Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTatal
Autor : Dicky - 2020-04-19
Citita de 10409 ori - Nota 7.67 (49 voturi)
Hey, sunt Alex și astăzi vă voi împărtăși o experiență cu tatăl meu.
Pentru inceput sa facem prezentările. Eu am 18 ani, un corp potrivit, nici atletic, dar nici gras, o burtică sexy, blăniță pe piept ce coboară până la pulă. Aceasta are cam 17 cm, grosuță, cu vene proeminente. Tatăl meu, Cristi, are aceeași constituție corporală, cu aceeași blăniță. Scula lui are 20 cm, cu un cap mare acoperit de prepuț și de asemenea vene groase. Deseori ne văzusem unul pe altul dezbrăcați, căci între noi nu existau inhibiții. Au fost cazuri când am mers împreună la câte o damă pentru a o satisface. Aveam și încă avem o relație de strânsă prietenie. Tata lucrează în construcții, însă în ultimul timp s-au ocupat mai mult de ridicarea și finisarea propriei noastre case, eu ajutând cu ce știam. In cursul zilei, de cele mai multe ori eram singuri acasă, in pauzele dintre lucrări sorbind bere rece, ascultând muzică și povestind ultimele cuceriri in materie de sex. Asta până într-o zi când s-au întâmplat inevitabilul. Era o zi de vară, in care ne propusesem sa terminăm ultima încăpere, baia de la etaj. Dar nu prea aveam noi chef de lucru și berile curgeau. Cu aceasta ocazie eram amândoi cât mai goi pentru a nu ne încălzi de la canicula de afară și muncă. Tata purta un slip roșu ce ii punea în valoare pula așezată pe o parte și coaiele mari. Eu purtam tot un slip, însă de tip chiloți, care la fiecare aplecare sau urcare pe scară îmi dezvăluia o parte din părul pubian și uneori mai ieșea cate un coi, ceea ce stârnea râsetele tatei și tot felul de remarci. Incitat fiind de acestea pula începuse a pulsa in materialul subțire și căpăta proporții. Dar nimeni nu a spus nimic până la următoarea pauză când am mai desfăcut o bere. Așezați față în față, cu sticla în mână, povesteam vrute și nevrute când tata remarcă
- Ți s-a cam sculat pula după cum observ!
- Eee, o mică erecție, va trece! încerc eu sa schimb discuția. Moment în care mă ridic și vreau să plec. În același timp se ridică și tati care rade zgomotos și îmi trage o palmă ușoară peste pula care se zbătea in slip
- Ce-a fost asta?
- Un gest de tandrețe și prietenie între un tată și fiul lui, răspunse el, moment în care mă cuprinde în brațe și mă strânge la pieptul lui.
În acest moment pulele noastre erau una in dreptul celeilalte, amândouă sculate maxim, gata să rupă materialul slipurilor. Îl simțeam cum se freca de mine, îmi plăcea ideea, eram din ce in ce mai excitat și am intrat în joc. I-am cuprins pula cu mâna și l-am sărutat ușor pe obraz.
- Nu aici Alex, haide in dormitorul tău, șopti el
Ajunși acolo, ne-am eliberat din strânsoarea slipurilor și am rămas amândoi goi. Deși îl mai văzusem gol de multe ori, fie la baie, ori în timpul vreunei escapade. Dar niciodată nu îl văzusem cu ochii de acum. Mai avusesem momente de secret tată-fiu in timpul uneori partide de pescuit, dar totul se rezuma la câte o labă reciprocă, mici sărutări și mângâieri. Însă acum eram sigur că urma să facem sex, ceea ce mi se părea super.
Cuprins de excitare, tata m-a trântit pe pat, așezându-se între picioarele mele și îmi luă pula in gură.
- Auuu, tati, ești nebun! am exclamat in momentul in care buzele lui calde îmi cuprinseseră capul pulii, belit la maxim.
- Îți place fiul? Știe tata să sugă?
- Nimeni, niciodată nu mi-a mai supt pula așa care tine tati!
După ce mi-a aplicat un oral ca la carte, m-am ridicat de pe pat și am coborât cu sărutările de la gura lui, pe gât, piept, burtică până am ajuns la pula care răsărea falnică din flocii castanii. I-am cuprins scula cu buzele, i-am belit-o cu limba, cuprinzând ușor toată pula tatălui meu in gură. În acest moment tati, cel din pulă căruia ieșisem, mă futea în gură gemând și icnind de plăcere. Cu o mână îi frământam boașele mari, iar cu cealaltă îi masam fesele. După câteva minute m-am ridicat și am început cel mai excitant sărut, timp in care tati cuprinsese ambele scule in mână și le freca. După câteva minute valuri se spermă caldă au sărit mânjind totul în jur. Ne-am dus la baie, unde ne-am spălat de laptele coaielor noastre și ieșind am inceput câte o sticlă de bere pentru a ne răcori.
- Ai fost minunat tată, dar știi, așteptam mai mult. Voiam să ne și futrem.
- Bineînțeles că asta vom face, dar va rămâne secretul nostru, secret între bărbații din casă. Abia aștept să îți simt funduletul cald in jurul pulii și mai ales aștept cu nerăbdare să simt cum pula fiului meu îmi pătrunde în cele mai tainice locuri.
Ne-am reîntors amândoi în dormitor și am stabilit cum va decurge futaiul. Prima dată îl futeam eu pe tati, apoi el pe mine. Zis și făcut. S-au poziționat pe spate, cu fundul la marginea patului pentru a putea sa îl ling bine și a lubrifia locul înainte de futai. Am depărtat bucile și între ele mi se dezvălui o pădure de floci care ascundeau gaura unde urma să îmi bag pula și să îl fericesc pe tatăl meu. Am inceput cu grijă să ling și să îl penetrez cu limba în timp ce el scotea pe gură lucruri cu cât mai porcoase, cu atât mai excitante.
- Așa Alex dragule tatii, linge bine, ahhhh ce limbă nebuna ai, mă înnebunești scumpule. Auuuu, așa fiuleee, linge-l bine pe tati un gaoz.
Când am terminat această operațiune, am tras o flegmat mare in gaozul tatei, una pe capul pulii mele și l-am proptit în anusul lui.
- Tată, ești pregătit să fii futut de propriul fiu?
- Bineînțeles Alex dragul tatii, dă-i tare înainte.
N-am mai așteptat al doilea îndemn și am împins cu toată forța. Intrarea pulii smulseră tatei un urlet și câteva gemete, dar cu toate astea nu m-am oprit până ce flocii meu nu i-au mângâiat coaiele care atârnau spre gaoz. Am pompat bine in curul lui, aproximativ 10 minute. ...



    Login