Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Trioul Secret
Autor : TraianTrai - 2022-02-12
Citita de 4199 ori - Nota 4.48 (27 voturi)
Republica Socialistă România, la sfârșitul lunii mai 1977

Generalmaior Gheorghe Mihăilescu a ocupat o funcție importantă în Securitate și, în consecință, a trebuit să ia multe decizii și să își asume responsabilitatea. De aici tensiunea lui și uneori starea de spirit extrem de proastă. Avea 45 de ani, părul negru și ochi albaștri.
Nimeni nu știa, sau cel puțin s-a prefăcut, că a avut o aventură, sau chiar o relație, cu aghiotantul său Locotenent Tudor Cartianu, în vârstă de 31 de ani, de ceva vreme.
Urmând oficial linia lui Ceauşescu, homosexualitatea a fost condamnată ca o decadenţă urâtă a Occidentului, corozivă în socialism. Cu toate acestea, Gheorghe nu a avut nicio problemă să facă față acestei contradicții, să spună una și să trăiască pe cealaltă. Nimic despre asta. Avea nevoie și își dorea sex cu bărbați. L-a făcut fericit și l-a umplut – la propriu.
Tudor a observat presiunea la care se afla iubitul său în timp ce cei doi stăteau în biroul lui Gheorghe. L-a privit intens.
– Ce s-a întâmplat? mârâi Gheorghe.
– Ai mare nevoie de relaxare, Ghiu! Poate că amândoi avem nevoie de o schimbare? Am o idee, toarcă Tudor.
– Ce este? întrebă Gheorghe bănuitor.
– Locotenent Emiliu Brancovici, care este și . . . bun prieten, mi-a dat să înțeleg că te găsește extrem de atrăgător. Poate un trio te-ar interesa? dacă ai fi într-un trio? Aș putea aranja asta.
Gheorghe i-a aruncat o privire de parcă i s-a părut nebun. Cu toate acestea, a simțit imediat excitare și o atracție imensă în coapsele lui.
— Văd că ai fi gata. Te cunosc foarte bine, Gheorghe!
- Of! O. K! Bine! Hai sa incercam! Discret, da? Gheorghe era nervos. Să sperăm că nu a făcut o greșeală fatală.


Marele eveniment trebuia să aibă loc în prima sâmbătă a lunii iunie. Gheorghe avea propria sa casă lângă Piteşti, unde putea să facă tot ce dorea netulburat.
Era entuziasmat, îmbrăcat în civil, dar desculț. Că Emiliu era și membru al DSS și-și studiase dosarul pe larg. Îi spusese lui Tudor că ar trebui să vină amândoi în uniformă, pentru că asta l-a încântat foarte tare pe Gheorghe.
Emiliu, în vârstă de 31 de ani, a sosit în sfârșit – alături de Tudor. Își purtau uniformele. Ambele s-au completat perfect. Tudor, păr castaniu deschis, ochi verzi, Emiliu, păr negru, ochi căprui închis. Atât zvelți, cât și chipeși, așa cum îi plăcea lui Gheorghe. Emilio era foarte nervos.
– Este o mare onoare pentru mine să vă cunosc personal, tovarăşe generalmaior Mihăilescu! Îi sărută mâna lui Gheorghe. Asta l-a făcut semidure.
– Spune-mi Gheorghe. Suntem pe cont propriu.
– Mulțumesc, Gheorghe!
Gheorghe i-a dus în dormitorul său spațios, mobilat cu gust și care conținea un pat dublu. Tudor l-a luat pe Gheorghe în brațe după ce și-a scos șapca și l-a sărutat. Gurile li s-au deschis și limbile s-au încoltit una în jurul celeilalte. S-au afundat în sufocarea și umezeala gurii celuilalt. Acum Gheorghe era tare și simțea erecția lui Tudor în timp ce se freca cu poftă de abdomen.
Încă timid, Emiliu l-a prins pe Gheorghe de la spate, i-a frecat penisul tare de fundul lui Gheorghe, apoi l-a lins și l-a sărutat pe gât. De asemenea, a mușcat ușor, ciupind, dar fără a răni.
Tudor și-a dezbrăcat mai întâi hainele de pe partea superioară a corpului, apoi i-a descheiat cămașa lui Gheorghe în timp ce Emiliu i-a dezbrăcat și hainele de sus. Tudor l-a întors pe Gheorghe în direcția lui Emilio. În brațele sale, Gheorghe și-a primit sărutările stimulatoare în timp ce limba îi explora gura. După aceea i-a ciupit sfarcurile lui Gheorghe și apoi le-a sut. Au devenit tari și rigizi. Tudor i-a mângâiat spatele lui Gheorghe cu degetele și limba și dinții. A gemut și a gemut profund. S-a înfiorat și i s-a făcut pielea de găină.
Tudor i-a deschis pantalonii lui Gheorghe din spate și i-a tras în jos, împreună cu chiloții. Și-a despărțit obrajii și a lins fanta până când limba i-a ajuns la anus. Cu mare devotament l-a lins și ciugulit, băgându-și în mod repetat vârful limbii în el. Genunchii lui Gheorghe începeau să slăbească. Emiliu a îngenuncheat în fața lui și i-a lins glandul care picura. L-a luat în gură până la mâner. L-a alăptat și l-a ciugulit. A continuat să-l împingă în gâtul lui Emiliu în timp ce se gheare de păr. Tudor l-a tras cu pricepere cu limba lui versatilă. I-a zvârlit pe gâtul lui Emilius, care a înghițit cu nerăbdare și apoi i-a lins pula lui Gheorghe.
Ambii l-au îndreptat apoi pe Gheorghe spre pat. Emiliu și Tudor i-au dezbrăcat frenetic pe restul. Tudor s-a întins apoi pe pat, pe spate, și l-a tras pe Gheorghe pe el, care s-a trezit odihnit cu spatele pe pieptul lui Tudor. Încă picura ud de la rimul lui Tudor, dar totuși i-a mai strecurat două degete în corpul lui ...



    Login