Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Taximetristul
Autor : JaclynMag7 - 2022-01-01
Citita de 3918 ori - Nota 6.15 (27 voturi)
Cu ceva timp în urma aveam un loc de munca unde lucram pana noaptea târziu. De multe ori se făcea ora 3 pana reușeam sa plec spre casa. Mașină încă nu aveam pe atunci asa ca taxiurile erau prima alegere. De fiecare data parca se nimerea același șofer, tipicul bătrânel, ponosit, plictisit și fără viata, asa ca de mult renunțasem sa ma mai uit dacă nimeresc ceva bunăciune.

Nu aveam un gen de bărbat care sa îmi placa in mod mai deosebit, totuși simțeam o chestie mai diferita pentru bărbații mai masivi, făcuți, nu neapărat musculoși ci doar asa cărnosi, în mod cert nu ma atrăgeau slabanogii.
Era cam la sfârșitul verii, serile erau mai răcoroase deja și căldura nu mai avea aceeași putere. Într-o seara o colega de munca îmi zice ca ar fi o idee buna sa facem la ea niște clătite. Stătea nu foarte departe de mine însă cum deja nu mai circulau busurile m-am gândit sa iau un taxi, doar eram client fidel...
Comand prin ceva aplicație și după câteva minute cobor. Era un Megane, model mai nou. Deschid portiera și ma pun în fata.
Inițial nu am dat prea mare atenție șoferului, fiind deja învățat cu dezamăgirile.

Șoferul era îmbrăcat cu ceva pantaloni de trening gri (desigur), mai largi care treceau puțin peste genunchi și un hanorac tot gri închis pana sub bărbie. Parca ceva m-a lovit rău de tot dintr-o data și am început sa bag de seama ca de data asta, când nici nu cautam, taximetristul era bunoc!!
Hanoracul ala era ceva de vis. Ii venea exact cum trebuie, se vedea ca avea burtica, știi burtica aia sexoasa de te lovești cu fruntea de ea când sugi pula? Din aia era. Apoi bratele, asa făcute și mari. Era perfect, era genul ala mai tiganas, golanas, cu burtica sexi și brate tatuate și musculoase. În cap avea o șapcă mai pe ochi, i se vedea doar barba și buzele, cu întunericul din mașină, avea un aer misterios și sexy.
Instant după toată analiza asta subita, ochii mi-au căzut spre pula. Eram curios... Dacă ar fi stat în picioare puteam sa îmi dau seama mai bine, asa din șezut era mai greu dar indiferent mintea mea deja își imagina ditamai pulaul în pantalonii aia.

Cu toții cred ca avem radarul ala care de multe ori nu minte. De data asta radarul statea liniștit. Era doar un bărbat mișto, genul ala după care moare orice pasiv dar despre care știi clar ca doar cu uitatul ramai.

Pula mea saraca deja era sculata. Tot niște pantaloni scurți aveam su eu. Cum stăteam pe scaun am dus mana la pula sa mi-o asez mai bine, nu ma gândeam deloc sa fac ceva apropouri dar cum era sculata era necesar sa o aranjez puțin. De sub șapca aia de smecher a observat gestul meu dar nu a zis nimic pe moment.
Nu a durat mult însă și a început sa facă conversație, tipica conversație din taxiuri, despre vreme, putina politica, locuri de munca. Pana aici nimic ciudat. Mai schimbam câteva vorbe. Vocea mea evident era mai tremurata din cauza hormonilor și atunci a fost momentul când observ ca discuția o ia pe alt drum.

Și unde mergi tu asa singurel la ora asta?
La o prietena, mai pierdem vremea...
E iubita ta?
Aa, nu, o prietena doar, ea e divorțată momentan...
Nașpa, și eu sunt în divorț cu panarama asta a mea...
Nasol, îmi pare rau
Nu are de ce sa îți para... Mai nașpa e de mine ca de atunci ma tine cam pe uscat...

Deodată mi s-a pus un nod în gat. Era clar unde bătea băiatul... Nu te apuci asa sa vorbești despre asta dacă nu ai și ceva gânduri ascunse.
In timp ce vorbea, îl vad cum deja începe subtil sa își pună mana la pula, o tot muta de pe o parte pe alta, apoi o trăgea...combina toate astea cu un stil de a conduce relaxat și foarte masculin, de bărbat bazat. Învârtea de volan numai asa în scheme, ce mai parca exact în ciuda pulii..
Începuse și lui sa i se usuce gatul si scotea un sunet înecat.

Pai e greu sa cred ca nu găsești tu pizde pe aici, mai ales ca ești taximetrist..
Da normal ca găsesc da de ceva timp nu am mai dat peste niciuna, și oricum nu am răbdare cu ele.. Au figuri, și li se aprind călcâiele prea tare, eu vreau ceva rapid asa fără complicații...
Înțeleg...

Nu mai era nimic de zis, atmosfera era destul de înfierbântata.
Pula lui deja se vedea sculata la maxim, între timp și eu mi-o tot frecam. M-am gândit ca asta e momentul, cursa nu era prea lunga și îmi era teama sa nu pierd ocazia.
Cu un tremurat maxim încet îmi duc mana spre cracii lui, observa și își desface picioarele mai larg. Ajung destul de ușor deja cu mana pe genunchiul lui și strang incet. El nu zice nimic. E bine, merg mai departe.. Apoi ajung încet spre pula...



    Login