Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Taximetristul
Autor : fantezie01 - 2013-06-30
Citita de 37072 ori - Nota 4.77 (2583 voturi)
Aveam 29 de ani si eram destul de impacat cu ideea ca nu eram o persoana cu prea mare succes. Nu eram cel mai frumos barbat,aveam 185cm, aproximativ 100 kg, saten, sau ceea ce mai ramasese din parul meu era saten, oricum aratam asa cum se spune ca ar trebui sa arate un barbat.....putin mai bine ca dracu.
Mai mult decat atat, datorita aspectului meu deosebit, era normal faptul ca nu avusesem prea multe relatii si nu aveam nici la vremea aceea. Casa in care locuiam, avea foarte multe lipsuri, mai ales ca nu aveam nici macar unde sa fac un dus, deoarece locuiam intr-un bloc debransat de la caldura si apa datorita restantierilor. La serviciu parca era putin mai bine, deoarece faceam ceea ce imi placea si chiar daca ma prindea frecvent ora 22-23 la birou inca, nu ma deranja foarte tare, pentru ca acolo aveam posibilitatea sa fac un dus inainte de a pleca acasa si imi placea faptul ca eram ultimul care pleca de la serviciu ca sa nu trebuiasca sa dau explicatii de ce trebuie sa ma spal in fiecare seara acolo.
Intr-o seara am m-a prins ora 23.45 la serviciu si cand am vrut sa plec spre casa mi-am dat seama ca trebuie sa chem un taxi deoarece nu mai aveam cum sa prind ultimul metrou, pentru a ajunge acasa. Am format numarul de la o firma de taxi si am fost anuntat ca in 7 minute trebuia sa fiu in fata cladirii. Am coborat si asteptam taxiul nerabdator sa merg spre casa, pentru ca imi era putin cam foame si ma simteam destul de obosit. Ma gandeam ca era bine ca imi facusem dus inainte sa chem taxiul ca imi trecuse cat de cat oboseala pe care o simteam si ca asa puteam sa evit sa adorm in taxi.
Exact la 7 minute de cand sunasem la firma de taxi, am zarit pe alee ca se indrepta spre mine o masina galbena si eram recunoscator ca nu intarziase, deoarece, desi era vara, se lasase destul de racoare afara si imi era putin frig.
- Buna seara, am spus cand am urcat in masina.
- Buna seara, sunteti domnul Claudiu, nu ?
- Da, am spus eu si i-am indicat adresa la care vroiam sa ajung.
- Vreti sa faceti o impresie frumoasa iubitei dumneavoastra de v-ati parfumat si aranjat la 4 ace, m-a intrebat taximetristul, in timp ce pornea masina.
- Nu am pe cine sa impresionez, si in cateva cuvinte i-am povestit ca nu aveam pe nimeni si ca ma indreptam spre casa dupa o zi destul de obositoare.
- Poate este mai bine ca nu aveti pe nimeni, ca eu sunt casatorit, dar de 6 luni de cand s-a nascut baietelul meu nu m-am mai intalnit cu sotia prin pat.
- Nu cred ca e o problema pentru dumneavostra sa gasiti pe cineva in locul sotiei pentru ca aratati destul de bine ( era un barbat cam la 38-40 de ani, brunet, inalt dupa cum imi dadeam seama, cu trasaturi masculine foarte bine definite, cu ochii verzi, buze groase, un barbat chiar frumos si emana destul de multa siguranta de sine si virilitate), si cum aveti aceasta meserie cred ca intalniti destul de multe fete care sa va ajute cat timp nu va intalniti cu sotia in pat.
- Nu e chiar asa, ca ceea ce as gasi sunt experte care vor bani si nu imi permit sa dau bani pentru o partida de sex in loc sa cumpar pampersi pentru copil.
A urmat apoi o discutie despre ce fel de oameni intalneste in taxi, ce fel de comportament au, si in general banalitati. La un moment dat fara sa ma gandesc prea mult, l-am intrebat daca vreo clienta sau client i-a spus ca vrea sa-i faca sex oral.
- De ce ma intrebati asta, aveti ceva in gand...mi-a spus zambindu-mi.
Abia atunci am realizat de ce imi zambea si i-am spus :
- Nu am nimic in gand, facadu-ma rosu ca racul la fata.
- Pacat ! Oricum,din pacate, nimeni nu mi-a propus asta.
- Si doar nu va gandeati ca v-as propune eu asta ! Oricum nu am mai facut nimic cu un barbat si mai ales nu cred ca as face ceva cu cineva al carui nume nici macar nu il cunosc.
- Eu sunt Cristi, si imi puteti spune pe nume.
- Ok, am raspuns.
- Sa stiti ca nici eu nu am facut nimic cu un barbat, dar ma gandeam ca eu nu am mai facut nimic cu sotia mea demult, dumneavoastra ati zis ca nu aveti pe nimeni, si cred ca nici dumneavoastra nu ati avut parte de actiune de ceva vreme, iar....nu stiu.....poate ca reuseam sa ne consolam unul pe celalalt.
- Daca as fi aratat ceva ma bine, mai tinerel, mai feminin poate ca ma gandeam ca vorbiti serios, dar asa sunt destul de linistit si vad ca sunteti foarte glumet, am spus zambind....desi ma excitasem putin.
- Nu glumesc deloc. Ma gandeam ca pur si simplu ne-am face un bine unul altuia.
- Eu vreau sa cred totusi ca glumiti.
Atunci, el, probabil sa imi dau seama ca nu glumeste, mi-a luat mana stanga si mi-a pus-o pe pula lui intarita la maxim dupa cum se simtea prin materialul subtire de la bermudele pe care le purta.
- Cum va permiteti sa imi luati mana sa vi-o puneti pe penis, am zis destul de irascibil, desi in loc sa imi retrag mana eu il stangeam de pula.
- Vad ca nu iti displace Claudiu, pentru ca desi zici ca nu vrei, mana ta te tradeaza si simt si in tine dorinta de a ne simti bine unul cu celalalt.
Zicand acestea, a virat la stanga si a intrat pe o alee micuta si complet neluminata. Ajunsi acolo, desi eu imi retrasesem mana de pe pula lui, el si-a scos-o din pantaloni si mi-a spus :
- Te rog frumos Claudiu, macar sa ma masturbezi putin ca ma dor rau coaiele la cat de statut sunt si voi face si eu acelasi lucru pentru tine.
- Mi-e rusine sa fac asta, am spus, nici macar nu te cunosc.
- E mai bine asa, ne masturbam, te duc acasa si nu ne mai vedem niciodata.
- I-am pus mana timid pe pula, si el in timpul asta mi-a scos si mie baietelul din pantaloni si il freca usor. Ma simteam bine si imi placea sa i-o ating si sa simt la randu-mi atingerea lui pe pula mea.
- Ai pula foarte mare si foarte groasa, am spus.
- Nu e chiar asa mare....cred ca are cam 20 de cm, dar este putin cam grosuta.
- E mare in comparatie cu a mea (eu o aveam cam de 16-17 cm), si nu am mai tinut alta pula in mana, decat a ta.
- As da orice sa mi-o atingi cu buzele, care sunt asa carnoase si senzuale, mi-a spus.
Eram foarte excitat si incepusem sa simt o dorinta nebuna de a lua acea pula mare intre buze, asa ca am lasat rusinea la o parte si m-am aplecat spre pula lui, am intredeschis putin buzele si am inceput sa-i iau usor pula in gura. La inceput m-a lasat sa i-o pup si sa o ling usor in ritmul meu, apoi cand o simteam din ce in ce mai groasa si mai vanoasa a inceput sa ma roage sa deschid gura mai mult sa mi-o bage ceva mai adanc in gura. Desi am deschis gura cat de mult am putut nu cred ca-i intra ceva mai mult de jumatate, mai ales ca era si putin curbata.
El a inceput sa pompeze la inceput usor pula in gura mea, apoi din ce in ce mai repede. Ma uitam spre el si il vedeam zambind si mi se parea chiar fericit, iar mie incepea din ce in ce ...



    Login