Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un timid (2)
Autor : dorian85 - 2016-04-20
Citita de 7310 ori - Nota 7.29 (194 voturi)
In scurtul drum pana la hotel am facut putina conversatie cu Jason despre joburile noastre. De cum am intrat in camera mea, m-am intors catre el si i-am spus:
- “Jason, sunt uimit de ce am fost in stare sa fac.”
- “Nu inteleg, ce vrei sa spui dragul meu?”, mi-a raspuns el putin nelamurit.
- “Vreau sa zic, ca n-am crezut niciodata ca voi ajunge sa fiu singur cu un tip, intr-o camera de hotel.”
Jason m-a luat in brate si m-a sarutat cu blandete, apoi a zis:
- “Stii, e asa de minunat ca ma aflu aici cu tine, draga Ady!”
I-am raspuns cu un sarut lung si pasional, lipindu-ma ca o liana de corpul sau viguros, oferindu-ma lui cu tot trupul si cu tot sufletul meu. Fiind singuri, nu ma mai simteam stanjenit, inhibat de prezenta altor persoane si ma simteam in largul meu. Limbile noastre se inlantuiau intr-un sarut prelung, avand corpurile strans imbratisate, frecandu-ne unul de celalat si framatandu-ne reciproc fesele . Eram doi tipi insetati de iubire si disperati sa facem sex.
Jason a inceput sa se dezbrace, iar eu il priveam hipnotizat. Pe masura ce hainele lui dispareau, in fata mea se infatisa un trup gol, de o frumusete care mi-a taiat respiratia. Jason era acoperit cu o pilozitate intensa, dar nu peste tot. Era mai abundenta intre picioare, in jurul pulii sale ce statea intarita la verticala, pe burta de la buric in sus si pe pieptul sau masiv. Numai atat, dar pilozitatea era deasa, aspra si incretita, de culoare bruna. Cat despre pula, nu am cuvinte sa o descriu. Asa cum era in erectie mi s-a parut imensa, dar de fapt nu era exagerat de lunga, dar era cam groasa, mai ales spre baza, iar capul ei rotunjit, complet decalotat, era mai mare decat tija, aratand ca o maciuca. Jason statea in fata mea complet dezbracat, mandru de trupul sau, etaland o masculinitate viguroasa si astepta nerabdatator reactia mea.
Stiam ca trebuia sa cad in genunchi, ca in fata unui zeu adorat si sa-i cuprind cu bratele picioarele lui puternice si musculoase, stiam ca apoi trebuia sa-i iau la supt si sa-i inghit pula aceea negricioasa, imensa si groasa. Stiam ca trebuia sa-i ling coaiele mari si paroase, ce atarnau grele sub pula lui dura si erecta. Stiam ca trebuia sa-i ling si sa-i sug sfarcurile intarite, ascunse intre carliontii negrii de par. Stiam ca trebuia sa mangai si sa dezmierd fiecare particica din trupul lui tanar si vanjos. Stiam ca, ...
Stiam multe, dar am ramas paralizat. Eram stana de piatra si ma holbam cu disperare la el. Neintelegand tacerea si pasivitatea mea, Jason s-a apropiat de mine si cu blandete a inceput sa ma dezbrace. As fi vrut sa-i iau in mana si sa-i sarut pula, care mirosea ametitor de intens si de excitant, dar am ramas nemiscat. Jason si-a plimbat mana prin parul de pe pieptul meu si a coborat-o usor spre buric. Mi-a desfacut cureaua, m-a descheiat la nasture, apoi m-a dat dezbracat de pantaloni si tragand in jos de chiloti, mi-a eliberat pula intarita, care pulsa de excitare.
Fara sa-si ia privirea din ochii mei, Jason a ingenunchiat si mi-a luat capul pulii intre buzele lui mari si umede. Am tresarit intr-un spasm involuntar. Mi se intampla pentru prima oara, dar placerea pe care o simteam era mai presus de orice asteptare. Continuand sa ma fixeze cu privirea, uitandu-se fix in ochii mei, Jason mi-a luat tot capul pulii in gura si strangandu-si buzele a inceput sa mi-l suga. Dumnezeule! Ce senzatii colosale izvorau din pula mea! Incet, incet, Jason mi-a inghitit toata pula, pana la radacina, apoi a inceput o cursa de du-te/vino. Senzatiile mele au crescut exponential! Gemeam de placere! Apoi mi s-a taiat aerul si am vazut negru in fata ochilor. Era sa ametesc de prea mare placere si m-am sprijinit de umeii lui Jason. Simteam nevoia puternica sa ma golesc. Jason, cu expeienta fiind, a simtit momentul si mi-a dat drumul. Apoi m-a luat in brate, m-a asezat pe spate in patul mare de doua persoane si s-a culcat peste mine. Iin timp ce ma saruta cu lacomie i-am simtit pula intarita strecurandu-se pe sub coiaele mele intre picioare, iar cand pula lui a ajuns intre fese am inceput sa tremur din nou de emotie. Doamne, cat de nerabdator eram ca Jason sa ma futa! Mi-am cracanat bine picioarele si le-am ridicat in sus, iar el a inceput sa-si frece intre bucile mele capul pulii umezit de secretia pre-ejaculatoare.
- “Ady, ce mult imi doresc sa te fut!”, a soptit Jason, gatuit de emotie, iar in privirea lui avida se putea citi usor dorinta sa ma posede.
- “Man, si eu imi doresc asta foarte tare, dar cum sa o facem fara protectie?”
- “Baby, pentru tine e prima oara, nu-i asa? Deci din acest punct de vedere e OK,” a mai spus Jason in timp ce se juca cu pula intre bucile mele.
Am aprobat din cap.
- “Iar eu sunt curat ca lacrima, cu analizele la zi. Deci n-ar fi nici o problema sa ti-o trag la pula goala, bareback. Sau ai tu ceva rezerve, baby?” a continuat Jason, impungandu-mi rozeta cu pula lui .
Cum as fi putut sa zic nu? Cum sa-l fi refuzat? Oare nu pentru asta venisem special la Amsterdam, ca sa ma futa un barbat? Evident ca da. De aia eram intins pe spate, cu picioarele cracite in sus si cu Jason intre ele, nerabdator sa mi-o traga!
- “Nu-i nici o problema, Man!” am raspuns eu, gatuit de emotie. “Da-i drumul si fute-ma!”
Fara alte comentarii, Jason a inceput sa impinga, iar capul pulii sale mi-a penetrat rozeta intrand in curul meu. Speriat de povestile si legendele cu privire la durerea imensa provocata de prima penetrare, eram crispat de teama si ma asteptatam la ce putea fi mai rau. Insa, prima impresie nu a fost prea rea. O durere locala ascutita si doar atat. Nu-mi venea sa cred! Asa de repede si asa de simplu, cu costuri atat de mici? Era incredibil! Tot ce-am citit erau niste minciuni sfruntate! Stateam in pula imensa si groasa a unui adevarat mascul, ce spun eu?, al unui adevarat armasar si ma simteam fantastic de bine! Era tot ce mi-am dorit!
- “Baby, esti bine? Te doare rau de tot? Stam putin asa, apoi taticu’ o sa-mpinga, incet, incet, sa nu te doara prea tare! Ai gaurica neinceput si destul de ingusta. E normal ca la inceput sa te doara putin. Dar dupa ce o sa te largesti si o sa te obisnuiesti cu voinicul meu, te asigur baby , ca n-o sa te mai doara si totul o sa mearga ca uns!”
- “Fuck you, man! Ma simt excelent! Baga mare si fute-ma, asa cum stii tu mai bine!”
- “Ok, daca zici tu!”
Parca nu eram eu cel care vorbea. O fericire si o placere imensa, neutraliza orice sentiment de teama, de jena sau de durere! Eram in alta lume.
Incurajat de vorbele mele, Jason a inceput sa ma pompeze cu multa vigoare si forta. Imediat am simtit o durere atroce, o arsura uriasa, care se genera din curul meu sfartecat de pula aceea criminala, mult prea goasa si lunga pentru o penetrare de cur neinceput. Dar durera parca nu o simteam fizic, mi se parea ca era mai mult in imaginatia mea. In schimb, simteam cum tot trupul meu era invadat de o fericire imensa, parca as fi ajuns in paradis! Anesteziat, pluteam in alta lume!
- “Baby, te doare rau? Te rog sa-mi spui, ca sa ma opresc din futut!”
- “Fuck you, man! Baga mare si dovedeste-mi ca esti armasar britanic pur sange! Goleste-ti in curul meu coaiele alea mari si paroase de taur, varsa-ti samanta aia groasa si calda, fecundeaza-ma ca pe o nevasta, careia ai vrea sa-i faci un copil”. Nu-mi venea sa cred, cat de murdar si de slobod puteam sa vorbesc! Nu eram eu, cel care vorbea, cu siguranta!
Dar desi curul meu ardea si duduia ca un furnal, nu am gemut sau nu am scancit de loc! In realitate ma durea tare, dar placerea era mai mare. Mai mult, coplesit de o satisfactie imensa, inexplicabila pentru mine in acel moment, i-am cuprins cu putere in brate fesele paroase si musculoase, care ma pompau cu indarjire si fericit l-am sechestrat definitiv peste mine pe Jason. Nu cumva sa-si scoata pula lui minunata din curul meu forat de catre ea. Topit de fericire, ma uitam la fata lui rosie si crispata de efort, la gatul lui incordat, cu venele umflate, la fruntea si tamplele acoperite de transpiratie, de pe care picurau stopi calzi de sudoare pe fata mea. Sub bratele mele stranse simteam unduirea usoara si calda a feselor sale, dar pula lui parca inghetase in mine, nu ma mai futea!
- “Man, de ce te-ai oprit din futut! Te doare si pe tine?”
- “Fuck you, baby! La naiba, nu ma doare nimic! Dar cum sa dau din cur, daca tu ma stangi asa de tare cu bratele si m-ai lipit efectiv de tine?”
- “Iarta-ma, man! Dar imi doream enorm sa vii cu toata pula in mine, sa o simt intreaga si fierbinte in curul meu. Bine, uite, te las sa ma pompezi din nou si sa ma futi cu toata puterea de care esti tu in stare!”
Mi-am luat bratele de pe bucile lui permitandu-i sa se miste in voie, in schimb mi-am incolacit picoarele si i-am prins mijlocul ca intr-un cleste. In noua pozitie curul meu s-a ridicat mai sus, lui Jason fiindu-i mai usor sa ma futa. Cu mainile eliberate l-am apucat pe Jason de cap si l-am tras in jos catre gura mea uscata si insetata dupa un sarut. Dar vazandu-i fata transpirata de efort, nu m-am putut abtine si i-am lins cu varful limbii picaturile sarate de sudoare. Dupa care am inceput sa-i mangai parul, umerii si spatele incordat de efort, mustind de transpiratie. Apoi am inceput sa-l sarut cu lacomie. Eram inconstient, pluteam in paradis! Am auzit de departe, din alta lume, voce lui Jason:
- “Baby, imi vine slobozul! Cum vrei sa ti-l dau? La gaoaza sau la muie?”
- “Oricum, numai baga-l in mine, man!”
Ca prin vis, am vazut cum Jason s-a asezat calare peste pieptul meu transpirat, si-a apropiat pula imensa de gura mea si vazand ca eram in alta lume, mi-a dechis gura cu doua degete si si-a bagat intre buzele mele, capul imens al pulii sale, rosu de atata frecat. Inconstient, i-am prins pula cu mana, potrivindu-o mai bine in gura mea si imediat am simtit iesind din ea un suvoi spumos si caldut de sperma, care mi-a invadat gura. Samanta lui avea un gust ciudat, cam salciu, usor amarui, cu iz de iarba cruda. Dar mi-a placut si am inghitit-o pe toata. Dupa ce a terminat de ejaculat, Jason si-a scos pula din gura mea si cu un glas ragusit mi-a soptit:
- “Baby, a fost super, iar tu te-ai descurcat excelent, de paca te-ai futut de o viata si n-ar fi fost pentru prima oara! Ce zici? Ti-a placut? A fost bine? A fost asa cum te-ai asteptat?”
- “Man, nu am cuvinte sa ti povestesc ce-am simtit cand m-ai futut si ce mai simt inca! A fost minunat, fantastic! A depasit toate sperantele si visurile mele! Iar tu Jason, ai fost desavarsit, perfect, la inaltime. Te-ai purtat cu mine ca un profesionist: cu multa atentie, cu tandrete, cu afectiune. Jason, iti multumesc din inima ca mi-ai oferit aceasta fericire maxima, care a fost incredibil de placuta!”
Incantat de prestatia lui, cat si de cuvintele mele de apreciere, Jason a coborat de pe pieptul meu si s-a intins langa mine, cu trupul lucind de transpiratie, apoi in semn de multumire m-a luat la sarutat. Eu eram inca beat de fericire si m-am abandont cu totul sarutarilor sale lacome, care nu se mai opreau. Din intampare i-am atins pula umeda, dar apoi curios i-am luat-o in mana. Era destul de ferma si vibra de excitare. Profitand ca Jason a facut o pauza din sarutari, m-am aplecat inspre pula lui si i-am lins capul rosu si ingrosat, curatandu-l de urmele de sperma si de saliva.
- “Asa baby, bravo! Vad ca stii! Pula barbatului trebuie curatata de catre “fetita”, de fiecare data dupa ce a fost fututa. De preferat cu limba, ca sa mai aiba si el o placere!”, mi-a spus Jason in gluma, dar eu am luat-o in serios.
M-am aplecat mai bine si am luat-o bine la lins, de la cap si pana la coaie, facandu-o sa luceasca de curatenia. Dupa care, vazand ca era din nou in erectie maxima, am lut-o in gura si am inceput sa o sug. Imi placea la nebunie sa-i sug pula lui Jason, sa fac curse de du-te/vino, iar acesta satisfacut gemea de placere.
- “Fuck you, baby, ce mult imi place cand mi-o sugi. Incepi sa te pricepi sa o iei la muie. Baby, mi s-a intarit pula la maxim si e gata de futut.”
- “OK, man! De-abia astept sa o simt iar in mine, mare si puternica! O vreau din tot sufletul!”
- “OK, baby, pune-te in patru labe, cu curul catre marginea patului. Culca-ti capul pe perna asta si salta-ti curul in sus!”
M-am asezat conform indicatiilor lui Jason, iar acesta a coborat din pat si s-a pozitionat in spatele meu. A scuipat de cateva ori intre bucuile mele, apoi cu capul pulii a impins saliva in anusul meu. A scuipat bine si in palma, si-a lustruit pula cu saliva, zicand:
- “Baby, acuma ca ai curul largit, treaba o sa mearga ca unsa! Nici o durere, numai placere!”
Zicand acestea, Jason m-a apucat de solduri, si-a proptit pula de anusul meu si dintr-o singura miscare, brusc a intrat in curul meu cu toata pula, pana la coaie. Normal ca am simtit o durere, dar nu mi-a mai pasat, oicum a fost mai slaba, iar dupa cateva pompari mi-a trecut de tot. Dupa cateva miscari din cur, de acomodare, Jason m-a apucat bine de umeri si a inceput sa ma izbeasca cu pula, cu toata forta de care era el in stare. Ritmic, coaiele lui mari si grele se loveau de coapsele mele epilate, biciuindu-le in mod placut. Pula lui intra si iesea din curul meu ca un berbece, de parca ar fi vrut sa mi-l demoleze cu totul. Dar era asa de placut, ca iarasi m-am simtit plutind ca in rai!
Ametit de placerea futaiului, nu mai stiam cat timp a trecut, dar deodata am s...



    Login