrifiant, tot tacamul! Vreau cu disperare sa te fut! Apropos, ai o sampanie tare faina! Dom Pérignon! Originala, chiar din Franta! Am topit trei pahare! Dar ti-am mai lasat si tie un pic, iubirea mea!
- Perfect! Dar acum vreau de la tine un rimming si apoi sa ma largesti! Dupa asta astept sa ma futi! Te pricepi, mai puiut ametit?
- Nebunule! Ce intrebare? Bineinteles ca da! Dar mai intai vreau eu sa te sarut! Esti atata de sexi in curu’ gol si-mi esti asa de drag!
Ne-am sarutat pret de cateva minute iar apoi Marius mi-a aplicat un rimming de zile mari, ca un adevarat expert. Cand mi-a penetrat rozeta cu varful limbii nu am mai rezistat si am juisat, ca un adolescent la prima sa masturbare. - Sa-ti fie de bine, iubire! Da’ ce grabit esti! Ca o fata mare la prima ei pula in cur!
- Dragule, doar tu ai spus ca vrei sa fiu fetita ta! “Ca o fata mare la prima ei pula in cur!”
- Bogdane, esti un nebun seducator si tare haios! Imi place tare mult de tine! Nu mai am rabdare, vreau sa te fut chiar acum! Hai sa ti-o largesc si sa te pregatesc de futai!
Marius a luat de pe noptiera tubul de crema Anal-Ese, foarte populara in Franta, cu care eram deja obisnuit, si-a pus din ea pe degete si a inceput sa imi maseze fundul. A inceput fistingul cu un deget si in scurt timp a ajuns la cinci, o performanta unica pana atunci, alti parteneri mi-o faceau, cel mult cu patru degete! Aveam rozeta suficient de larga si de pregatita, gata sa primeasca colosul lui Marius! Acesta a mai facut o laba scurta si energica, aducandu-si pula la erectia maxima, apoi mi-a ordonat, ca un mascul dominant ce era:
- Gata. dragul meu Bogdan! Scoate-ti la bataie curul asta apetisant de fetita virgina, ca sa te fut! Yami, ce minunat arata! Iubire, pune-ti talpile pe pieptul meu si lasa-ti curul moale! Asa e perfect, fetita mea dulce! Sa nu tipi, ca n-o sa te doara! Iti promit! La cate cururi am futut la viata mea, sunt un expert!
Tinandu-ma de de coapse, Marius m-a tras in sus pana in dreptul pulii sale intarite, apoi cu o miscare brusca si puternica, m-a penetrat!
- Au!! Au!! Au!! Au, ce ma doare! Nebunule, stai asa, nu mai impinge, ca m-ai spart! Doar te-am rugat sa ma patrunzi incet, cu blandete, ca am curul mic si finut! Nu ca un armasar in calduri, ca nu sunt iapa ta de futut! Ia vezi, daca nu cumva curge sange, barbar salbatic si nefutut?!
- Stai linistita fetita mea dulce, ca nu curge nimic! Nu mai fa tu pe vergina indurerata, ca nu esti la prima pula in cur! La cat de tare ti-am largit curul, de puteam sa-mi bag pumnul in rozeta ta, stiu ca nu te mai doare nimic! Dar imi place, nebunule, cum faci pe fetita ranita, ma excita asta la culme si-mi face pula beton! Acuma, lasa textele astea lacrimogene si hai sa ti-o trag cu adevarat! Pula mea abia mai rezista!
Fara alte comentarii, tinadu-ma strans de coapse, Marius a inceput un pompat inversunat si pe data am simtit ca fundul mi-a luat foc. De fiecare data cand colosul acela de carne fierbinte imi apasa prostata, aproape cu dusmanie, simteam o explozie in mine si in culmea excitarii imi pierdeam respiratia cateva secunde.
- Asa! Asa, dragul meu! Fute-ma! Fute-ma cu putere! Acuma sunt numai a ta! Sunt o fetita innenebunita dupa pula ta minunata! Baga tare! Sparge-ma!
Incantat de extazul meu, Marius a accelerat pompatul! Statea aplecat mult peste mine, aproape ca ma strivea cu trupul sau masiv si paros! Cu fata rosie ca focul, plina de transpiratie, cu venele ingrosate pe gat, Marius era ca un armasar in calduri, incordat la maxim, gata de slobozul final! Era superexcitat, ma strangea cu putere si imi vorbea ragusit printre gafaieli:
- Da fetita mea! Esti acuma a mea! Numai a mea! Imi bag toata pula in tine si tu o doresti si mai mult! Ce bine poate fi, fetita mea dulce, cand te fut iar tu o vrei si mai mult! Imi place mult sa fiu in tine si sa te fut! Sa te fut pana la capat! Sa te sparg! Te fut, iubirea mea dulce! Te fut! Te fut! Te fut!
- Asa! Asa! Baga-o toata! Mult! Mult! Panana la radacina! Armasarul meu drag! Fute-ma ! Fute-ma, tare si apasat! Ah! Ah!! Nebunul meu salbatic si drag! M-ai terminat!
Am innebunit de placere si m-am golit din nou intr-o colosala explozie!
- Minunat! Sa-ti fie iarasi de bine! Acuma e randul meu! Casca gura mare, ca sa-ti dau sloboz! Sa nu pierzi nimic din samanta mea!
Cu o miscare scurta si nervoasa a iesit din mine, apoi cu o mana si-a smuls prezervativul aruncandu-l pe pat iar cu cealalta mi-a apucat ceafa si mi-a adus capul in dreptul pulii sale, umflata si inrosita, gata de ejaculare.
- Casca gura mare si ia-o pe toata!
Am deschis repede gura, dar jeturile care au urmat au fost prea puternice si total imprecise. Toata fata mi-a fost stropita de sperma lui calda si lipicioasa: ochii, nasul, obrajii, buzele si doar putin a ajuns direct in gura mea insetata. Dar ce gust minunat avea! Sarat, dulceag, acrisor, cu aroma de branza veche! Un deliciu! Diferit de tot ce am mai gustat pana atunci! Marius mi-a stres fata cu degetele, recuperand samanta risipita apoi mi le-a dat sa le ling! Yami! Yami! Samanta lui Marius era speciala, extrem de personala dar si foarte excitanta! Pula mi s-a sculat din nou! Innebunit de placere i-am imbratisat cu disperare fesele paroase si musculoase, apoi l-am tras inspre mine si i-am luat in gura pula inca intarita, inghitinadu-o pe toata! Marius a inceput sa dea din cur si sa ma futa din nou, spre marea mea placere!
- I fuck you baby again! Te fut! Te fut! Te fut iara! Ti-o trag din nou, fetita mea nesatula! Mai vrei pula ? Ca ti-o dau pe toata! Pana la radacina! Pana la coaie! E o nebunie, nu mai pot de atata placere!
Dar in cateva minute pula lui Marius s-a blegit de tot si cu mult regret a scos-o din gatlejul meu, cu toate ca si eu o mai doream inca in mine. Ca o fetita constiincioasa am luat-o imediat la lins si in cateva minute instrunentul lui Marius stralucea de curatenie!
- Gata dragul meu! E curata si arata ca si noua! Parca e neinceputa!! Ne futem din nou?
- Multumesc, Bogdane! Ai fost un partener incredibil! Nu vreau sa te magulesc, dar esti primul baiat care mi-a oferit placerile astea, la maximum posibil! M-ai innebunit! Cand te-am vazut acolo in rapa si mi-am dorit sa fii gay ca sa ti-o trag, nu am sperat mare lucru, mai ales ca nu mai esti asa de tanar! Sincer, am mai facut-o cu multi baieti, teenagers fragezi si frumosi, chiar si cu unii trecuti de doazeci de ani! I-am preferat, fiindu-mi apropiati de varsta sau mai mici! Nu se compara! Esti cu 100 de trepte deasupra lor! Cred, de fapt sunt convins, ca e vorba si de experienta! Esti extraordinar! Te mai vreau! Vreau sa te mai fut! Sincer, te intreb din nou: Bogdane, vrei sa mai fim impreuna, sa ne iubim iar tu sa fii fetita mea, sau ma rog, partenerul meu pasiv?
- Asa suna mai bine! Partener! Cat despre pasiv, de fapt eu am fost mai activ, am muncit mai mult decat tine!
- OK! Asta e conventia! Daca vrei altfel, ca la americani: “bottom”!
- OK! Cunosc prea bine conventiile! Dragul meu Marius, da, imi doresc nespus de mult sa vii aici la cabana, sa stai cu mine si sa fii partenerul meu activ, adica “on top”! Adica, sa ma futi, sa fii armasarul meu! Ziua si noaptea! Te prinzi? Cat ziceai ca vrei sa stai la Fundata?
- Mi-am rezervat sase zile la pensiune, dar de fapt am concediu doua saptamani!
- Doua saptamani! Minunat! Maine voi suna la Paris sa-mi prelungesc concediul cu inca 2 saptamani!
- La Paris?!
- Da! Lucrez de ceva timp la Paris si am venit initial in tara pentru o saptamana, ca sa definitivez in liniste un proiect. Sunt sociolog de profesie si lucrez la un mare institut francez de sondare a opiniei publice. Dar pentru ca nu mi-am luat concediul de mult timp, pot sa solicit cate zile doresc! In limita bunului simt, bineinteles!
- Aha! Acuma se explica totul! Franta, Paris, sampanie! French kisses, french love dar mai ales french fucking! Ce minunata curva pariziana imi esti! Scuze, asta trebuia sa fie o lauda, o apreciere maxima! Bogdane, fuck you! Chapeau bas!
- Meci, Marius! Vous étiez aussi un grand, mon cher étalon roumaine!
- Multumesc, Bogdane! Cunosc si eu franceza destul de bine! Dar prefer in romana! Imi place mai mult! Deci vrei sa fiu armasarul tau si sa te fut in spume ca pe o iapa, cat timp o sa mai stau eu pe aici! Ma prind! Fuck you, unfucked mare! Hai sa bem pentru asta, ca o meritam!
Am coborat repede din pat si am adus de la frigider o sticla noua de Dom Pérignon, rece si parfumata, iar pe cea inceputa am pus-o din nou la rece. Am ciocnit si am baut pe nerasuflate cate o cupa plina de sampanie spumoasa si intepatoare! O meritam! Amandoi! Apoi Marius m-a imbratisat cu tandrete si a prins sa ma sarute din nou, cu multa pasiune! Ma topeam de placere in bratele lui si il doream din nou in mine! Ce armasar fantastic era Marius si ce iapa nesatula eram eu! Pentru ca se facuse destul de tarziu iar noi eram lesinati de foame, am incropit o cina rustica cu ce aveam prin frigider: vinars, slanina afumata, branza de burduf, carnati de oaie uscati, pastrama de berbecut, ceapa, rosii, castraveti si paine proaspata de casa, de la matusa mea Cornelia, din Fundata. Pentru ca nu aveam vin, am finalizat cu inca un pahar de sampanie si apoi ne-am intors in dormitor. Stateam in pat, unul langa altul, cu burtile pline si filozofam despre sex:
- Deci dragul meu Bogdan, doresti ca doua saptamani sa fiu armasarul tau si sa te fut!
- Corect!
- Si eu cu ce ma aleg? Am venit la munte sa ma antrenez, sa fac mountain biking, sa fac muschi si efort, nu sa-mi golesc coaiele de samanta! Pentru o curva pariziana, nesatula de pula!
- Iarasi corect! Dar nu eu te-am obligat sa cazi in rapa si nici sa te ranesti! Iar apoi tu mi-ai cerut sa ti-o iau la muie iar in final m-ai futut in cur ca un salbatic, m-ai spart, fara sa ti-o cer! Tu erai cel disperat sa mi-o tragi! Te-am obligat eu cumva?
- Bogdane! Am glumit! La naiba! La amandoi ne place situatia asta! Tu vrei cu disperare sa te fut, macar de 10 ori pe zi, iar eu sunt un ciclist dopat la greu cu steroizi si hormoni, cu pusca mereu in pozitia de tragere, un Don Juanist mereu nesatisfacut, care acuma se abtine cu greu sa nu ti-o traga, tot la cinci minute, cand te vad asa in curu’gol! Deci suntem chit! Gata cu filozofia! Treci acuma la pula, ca ma manaca rau si vreau sa ti-o trag!
Multumit de concluzie si flamand iarasi de sex am percutat imediat si m-am repezit ca un disperat la pula semierecta a lui Marius! Ce gust minunat avea dupa sex! O aroma si un gust indecriptibil! Nu ma mai saturam sa o sug! Am supt-o, efectiv ca un vitel, mai mul de zece minute! Pula lui Marius a devenit iarasi groasa si noduroasa, cu capul bulbucat, cat o gogonea! Imi umplea toata gura! Cand ii sugeam pula, de fapt ii sugeam numai capul mare si umflat, ca mai mult nu intra in gura mea! Oricum, Marius gemea satisfacut si era pregatit sa mi-o bage iarasi, toata pe gat!
- Numai um moment, dragul meu ! Am si eu o dorinta, o placere! Vreau si eu sa-ti fac rimming! Vreau sa te ling in cur! Marius, sa stii ca ai un cur fantastic, musculos si paros, care ma innebuneste! Ma lasi, iubire?
- Da, stiu ca am un fund sexi! Toata lumea, femei si gay, e atrasa de el! In fond e fund lucrat, de ciclist! Bogdane, dragule, nu prea as vreaun rimming acum, desi mor de placere sa fiu lins in cur! Ma excita mai mult decat un futai! Iubire, am calarit bicicleta toata ziua, am transpirat ca un cal si inca nu am facut dus! Nu stiu daca miroase prea bine acolo! Ma jenez! Ai baie la cabana? Ceva apa calda si sapun, ca ma spal repede? Vrei?
- Da, am baie cu boiler electric! Insa dureaza ceva timp pana se incalzeste apa! Marius, ce pudibond poti sa fii! Ti-am supt pula si ti-am lins coaiele, tot atat de transpirate si nu ai comentat! Cu atat mai putin eu! Mirosul de sex, de organe genitale si de cur masculin e cel mai teribil fetis pentru mine! Nu te mai formaliza! De fiecare data cand fac rimming juisez ca dupa cel mai strasnic futai! Ma excita teribil!
- La fel si eu, dar din alte considerente! Nu olfactive! Cand sunt lins in cur ma excit atat de tare. ca nu ma mai pot controla si ejaculez mereu!
- Pai atunci, sa nu mai pierdem vremea, ca e tarziu! Sa trecem la treaba! Marius, stai capra cu curul in sus si cracaneaza mult picioarele! Asa e perfect!
In fata mea, Marius a etalat un fund teribil de excitant: fesele mari, musculoase si carnoase, imbracate cu un perisor negru, moale si cret ca o blanite iar despicatura dintre ele era captusita din greu cu floci mari si aspri care urcau bogati dinspre coaiele la fel de flocoase! Pula mi s-a facut beton! M-am repazit si am inceput sa-i ling si sa-i molfai fesele imblanite, coplesit de excitare! Iar mirosul lor? Nici vorba de putoare! Un miros mai aspru, foarte barbatesc, amarui, ce m-a adus imediat pe culmile extazului! Nu am iertat nici o particica din fesele sale atat de gustoase, apoi m-am ajutat de maini si le-am largit mai mult, ca sa ajung la rozeta neagra si foarte paroasa. Cand am inceput sa-i dau limbi intre buci Marius a inceput sa geama si sa le stranga involuntar!
- Marius, nu mai strange din buci, ca nu pot ajunge la rozeta!
- Stiu, dar ma exciti asa de tare ca nu ma pot controla!
M-am ajutat si mai mult de maini ca sa-i largesc bucile bine si in cele din urma am ajuns la rozeta lu...



    Login