Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTe iubesc, Mihai
Autor : mih301 - 2010-09-27
Citita de 4670 ori - Nota 7.77 (30 voturi)
Cu multi ani in urma, oarecum deprimat de singuratate si de atatea nopti fara amor, am iesit in oras, intr-un club, unde stiam ca vin de multe ori si barbati dornici de o noapte gay. Cum toate mesele erau ocupate, am profitat si am studiat putin locul, alegand in cele din urma o masa mai retrasa, la care se afla un barbat in jur de 35 de ani. I-am cerut permisiunea sa iau loc la masa lui. Mi-a zambit si mi-a facut semn sa iau loc.
- Stefan, i-am spus, intinzandu-i mana.
- Mihai. Imi pare bine.
- Ar trebui sa imi dai voie sa iti fac cinste cu o bere, ca sa ma pot revansa.
- Nu-i nevoie.
- Ba da, te rog frumos.
- Bine, daca insisti.
Dupa ce am dat noroc cu berile aduse de ospatar, am inceput sa legam o conversatie, cam fara nicio noima. La un moment dat, l-am intrebat cu ce ganduri prin oras, la acea ora. S-a uitat cam ciudat la mine si mi-a raspuns sec:
- As fute ceva.
- Pai, ma ofer eu, daca vrei.
- O tipa – mi-a spus pe un ton acru si cu o privire de data asta de-a dreptul urata.
Peste cateva minute s-a ridicat de la masa, m-a salutat cu un semn din cap si a iesit din local. Am ramas in continuare cu o noua bere in fata, fara sa mai am vreun chef de ceva si fara sa accept compania altcuiva. Cam peste doua ore l-am vazut revenind, indreptandu-se spre masa mea.
- Mai e valabila oferta ta?
- Da, sigur.
Fara sa mai schimbam vreun cuvant, am iesit impreuna din local. L-am urmat spre masina lui. Ne-am suit in masina si am plecat spre Baneasa. Pe la Romana mi-a luat mana si mi-a pus-o intre picioarele lui.
- O simti?
- Da.
- Are chef de-o felatie acum.
N-am spus nimic, doar m-am aplecat, m-am asezat cat mai confortabil si am inceput sa i-o sug. Nu a durat foarte mult si am simtit jeturi calde de sperma, pe care le-am inghitit unul cate unul. Ne-am continuat drumul. Dupa un timp am ajuns acasa la el. A deschis usa de la intrare si m-a invitat sa intru. Fara vreo vorba, m-a tras langa el si a inceput sa ma dezbrace. Si-a scos-o din pantaloni si mi-a facut semn sa ma intorc. Mi-a pus brutal mainile pe ceafa, m-a aplecat si in clipa urmatoare am simtit cum intra cu forta in mine. De durere si oarecum de revolta, as fi vrut sa scap si sa fug. M-a tinut insa strans si m-a penetrat cu putere, din ce in ce mai rapid. Facea din cand in cand o pauza scurta, ca sa continue apoi parca mai cu putere. Dupa minute bune, a iesit din mine si mi-a cerut sa ma intorc si sa i-o iau in gura. Deja ma simteam ca o curva, dar vroiam sa merg mai departe. M-am aplecat si am primit din nou jeturile lui in gura. A inceput apoi sa rada. Mi-a spus sa ma imbrac si sa plec cat mai repede. Imi venea sa tip de rusine, dar recunoasteam in acelasi timp in sinea mea ca imi placuse. Nu imi placea postura de curva, dar imi placuse sa fiu dominat de el si sa-l simt in mine. Am plecat insa cat mai repede. Am luat primul taxi care mi-a iesit in cale. Abia in taxi mi-am dat seama ca imi uitasem telefonul la el, probabil cazut undeva in timp ce ma dezbraca. N-am avut insa niciun chef sa ma intorc.
Peste vreo trei saptamani, m-a sunat pe noul meu numar, pe care il aflase de la unul dintre prietenii mei, pe care-l sunase, folosindu-se de agenda telefonului. Mi-a propus sa ne intalnim ca sa imi innapoieze telefonul. Am acceptat sa ne vedem undeva la Universitate. Cand ne-am intalnit, mai intai si-a cerut scuze, spunandu-mi ca s-a purtat urat cu mine. Ca iesise in acea noapte cu chef de o partida, dar ca nici prin gand nu-i trecuse sa o faca cu un barbat. Numai ca provocat de mine si parca nemutlumit de tipele pe care le intalnise, s-a intors la bar si mi-a propus sa mergem la el. Restul deja il stiti. Si-a cerut scuze si ca a uitat telefonul acasa si, daca nu ma supar, mergem sa-l luam si ma aduce din nou in oras. Am facut pe suparatul cat am putut, dar in cele din urma am acceptat. N-am scos niciun cuvant pe drum. Ajunsi acasa i-am spus ca ma grabesc. M-a invitat insa in living. A deschis o sticla de sampanie, deja pregatita, cerandu-si din nou scuze.
Am inceput sa bem si sa vorbim. Abia acum ne-am spus cate ceva despre noi, despre ceea ce facem, despre pasiunile noastre samd. La un moment dat, s-a uitat in ochii mei si mi-a zis:
- Stii, desi pentru mine e aiurea, nu pot uita prima noastra noapte.
- Prima si ultima, i-am spus eu.
- Pai, tocmai asta e. Nu as vrea sa fie prima si ultima. Acea noapte a fost pentru mine o nebunie, dar m-am simtit cu totul altfel si nu pot uita asta. Ma tot gandesc de atunci la tine si te doresc.
- Eu nu mai doresc o asemenea noapte. A fost frumos si totusi aiurea. M-am simtit zile in sir ca o curva.
- Nici eu nu vreau ca atunci, dar te doresc, vreau sa facem dragoste, vreau …
- Vrei sa te descarci si crezi ca eu sunt solutia cea mai buna.
N-am apucat sa termin aceste cuvinte, ca s-a apropiat de mine, m-a luat in brate si a inceput sa ma sarute.
- Nu, nu asta vreau – imi spunea si ma saruta.
M-am abandonat saruturilor lui, din ce in ce mai fierbinti si mai profunde. Am inceput sa ne dezbracam, incet, uitandu-ne permanent unul in ochii celuilalt. Mainile lui se miscau pe tot corpul. Fiecare atingere era parca mai electrizanta ca cea de dinaintea ei, asa cum fiecare sarut era mai dulce si mai adanc. Ne-am strans, goi, in brate. Am ramas minute bune in picioare, astfel, doar mangaindu-ne si sarutandu-ne. M-a luat apoi de mana si am mers impreuna in dormitor. Ne-am suit in pat, unde saruturile lui au inceput sa imi incinga fiecare milimetru de piele, de la gat, curgand in jos, pe piept, pana intre picioare. Eram pierdut in mainile si supus buzelor lui. Cand acestea s-au aplecat si au cuprins intr...



    Login