Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

The Blue Lagoon
Autor : topboy - 2010-09-10
Citita de 20993 ori - Nota 3.41 (2308 voturi)

Era trecut de ora sase cand Vic s-a trezit plin de entuziasm si energie. S-a uitat pe hubloul cabinei sale micute si a vazut cum soarele rasarea maiestuos din mare cu sclipiri rosietic aurii. Vasul lor tocmai parasea aglomeratul port turistic al Vallettei si se indrepta spre Gozo insula nordica a arhipelagului maltez. Urma o zi foarte frumoasa pentru el. Trebuia sa insoteasca un client de al sau, domnul Francisco Ramos, Paco pentru amici, pentru a efectua scufundari in vestita Laguna Albastra de linga micuta insula Comino situata intre cele doua insule mari, Malta si Gozo. Vic il cunostea pe Paco de 4 zile, cand acesta a venit sa se inscrie la programul de fitness pe care Vic il conducea la bordul vasului de croaziera Ruby Princess. Vic a fost surpins de solicitare deoarece la programul lui sau inscris mai degraba doamnele trecute bine de 30 de ani, fie datorita notorietatii sale de fost campion de gimnastica fie mai degraba atrase de posterele mai vechi care il infatisau in diverse posturi gimnice din epoca lui de glorie sportiva. Oricum, desi nu mai practica sportul de performanta Vic era un barbat tanar foarte atractiv, cu un corp impecabil, bine lucrat si un cap de Adonis blond care taia rasuflarea tuturor doamnelor care il zareau. Deci aproape tot programul sau de fitness, in medie 10 ore pe zi, exclusiv duminica si zilele cu iesire de pe vas, era acaparat de doamnele care doreau ca in croaziera de patru saptamani sa devina suple si gratioase. Lucra cu grupuri de 12 doamne, cat permitea cea mai mare dintre salile de fitness. Pentru Paco si inca 4 barbati a format o grupa in afara programului sau normal, de la 19 la 20.30, luand din timpul alocat lui Gunter, un coleg de al sau cu mai putin succes la public.
Printre atributiile sale de “responsabil sportiv” se numara si insotirea clientilor in activitatile de scuba diving programate pe parcursul croazierei. Vic nu se ocupa de instruirea turistilor, de asta se ocupau altii, Princess Diving School, care la finalul cursului de 7 zile acorda si brevet de scufundator. Vic insotea scufundatorii cu experienta, brevetati NAUI, asa ca aceasta activitate era realmente o mare placere pentru el si nu o corvoada suplimentara datorata jobului sau.
Intre timp vasul inainta cu destula viteza spre nord, de-a lungul coastelor Maltei dezvaluind peisaje mirifice de neuitat. Ruby trebuia sa ajunga in micul port Mgarr din sudul insulei Gozo la ora 9. Acolo lasa la apa cei 26 de scufundatori cu barcile si insotitorii aferenti, apoi se indrepta spre Dwejra Bay, in vestul insulei Gozo cu restul de turisti pentru a admira splendorile acestei insule, in antichitate cunoscuta ca insula nimfei Calypso, unde se vor desfata cu unicele peisaje si imagini ale Azure Window.
Scufundatorii urmau sa plece cu salupele spre insulita Comino la celebra The Blue Lagoon unde apele cristaline si transparente pana la adancimi mari rivalizeaza cu Laguna albastra polineziana din filmul cu acelasi nume. Paco fiind un client bogat si pretentios a solicitat o barca pneunatica proprie si un insotitor personal, solicitandu-l in mod expres pe Vic, spre marea bucurie a acestuia.
Se apropia de ora noua asa ca Vic l-a sunat in camera pe Paco si l-a chemat pe puntea 4 de unde se facea debarcarea si unde erau pregatite echipamentele de scufundare si cele cateva barci pneumatice pentru cei cu pretentii. Trebuiau sa se miste repede de oarece timpul alocat de stationare in micul si aglomeratul port Mgarr era de numai 15 minute. Cu 10 minute inainte de oprire Paco si-a facu zambitor aparitia echipat intr-un costum de neopren de culoare albastra, ultimul racnet.
- Salut Vic, scuze pentru intarziere dar a trebuit sa trec pe la frizerie deoarece in ultimul minut am constatat ca sunt nebarbierit.
- Domnule Ramos, cat formalism, doar nu ne ducem la femei!
- De unde stii ca nu dam peste o sirena seducatoare? Cu un Adonis atat de atractiv cum esti tu am putea sa o seducem chiar pe Calypso.
- Paco, de ce m-ar prefera Calypso pe mine si nu pe tine, care esti Ulise intruchipat ?!
Dialogul vesel si amical al celor doi a fost intrerupt de vocea grava a ofiterului de cart care prin difuzoare anunta acostarea lui Ruby Princess si dadea ordine si dispozitii stewarzilor si matrozilor cu privire la debarcare. Cei doi si-au luat echipamentele de scufundare si l-au urmat pe matrozul solid si barbos cu alura de pirat ce le cara barca pneumatica si vaslele. Urmandu-l pe barbos s-au suit in cea mai mare dintre salupele acostate la chei special pentru ei, cea care purta si barcile pneumatice. Intre timp, maiestuoasa ca o lebada, uriasa nava de croaziera parasea portul in suieratul vesel si ascutit al sirenelor sale, cerand cale libera spre iesirea in larg. La scurt timp cele trei salupe au parasit si ele portul indrepandu-se cu viteza spre Comino, insotite de un stol galagios de pescarusi care parca le ura drum bun.
Nu dupa mult timp au zarit tarmurile ascutite si stancoase al insulei Camino, apoi facand o volta spre sud-vest s-au indreptat spre Laguna albastra. Aceasta chiar avea culoarea azurului si era de o transparenta incredibila. In laguna la acea ora matinala nu era nici o alta ambarcatiune, asa ca aveau singuri la dispozitie toata marea.
- Vic, tu ai mai fost aici?
- Anul acesta este prima data dar anul trecut am fost de trei ori, de oarece anul trecut Princess Cruises a inclus Malta de trei ori in croazierelel sale.
- Deci cunosti bine locatia ? Vreau sa ma duci intrun loc izolat cu o apa adanca si o plaja mai pusie si salbatica. Nu vreau la gramada cu toti incepatorii astia care se entuziasmeaza de orice pestiuc vazut in apa.
- OK boss, la ordinele tale, dar avem ceva de vaslit.
- La ce ora trebuie sa ne intoarcem ?
- La salupa la ora 11,30 si in port inainte de ora 12, cad se intoarce Ruby cu restul de turisti.
- Deci avem suficient timp! Dai bicepsi vaslasule!
Cei doi au parasit grupul galagios si entuziast de scufundatori, barci si salupe indreptandu-se spre un grup de stanci care intruchipau un portal de piatra ridicat deasupra marii. Marea era calma si linistita iar soarele ridicat pe cer stralucea bland si calduros. Depasind poarta de piatra au dat intr-un golfulet superb care se termina cu o plaja mica al carei nisip fin si alb scanteia orbitor in razele soarelui si a valurilor care se stingeau incet pe nisip. Plin de entuziasm Paco a inceput sa se echipeze asistat in mod profesionist de catre Vic care dupa aceea s-a echipat si el. Au plonjat apoi in apa adanca si incredibil de clara. Sub ei s-a deschis o lume acvatica de basm. La cativa metri adancime rasareau stacile albe acoperite de ierburi si alge marine de toate culorile, de la galben verzui la rosu maranoiu si chiar indigo care unduia elegante in bataia curentilor marini. Printre ele se zbengiau in carduri sau inotau lenesi si solitari o multime de pesti frumos colorati din foarte multe specii dar si cateva meduze gratioase dar periculoase pe care Vic incerca sa le evite facandu-i semne si lui Paco care era vrajit de peisaj.
Dupa cateva momente de acomodare si admiratie Paco a inceput sa inoate in jurul lui Vic invaluindu-l intr-un fel de dans ciudat, atingadu-i trupul cu gratie, asa ca din joaca sau trecand printe picioarele sale si frecandu-si umerii largi de sexul lui Vic. Aceesta a inteles imediat semnificatia jocului din apa dar si timpul petrecut peste program de Paco la orele de fitness, ramanand singur numai cu Vic si privindu-l atat de insistent si de lacom sau rugamintile staruitoare de al insoti la dusul salii de fitness pentru a fi spalat pe spate. Deci Paco era gay si il dorea pe Vic fara sa stie ca si Vic impartasea aceeasi religie. Jocul lui Paco a continuat cu si mai mult avant iar Vic a intrat si el in joc, simuland imbratisari dragastoase sau contacte pe la spate ca intr-un act sexual real. Amandoi erau veseli si fericiti, excitati la culme asa ca au uitat repede de mirificul peisaj in care se zbenguiau. Deodata Paco a tasnit in sus facandu-i semne lui Vic sa-l urmeze. Iesind din apa Paco si-a dat jos masca de respirat si cu glasul intretaiat de efort sau poate de excitare i-a spus lui Vic :
- Gata, am obosit, hai sa mergem pe plaja!
- OK boss.
In cateva minute au ajuns cu barca la taram. Fara sa astepte sa o traga la mal si sa isi dea jos echipamentul de scufundare Paco s-a napustit asupra lui Vic si fiind o idee mai inalt decat acesta la cuprins acolo in apa intr-o imbratisare salbatica si dura sarutandu-l cu multa pasiune. Mistuit si el de aceeasi arzatoare pasiune, Vic a raspuns sarutarilor cu multa caldura si tandrete. Dupa minute lungi si fierbinti cei doi s-au desclestat din imbratisarea furtunoasa si au scapat rapid de echipamentul de scufundare, ramanand absolut goi si naturali pe micuta plaja pustie. Amandoi aveau sculele extrem de excitate si intarite ca doua lanci ridicate in vant gata de atac. Inghitind in sec si sorbindu-l din priviri cu nesat, Paco a ingenunchiat in fata lui Vic si i-a cuprins cu buzele pula, cu multa grija si tandrete, dezvelindu-i delicat glandul ingrosat si rozaliu, bulbucat acum de atata excitare. Apoi a inceput sa il linga impingand cu limba preputul cat mai jos si scotand intreg la vedere minunatul si stralucitorul gland al lui Vic. Paco si-a continuat linsul de-a lungul pulii, in sus si in jos, centimetru cu centimetru, iar la baza a intalnit coaiele mici dar ferme, nude si lucioase ca doua prune grase de vara. Coplesit de dorinta, Paco a luat pe rand fiecare pruna si a supt-o cu sete minute in sir dorind parca sa le goleasca in felul acesta de samnata care fremata nerabdatoare in ele. Vic era in al noulea cer dorind sa intre in Paco, de aceea i-a cuprins capul carliontat si umed si cu tandrete i-a dirijat gura spre varful pulii. Paco a priceput repede si a inghitit pe data toata pula, care nu era de loc mica, intrand adanc in gatlejul sau. Apoi a inceput o miscare de dute-vino, insotita la varful pulii de un supt apasat si puternic, care il facea pe Vic sa simta curenti pana in crestet. Paco era un adevarat maestru asa ca Vic, statut de cateva zile, s-a apropiat repede de orgasm.
- Draga Paco, vrei samanta mea in gura sau o ejaculez afara?
- Nu o vreau in gura, dar imi place sa te golesti peste fata mea, se poate?
In cateva minute de pompat energic din fund Vic a ajuns la culme si scotandu-si repede pula din gatlejul lui Paco s-a golit in mai multe jeturi, lungi si calde, de samanta groasa pe fata acestuia, care statea fericit cu gura cascata si cu limba in afara sa capteze picaturile datatoare de viata ale lui Vic. Apoi Paco plin de recunostiinta si–a intins caimacul gros pe fata si pe piept multumindu-i lui Vic ca l-a facut in sfarsit fericit dupa atatea zile lungi si chinuitoare de asteptare.
La randul sau, Vic se simtea dator fata de minunatul sau partener care i-a adus asemenea clipe de maxima placere si extaz. Vic s-a intins langa Paco si inceput sa il mangaie tandru si dragastos. Paco era un barbat tanar de 30 poate 35 de ani, cu un corp bine legat, cu muschii relifati frumos pe sub pielea sa aramaie de maur iberic. Fara sa fie scund, mai degraba inalt, era suplu si agil si se vedea de la o posta ca sportul si sala de fitness era pe agenda sa zilnica, desi dupa cum i-a povestit lui Vic era o persoana extrem de ocupata, fiind manager general la o filiala din Barcelona a unei importante banci spaniole, dar si nepotul presedintelui acesteia. De fel era din sud, din Andaluzia, fapt care explica tenul sau masliniu si aspectul de arab cu parul cret, dar se stabilise la Barcelona inca din anii faculatatii pe care o urmase acolo. Corpul viguros si masculin era completat de un cap frumos cu parul negru si bine inelat in bucle mici si dese si o fata larga si virila, cu ochii de un negru intens si o gura masculina cu buze groase si foarte senzuale. Senzualitatea lor era accentuata de o mustata neagra, tunsa scurt si foarte ingrijit. Cand era proaspat ras, adica zilnic, fata lui Paco capata nuante albastrii din cauza barbii abundente dar rasa extrem de scurt. Corpul sau era acoperit pe piept, abdomen si picioare cu par negru si cret dar nu abundent, cat sa aiba un aspect viril si excitant.
Adevarul era ca Paco il vrajise pe Vic cu trupul sau dar si cu felul sincer si direct de a fi si de a se comporta. Cuprins de o puternica efuziune si din nou excitat Vic s-a asezat peste Paco si a inceput sa-l sarute pasional. Simtind pula lui Paco dura si negolita, Vic s-a indreptat repede asupra ei, a cuprins-o in gura lui frumoasa si senzuala si a inceput sa-l lucreze pe Paco ca un adevarat artist.
- Doamne Vic, credeam ca nu o sa mai incepi niciodata. Muream de nerabdare si chiar voiam sa te rog sa mi-o iei si tu in gura.
- Asculta Paco, de fapt tu ce fel de gay esti?
- In principiu versatil dar prefer evident, sa fiu activ, “on top” si mai ales sa o dau acolo “jos”. Dar tu Vic?
- Evident versatil, dar cu masculii activi adevarati si care cunosc meserie, imi place rolul pasiv, “bottom” cum ar veni.
- Doamne Dumnezeule, ce minunat! Vic, al meu esti de azi inainte! Vic, ma vrei si tu?
- Un pic de rabdare dragul meu. Sa ne cunoastem mai bine.
Zicand acestea Vic si-a continuat munca cu si mai multa pasiune si profesionalism aducandu-si partenerul in culmea excitarii si a unor placeri nebanuite. Pula lui Paco era mai deosebita placandu-i foarte mult lui Vic. Era destul de lunga, potrivit de groasa, ferma si pietroasa, cu un gland maroniu si lungiet mai ascutit la varf revarsandu-se usor peste tija mai ingusta a pulii. Asa negricioasa cum era, ascutita si ridicata in sus aproape paralela cu burta, pula lui Paco parea o sageata, “my dearest arrow” cum o botezase pe loc Vic, vrajit fiind de ea. Sageata dadea semne de golire iar Paco ajunsese in culmea extazului:
- Asa, suge-o bine, ia-o pe toata in gura, Doamne cat de priceput poti sa fii draga Vic, tu ma inebunesti de tot , ah, ah, nu mai pot, Doamne ce bine e si cat ma bucur ca samanta mea intra direct in tine. Vic tie chiar iti place sa iei samnta mea in tine. Doamne ce minunat poate sa fie si cat ma bucur ca pot sa te fac fericit, dragul meu Vic. Sa stii ca realmente ma simt onorat ca mi-ai acceptat samanta in tine.
Vic la randul sau era in culmea extazului si a placerii inghitind cu nesat samanta groasa si calduta a lui Paco, colectand lacom ultimele picaturi din varful ascutit al minunatei sale sageti. Apoi pentru ca nu apucase inca, zorit fiind de nerabdarea lui Paco, Vic si-a indreptat atentia asupra coaielor incredibil de mari si de groase, lipsite de par si de culoare neagra albastruie, parca erau coaie de bivol. Meticulos, Vic a inceput sa le linga, apoi a luat pe rand cate un testicul in gura ca sa il suga dar cu greu a reusit deoarece erau extem de mari, dure si umflate. O adevarata minunatie cum Vic nu mai vazuse niciodata.
- Fantastic Paco, ai niste coaie extraordinare care imi plac enorm de mult. Adevarate ”huge bull balls” (coaie uriase de bou).
- Asta e marele nostru avantaj al ibericilor, sunte foarte coiosi!
Paco a incheiat poanta izbucnind intr-un ras sanatos si sincer, la tras apoi pe Vic peste el si a inceput sa-l sarute cu patima si iubire. Dintr-o rasturnare scurta Paco a ajuns deasupra lui Vic, i-a cuprins capul cu amandoua palmele si privindu-l direct in ochi la rugat:
- Si acum dragul meu Vic, a venit clipa cea mare pe care o visez de cand te-am cunoscut. Ma vei lasa oare sa te fut si jos asa cum ai spus ca iti place si tie? Te rog sa imi dai voie sa-ti dovedesc ca si Paco este un “mascul activ adevarat care cunoaste meserie” si care doreste enorm sa te posede facandu-te astfel fericit.
- OK boss, dar numai cu protectie!
- Evident, dragul meu Vic!
Apoi in doua miscari Paco a extras pachetelul de prezevativ din buzunarasul de la piept al costumului sau de scufundat, dovedind astfel cat de mult a premeditat actul ce uram sa aiba loc. A asezat pachetelul pe nisip langa trupul alungit a lui Vic si i-a spus :
- Vic, da-mi voie sa te pregatesc putin. Sant convins ca o sa iti placa cum imi va place sigur si mie. Sa stii ca sunt expert in Rimming.
- Oh, imi place Rimmingul, de abia astept sa te desfasori!
Zicand acestea Vic si-a ridicat picioarele in sus, le-a cuprins cu bratele pe sub genunchi si le-a tras deasupra pieptului lasand la vedere toata splendoarea fundului sau roz si rotund ca o piersica coapta de vara. Paco la randul sau a inceput sa-i sarute fesele si sa muste din ele cu lacomie ca dintr-un fruct zemos.
- Atentie, dragul meu ca ma doare, mai cu mila, vezi ca o sa imi lasi numai urme!
- OK Vic, dar de ce ti-e frica de urme? Ai pentru deseara ceva programat? Eu speram ca de azi inainte vom petrece impreuna toate noptile asa ca nu trebuie sa mai ai grija asta.
- Un pic de rabdare, sa ne cunoastem mai bine.
- La naiba Vic, o tii asa mereu cu cunoscutul mai bine. Pai cand sa ne cunoastem mai bine daca nu vrei sa fim imprteuna?
- Nu-ti face griji boss, gaseste Vic o solutie, doar esti clientul meu iar regula firmei este sa ne satisfacem clientul deplin!
Multumit de raspuns Paco a inceput sa l...



    Login