Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Threesome Gay/Homosexual
Autor : boypepsi - 2021-04-01
Citita de 5685 ori - Nota 5.76 (21 voturi)
Salutare dragii fanteziști vreau sa va povestesc cum am facut eu primul meu 3some homosexual sau gay. In prima faza sa mă descriu un pic pe mine.Fizic sunt un om normal fără să ies cine stie cum in evidenta am cca 1,75m-80kg saten 30+ ani. Intr o postarea anterioară am relatat prima mea experiență gay pe care am avut o cu un medic stomatolog . El a fost cel care si a făcut milă sa zicem asa si a avut răbdarea necesară cu mn.Tot de el se leagă si aceasta poveste  . De atunci a trecut ceva timp am mai avut câteva aventuri partide cu diferiți tipi . Am fost si pasiv si activ dar niciodată un 3some sau grup.  Era una din fanteziile mele pe lângă cea cu un shemale. 

     Si sa trecem la povestea curentă. Era sfarsit de martie eu eram in concediu mai avem cateva zile si ma c am plictiseam acasă deoarece imi terminasem treburile pt care imi luasem acel concediu . Si cum fac deobicei cand ma plictisesc intru pe internet verific emailuri, presa stiri si siteuri de dating multe de care uit intr o zi obișnuită.  Asa am ajuns si pe planetromeo unde avem cont pe care îl utilizăm rar. Am verificat cutia cu mesaje marea majoritate aiureli nmk interesant.  Asa ca las situl in bara si ma iau cu altele.  Cand dupa un timp primesc o notificare.  Nu stiam exact ce înseamnă asa ca verific iar icoanele deschise din pc si vad ca acel sunet era de la situl planetromeo si ma atenționa ca un user care imi este prieten sa conectat si este online.  Nu mare mi a fost mirarea sa vad ca acel user era dl Mihai medicul meu stomatolog care ma dezvirginat si cu care mai țineam legatura dar nu asa des deoarece ne despărțea o distanță de 200km si programul încărcat.  Ma luase un pic emoția cand l am văzut online.  Nu stiam ce sa fac sa ma bag înseama sau sa astept sa vad daca ma vede el pe mn online.  Stau asa cca 15/20min cu fata in pc numai numai imi scrie ceva dar nimic.  

   Asa ca imi iau inima in dinti si îi scriu eu primul: 

  Eu: hei 

El : (dupa vreo 15min in care credeam ca nu vrea sa imi răspundă) ooo salut man .Ce mai faci? 

Eu : salutare uite bn pe acasa . 

El : super . Esti bine ? Sănătos? 

Eu: da sunt bn . Un pic in concediu ma odihnesc ca mai am câteva zile 

El: serios ? Si esti acasa in concediu ?

Eu: da am avut ceva trb , pe care am terminat-o mai repede decat era programat.  Si mi au mai ramas cv zile dar prea puține pt vreo călătorie 

El: Nasol ....

Eu: Eee nici chiar asa. Ma mai odihnesc un pic. Mai stau pe aici... cine stie ce o iesi 

El: eiii da ce faci tu? Ai iesit la agățat? Chiar cum mai stai cu dragostea 

Eu: daca pica nu zic nu . Si asa stau slab la capitolul asta 

El : hai nu cred du-te de aici ca minți 

Eu : serios am cca 6 luni decand nu mi am mai pus o cu un băiat 

El : hai serios? Hai la București daca zici ca mai ai concediu 

Eu: nu suna rau . Dar eu stiu ....( in gândul meu ma bucuram si chiar asteptam sa zică asta)

El: pai ce are mai schimba si noi părerii.  Poate si sângele daca tot zici ca nu ai mai vazut nimic de 6luni . Te duci relaxat la muncă 

Eu : hmmm . Păi si cand sa vin ?? 

El : Tu stii . Numai sa ma anunți sa imi eliberez programul 

Eu : pai eu stiu . Mâine seară sa fiu in Bucuresti? 

El: Perfect, Vis . Atunci te astept maine seara . Mai vorbim si pe zi 

Eu : ok 

   Si închei conversatia cu Mihai si ma luase iar emotiile de parca eram in adolescent la puberatate. Ma ridic de la pc si nu stiam ce sa fac eram bucuros.  Asa ca incep sa ma dezbrac ma duc la baie ma analizez in oglinda imi analizez puțin corpul sa vad daca mai trebuie ceva retușuri la părul dupa el desi ma rad regulat asa imi place sa am corpul fata par . Constat ca avem ceva tulei/perișor așa că intru in dus pun mâna  pe un Big de ras si ma fac curat peste tot ma rad si la fundulț fac dusul de rigoare . Si ies ma duc in camera si incep sa imi dau cu niste crema pe corp si partile rase cand ajung la fundulț insist cu frecatul si întinsul cremei mai apas cu un deget două le bag in fund deja ma excitasem pula se făcuse si ea tun. M am jucat asa 3/4 minute era super dar m am oprit nu vroiam sa ejaculez deoarece vroiam sa am pt maine o încărcătură mai speciala . Altfel fac dragoste cand sunt mai statut . Si asa ca ma întind in pat asa gol cum eram doream sa adorm mai repede sa vina o nouă zi si sa plec la Bucuresti .

    Se face repede dimineață ma trezesc si eu . Era vreo 10:00 Ma ridic din pat asa gol cum adormisem dau drumul aparatului de cafea . Iau telefonul il verific un pic sa vad daca am ceva noutăți pe el . Se face si cafeaua intre timp ma asez si eu imi aprind o țigară.  Si ma decid să îi las un mesaj de buna dimineata lui Mihai . 

    Îi scriu un neatza scurt sa vad daca sa trezit . Îmi răspunde iar greu duca cca 20min . Îmi zice ca dimineața era cand sa trezit el la 6:00 . Ma intreaba ce fac si daca ramane valabilă oferta pt diseară.  Îi răspundă ca ramane valabil numai sa imi zică la ce oră să fiu în București.  El zice ca la ora 13:00 cel târziu este acasa ca si a anulat tot ce avea pt azi . Ok atunci imi beau si eu cafeaua fac un dus si ma pun la drum îi zic. Bine te astept dar hai ca vroiam sa iti fac o surpriză dar mai bine sa te intreb poate nu esti de acord si nu vreau sa stricăm seara . Ce ? Îi zic . 

  Uite il am pe colegul meu super băiat i am povestit de tine si noi. Ca esti mai începător și de dorinta ta de a face sex in trei. Ce zici? Il chemăm si pe el la un pahar de vin?.

  Serios?? Păi mai întrebi dacă este si de al tau cu viteza lumini , îi răspund . Încheiem repede dialogul nostru prin mesaje sa nu ne ținem din treaba  unul pe altu . El sa isi termine treaba eu sa ma pregătesc de drum .

  Iar ma dăduse peste cap cu vestea lui și o temă in plus. Sa ma gandesc pe drum oare cum o fii ore fac fata la două pulii șamd. 

  Plecasem cu gândul asta la drum si uite ca mai avem putin si ajungem in Bucuresti il sun sa imi trimita locația ca mai am putin si ies dupa autostrada . Imi raspunde si zice ca e super , el doar de a iesit de la dus a dat comanda de mâncare si o sa vina si colegul până ajung eu . Imi trimite adresa o bag pe gps imi arata cca 30/40min . Îi dau pedala la masina si uite-ma ajuns la destinație, il sun iar sa vb cu portarul complexului sa ma lase sa intru , una peste alta intru ma asteapta in parcare ma directioneaza spre locul de parcare.  Parchez cobor ,vine si el la masina ne salutăm imi iau rucsacul .Si plecam spre scara de bloc unde stătea.  Ma ia dupa gât ma întreba de drum etc . Ajunge el în scara liftul era deja la parter intram in el si odata închise ușile ma drage puternic in bratele sale si ma sărută ma apuca de buci si ma strânge imi zice ca îi era dor de mn si ca o sa ne distrăm super.  Îi zic ca si mie ca abia astept sa ne distrăm.  Fac o paranteza sa il descriu puțin pe Mihai pt cei care nu au citit prima parte . Mihai este un timp normal ca si mine  cca 1.80m 80kg+ un pic de burtica si o pula de cca 18/19cm si grosime de 2.5 si un corp lipsit de par .

    Liftul se deschide iesim aproape împreunati , apartamentul era fix langa lift intram in casa . Ne descaltam las si eu rucsacul pe dulap Mihai ma ia dinou cu mana dupa gât și zice hai amigo bine ai venit vino sa ti l prezint si pe dl George prietenul nostru . Si ma drage dupa el in living acolo era un timp care stătea la masă cu un pahar in fata cand de vede se ridică de la masă și vine si el spre noi . 

   Mihai incepe sa faca prezentările uite dl Mircea el este dl Gabi de la Constanța de care ti am povesti . Mircea întinde si el mana dam noroc . Mircea era un pic mai scund decât noi dar era genul de bărbat mega îngrijit musculor, avea in tricou negru mulat si o pereche de pantaloni de trening la fel mai slim fit. Facem cunostinta si ne așezăm la masă eu eram un pic emoționat.  Ne putem mâncăm un pic schimba pareri trece vremea mai bem si un vin.  Aflasem si de Mircea ca este versatil ca îi place sa fută cat si sa fie futut ca la fel ca mine . Doar că el decand il cunoaste pe Mihai are parte de mai multă actiune . Din una in alta terminam de mâncăm si Mihai vine cu propunerea sa facem o cafea si sa trecem pe canapea punem un film . Cădem de comun acord toții trei ca nu este rea ideea . Ne ridicam eu cu mircea vrem sa stangem masa mihai se opune si zice sa o lasam asa ca avem timp . Noi sa trecem pe canapea ca el vine cu cafelele.  Asa ca noi ne pun3m pe canapea in fata televizorului.  Era o canapea in forma de L eu ma pun pe partea mai mica el mai la mijloc ia telecomanda si da drumul  la tv până una alta vine si Mihai cu cafelele si se pune între noi . Hai poftiți cat e calda si mai barfim un pic mai de politică mai de sport . Pe mine ma taie pisarea îi zic lu mihai daca pot sa intru la baie.  Atunci el ma întreba pt ce vreau baie sa fac dus sau necesități.  Îi zic ca daca tot a deschis subiectul de dus nu e rau sa ma clatesc un pic dupa drum . 

  Ok zice el daca vrei si dus intra dupa colt este baia mare ai tot ce iti trebuie . Vezi ca in dulap ai si irigătoare noi prieteni stiu de ce si imi face cu ochiul . Ma ridic ma duc pana pe hol sa imi iau rucsacul unde avem si schimburile si ma duc la baie . Ma sapunesc repede ies din dus ma uit dupa dulap sa caut irigatorul îl găsesc repede îmi fac repede si o clisma.  După care ma sterg bine ma dau cu putina crema pe corp si la găoz un pic ma parfumez.  Trag un sort si un tricou pe mn si dau sa ies . Dar imi trece prin cap să ies un pic pe liniste sa vad ce fac cei doi cat sunt la baie eu . Si ma uit dupa colt si nu mare mi a fost mirarea când cei doi se sărutau de mama focului erau unul peste altul erau deja la chiloți si bustul gol . Îi mai privesc asa cca 3 min Mircea era peste Mihai îl săruta cu foc pe gât pe piept se străngeau in brate . Eu deja eram cu mana pe pula care se facuse tun nu stiam ce sa fac sa îi mai las sau sa ma alătur si eu lor . Atunci hotarasc sa ies si eu la suprafata si sa zic ca nu e corect sa furați startul parca eu eram invitatul vostru . 

   Si atunci se ridică Mircea si zice pai daca dvs domnule invitat stati ca o mireasă la baie . Dar ce ai iesit asa înfofolit am zis ca vi sa te prezinți si tu cu trupul tau nu cu textila. Si vine spre mine atunci vad ca avea pe el o pereche de chiloți negri tanga f mulati sau mici ca se vedea o cocoasa asa mare in fata . Vine in spatele meu ma apuca in brate si ma musca de ceafa ușor trăgea de tricou în sus il scoate si il aruncă jos ma cuprinde in brate tot pe la spate își misca mâinile pe pieptul meu imi suflă în ureche ma linge eu eram deja balega in mâinile lui . Imi sopteste la ureche hai sa il facem fericit pe domn doctor dupa vedem noi si ma trage dupa el spre canapea acolo unde era Mihai care deja scăpase si de chiloți își ține pula semi erecta in mana si o freca ușor.  Cand am ajuns lângă el deschide brațele zi ne zice hai băieții lu tata veniți sa ne bucuram.  Ne lăsăm amândoi in jos la pieptul lui Mihai ne prinde pe amândoi în brațe se uita la mine primul si vine cu gura spre gura mea ne lingem un pic dupa care trece si la mircea. 

   Eu cobor cu sarutarile pe corpul lui Mihai in timp ce el se sărută cu Mircea , ajung până pe piept ca ma întâlnesc cu Mircea acolo privirile ni se intersectează pt o clipă si ne intindem un spre altu cu gurile si ne sărutăm pt prima data . Avea niste buze asa umede si moi.  Am coborât intr un sărut in jos pe corpul lui Mihai până am ajuns la pula lui care era semierecta cu capul jumate belit scos afară.  

    Atunci Mihai își ia pula in mana si ne zice hai băieții mei frumoși gura mare si scoateți limbile afara . Ne conformam si scoatem limbile si stam cu gura căscată.  Mihai ne dădea cu pula peste gura nea dat de vrei trei patru ori la fiecare dupa care ne-a zis ca vrea sa il facem fericit cum stim noi mai bn si își lasă pula din mana care se mai întărise un pic . 

   Cum stătea el pe canapea pe jumate întins eu si cu Mircea eram unul in stanga si altul in dreapta la semi înălțime . Primul a fost mircea care a apucat o in mana a frecat o un pic a scuipat pe ea si a luat o in gura direct.  O lingea o sugea.  Eu stăteam statuie nu stiam un sa ma bag . Atunci tot Mihai a fost cel care mi a zis puiutzul meu i am coaiele te rog . Asta mi a trebuit ca m am aplecat si am inceput sa îi ling punguta cu noi banii avea o pungă mare si inca avea pielea lăsată si puteam sa îi iau fiecare ou in gura . Am lins asa eu cu mircea am mai alternat cand el la coaie si eu la pula . Ne mai întâlnea si îi luăm capul amândoi la supt . Cred ca l am supt vreo 15 min pana pula lui de 19cm se făcuse beton

    După care ne zice hai băieții lu tati da intindem/rabatam canapeaua sa avem pozitia mai bună toții.  Ne ridicam in picioare toții trei Mihai trăgea de spătarul canapelei care se lasa jos si face din ea un pat mare . Cum eram totii trei in picioare Mihai era gol complet cu pula beton,Mircea avea doar chiloți tanga eu doar un șorț. Mihai ne i a dinou in brate si neprindem intr un sărut în trei el era cu mâinile pe bucile noastre si ne lovea peste ele . Si atunci vede ca noi inca nu eram goi și ne zice ca ce facem noi aici nu e corect vrea sa ne vada armele scoase din teacă si drage de textila noastră . Rămânem acum toți trei în pulile goale . Eu cu Mihai le avem tun a lui Mircea era încă în stare fleașca puțin semi erecta .Atunci i am văzut si prima data pula lui Mircea avea o mandrețe de pula asa culcată cum era cred ca avea 16cm sculat am aflat dupa ca avea 21 si un pic cm doar ca era un pic mai subțire ca a lu Mihai 

   Tot Mihai a fost cel care a întrebat dacă avem vreo preferinta eu care eram nou intre ei zic ca nu , doar ca nu vreau sa imi dau drumul repede . Mircea zice si el ca nu . Atunci hai Mirciulică cu mn in 69 sa sculam soldatul si domnule tu îl lingi pe asta mic in cur ca doar asa îi sculam jucăria la maxim . Zis si facut Mihai se intdinde pe canapea iar Mircea vine peste el intr un 69 superb . Mircea îi apuca pula lui Mihai in mana si incepe asaltul cu pupături lins capul si băgat până în gât.  În partea de jos Mihai se juca cu limba la fel numai ca mai mult își freca pula de fata si limba mai apuca cate un coi intre buze pe care îl sugea îi mai dădea cate o palmă peste buci . Atunci m am trezit si eu cand auzeam pleoscaitul palmei pe buci . Si ma îndrept către bucile lui Mircea care erau încordate si tari ca piatra . Pun si eu mana pe el le mangai un pic si pun gura pe el le sărut trec de la una la alta.  Îi pun am maine pe buci le depărtez si imi bag gura intre bucile lui Mircea si încep să îi ling rozeta de la gaura curului.  Era un cor de gemete in camere . Am continuat asa ceva minute . 

   Mircea se ridică din acel 69 în care era cu Mihai si zice ca el vrea pula in el . Se apleca scoate de sub măsuță un gel si o mână de prezervative îi pune lui Mihai prezervativul pe pula deschide tubul de gel îsi toarnă în mana puțin gel il freaca in palme dupa care freaca pula lui Mihai si cu ce rămâsese își da la cur cu ea . Se tranteste pe canapea ridică picioarele in sus si zice hai fute ma ca mor . Eu stăteam în picioare lângă ei si ma uitam . Atunci imi face semn Mihai sa ma bag . Dar nu stiam unde .... stătea cu pula in mana . Si imi zice Mircea hai dă-mi si tu pula la supt.  Ma îndrept spre gura lui si îi pun pula pe gura . El o deschide si scoate limba afara . Imi plimb pula pe gura lui in timp ce Mihai pompa la curul sau si il tine cu picioarele in sus . I am mai dat o un pic dupa care am schimbat iar Mihai sa întins pe spate iar Mircea in calarea eu iar eram spectator avem in fata o imagine demnă de filme porno Mihai întins pe spate mircea era călare cu spatele la el si cu pula in sus îi sărea ca mingea de ping pong se lovea de burta sara stânga dreapta nu au continuăm mult deoarece pozitia nu e prea comanda si au schimbat acum Mircea stătea capra si Mihai îl futea.  Dar acum m a luat si pe mine ma pus sa ma întind si mircea a venit peste mn in 69 . Deci eu aveam acces la pula lui Mircea dar puteam sa mai dau o limba și pe coaiele lui Mihai cand erau in curul lui Mircea. Era ca un vis stăteam cu ochii închiși și doar prin simțit si miros ma mișcăm.  Mihai dădea rapid în curul lui Mircea care urla de plăcere cred ca am continuat asa vreo 10minute cand deodată Mihai iese din curul lui...



    Login