Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un timid (1)
Autor : dorian85 - 2016-04-08
Citita de 9360 ori - Nota 7.21 (203 voturi)
Ca fiecare, sunt o persoana care are o serie de probleme. Sunt un tip tacut, necomunicativ, socializez greu, de aceea experienta mea sexuala era aproape nula. Asta era o problema care ma consuma de ceva vreme. Aveam deja 28 de ani, aratam bine, cu un corp atletic de invidiat, dar eram inca virgin. Si asta nu pentru ca n-as fi avut ocazia. Din contra, am avut multe oportunitati, pe care insa le-am ratat. Din cauza ca eram teribil de timid! Asta era marea mea problema: timiditatea!
Pentru unii, acest fapt ar parea cam exagerat. De multe ori am avut mustrari de constiinta din cauza ca eram asa de timid. Dar asta nu m-a ajutat sa ma fut si eu, macar o data. Ma masturbam in draci, uitandu-ma seara la filme porno pe laptop. De doua ori chiar am facut chat pe Skype cu niste baieti, ne-am aratat reciproc sculele si am facut laba la camera pana ne-am golit de sloboz. Totusi asemenea chestii nu m-au satisfacut. De fiecare data m-am simtit neimplinit. Voiam ceva mai mult. Voiam o relatie reala, cu un tip ca lumea, care sa ma tina in brate, sa ma stranga cu putere, sa ma sarute cu lacomie, sa-mi sopteasca la ureche ca ma doreste, ca vrea sa fiu al lui, sa-mi suga pula cu sete si sa ma futa ca un armasar.
Asa a fost pana acum 2 saptamani, inainte de calatoria mea la Amsterdam. Acum ca m-am intors, as vrea sa va impartasesc cum a fost acolo si ce experienta minunata am avut.
In avion, in drum spre Amsterdam, am decis sa las timiditatea si rusinea la o parte si sa o fac pana la capat. Sa nu mai stau inchis in carapacea mea stupida si sa profit in mod activ de orice sansa sau oportunitate s-ar fi ivit ca sa ma fut. Am ochit pe Internet inca de acasa cateva locuri de intalnire intre gay din Amsterdam si mi-am notat adresele lor. Eram foarte hotarat sa o fac.
M-am cazat la hotel tarziu dupa–amiaza si cu mare speranta in suflet am iesit si m-am indreptat catre unul din locurile de intalnire, un bar de gay. Era trecut de ora sase, iar eu eram deja pregatit sufleteste.
De cum am intrat in bar m-am speriat. Barul nu era aglomerat, erau numai barbati si cand am pasit inautru toti ochii lor s-au indreptat spre mine, studiindu-ma cu atentie. Ma simteam teribil de jenat de privirile lor insistente, asa ca fara sa mai comand nimic, am facut stanga-imprejur si am parasit grabit localul.
Mi-era ciuda pe mine. Ma simteam ca un rahat. De ce, mama dracului, eram asa de pampalau?! In fond de aia am mers acolo, sa agat un barbat ca sa ma fut cu el! Ce mare scofala putea fi?!
Facandu-mi autocritica si mustruluindu-ma in gand, pasii m-au purtat prin Cartierul Rosu. Prin fata mea defilau vitrinele luminate strident, in care isi etalau carnurile dezbracate zeci de prostituate care-si ofereau serviciile fara jena sau rusine. In fata lor stateau si se holbau zeci de barbati lacomi si pofticiosi, dar lipsiti de banii pentru astfel de placeri. Iar eu m-as fi futut pe gratis cu oricare dintre masculii aia, probabil marinari, care aratau demential.
Cu inima incarcata de regrete, pasii m-au purtat inapoi la hotel. M-am oprit la barul de langa receptie si am comandat un scotch, in speranta ca bautura imi va da suficient curaj ca sa-mi mai incerc inca o data sansa. Si chiar asa a fost! Dupa ce am dat pe gat bautura am prins curaj si intr-un gest disperat m-am intors la barul de gay. Am pasit inautru increzator, m-am indreptat catre bar si m-am asezt pe un scaun gol. Am mai comandat un scotch. Inima imi batea cu putere in piept, parca bubuia. Din nou eram pe punctul sa o sterg de acolo. Dar am rezistat eroic impulsului de a pleca. Barbatii din bar erau oameni obisnuiti, majoritatea intre 20 si 30 de ani. Asa ca eram din aceeasi generatie. O pereche dansa pe ring, foarte lent, strans imbratisati si din cand in cand se sarutau cu ardoare pe accentele mai pasionale ale melodiei. M-am excitat privindu-i. In fata mea se desfasura o scena pe care inainte nici macar nu mi-as fi imaginat-o, la care eram atunci martor: doi barbati dansand strans imbratisati, sarutandu-se de zor!
In timp ce-i admiram pe cei doi indragostiti de pe ringul de dans, langa mine s-a asezat un barbat. Intorcandu-ma spre el, tipul m-a salutat amical, iar eu am observat ca era fumusel si parea destul de prietenos. Si-a comandat un scotch si vazand ca paharul meu era aproape gol, a comandat si pentru mine. Am acceptat cu conditia ca urmatorul rand sa-l platesc eu, in speranta ca va mai fi inca unul.
Imediat atmosfera dintre noi s-a destins si am inceput sa conversam. Tipul era din Anglia si il chema Jason. Am palavragit despre Amsterdam, despre vreme si alte nimicuri. Eu am inceput sa ma simt foarte relaxat.Timiditatea mea caracteristica s-a evaporat datorita bauturii si atmosferei placute din local. La randul lui Jason se simtea bine in compania mea. Am inceput sa radem cand i-am povestit faza cu gagicile din vitrinele din Cartierul Rosu. L-am intrebat cum ar fi fost, daca in locul femeilor, in vitrine ar fi stat imbracati numai in chiloti barbatii aia care se plimbau pe strada? Care ar fi fost sentimentul lui Jason? Acesta mi-a raspuns razand, ca asa ceva nu l-ar surprinde si nu l-ar deranja deloc.
Din senin, Jason mi-a zis:
- “Ady, n-ai vrea sa dansam si noi?”
Dumnezeule mare! Brusc timiditatea m-a napadit. Sa dansez? Cu un barbat? In public? In fata tuturor oamenilor din bar? La naiba! Imi venea sa o tulesc din bar, sa o tulesc din oras. Dar spre surpinderea mea, am aprobat dand din cap, mai mult, m-am ridicat de pe scaun si m-am lasat condus de Jason la ringul de dans, unde cuplul anterior se legana strans-imbratisat pe ritmurile de dans.
Jason si-a petrecut o mana pe langa talia mea, iar eu i-am cuprins gatul cu o mana si am inceput sa ne leganam in ritmul muzicii. Isuse! Mintea mea parca era paralizata si simteam cum imi tremura tot corpul. Era prima oara cand eram atat de aproape de un alt barbat, cand el ma tinea in brate. Incet, incet, Jason m-a tras mai aproape de el. In timp ce ne miscam in ritmul dansului, corpurile noastre se atingeau. Imi e greu sa va descriu starea in care ma aflam. Imi tremura tot trupul, de la cap pana la talpi, valuri de emotie ma strabateau ca niste curenti, iar Jason a simtit starea mea.
- “E pentru prima oara?”, mi-a soptit Jason la ureche, atingandu-ma excitant cu buzele lui moi si umede, apoi m-a sarutat tandru pe gat.
- “Imh!”, am murmurat eu topit de emotie, fara sa-mi desclestez falcile.
Apoi Jason mi-a apsat spatele, tragandu-ma mai aproape de el si am simtit cum si-a bagat un picior intre picioarele mele, lipindu-si bazinul de tupul meu. Nici n-am bagat de seama cand mi s-a sculat pula, pana cand n-am simtit-o tare, lipita de coapsa lui. Genunchii mi s-au muiat si a trebuit sa ma sprijin de Jason ca sa nu ma prabusesc. Astfel ca buzele noastre s-au intalnit. Imi simteam corpul lipsit de muschi si de oase, parca ar fi fost de gelatina, cu exceptia sculei mele, bineinteles. Imi era ciuda ca m-am excitat atat de puternic si nu stiam cum sa fac sa-mi dispara erectia imensa, care presa puternic pe corpul lui Jason.
Continuand sa ma sarute, Jason s-a postat in asa fel incat erectiile noastre sa se atinga, sa se frece una de alta si de coapsele celuilat. Alcoolul, muzica, caldura emanata de trupul lui Jason, toate au complotat ca sa-mi dispara jena si timiditatea. Am rectionat cu placere cand Jason m-a strans cu pofta de fund, lipindu-ma si mai tare de el.
Muzica s-a oprit iar noi ne-am indreptat catre locurile noastre de la bar, Jason tinandu-ma pe dupa mijloc, ca doi indragostiti de multa vreme. Eu parca pluteam. Nu-mi venea sa cred ca tot ce mi s-a intamplat a fost real: ca tocmai am dansat cu un barbat, ca i-am simtit trupul apasandu-l pe al meu, ca m-a tinut in brate, ca mi-am frecat erectia de coapsa lui, iar el si-a frecat-o de trupul mea. Pluteam in paradis!
La bar a fost randul meu sa comand de baut. Mi-am sorbit scotch-ul ca intr-un vis, cu mana lui Jason intre coapsele mele, atingandu-ne cu genunchii. Mi-am ridicat privirea catre fata lui si i-am zambit fericit. Jason mi-a zambit si el, iar cu mana dintre picioarele mele a inceput sa-mi frece usor pula intarita. Trupul meu a inceput din nou sa tremure de excitare, iar erectia mea devenise imensa si vizibila.
- “ Mi se pare ciudat, Ady”, a soptit Jason. “Un tip asa de bine si de dragut cum esti tu si sa nu o fi facut inca? Chiar e adevarat?”
- “Da”, am reusit eu sa mormai, cu o voce ragusita de emotie si excitare.
Ma straduiam sa ma concentrez asupra lui Jason. El avea o infatisare normala, la fel ca alti tipi de varsta lui, dar ochii sai mi-au atras cel mai mult atentia. Se spune ca ochii sunt ferestrele sufletului. Am observat ca Jason ma sorbea din priviri. Imi era clar! Privirea lui lacoma si excitata, spunea totul, ma dorea cat mai repede posibil in patul lui.
Imi era foarte greu sa port o conversatie normala cu Jason. Ma chinuiau gandurile despre cum urma sa continue intalnirea noastra. S-ar fi finalizat cu o partida strasnica de sex sau s-ar fi rezumat la acea intalnire placuta din bar? Inima imi batea nebuneste in piept. Eram indecis. Sa fi mers pana la capat, daca mi-ar fi cerut-o Jason sau sa ma fi rezumat la ce a fost. Stateam la bar fata in fata, iar el si-a bagat genunchiul adanc intre picioarele mele. Apoi mi-a luat o mana in mainile sale si a inceput sa o maseze cu tandrete: palma, degetele, inchietura, fara sa ma slabeasca din priviri. In timp cel el imi mangaia mana, eu am impins-o Inconstient in poala lui. Erectia lui dura a pulsat la atingerea mea. Era incredibil la ce am ajuns! Cea mai timida persoana de pe pamant apasa cu mana erectia unui alt barbat intr-un loc public, intr-un bar! Chiar daca barul era slab luminat, iar ceilalti clienti nu ne acordau nici o atentie, fiind preocupati cu treburile lor. In timp ce Jason imi mangaia mana, eu masam discret scula lui intarita.
Mi-am dat seama ca Jason se abtinea cu greu in timp ce-i mangaiam pula. Deodata, mi-a luat mana si a sarutat-o dagastos, apoi ...



    Login