Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataThomas
Autor : paris22 - 2017-09-14
Citita de 9122 ori - Nota 7.77 (244 voturi)
In urma cu ceva vreme pregatindu-ma sa ma mut intr-un alt apartament, facandu-mi bagajele, am gasit cazut in spatele unui corp de biblioteca un caiet cu coperti maronii, care continea un mic jurnal intim si pe care nemaigasindu-l l-am considerat pierdut definitiv. In paginile lui mi-am notat fugitiv si schematic experientele mele sexuale de la Paris din prima parte a sederii mele acolo. Din anii grei si plini de lipsuri materiale ai perioadei de doctorat dar frumosi si bogati din punct de vedere sentimental, cat si din primii mei ani de cariera in profesia pentru care am venit la Paris.
S-au strans acolo multe amintiri deosebite, multe experiente erotice incendiare, trairi fantastice si dezamagiri dureroase, pe care ar fi fost pacat sa le dau uitarii. Pentru ca acum nu mai sunt atat de ocupat cu serviciul si am mai mult timp la dispozitie, m-am gandit sa vi le impartasesc si voua. Nu pe toate, evident. Pe cele care m-au marcat mai profund si mi-au lasat amintiri placute. Si nu in ordinea cronologica, ci intr-o insiruire sentimentala, care sper sa nu deranjeze prea tare.
Ar fi trebuit sa-mi denumesc povestirile “Din jurnalul unui gay sentimental”, dar suna ca un cliseu kitch (destul de frecvent in literatura gay) si n-am sa o fac. Am sa-mi numesc simplu amintirile/povestirile dupa numele partenerilor cu care am facut sex. Deci sa incepem cu Thomas.

Era prin septembrie 2007. Trecuse mai bine de un an de cand eram la Paris. L-am intalnit pe Thomas la Bears’ Den , un bar gay pe care-l frecventam mai des pentru ca acolo veneau mai ales tipi gay musculosi si parosi, cu barba (denumiti gay bears), dupa care eram innebunit in acea vreme. Pe atunci nu aveam inca un partener stabil si zburam din … floare in floare (citi voi cum trebuie!), petrecandu-mi timpul liber dupa placul inimii, prin baruri gay, sex cluburi si saune. Si cu toate acestea, dupa ce l-am cunoscut, Thomas a ocupat pentru cateva luni un loc important in viata mea. Si asta nu numai pentru ca era foarte viril si sexi, dar avea o fantezie sexuala debordanta si o foame de sex de nepotolit, calitati cu care m-a sedus si m-a subjugat total, facandu-ma imediat curva lui personala.
Era pe la 17.30 si ca de obicei am venit sa-mi beau prima bere la bar. M-am cocotat pe un scaun inalt la bar si am inceput sa sorb tacticos din berea rece si inspumata, fara a pierde din priviri tipii care ma inconjurau. Era inca lume putina la ora aceea si nici un tip nu mi-a atras atentia. Apoi am vazut un tip supersexi, care tocmai se intorcea de la toaleta. El a venit la bar si s-a asezat pe scaunul liber de langa mine comandand o bere. Tipul era brunet, inalt si bine facut, imbracat cu blugi negri si stramti si un maieu mulat, tot de culoare neagra (un cliseu gay in epoca), dar care-i veneau bine. Tanarul era musculos, dar fara exagerare si destul de paros, cu barba de trei zile, exact ca a mea. Era tocmai pe gustul meu. In timp ce isi bea berea, vecinul meu glumea cu barmanul privindu-ma cu coada ochiului din cand in cand. Din discutia lor am inteles ca il chema Thomas. Deodata s-a intors spre mine si a inceput sa-mi vorbeasca, incercand sa ma agate:
- “Parca te stiu de undeva. Vii des pe aici?”
- “Da, de obicei pe la ora asta, dar nu sunt din Paris.”
- “Hmmm! Un mic provincial… Si de unde esti, ca ai un accent mai ciudat?”
- “Sunt de undeva mai departe de Paris.”
Thomas mi-a zambit in semn de scuza si marturisesc ca zambetul sau m-a cucerit pe loc. Cred ca era cu 2-3 ani mai mare decat mine, dar structura sa masiva si puternica il faceau sa para mai matur.
- “Pe mine ma cheama Thomas. Dar pe tine?”
- “Lucien.” (Pe vremea aceea in asemenea imprejurari nu-mi foloseam numele real, ci unul “de scena”, din ratiuni lesne de inteles.)
- “Hai sa-ti fac cinste cu o bere, acuma ca ne-am cunoscut!”
Am baut amadoi bere flirtand putin, apoi a fost randul meu sa fac cinste. Din cauza berii am facut un drum la toaleta la care m-a insotit si el, cand am avut ocazia sa-i vad dotarea in toata splendoarea ei. Nu am mai stat pe ganduri si am coborat la subsol in back room, in speranta ca ma va urma si el. In semiintunericul incaperii am vazut cateva perechi care se sarutau sau faceau sex incolaciti pe banchete. Thomas m-a luat in brate si a inceput sa ma sarute lacom, apoi mi-a soptit:
- “Vrei sa mergem la mine, ca sa ne simtim bine? Aici e prea mare inghesuiala si nu-mi place sa ma fut in public!”
M-am excitat ca un armasar la auzul vorbelor si atingerea buzelor sale si am acceptat imediat propunerea lui. In timp ce urcam scarile, Thomas m-a apucat de pula si mi-a strans-o cu putere, facandu-ma sa gem de placere si sa ma excit si mai tare, iar eu m-am agatat de gatul lui vanjos si l-am sarutat cu salbaticie, muscandu-i buzele carnoase, ca un preambul la ce urma sa se intample intre noi.
Am parasit barul care incepuse sa se aglomereze si am luat-o pe jos pe strazile din cartierul Marais, pentru ca locuia in apropiere, pe bulevardul Sébastopol intr-un mic apartament la mansarda. In lift am inceput sa ne sarutam din nou cu infocare, iar Thomas m-a impins la perete si strivindu-ma cu trupul sau mare i-am simtit scula uriasa si teapana care ma apasa, infiorandu-ma de placere. Nu va mai spun in ce hal erau izmenele mele cand am intrat pe usa apartamentului. Vazandu-mi umflatura uriasa din pantaloni Thomas m-a intrebat, zambind incurajator:
- “Esti activ sau pasiv?”
- “Amandoua, depinde de partener.”
- “OK! E bine, dar te previn ca eu sunt numai activ!”
Nicio problema din partea mea (in acele vremuri eram preponderent pasiv), asa ca m-am agatat din nou de gatul lui si am inceput sa-l sarut cu pasiune, chiar acolo in holul de la intrare. Starnit de inflacararea mea, Thomas mi-a smuls tricoul de pe mine, m-a luat in brate si sarutandu-ma cu sete m-a dus si m-a intins pe patul lui. Apoi cu nerabdare, mi-a descheiat blugii si i-a tras de pe mine impreuna cu adidasii. Prinzandu-mi cu o mana izmenele subtiri de panza a tras de ele cu putere, mai sa le rupa si m-a lasat in fundul gol. Dupa aceea s-a trantit peste mine tintuindu ma pe pat sub greutatea trupului sau masiv si a inceput sa ma sarute ca un salbatic.
Dupa ce s-a mai calmat, Thomas si-a dat jos maieul cel negru prezentandu-mi un piept masiv, acoperit cu o blana creata si neagra care se continua in jos pe abdomenul sau musculos pana la pantaloni. Dupa aceea mi-a ridicat picioarele in sus, si-a facut loc intre ele si s-a aplecat peste mine ca sa ma sarute in timp ce dadea din cur cu strasnicie, mimand un futai ca sa ma excite si mai tare. Simteam incantat prin panza aspra a blugilor pula lui mare si dura cum se freca cu putere de fundul meu dezgolit, aprins de dorinta. Apoi Thomas m-a intors si m-a pus in patru labe. Am simtit deodatata fata lui aspra si nerasa intre fesele mele si limba lui calda si umeda cum ma lingea. Era colosal, eram in al noualea cer! Dintotdeauna mi-a placut sa dau limbi in cur si la randul meu sa fiu lins. Gemeam incantat de fiecare data cand limba lui patrundea intre fesele mele si imi ligea rozeta care se deschidea avida la fiecare atingere.
Thomas s-a ridicat si a inceput sa se dezbrace repede ramanand in pielea goala. M-am intors curios si am ramas socat de virilitatea trupului sau musculos si paros, dar mai ales de dotarea lui absolut minunata. Instinctiv m-am indreptat ca un vitel cu gura cascata catre pula lui grosa si teapana, care se avanta falnica in sus, trecand de buricul ascuns intre floci. Doamne, ce pula superba avea! M-am simtit ca o curva ordinara, dar mi-a placut enorm, cand Thomas m-a apucat de ceafa si a inceput sa-mi frece fata de pula lui mare si noduroasa, care mirosea atat de puternic si de excitant a pula gata de futai. Imi venea sa plang de fericire.
- “Ia-o in gura si suge-mi-o bine, curva nestula de pula!”
Tipul era ata de direct si de dur, ca ma facea sa ma topesc de placere. Am inceput sa-i ling pula cu pasiune, de la capul ingrosat pana la radacina ingropata in tufa mare si aspra de floci negri si creti. Am cules cu varful limbii picaturile cleioase de lichid preseminal care izvorau din varful pulii. Doamne, ce gust divin! Apoi am inceput sa ma joc cu preputul moale si fin si sa-l decalotez impingand in jos cu buzele stranse in jurul glandului sau urias. Cu capul dat pe spate si ochii inchisi, Thomas gemea si grohaia de placere, mangaindu-mi capul cu palmele lui puternice ca doua lopeti. Apoi mi-a impins capul in jos, zicandu-mi:
- “Gata cu pula, ca mi-ai lins-o destul! Treci la coaie si spala-mi-le bine! Dupa aia, ia-le la supt pe rand ca sa-mi incalzesti samanta din ele.”
Obedient, am ascultat comanda fara cracnire si m-am apucat de treaba. Tipul avea niste coaie de taur, acoperite integral cu floci negri sarmosi pe care le lingeam cu mult devotament. Mereu mi-a placut sa ling si sa sug coaie mari si paroase, chestia asta excitandu-ma enorm. Dupa ce i-am supt in gura fiecare coi pret de cateva minute, simtind clocotul spermei din ele,Thomas m-a apucat din nou de ceafa si m-a ridicat pana la gura lui, ca sa ma sarute in semn de multumire pentru treaba bine facuta. Intre doua mozoluri dure si barbatesti am incercat sa-l laud:
- “Thomas, ai o pula superba care ma innebuneste!”
- “Lasa comentariile pentru mai tarziu, ca n-ai ajuns inca sa o cunosti prea bine. Vorbim dupa aia, curva nestalula. Daca o sa mai ai putere!”
Dupa asta m-a intins pe spate cu capul spre marginea patului si mi-a comandat sa casc gura larg. Punandu-se in genunchi langa pat si-a bagat pula adanc in gura si gatul meu, pana cand i-am simtit flocii transpirati pe buze si pe fata, iar pula lui era infipta adanc in gatul meu, undeva spre stomac. A stat putin ca sa ma obisnuiesc cu pula lui si sa respir pe nas, apoi a pornit sa ma pompeze. La inceput mai lent, facand cuse lungi de du-te vino, dupa care mai repede si mai apasat. Cu toate ca mai fusesem futut in gat de multe ori si aveam ceva experienta, din cand in cand m-am sufocat, pentru ca pula lui teribil de groasa si de lunga nu lasa loc pentru respiratie sau saliva, care-mi iesea din gura cu spume si mi se prelingea peste buze. Atunci Thomas se oprea din futut facand cate o puza ca sa-mi revin si ma “alinta” injurandu-ma ca un docher:
- “Asta ai vrut, asta ti-am dat curva orinara! Sa n-aud ca te plangi sau ca ti-e rau!”
- “Na! Pula ai vrut, pula iti dau! Pe saturate!”
- “Sa n-aud nici un scancet, ca tu ai vrut-o, curva nesatula.”
- “Taci si inghite-mi pula, ca tu mi-ai zis mai inainte: . Na de aici, ca sa te saturi!” etc., etc.
Nu prea imi place sa vorbesc cand ma fut, dar vorbele lui rastite si murdare, injuraturile lui de mahala cand statea cu pulanul infipt in gatul meu pana la coaie, ma faceau sa ma simt efectiv ca o curva de cea mai joasa speta si asta ma excita teribil. Eram pe punctul sa ejaculez de atata placere si ma abtineam cu greu. Noroc ca Thomas s-a oprit la timp.
- “Gata cu muia si cu fututul in gat, ca ti l-am largit ca pe un horn! Imi vine sa ma golesc in tine, dar mai vreau sa ti-o trag si la buci, ca sa fie treaba completa. Treci si stai capra! “
Ascultand cuminte comanda lui Thomas m-am pus in patru labe, iar el a scos din sertarul noptierei cateva lucruri si le-a asezat pe pat langa mine: un pliculet cu prezervativ, un tub cu gel lubrifiant si un flacon. Apoi s-a urcat in pat si s-a pus in genunchi langa fudul meu. Dupa aceea si-a tras pe pula prezervativul cu multa pricepere, l-a uns bine cu gel si m-a intrebat:
- Curva mica, vrei niste poppers ca sa-ti se largeasa mai bine gaura curului si sa-mi intre pulanul mai usor in ea?
- Da, cred ca ar fi indicat.
La cat de excitat si doritor de pula eram, cred ca mi se largise rozeta ca o palnie, dar tinand cont de dimensiunile pulanului sau un ajutor suplimentar nu strica. Am inspirat cu putere de cateva ori din sticluta si imediat mi-am simti fundul largit ca o gura de borcan. Thomas s-a aplecat in jos si a inceput sa ma linga din nou in cur, zicandu-mi incantat:
- “Asa da! Mama, ce pizda larga si buna de futut ai acum! Parca esti o iapa in calduri!”
- “La asa pula de armasar de prasila, asa pizda de iapa de futut!”
Am replicat eu incantat, intrand in jocul lui vulgar. Drept raspuns, Thomas mi-a trantit doua flegme groase intre buci si a inceput sa le indese cu capul pulii catre rozeta care fremata nerabdatoare. Simteam cu infiorare cum se scurgea pe coaiele mele o parte din saliva lui groasa si calda ca o sperma. Imediat Thomas m-a apucat strans de solduri, si-a proptit capul pulii intre fesele mele pline de scuipat si a impins barbateste, cu toata puterea de care era capabil. Capul urias al pulii a trecut repede prin rozeta mea largita, iar pula lui a vansat pana la jumatatea ei . Cu tot poppersul luat am simtit o arsura puternica in fundul meu si fara sa vreau am scos un tipat!
- “Gura, futu-te sa te fut de curva ordinara, ca ne-aud vecinii! Sa nu scoti nici macar un scancet! Stiu ca-ti place sa-ti sparg pizda cu pulanul meu, ca-ti place cum te fac sa te chinui de durere! “
Apoi, ca sa fie mai sigur, Thomas mi-a acoperit gura cu palma lui mare mirosind a gel lubrifiant, iar cu cealalta m-a apucat de umar si a inceput sa ma pompeze cu salbaticie. Pula lui imensa si tare intra ca un sfredel in mine pana la coaie si imi zdrobea matele, facandu-ma sa gem coplesit de o durere cumplita. Tipul nu ma ierta deloc si nici nu-mi dadea ragaz s...



    Login