Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn accident cu sfarsit fericit (1)
Autor : paris22 - 2012-02-15
Citita de 11507 ori - Nota 8.10 (1062 voturi)
Eram de cateva zile intr-o scurta vacanta, la cabana pe care mi-o ridicasem in zona pitoreasca de la Fundata, pe un loc mostenit de la bunici. Cabana era langa padure, iar in acea dupa-amiaza calduroasa de iulie am ales sa ma plimb prin padure la racoare, ferit de arsita soarelui. Plimbandu-ma pe poteca fara nici o tinta, am auzit din apropiere strigate de ajutor. M-am indreptat grabit si ingrijorat catre vocea disperata care cerea ajutor in pustietatea padurii. Am ajuns pe un promontoriu stancos, iar in vale, la circa 4-5 metri, am zarit prabusit intr-o rapa, un tanar cu o bicicleta, o mountain bike.
Banuind ca avut un accident si nestiind in ce stare se afla, l-am strigat si i-am spus sa stea linistit, pentru ca urma sa cobor la el. Mi-am croit drum printre trunchiurile copacilor si tufele de arboret, ajungand pana la el. Odata ajuns langa el, m-am aplecat ca sa vad cat de ranit era, apoi am inceput sa-l chestionez:
- Bine, mai frate! Cum naiba ai ajuns aici? Esti intreg?
- Ma plimbam prin padure cu bicicleta! Aveam viteza cam mare, am ratat curba si am luat-o la vale, in rapa asta. Sunt pasionat de mountain biking! Sunt aici de ieri! Stau la Pensiunea Clara si sunt din Bucuresti. Ma cheama Marius!
- Pe mine, Bogdan! Unde te doare? Sper ca nu ti-ai rupt ceva!
- Nu cred! Dar ma doare tare mana dreapta, piciorul drept, de fapt toata partea dreapta!
- Bine, lasa-ma sa te examinez! Ai noroc ca ma pricep!
- Esti doctor?
- Nu, dar am facut un curs de prim ajutor! Cu mai multi ani in urma am vrut sa ma fac ghid si eventual salvamontist!
- Si?
- N-a fost sa fie! Am ramas numai cu lectiile de prim ajutor! E o poveste veche si mai lunga! Lasa asta acuma! Hai mai bine, sa vedem ce e cu tine!
Am inceput sa-l examinez. Aparent nu era ceva grav, doar cateva julituri pe partea dreapta. I-am examinat mai intai bratul, sa vad daca nu avea vreo fractura sau luxatie.
- Misca bratul! Poti? Asa! Acuma din cot! Bravo! Misca degetele! Bravo, aici esti intreg!
Am continuat apoi cu piciorul! Nici aici nu erau semne de fractura. L-am pus sa-si miste picioarele si sa-si ridice genunchii la piept. Nimic grav. Doar vanatai si escoriatii!
- Mai baiete dar sa stii ca ai avut mare noroc! Cateva julituri, in rest mai nimic. Ia sa vedem ce ai la coapsa si la buca ?
Pe partea dreapta, sortul subtire si mulat, special de ciclism, se facuse ferfenita lasand sa se vada o coapsa solida dar julita la fel ca si fesa, invinetita de lovitura. L-am pipait mai mult timp, apasand pe coapsa si pe fesa, pentru a vedea cat de grave erau leziunile iar Marius a gemut usor. Cand i-am spus sa stea intins pe spate am vazut ca nu durerea a fost cauza gemetelor, intre picioare avea o umflatura in crestere! Am zambit discret si m-am prefacut ca nu am vazut nimic. Apoi i-am dat jos casca si i-am examinat capul. L-am pipait dand la o parte buclele bogate si crete, usor transpirate, dar nu am gasit nici un semn de contuzie.
- Gata cu examinarea, esti destul de intreg! Spre norocul tau ai purtat casca si nu ai nimic grav! Numai juliturile astea, dar le vom rezolva si pe ele. Am o cabana, nu departe de aici! Te voi duce la mine, ca sa te speli si sa iti acord primul ajutor, dupa care vei fi liber! Bicicleta o lasam momentan aici. Nu o ia nimeni, in pustietatea asta.
- O sa ma pansezi?
- Nu cred ca va fi cazul. O dezinfectare va fi suficienta! Eventual niste antiseptic! Pentru julituri, cel mai bine e sa le lasi la aer! Se vindeca mult mai repede!
L-am ajutat sa se ridice, Marius s-a sprijinit de mine, cuprinzandu-ma pe dupa gat cu un brat si am pornit schiopatand catre cabana. Am ajuns dupa o jumatate de ora si l-am poftit pe Marius sa se aseze pe bancuta din fata cabanei, fiind destul de epuizat de drumul facut.
- Cum e? Te mai doare?
- Da, dar nu asa de tare. Vorba ta, niste julituri!
Am intrat inautru ca sa imi iau cele necesare: un lighean, apa curata, sapun antibacterian, prosoape, servete, pansament steril, apa oxigenata si sprayul cu antiseptic. Apoi am revenit!
Intre timp Marius si-a dat jos tricoul, ramanand la bustul gol! Ce priveliste incantatoare si placuta! Marius era un tanar foarte atragator, viril si musculos, placut la vedere. Avea in inaltime cam 1,80-1,90, deci o idee mai inalt decat mine, fiind bine legat si cladit, un barbat masiv. Marius era un tip brunet, chiar tiganos sau ma rog, foarte bronzat. Pieptul si abdomenul sau, bine lucrate, erau acoperite de o blanita negra, moale si creata. Avea picioare solide si paroase, cu coapse puternice si musculoase, la fel si fesele, fiindu-mi clar ca Marius nu era un simplu amator de ciclism si ca avea la activ sute de kilometri pe bicicleta!
- Cati ani ai, Marius?
- 26! Dar tu?
- Ei, eu sunt mai copt! Acum o luna am facut 33! Faci de mult timp ciclism?
- Din liceu, dar de mountain biking, m-am apucat mai tarziu! In facultate. Acum, fac parte dintr-un club specializat.
- Bravo! Hai sa te speli! Poftim servetul asta umezit, iar aici ai sapun. Poftim si prosopul ca sa te stergi dupa. Tu spalate pe corp, ca de julituri o sa ma ocup eu.
Marius s-a descaltat apoi si-a dat jos sortul rupt, ramanand numai intr-un slip micut de tip bikini, de culoare alba, care contrasta placut cu bronzul intens al pielii sale, dar care nu acopereau decat partial fesele sale bombate si paroase. Am inghitit in sec si pe data cocoselul meu s-a trezit la viata, obligandu-ma sa ma asez, pentru a masca umflatura din pantalonii mei scurti. A inceput sa se spele si sa-si stearga corpul transpirat si murdarit de caderea din padure. A terminat repede. Era randul meu sa ma ocup de partile ranite.
- Marius, te vad barbat in toata firea! Sper ca nu ti-e frica. Poate o sa te usture putin!
- Bogdane! Uitate la mine! Ce naiba, nu mai sunt de mult, un copil! Nu e prima data cand cad de pe bicicleta si ma julesc!
Multumit de raspuns, am inceput sa ma ocup de julituri. Le-am sters cu un servet curat si umezit, apoi am turnat apa oxigenata, am tamponat cu pansament steril si l-a final am pulverizat antisepticul. M-am miscat repede si profesionist iar pacientul meu a stat cuminte, fara sa dea semne de durere sau disconfort.
- Gata! Ai scapat! Te-a durut? In cateva zile juliturile vor dispare si vei fi ca nou!
- Bogdane, iti multumesc! Nu am simtit aproape nimic! Esti un profesionst! Mai am o rugaminte! Deseara nu cred ca voi putea face dus, ca sa nu stric ce-ai facut tu, asa ca te rog sa ma stergi tu un pic pe spate!
- Cu cea mai mare placere! Mai, dar ce spate frumos ai! Se poate invata toata anatomia!
- Multumesc! Fac fitness de cativa ani!
Incantat ca puteam sa-l pipai si sa-l mangai in voie, m-am apucat sa-i sterg spatele lat si musculos cu un prosop umed. Eram in al noualea cer, iar cocoselul mi se umflase de placere in boxerii cam mici pentru situatia data. Marius avea o julitura pe omoplat, pe care nu o vazusem pana atunci. Necesita tratament!
- Marius, mai ai o julitura si la spate! O rezolv eu, imediat!
In timp ce ma ocupam de julitura, am apasat poate mai tare, iar Marius a tresarit, facand o miscare brusca in spate. Fesele lui musculosae si bombate sau oprit in umflatura intarita a pantalonilor mei, ca o lovitura de box. Fara sa vreau, am scos un icnet de durere.
- Scuza-ma Bogdane! Nu am vrut!
Marius s-a intors brusc si mi-a zarit umflatura intarita din pantaloni! La randul meu am zarit un carnat imens si gros, ce abia mai incapea in slipul micut si alb! Am privit fiecare cu interes la comoara celuilalt, apoi am pufnit in ras! Fara sa mai rosteasca nimic, Marius mi-a apucat capul in palmele sale mari, m-a privit direct in ochii, mi-a zambit incurajator, apoi a inceput sa ma sarute cu lacomie, fara jena, de parca eram vechi amanti. Coplesit de gestul sau indraznet dar atat de barbatesc, l-am imbratisat strans, lipindu-ma de pieptul sau masiv si paros si am continuat extaziat sa-i mangai spatele lat si atat de musculos. Intre trupurile noastre contopite in imbratisare, ii simteam pula mare si intarita, care ma apasa insistent, cerand o atentie speciala. M-am lasat usor in jos, ajungand cu capul l-a nivelul slipului umflat de continutul imens si mi-am lipit fata de el, adulmecand mirosul acela de pula tanara si plina de vigoare. Eram si mai sunt innebunit dupa mirosul de pula tanara si excitata, atat de seducator si de special. Apoi am inceput sa-i ling cu insistenta pula prin slip, iar aceasta se marea vazand cu ochii, pana ce slipul nu a mai cuprins-o, iesindu-i afara capul bulbucat si maroniu.
- Bogdane, iti place pula mea?
- Da! Ai o pula colosala! O vreau!
- Hai, ia-o in gura! Ia-o pe toata!
I-am tras in jos slipul eliberand o pula imensa, lunga si foarte groasa, de culoare cafenie- negricioasa, ca de mulatru si niste coaie rotunde si mari, acoperite de floci negrii si creti. Marius s-a debarasat repede de slip si mi-a apucat din nou capul in mainile sale, aducandu-l in dreptul pulii sale, inaltata falnic in sus.
- Da-i bice amice, daca-ti place asa de mult! E calda si proaspata! Numai buna de supt!
Fara sa mai astept alte invitatii, am apucat pulanul intr-o mana si am inceput sa-l ling cu nesat, dand rotocolae capului sau bulbucat si l-am decalot, impingand in jos cu varful limbii, preputul moale si fin. Apoi am inceput sa o ling cu pasiune de sus in jos si inapoi pe toata lungimea ei, in timp ce cu cealalta mana masam coaiele intarite si paroase, facandu-l pe Marius sa geama de placere.
- Poti sa le lingi si pe ele! Chiar te rog! Imi place la nebunie sa-mi fie coaiele linse si supte. Ma excita teribil!
- Si pe mine! Coaiele tale mari si paroase, pline de samanta!
Am coborat mai in jos si am inceput sa-i ling coaiele si apoi sa le iau pe rand in gura si sa le sug. Pentru ca Marius nu apucase sa se spele si in acea zona, coaiele lui pastrasera mirosul si gustul transpiratieie sale din timpul cursei pe bicicleta. Nu mai puteam de placere! Ma apropiam de apogeu! Cu mana ramasa libera continuam sa-i frec pula. La randul sau Marius se incalzise suficient de tare si era nerabdator sa mi-o traga!
- Bogdan, vrei sa facem dragoste?
- Da! De-abia astept!
- Dar sa stii ca eu sunt bisexual, iar cu baietii sunt numai activ! Tu cum esti?
- Depinde de partener! Astazi pentru tine, daca vrei, voi fi fetita ta iubitoare! Astept cu nerabdare sa fiu al tau si sa mi-o tragi!
- Minunat! Cum vrei sa ti-o trag? Vrei doua numere? Ti-o dau la muie si apoi te fut in cur!
Eram atat de excitat si doritor de sex incat orice mi-ar fi cerut Marius, as fi acceptat. Nu mai facusem sex de trei saptamani. Eram flamand si disperat dupa o pula zdravana de barbat tanar si in putere!
- E perfect! Te las pe tine sa ma futi cum vrei, ca doar ai zis ca tu vei fi masculul iar eu fetita ta!
- Bine, dar tu esti gazda! Eu vreau, ca in primul rand, sa-ti faca tie placere! Ma simt dator, pentru gestul tau de astazi! De felul meu, in asfel de cazuri, sunt un gentleman!
- OK! Haide repede in dormitor!
Am intrat in dormitor si ne-am asezat pe patul care era deja pregatit. In timp ce ma dezbracam grabit si nerabdator, i-am aratat lui Marius cele necesare:
- Uite, ai aici prezervative. Cele din pliculetele roze sunt “extra large”, pentru calibrul tau, de lubrifiant ma ocup eu, ca ma priveste personal! Nu vreau sa-mi spargi rozeta! Mai am nevoie de ea!
- OK, am inteles! Tii la curul tau! Bogdane, tu cat mai stai pe aici? Ca eu mi-am rezervat sase zile la pensiune, dar am concediu doua saptamani si daca vrei, pot sa mai raman!
- Marius! Nici nu m-ai futut si tu te gandesti deja la ziua de maine!
- Scuze! Just in case! Dar sa stii ca nu vei regreta ca mai cunoscut! Sunt convins ca dupa partida asta, tu vei fi acela care ma vei ruga sa mai stau cu tine!
- Gata, laudarosule! Treci repede la treaba, ca deja m-am racit!
Marius s-a trantit peste mine, strivindu-ma cu greutatea trupului sau si a inceput sa imi sarute salbatic tot corpul si sa ma framante cu palmele sale puternice, cu multa pasiune. Din cand in cand mormaia satisfacut apoi continua mozolul cu si mai multa placere si inversunare. Dupa 10 minute de sarutari si imbratisari nebune, m-a bagat sub el, cu capul in dreptul pulii, mi-a pus cele doua perne sub cap si sprijinit pe coate era pregatit sa ma futa.
- Bogdane, casca gura mare sa ti-o trag! Sunt excitat ca un armasar! Mai am putin si ma golesc! Vreau sa-ti fac un deep throating pe cinste!
- Marius, nu vrei sa ma lasi pe mine sa stau deasupra si sa ti-o iau, atata cat pot eu? Pula ta e prea mare si prea groasa! O sa ma inec si nu o sa iasa nimic! Nu cred ca pot sa inghit atata pula! Te rog!
- Nu ai teama! Nu esti primul caruia i-o bag pe gat! Imi place grozav sa fac deep throating si ma pricep bine la asta! Stiu ca am pula mare si groasa, tocmai de aceea o sa am foarte mare grija. Stiu pana unde trebuie sa o bag si cum sa ma misc! Ai incredere! Tu sa respiri numai pe nas! Iti promit ca o sa-ti placa!
Nu era prima oara cand faceam deep throating, dar niciodata nu am inghitit o pula atat de groasa si de lunga. Aveam eu ceva experienta cu respiratia dar imi era teama sa nu ma sufoc. Am deschis gura larga, iar Marius si-a impins pula cu multa grija in gura mea, lunecand apoi incet pe gatlej in jos, pana a intrat toata. Apoi Marius s-a oprit, asteptand sa ma acomodez cu noua situatie. Gura imi era plina pana la refuz! Simteam pe limba venele ingrosate ale pul...



    Login