Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tiristul din WC
Autor : GoldenMan - 2023-10-24
Citita de 7435 ori - Nota 1.89 (253 voturi)
Lucram ca picol in Eforie Nord in vara din anul 2010. Erau primii mei ani de liceu si de viata de semiadult. Banii pe vremea aia se faceau foarte greu mai ales pe timp de criza ( in anul acela a fost o criza financiara destul de urata).

Pe langa jobul de picol mai strangeam si mizerii si aranjam sezlonguri pe o plaja de la periferia statiunii langa care se afla o parcare de tiruri unde se mai aflau si tiruri de marfa dar in special se aflau tirurile circarilor din circul Belluci.

Intr-o zi in care plaja era mult mai putin ocupata decat de obicei eu imi vedeam de treaba aranjand sezlonguri cand se opreste un tip langa mine care la prima vedere nu parea mai mare de 30 de ani.

-Salut! Prietene stii cumva unde e vre-un wc pe aici ca ma pis pe mine de nu mai pot
In timp ce vorbea mana lui statea numai la pula pe deasupra pantalonilor si el se misca de pe un picior pe altul dand semne ca e agitat probabil de la vezica prea plina.

-Da este in spate de tot dupa ce treci de castelul acela conflabil de copiii la inca 2-3 sute de metrii
-Bine hai mersi
Si il vad cum pleaca destul de grabit in directia indicata. In momentul ala nu stiu ce m-a apucat dar o curiozitate de a il urmari mi-a trecut prin cap. Mentionez ca la momentul ala nu mai avusesem nicio exeprienta sexuala cu un barbat si nici nu stiam ca as putea sa fiu curios in acesta domeniu. Probabil faptul ca tipul mirosea bine si gestul lui de a sta cu mana la pula atat de degajat m-a facut sa imi pun niste semne de intrebare.

Incep sa merg spre directia lui in spatele sau incercand sa ma prefac ca mai strang gunoaie. Nu e ca si cum ar fi avut timp sa ma observe pentru ca oricum era foarte grabit dar am zis mai bine sa ma prefac pentru ca plaja era destul de goala si ar fi putut sa ma vada usor.
Ajunge la wc urile comune unde deschide usa de la intrare si o inchide dupa el. In acel loc, mult spus camera, erau doua
wc uri separate unul de altul un pisoar si doua chiuvete.

In general acolo mirosea destul de urat pentru ca nu era un personal prea bine pregatit, era doar o femeie care spala cu o substanta puternic mirositoare direct peste straturile mizerie deja existente, un wc normal romanesc de pe plaja.

Eu asteptam afara insa o curiozitate nu imi dadea pace, voiam nu stiu de ce sa intru dupa barbatul ala in wc. Imi iau inima in dinti deschid usa usor si spre dezamagirea mea nu il vad la pisoar, era in unul din wc uri care avea usa inchisa.

Merg usor spre celalalt wc, nu stiu de ce pentru ca putea sa fie oricine care avea nevoie la baie dar atunci eram prea emotionat si de la adrenalina nu mai gandeam logic, si apoi inchid usa dupa mine.

In timp ce eu inchideam usa se auzea sunetul de la cureaua pantalonilor lui cum se desface iar a apoi un jet foarte puternic se aude cum se duce in apa de la toaleta.

Ma urc cu tenesii mei pe bateria de la wc de unde se trage apa si cu capul pe deasupra peretelui desparitor il vad pe barbatul de mai devreme cum se sprijina cu o mana de peretele din fata si cu o pula semibelita se pisa puternic.

Si acum tin minte imaginea m-a exictat foarte mult, el nu era foarte inalt cam la un 1,80 dar era destul de special ca aspect. Purta mustata stil mafiot iar restul fetei era barbierita perfect, parul era lung si dat cu gel pe spate pentru ca asa era moda pe vremea aia iar la corp nu pot ca era foarte gros insa nu gras. Avea mainile si antebratele mari si masculine dar nu era parea nici tonifiat pentru ca pe sub tricou se vedea o burta destul de sexy, inca am in cap imaginea lui.

Scot telefonul meu cu sina care nu era foarte silentios si incerc sa apas tastele pentru a intra in camera de filmat dar pana sa apuc se aude din celalalt wc
-FAMILIA MA-TII CARE ESTI MA

Eu speriat apuc doar sa sar de pe baterie si sa sper ca nu m-a vazut si ca poate se referea la altceva dar vad cum se deschide usa de la wc ul meu si intra peste mine. Imi batea inima foarte tare si ma asteptam in momentul ala sa imi iau bataie.

- Ba prietene ce faci ma suit acolo cu telefonul in mana?
- Nu fac nimic scuze nu aveam semnal afara
- Lasa vrajeala asta ca iese urat da telefonul incoa
Si imi ia telefonul din mana il deschide intra in galerie nu vede nimic se mai calmeaza putin, fata lui nu parca se mai relaxase si ma intreaba inca destul de serios
- Ba tu m-ai filmat cand ma pisam, ai trimis cuiva ceva?
- Nu. Zic destul de emotionat dar cumva ma uitam la cureaua lui care era inca desfacuta, dar avea nasturele inchis la pantaloni
- Nu m-ai filmat sau nu ai trimis ca nu pare ca ne intelegem prea clar
- Nu am filmat

Se uita putin la mine si probabil vede fata mea destul de speriata si incepe sa ranjeasca si pe un ton cumva prietenis dar si destul de arogant
-Pai si atunci ce cauti prieten sus pe ala, asa interesanta e pula mea?

Nu am mai zis nimic de rusine, probabil ca eram rosu la fata dar il vad cum se uita in spate prin baie daca mai e cineva se baga mai in interior si inchide usa dupa el. Ma fixeseaza cu privirea si cu acelasi zambet pervers se desface la nasture isi da trage boxerii in jos si elibereaza pula in fata mea

-Ia ma ia uite ia ce ti se pare asa interesant, nu ai mai vazut pula in viata ta?
Si in timpul asta isi puna mainile la spate si se apropie cu bazinul de fata mea. Pula era cam la vreo 20 de centimtrii de mine si simteam un miros de transpiratie dar si de gel de dus mentolat care m-a excitat teribil. Eu nu zic nimic iar el continua seria de intrebari in timp ce dadea din umeri la misto catre mine
-Cum e ma, e frumoasa? Stau bine?

Adevarul e ca statea destul de bine, nu pot sa zic ca era foarte lunga dar era semibelita cu un cap roz rotund si frumos si o grosime considerabila.
Dau din cap afirmativ catre el incercand sa destind si eu situatia naspa in care ma aflam.

-Ia pune mana pe ea sa vezi e finuta?
O iau in mana si simt pielea aia catifelata in degetele mele si din instinct incep sa misc mana inainte si inapoi.
El rade da din cap sa continui miscarea si se lasa mai mult pe spate ca sa imi mareasca accesul la pula lui frumoasa

Avea coaiele lasate, stiu ca preferinta multora e ca ele sa fie tari dar eu consider mult mai sexi o pereche de coaie sa care sa te loveasca peste barbie atunci cand faci o muie buna.

- Da nu simti si tu ca parca ceva nu merge, parca nu intra asa bine miscarea asta pe uscat. Nu vrei tu sa o uzi putin?
In momentul ala iau capul roz in gura il tin acolo si incep sa ma joc cu limba pe el.

Tipul scoate un geamat rade putin isi da capul pe spate si imi zice sa continui. Incep prin a face miscari dute vino la propria mea initiativa si simt cu madularul lui se face din ce in ce mai tare in gura mea. Nu stiam ce se intampla cu mine simteam o placere mult mai mare decat am simt-o in orice partida de sex cu fostele mele iubite, eram beat de excitare.

In timp ce sugeam de vreo 5 minute pula se facuse beton la mine in gura iar eu invatasem miscarea pana la radacina pulii lui.
- Hai gata ca m-ai mozolit destul ia ridica tu privirea la mine si hai sa facem niste curse mai rapide

Ma uit in sus si il vad cum incepe sa mamangaie in par iar apoi sa ma prinda de cap si sa preia controlul, ma futea in ritm foarte alert dar se vede ca era expert sa dea muie pentru ca se sincroniza mereu cu respiratia mea.

Gemetele deja era mult mai tari si printre ele existau niste mici rasete si cu expresii de genul "asa tati", "hai ca inveti repede". Eu nu mai ziceam nimic doar ma bucaram de pula care imi aluneca printre obraji pana in gat si care era foarte catifelata.
La un moment dar privind la el il apuc cu mainile de tricou si il trag in sus. El intelege semnul si fara a scoate pula din gura mea isi da tricoul jos.

Pot sa spun ca era masculin rau de tot, chiar daca nu avea par pe corp era foarte solid cu o burtica sexy cu pectorali lati dar care au si putina grasime pe ei si maini venoase. Se uita fix in ochii mei si se bucura de fiecare sunet ce se auzea din gatul meu in timp ce ma futea. La un moment dat in mijlocul scenei se aude usa de la intrare la wc uri.

Eu parca picat din luna nu am nicio reactie ma sperii putin dar nu fac nicio miscare. El se opreste din curse ramane cu pula in gura mea si asteapta sa auda un sunet de afara. Cineva incearca usa de la wc ul nostru, care era incuita, iar
apoi o voce de barbat care zice:

-Mocane(porecla lui cred) tu esti ba? Ca de juma de ora intreba seful de tine
Tipul care avea pula inca in gura mea raspunde
-Da Chelule ca de atunci caut wc ul asta si abia acum l-am gasit

Si in timp ce zice asta se uita la mine rade putin, imi face semn sa fac liniste si reia miscarea dar de data asta mult mai lenta. Intre timp din wc ul celalat se aude un jet de pisat iar tiristul meu incepe sa faca tot felul de semne isi pune mainile la ceafa si incearca sa se opreasca din a geme. Gemea cumva pe silentios prin acele gesturi.

Apoi usa se deschide iar colegul lui zice
-Vezi ca ti-am mutat masina la 2 Mai mergi cu mine cu tirul cand plecam ca nu mai erau spatiu pe aici pentru cortul circarilor
-Bine nu-i problema
Iar apoi usa de la wc exterioara se inchide.

-Hai ca esti ascultatoare imi place de tine nu ai facut nicio fita pana acum, hai mai treci la o serie si dupa iti dau slobozul
Apoi ma rasuceste pa urca pe cu spatele lipit de wc si cu picioarele sprijinite de baterie si cu capul lasat in jos sprijinit cumva pe colac.
...



    Login