Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurpriza
Autor : Andreixyz1 - 2021-02-10
Citita de 7726 ori - Nota 8.11 (91 voturi)
Salutare, grup! Eu sunt Andrei si o sa va povestesc prima mea experienta cu un baiat. Acum vreo 5 ani, pe cand aveam cam 28 de ani, imi facusem cont pe badoo. Dupa cateva luni, primesc mesaj de la o tipa Mihaela. Avea doar o poza la profil, era destul de frumoasa, rujata, machiata, cu fata subtire data cu fond de ten, ochi frumosi, buze frumoase si parul brunet prins pe spate cu o coronita, varsta 18 ani. Am facut cunostinta si mi-a impartasit ca incearca sa isi faca un iubit sau macar un prieten, deoarece nu prea avea amici in oras, fiind din mediul rural, mutata recent la oras. Eu avand munca iar ea cu liceul, am stabilit sa ne vedem in weekend, cand aveam amandoi timp sa iesim la un suc, continuand pana atunci sa ne scriem zilnic. Ma trezesc sambata dimineata, iar cand imi beam cafeaua, primesc mesaj.
Mh: Neata, ce faci?
Eu: Bine, doar ce m-am trezit.
Mh: Nu vrei sa vii la mine sa bem o cafea?
Eu: Dar nu mai iesim la plimbare?
Ea: Este cam frig afara pentru o plimbare si oricum colega mea de apartament a plecat la tara la ai ei. Vii?
Eu: Da! Vin acum?
Mh: Da.
Mi-a dat adresa, m-am imbracat si am plecat. Pe drum am luat un buchet de flori si o cutie de bomboane de ciocolata. Ajung, si cu ceva emotii bat in usa. Nimic. Mai bat o data, nimic. Ma gandeam ca a facut misto de mine si m-a pus pe drumuri degeaba, poate mai si deranjez pe altcineva. Mai bat o data si dupa alte cateva minute de asteptare dau sa plec. Cand ma indrept spre scari sa cobor, se aude cum se descuie usa. Ma intorc, in usa un baiat. Tanar, subtirel la corp si nu foarte inalt, fara barba, parul saten lung de o palma si lins dandu-i in ochii care parca aveau cearcane. Purta un tricou alb si o pereche scurta de pantaloni de pijama bleu, ridicata cat se putea de sus.
El: Salut!
Eu: Salut! Aici nu sta Mihaela? Sau am nimerit gresit?
El: Aici sta, dar s-a dus sa ia pachetul de la microbuz, ca i-a pus maica-sa pachet. Hai, intra, nu ar trebui sa intarzie mult.
Eu: Dar mi-a spus ca este singura in apartament.
El: Eu stau deasupra si mai vin pe la ea ca ne intelegem bine, suntem si colegi. Mi-a spus sa te primesc cat intarzie ea.
Verific telefonul sa vad poate mi-a scris ca a plecat dupa pachet, dar nimic.
Eu: Ti-a spus cat intarzie?
El: Nu, dar de obicei nu dureaza mult.
Eu: De unde ia pachetul, sa ma duc sa o ajut?
El: Nu, stai aici, se descurca ea. E doar o sacosa.
M-a invitat sa iau loc pe o canapea si s-a oferit sa duca florile si bomboanele in camera ei. Nu am inteles de ce sa le duca, dar nu am zis nimic. Se intoarce cu o floare la ureche, si luand o pozitie cu piciorul stang intins in pamant, iar cu cel drept pe varf indoit inainte, cu mainile pe solduri, ma intreaba:
El: Cum imi sta?
Eu razand: Superb!
Venind de la un baiat mi s-a parut un gest destul de ciudat, dar am tratat totul cu amuzament.
El: A facut cafea, vrei sa bei?
Eu: Trebuia sa o beau cu ea.
El: Se raceste pana vine, mai bine iti pun.
Eu: Bine, pune.
Apucase sa plece la bucatarie si scot telefonul sa ii scriu Mihaelei.
Eu: Ce faci, de ce nu mi-ai spus ca pleci?
Mh: Scuze, ma grabeam.
Eu: Mai intarzii?
Mh: Cum ajunge microbuzul, vin si eu.
Eu: Ok, te astept.
Mh: E colegul meu acolo, daca ai nevoie de ceva, vorbeste cu el.
Eu: In cat timp crezi ca ajungi?
Mh: Nu stiu, hai ca vorbim cand ajung ca nu mai am baterie. Pup.
Eu: Ok.
Las telefonul si imediat vine si colegul cu cafelele.
El: Ti-am pus o lingurita de zahar, e bine?
Eu: Da, mersi.
Aseaza cafelele pe o masuta de langa canapea si se aseaza in dreapta langa mine picior peste picior. Observ ca mirosea a deodorant si a parfum de femeie, dar nu dau mare importanta, probabil se daduse Mihaela inainte sa plece si a ramas mirosul in camera. Ia telecomanda vrand sa porneasca televizorul.
El: Iar nu merge asta, cred ca a ramas fara baterii.
Se ridica, trece prin fata mea cu un mers prin care isi misca exagerat de mult fesele, si se pune sa caute intr-un sertar din dulapul din stanga mea. Desi sertarul era jos, nu s-a lasat pe vine, ci s-a aplecat de la jumate. Statea cu posteriorul tuguiat spre mine, la doua palme de fata mea. Prin pijamalele ridicate pana la refuz, iesea un fundulet tare frumos ce avea pe el ceea ce pareau a fi chiloti negri de dama, iar gambele subtiri erau epilate. Cum ma uitam la fundul lui, ma observa cu privirea, dar nu zice nimic, iar eu intorc capul.
El: Gata, am mai gasit niste baterii.
Le schimba cu cele din telecomanda si aprinde televizorul.
Eu: Apropo, nu mi-ai spus cum te numesti.
El: Mihai.
Eu: Ce coincidenta, vecini, colegi si prieteni si sa va cheme la fel.
El: Da, si noua ni s-a parut amuzant la inceput.
Si incepem sa vorbim despre intamplari amuzante din trecutul lui si alte diverse lucruri asteptand sa vina Mihaela. Dupa o ora, o ora si jumatate, scot telefonul si ii scriu Mihaelei, dar nu raspunde. Asa ca dezamagit si putin suparat ma pregatesc sa plec.
Eu: Mihai, imi pare rau, dar plec.
El: Mai stai putin, daca vrei am si niste visinata.
Eu: Nu, mersi. Am asteptat destul. Mersi pentru tot.
Ma ridic din pat, ma incalt, iau haina pe mine si deschid usa.
Eu: La revedere!
El: Papa!
Si am plecat, nu i-am mai scris nimic Mihaelei si nici nu aveam de gand sa ii mai scriu, mahnit fiind ca am pierdut timpul degeaba, basca am mai stat si cu ciudatelul ala. Pe la 5, 6 seara, ca deja se innoptase, imi trimite mesaj "Hei, ce faci?" si un pupic. Nu ii raspund. "Hei, esti suparat?", "Nu mai vorbesti cu mine?", "Macar raspunde!". Ma bombarda intruna cu mesaje.
Eu: Ce mai vrei?
Mh: Hei, de ce imi vorbesti asa?
Eu: Pentru timpul pierdut, mersi!
Mh: Chiar imi pare rau, a avut intarziere mare microbuzul.
Eu: Si de asta imi scrii dupa atatea ore?
Mh: M-am simtit prost sa stii.
Eu: Ok.
Mh: Am o surpriza!
Eu: Ce surpriza?
Mh: Iti spun daca promiti ca nu mai esti suparat.
Eu: Ce surpriza? Ma pui sa astept in alta parte?
Mh: Nu! Hai, zi, promiti?
Eu: Nu promit nimic.
Ea: Bine, iti arat surpriza si decizi tu dupa daca vrei sa mai fii suparat.
Mi-a dat numele ei de Facebook si mi-a spus sa ii trimit cerere. Nu avea poza la profil, i-am trimis cerere si imi scrie.
Mh: Vrei sa vezi surpriza?
Eu: Da!
Imi trimite doua poze cu fata. Era foarte frumoasa, rujata, cu rimel la ochi, sprancenele pensate, fond de ten, parul pe spate prins cu o coronita, iar sanii din sutienul negru pareau destul de mari prin rochita de noapte rosie. Nu stiu de ce dar acum aveam totusi impresia ca o stiu de undeva. Apoi imi trimite doua poze cu funduletul ei in chilotei negri, nu foarte mare, dar cu o forma frumoasa, rotunda si indrazneata. Sincer sa fiu, m-a cam aprins cu acele poze.
Mh: Iti place?
Eu: Wow! Da!
Mh: Sigur?
Eu: Daaa!
Mh: Vrei sa vii la mine?
Eu: Da, dar vreau sa te sun 5 minute acum.
Mh: Ok, dar iti raspund in scris, nu imi merge microfonul.
Ma gandeam sa nu fie iar vreo pacaleala. O sun, era inca machiata, frumoasa, semn ca pozele erau facute recent. Statea pe burta aratandu-mi cum avea cu rochita de seara ridicata peste fundulet, cu chiloteii la vedere, iar in piciore purta pantofi negri cu toc. Eram pornit de-a binelea acum.
Eu: In cat timp sa vin?
Mh: Oricand, dar cu o singura conditie!
Eu: Care?
Mh: Sa ma saruti imediat cum ne vedem! Ma saruti?
Eu: Te sarut peste tot!
Mh: Mmmm!
Eu: Hai ca vin!
Mh: Te astept!
Ma pun repede sa ma imbrac, abia asteptam sa o vad si sa ajungem in ipostaze mai intime. Nu imi venea sa cred ca se intampla totul atat de repede. Ajung la etajul 3 unde locuia, becul nu mergea pe scara, deschide usa, lumina era stinsa pe holul apartamentului, dar ne puteam vedea datorita luminii care se reflecta de la celelalte etaje in peretii blocului. Din ce apucasem sa vad era frumoasa ca in poze, inaltuta probabil de la tocuri, machiata, rujata si mirosind placut a parfum. Purta un halat de baie alb, prins la mijloc cu un cordon, iar in picioare avea pantofi negri cu toc. Intru, inchide usa, da sa ma ia in brate, eu o prind de talia subtire si incepem sa ne sarutam nebuneste. Eram socat, chiar se tinuse de cuvant si lucrurile evoluau repede. Am apucat sa ii spun doar "Buna!" fara sa primesc niciun raspuns. Era ceva nou si pentru mine, nu mi se mai intamplase sa sarut o fata la prima vedere, ca sa nu mai zic de faptul ca eram deja la ea acasa. Practic sarisem peste mai multe etape, ceea ce ma facea sa vad etapa finala si mai aproape. Faptul ca era atat de indrazneata si dornica, ma infierbanta si mai tare, simteam o caldura si o excitare puternica in tot corpul. I-am ridicat halatul peste fund si o strangeam cu mainile reci de bucile calde si moi, iar ea ma lasa sa ma bucur de corpul ei. Imi dau haina jos sa ii simt mai bine sanii pe piept. Pareau destul de tari. Vream sa pun mana pe ei, dar mi-a dat mana la o parte. Nu mi s-a parut nimic anormal. Fetele fac asta la prima intalnire. Ma trage de mana si mergem in sufragerie. Avea televizorul pornit pe un post radio de muzica, iar singura lumina din camera era de la logo-ul postului de radio care se plimba pe ecranul negru. Imi face semn sa stau jos. Ne asezam pe canapea si continuam sa ne sarutam. Avea buzele moi si mirosea foarte placut. Eram imbatat de situatie si de tot cadrul creat de aceasta fata. Si cum ne sarutam, imi pune mana pe pula, care era intr-o erectie puternica. Se ridica, se intoarce cu spatele si lasa halatul sa ii cada peste umeri, dupa care se apleaca usor inainte in rochita ei rosie de seara. Avea un corp superb. O prind cu mainile de solduri si o trag spre mine incepand sa o sarut pe buci, impingandu-mi nasul cu putere intre fesele ei, a caror caldura o simteam pe fata mea impreuna cu un miros placut de curat si parfum. Dau sa o sarut pe pasarica, dar se intoarce repede si se lasa pe vine la picioarele mele, langa canapea. Ma desfac repede la pantaloni, si o scot. Se apropie usor de ea, tragandu-mi pantalonii si chilotii jos. Ii simteam nasul cum se taraste pe pielea mea, iar cu buzele presara saruturi pe burta, pe coapse, desupra pulii, pe pula, pe coaie si in zonele de langa. Nu imi venea sa cred ca totul s-a intamplat atat de repede si era pe bune. O ia in gura si cu buzele apasa usor pe cap, pentru a da invelisul pulii la o parte. Ii simteam acum buzele si limba pe capusor, moment in care o apas usor pe ceafa si o ia in gurita pana aproape de jumatate.
Eu: Intinde-te pe pat langa mine sa stai si tu relaxata.
Eu eram in capatul stang al canapelei, in pozitie normala de sezut, iar ea s-a ridicat de jos si s-a intins pe burta cu piciorele spre capatul drept al canapelei, cu fata spre mine. Incepe din nou sa o suga. Se misca atat de incet si de natural, incat imi transmitea o stare de relaxare si o stare si mai mare de placere. O sugea incet, fara graba. Se vedea ca o face cu pasiune, ca se bucura de moment si ca vrea sa il prelungeasca, fara intentia de a ma termina rapid si de a scapa de mine. Cu manuta dreapta imi tinea saculetul si il masa usor, iar din cand in cand cu doua degete facea un du-te vino intre scrot si cur. Am incercat din nou sa o ating pe sani, dar mi-a dat mana la o parte. Acum mi se parea putin ciudat, la inceput era ceva normal, dar acum ma sugi si tot nu ma lasi? Am vazut ca nu vrea, nu am insistat si am inceput sa o mangai pe cap, uneori cu tente usoare de impingere. Mi-o freca cu stanga, in timp ce imi saruta si imi sugea coaiele. Departez piciorele pentru a-i permite sa le linga si sa le sarute bine de jur imprejur. O facea atat de bine, fara graba, fara inhibitii, fara sa faca nimic gresit, totul decurgea cursiv, intr-o partitura pe care ea o stia pe derost. Las capul pe spate, iar cu mana alunec usor de pe gatul ei subtire, pana la fundulet, pe care imediat il si ridica la inaltime cam de o palma, ceea ce il face si mai curbat si mai apetisant la atingere. Era atat de moale si de catifelat. Ea frigea toata, ii simteam caldura puternica in timp ce ma sugea, iar eu imi plimbam palmele usor cand pe o buca, cand pe cealalta, strangandu-le usor. Ii ating usor prin chiloti gaurica fundului, moment in care scoate un scancet scurt, dupa care incepe sa o suga mai repede, incercand sa compenseze rusinea probabil care o cuprinsese din cauza sunetului scapat. Eu continui sa insist cu degetul acolo, facand cerculete mici si apasari usoare, dupa care am incercat sa alunec cu mana la pasarica ei, dar s-a smucit, fara a se opri din supt. Mi-o freca, mi-o sugea, imi lua coaiele in gura, facea bine ce facea.
Eu: Stai sa te ling si eu.
Mh: Ntz!
Acest "ntz" a fost primul cuvant pe care mi l-a adresat de cand am intrat in apartament. Faptul ca ma tot refuza, ma provoca si mai tare. Atunci imi pregatesc mana pe pozitie si ma misc repede vrand sa o ating la pasarica. Prind momentul potrivit si intind mana, cand ating, nu imi venea sa cred, parca facusem scurt circuit, am pus mana pe o pereche de coaie, bag mana si mai adanc si il prind de pula. Chilotul era ud in dreptul capului, probabil se excitase puternic cand a scancit, si a ejaculat precoce, scapand cateva picaturi de sperma. Va dau cuvantul meu ca pana in acel moment nu am stiut ca e baiat. Era un sentiment pe care nu il mai simtisem vreodata. Mai multe ganduri si trairi de moment mi-au blocat orice reactie instanta. Dupa cateva secunde reusesc cu o voce undeva intre uimire si intrigare, dar totusi cu glas incet, aproape in soapta sa intreb:
Eu: Tu esti baiat?
Stiu ca simtind o pereche de coaie altceva nu putea sa fie, dar in urma momentului proaspat trait, asta a fost tot ce a putut sa imi iasa pe gura. El a ramas in continuare cu mana pe pula mea.
El: Eu sunt Mihai... Ce? Nu iti mai plac acum?
Pana si vocea semana cu a unei fete, ori mi se paruse atunci, ori si-a schimbat-o pe moment, dar semana cu o voce de fata. Eram de-a dreptul dat peste cap, nu imi venea sa cred ca nu am realizat pana atunci ca este baiat.
Eu: Si sanii?
El: Sunt sosete.
Dupa care le si scoate din sutien si le da jos. Era un moment straniu pentru mine. In camera cu un baiat, el cu mana pe pula mea, dupa ce ne-am sarutat si m-a supt minute bune. Am stat in liniste acolo, el si-a retras mana, iar eu ma straduiam sa inteleg ce tocmai mi s-a intamplat, incercand totusi sa raman calm. Fata, corpul, pielea, fundul, vocea, toate pareau de fata si totusi era un baiat.
Eu: Eu plec!
Ma ridic in picioare si ma aplec sa imi iau pantaloni si chilotii, sa ma imbrac, eram hotarat sa plec, sa iau aer, sa revin la realitate si sa inteleg prin ce am trecut.
El: Nu, te rog, mai stai!
Eram foarte mahnit pe el si pe situatie. Eram cu hainele in mana. A mai insistat de doua ori sa raman. Nu stiam ce sa fac. In intuneric, cu un baiat travestit langa mine pe care l-am crezut a fi fata, el ma ruga sa stau, nu stiam ce sa fac. S-a apropiat de mine si m-a atins cu palma incet pe burta cerandu-mi inca o data sa raman.
El: Te rog, nu pleca! Nu ma lasa asa!
Dupa cateva momente de liniste in care m-am tot intrebat in sinea mea ce sa fac, las hainele jos.
Eu: Pot sa fumez?
El: Da!
Eu: Unde e bucataria?
El: Fumeaza aici.
Ma asez la loc pe canapea, imi aduce bucuros parca ca nu am plecat o scrumiera si se aseaza langa mine cu genunchii apropiati si cu mainile una in cealalta peste zona intima.
Eu: Ai mai facut asta vreodata?
El: Ce?
Eu: Sa te dai drept fata?
El: Nu...
Eu: Si cum de s-a intamplat acum, cum de m-ai ales pe mine?
El: Mi-a placut mult de tine de cand te-am vazut pe aplicatie si am vrut sa incerc. Dar crede-ma ca mi-a fost foarte teama de reactia ta...
Mi-am dat seama in acel moment ca este speriat si rusinat, asa ca am incercat pe cat posibil sa nu ii ingreunez situatia si sa nu fac o scena care sa accentueze penibilul in care ne aflam.
Eu: Ai mai facut-o cu baieti, o faci des?
El: Am supt-o de doua ori doar.
Intrasem intr-un mediu cu care nu mai avusesem tangente niciodata. Adica, un baiat imi spunea ca a supt pula.
Eu: Ai luat-o si dincolo?
El: Am vrut, dar m-am speriat si am ramas doar la supt.
Eu: De ce te-ai speriat?
El: Nu stiu, ca nu eram pregatit, ca o sa ma doara.
Eu: Fetele nu iti plac? Nu ai fost cu o fata niciodata?
El: Nu ma simt atras de ele, imi plac unele, dar nu ma vad facand ceva cu o fata.
Eu: Ai face sex numai cu baieti?
El: Cred ca da, da.
Eu: Cand ai descoperit ca iti plac baietii?
El: Ar fi cam mult de povestit.
Eu: Povesteste-mi, nu am altceva de facut.
El: Eu mai am trei surori, toate trei mai mari decat mine, in copilarie mai toate jucariile din casa erau de fete, eu cand eram mic nu ma jucam cu masinute, ci cu papusi. Tata era plecat mai toata ziua cu treaba, mama si ea lipsea destul de mult, si cand ne plictiseam de papusi, surorile mele se machiau cu truse din alea pentru copii, si ma machiau si pe mine. Chiar si acum, cand am mai crescut, ma mai machiau, ma pensau, ma dadeau cu fond de ten, ma imbracau in hainele lor, ma invatau sa merg pe tocuri, dar totul era in gluma, sa ne treaca timpul. Ne faceam poze, iar dupa radeam. Dar le stergeam pana sa vina parintii, ca ne mai controlau telefoanele.
Eu: Si asa ti-ai dat seama ca iti plac baietii?
El: Nu. Odata eram numai eu acasa, si m-am imbracat in hainele lor si mi-am facut poze. Si cand m-am uitam la poze, mi s-a parut ca sunt sexy. Chiar mi se parea ca arat bine, ca am forme frumoase. Asa ca mi-am facut un cont fals de fata pe Facebook. Am intrat pe grupuri de relatii si am postat, cine vrea sa ne cunoastem, sa imi trimita cerere de prietenie. In scurt timp aveam o gramada de prieteni barbati. Le trimiteam poze cu fata de la ochi in jos si cu fundul in chilotei sau tanga, sau cu rochite, fuste, colanti. Spuneau ca le place, ca ii excita, si imi trimiteau la schimb poze cu pula lor, pula cu sperma, sau chiar filmulete cum se masturbau la pozele mele, cum futeau, ma sunau cu camera si le aratam curul, iar ei se masturbau si isi dadeau drumul. Eram foarte excitat stiind ca barbatii se excita la randul lor pe pozele mele.
Eu: Si cand iti cereau poze cu pasarica, ce faceai?
El: Aveam cateva poze luate de pe net, le dadeam pe alea.
Eu: Si daca erai pe apel video?
El: Inchideam. A fost bine o perioada, dar apoi incepuse sa devina obositor, mereu imi scria cineva, aveam sute de mesaje, nu mai faceam fata sa le raspund la toti, unii chiar ma injurau ca nu le raspund. Daca nu intram cateva zile, se strangeau acolo o gramada de mesaje, buna, ce faci, vrei sa ne vedem, poze cu pula, filmulete, devenise o obisnuinta. Pana intr-o zi cand m-a intrebat unu daca vreau sa fac bani, ca ma duce el afara intr-un loc sigur. Atunci m-am speriat tare si am sters contul. Am incercat la ceva timp dupa sa-l reactivez, dar nu am mai reusit.
Ma uitam la el cum povestea acest gen de secret pe care nu il spui chiar oricui, si crease un fel de bula intima intre noi. Deja nu mai eram suparat pe el. Ba chiar il ascultam in liniste, simteam cum asta il ajuta, parca lua apasarea cu galeata din sufletul lui si o varsa afara.
Eu: Ziceai dimineata ca ai visinata?
El: Da! Vrei?
Eu: Da, dar bei si tu.
Bajbaia prin intuneric cautand pahare si sticla.
Eu: Aprinde lumina, nu te mai chiori!
El: E bine asa, vad!
Eu: Vorbesc serios, aprinde-o!
Isi baga repede ciorapi in sutien si aprinde o veioza, dupa care ia pozitia pe care o luase dimineata cu floarea la ureche si incercand sa isi caute curajul, zambeste. Arata exact ca o fata, avea un zambet, un look si un corp foarte feminine, era chiar frumos.
Eu: Arati bine!
El: Serios?!
Eu: Da!
Incepuse sa imi fie drag de el. Era asa de cuminte si cu bun simt. A turnat in pahare si am inceput sa bem.
Eu: Si dupa ce nu ai reusit sa reactivezi contul, ce ai facut?
El: Dupa sperietura aia scapasem de dorinta asta de barbati, nu mai simteam nevoia. M-am concentrat pe invatat, teme, si nu mi-a mai stat gandul. Dar intr-o zi cand eram singur...
Eu: Dar nu locuiesti singur de obicei?
El: Nu, stau cu sora mea mica, adica toate sunt mai mari decat mine, dar ea e cea mai mica dintre ele. E si ea la liceu aici.
Eu: Deci de la ea ai tu toata recuzita?
El: Da...
Observam cum in timp ce vorbeam, ochii ii mai alunecau spre pula mea, care era lasata pe piciorul drept, cu capul spre el. Incep sa il mangai pe picior.
Eu: Continua.
El: Da, eram singur si vream sa ma masturbez. Dau drumu la un film porno si una i-o sugea lu unu. Si deodata m-a busit o pofta de vream sa fiu si eu acolo.
Eu: Sa te suga si pe tine?
El: Nu, sa il sug eu pe ala.
Ma uitam la el, cand vorbea de supt pula, parca ii lasa gura apa. Deja era luat de visinata, dar cu toate astea, continua sa bea.
El: M-a posedat de atunci o dorinta si mai mare sa vreau sa o sug. Mergeam pe strada si vedeam barbati, ma gandeam oare cum au pula, imi imaginam cum ii sug, ma masturbam si ma gandeam ca imi sug profesorii de la liceu, colegii, vecinii, numai la asta ma gandeam. Asa ca mi-am facut cont pe un site de intalniri gay. Am vorbit cu mai multi tipi, dar nu aveam loc unde sa o facem, si nu voiam sa chem orice necunoscut aici, chiar daca uneori ramaneam singur. Intr-un final am vorbit cu un tip de aproape 40 de ani dintr-un oras vecin. M-a intrebat ce vreau, am zis ca vreau sa sug. A fost incantat de poze si de mine, a zis ca are loc si ca vine sa ma ia. I-am dat adresa, a venit, m-a luat si am ajuns la el. S-a dezbracat, s-a intins pe pat cu chilotii pe el si a zis "Hai!". Ii spusesem ca am experienta, ca am mai supt, dar de fapt era prima data. Cand am vazut pula cum iese din chiloti, am si inceput sa o sug. Era atat de buna, aproape ca nici nu mai respiram. Si totul decurgea bine, pana a inceput sa fie agresiv.
Eu: Cum adica?
El: A inceput sa ma apese tare pe cap, imi zicea sa o iau toata. I-am spus ca nu pot. Mi-a zis sa las gatul moale, dar cum l-am lasat a impins-o pe toata. Mi-a venit tare sa vomit, mi-au dat lacrimile, si vream sa ma trag inapoi, dar ma tinea cu putere apasat. L-am batut cu palma pe burta ca nu mai aveam aer, dar tot m-a mai tinut cateva secunde pana mi-a dat drumul. Aveam gura plina de scuipat cu muci, ceva gust de voma si fata plina de lacrimi. Cand aud, "Daca o musti, te plesnesc, hai din nou!". Mi-a bagat-o toata pana in gat, de ii simteam coaiele in barba. Ma tinea pana ramaneam fara aer si iar tot asa. Nu era ce mi-am inchipuit eu. Era dureros si scarbos. I-am zis ca nu mai vreau, si mi-a raspuns ca nu plecam nicaieri pana nu il termin si ca daca nu isi da drumul, ma fute si in cur, ca el nu a batut drumul degeaba. Asta chiar nu mai vream. Ma simteam vulnerabil si fara ajutor. Imi doream atunci sa nu mai fiu acolo si sa se termine cat mai repede. Asa ca am inceput sa i-o iau singur pe toata, desi aveam o puternica senzatie de voma si lacrimile imi curgeau intruna. Imi miscam singur gatu pe pula lui, sperand sa termine odata. O scotea uneori si ma batea cu ea peste fata intrebandu-ma daca imi place. Ii spuneam ca da, si mi-o baga iar in gura si impingea tare si ma tinea apasat. La un moment dupa ce m-a tinut apasat cu pula in gat, mi-a ridicat capul de par si m-a plesnit tare peste fata. Mi-a bagat-o iar si a scos-o si iar m-a plesnit. Apoi mi-a bagat-o in gura si ma plesnea intruna peste fata, nu se mai oprea. Ma frigea fata si ma durea de la atatea palme. Incepusem sa plang de-a binelea. Ma tot intreba daca imi place, nu i-am mai raspuns. Incepuse sa ma plesneasca din ce in ce mai des. Cand a observat ca plangeam, m-a prins cu ambele maini de cap si a inceput sa ma frece cu fata de pula si de coaiele lui. Cand credeam ca nu se poate mai rau, a inceput sa ma frece cu fata de curul lui si de toate balele care mi se scursesera din gura. Dupa ce m-a manjit bine, m-a pus sa il ling in cur si sa i-o frec. Nu se mai termina odata. Cred ca trecuse deja aproape o ora de cand ma tot tinea in ritmul asta. Si la un moment dat imi zice, "Vrei sa imi inghiti sperma?", dau din cap ca nu, apoi imi trage o palma, si ma apasa pe cap cu putere cu ambele maini si se infige tare cu pula in gatul meu, dupa care incepe sa ma futa repede in gat. Se opreste, imi dau seama ca ii vine, si ma imping cu ambele maini cu putere, dar nu reusesc sa o scot din gura. Ma tinea apasat la maxim cu toata forta lui, moment cand simt cum incepe sa îi pulseze. Ejacula in gatul meu, iar eu nu ma puteam opune. Desi nu mai aveam aer, nu mi-a dat drumul pana nu a eliminat tot. Dupa ce am reusit sa respir, mi-a zis sa o sug in continuare. A scos-o apoi si a stors-o scotand inca careva picaturi de sperma cu care a inceput sa ma unga pe buze, dupa care mi-a bagat-o iar in gura, sa i-o sug. Dupa ce am terminat, intrase iar in starea de om amabil. M-am dus la baie sa ma spal pe ochi, aratam oribil, cu toata partea stanga rosie, plans, gatul ma durea, a fost o experienta de uitat. M-a lasat de unde m-a luat si m-am dus acasa. Am avut o zi proasta pana m-am culcat.
Eu: Imi pare rau...
El: Asta e, bine ca nu a fost mai rau.
Eu: Te-a mai cautat?
El: Da, dar nu i-am mai raspuns si l-am si blocat.
Eu: Mai bine...
El: Da.
Eu: Si ai mai avut curaj sa te duci cu altu dupa episodul asta?
El: Da. Cam la trei saptamani dupa vream iar sa sug. Mi-am zis ca ala a fost un caz special de dementa, si n-ar trebui sa ma opresc din cauza lui, poate acum gasesc pe cineva normal. Intru pe site si dau de un tip pe la 50 ani din acelasi oras cu primul. Ne-am inteles sa il sug. I-am spus sa nu fie agresiv, sa ma lase sa sug cum pot si stiu eu. A fost de acord, mi-a spus ca e un tip calm, nu e genul agresiv. Am fost incantat, si am stabilit sa ne vedem. Nu avea masina, asa ca m-am dus cu microbuzul pana la el, oferindu-se sa imi plateasca drumul. Statea aproape de statie. Ajung ghidat de el si deschide usa. Era un batranel in chiloti si tricou, cred ca avea chiar 60 ani, daca nu mai mult. Era grasut si se misca incet. Mergem intr-o camera, cred ca era sufrageria, si se aseaza pe un fotoliu dupa ce isi da chilotii jos. Pula era frumoasa, albicioasa, aplecata cuminte intre picioarele lui. Nu avea par pe corp, cred ca se epila. Imi zice sa ma fac comod. Ma dezbrac si raman doar cu tricoul pe mine. Ma duc langa el, ma asez in genunchi si ma apropii de pula. Simt un miros de spalat insuficient, dar nimic peste care sa nu pot trece. Hai, curaj, ca nu musca, imi spuse zambind. Incep sa o sarut pe capusor, iar apoi, mica fiind, o iau pe toata in gura. O lasam sa iasa usor din gurita, dupa care iar aluneca toata printre buzele mele. Simteam cum creste frumos in gura mea. Dupa 15, 20 de minute de supt, i se sculase abia la jumate, se marise, dar inca era moale. Am continuat sa i-o sug usor. Nu ma forta, ma lasa sa o sug cum vreau. Mai greu, dar i se sculase toata. Era ca o ciuperca acum, nu foarte lunga, dar cu capul super bombat. Ce-mi placea sa ii sug capul ala mare. Am inceput sa il sug mai repede. La un moment dat, ma prinde cu mainile de cap si ma saruta pe gura. Dadea cu limba peste buzele mele. Nu pot sa zic ca imi doream neaparat asta. M-am tras incet si am continuat sa o sug. Ma roaga sa ii bag un deget in fund si sa il frec in timp ce il sug. Ii bag un deget, dupa care imi cere sa mai bag unul, pentru ca in final sa ajung cu trei degete in curul lui. Il frecam in timp ce il sugeam. El isi strivea sfarcurile si se misca brusc de parca avea spasme, și gemea incet pe expiratie. Dupa mult supt, simteam in sfarsit ca ma apropii, asa ca am inceput sa i-o sug mai repede si sa il frec mai tare in cur. A gemut mai prelungit, si o scot din gura, continuand sa i-o frec. A inceput sa tasneasca, i se umpluse burta de sperma. Vazand ca a terminat, dau sa scot degetele, dar imi spune sa nu ma opresc. Am continuat sa il frec mai incet in cur, cat timp el a luat cu degetele sperma de pe burta si a inghitit-o. Dupa ce a terminat de curatat, am scos mana, el mi-a tras-o si a inceput sa imi suga degetele pe care i le-am bagat in cur. Dupa ce a terminat, intinzand pe burta cu mana resturile de sperma care mai ramasesera, ma intreaba eu cum vreau sa termin. I-am spus ca nu vreau, si a zis ca nu se poate sa nu ne terminam amandoi. Sincer, nu eram excitat mai deloc. M-a intrebat daca vreau sa i-o bag, am zis ca nu, daca vreau sa ma suga, am zis iar ca nu. A zis sa fac cum vreau, dar sa ii dau sperma. Asa ca m-am ridicat in picioare si am inceput sa o frec. Imi dadea cu limba pe gaura pulii, iar cu mainile ma mangaia pe picioare si pe buci. S-a pus in genunchi in fata mea si imi lingea coaiele in timp ce eu o frecam repede. "Lasa-ma pe mine!", imi spune, si o ia in gura toata, dandu-i usor drumul pe gat. Aproape de fiecare data cand o scotea din gura îi facea un compliment, "ce pula frumoasa" , "e buna de supt" , "asa pula imi place" etc. Imi baga apoi jumatate de deget in fund si il misca in timp ce ma sugea. Scotea degetul din fund, lasa pula, sugea degetul, lua iar pula in gura si baga degetul la loc. Imi spune apoi sa ma intorc si sa ma aplec usor inainte, dupa care incepe sa ma linga in cur, incercand sa impinga limba cat mai mult in gaurica mea. Ii zic ca imi vine, ma intorc, o ia repede in gura si se opreste cu buzele stranse la baza capusorului. Asteapta linistit sa se scurga toata sperma si o inghite, dupa care o apasa de la coaie spre cap, incercand sa scoata tot si sa inghita. A mai supt-o apoi cateva minute si s-a oprit. "Foarte buna!", exclama zambind, apoi ma intreaba daca beau o cafea si dupa sa ma suga iar. I-am spus ca nu pot sa mai stau si nu a insistat, mi-a dat banii pe drum si am plecat. A fost sa zic normal omul asta, dar din momentul ala am decis ca daca o mai fac cu cineva, trebuie sa imi placa de el.
Eu: E normal asa. Trebuie sa iti si placa cu cine o faci.
El: Da! Mi-am facut cont pe badoo si ma uitam dupa baieti.
Eu: Si asa ai dat de mine!
El: Da, mi-ai placut din prima. Am ezitat mult timp sa iti scriu, dar apoi mi-am facut curaj si m-am bagat in seama. Aveam niste emotii.
Eu: Eu chiar am crezut ca esti fata! Nu am banuit nimic!
El: Am sperat sa te dai la mine azi dimineata, sa nu mai fie nevoie sa ma deghizez. Cand stateam amandoi de vorba, imi venea sa-ti trag pantalonii si sa ti-o sug.
Eu: Da cum ti-a trecut prin cap faza cu vecinu de deasupra?
El: De fapt, totul a fost o inventie de moment. Ma trezisem foarte devreme, am facut dus, apoi mi-am facut ochii, buzele, m-am parfumat si m-am imbracat cu tinuta asta, ca vream sa te chem la mine. Cat m-am machiat am stat cu ochii pe telefon. Cand am vazut ca ai intrat, ti-am scris imediat si mi-ai zis ca vii. Cand am realizat cu adevarat ca tu chiar vii, m-am speriat ca o sa iti dai seama ca sunt baiat cu atata lumina, si m-am pus repede sa ma demachez. Cand ai batut la usa, eram inca la baie, asta este motivul pentru care am raspuns greu.
Eu: De asta miroseai a parfum de dama, acum am inteles.
El: Da...
Eu: Tineai pijamaua aia pana intre buci.
El: Da, m-am gandit ca poate esti interesat si de baieti si te dai la mine.
Eu: Nu eram.
El: Nu erai? Adica acum esti?
Eu: Nu stiu, vom vedea. Si nu te-ai gandit ca oricum o sa imi dau seama ca esti baiat?
El: Ba da, dar am vrut mult sa ti-o sug. Mai ales dupa ce ne-am vazut dimineata, si am observat ca esti un tip linistit si de treaba, exact cum speram, mi-am dorit si mai tare. Am zis ca nu o sa te las sa imi scapi printre degete.
Eu: Ai ceva curaj!
El: Cand imi doresc ceva cu adevarat, da!
Eram amandoi inecati in vaporii alcoolului si vorbeam de parca ne stiam de o viata.
El: Pot sa ti-o mai sug?
Eu: Daca vrei.
Si incepe iar sa mi-o suga, sarutand-o si alintand-o cu mare drag.
El: Pot sa ma dezbrac?
Eu: Dezbraca-te.
S-a ridicat in picioare in fata mea cu spatele la mine, a lasat rochita sa ii alunece pe langa umeri si apoi s-a aplecat inainte dand fundul înapoi, si tragand usor chiloteii in jos. Fesele se deschideau ca petalele unei flori, dintre ele rasarind o gaurica mica si frumoasa. Cand am vazut funduletul acela frumos si rotund, nu m-am mai putut abtine si am inceput sa il sarut. Ma impingeam intre bucile lui si cu fata ma frecam de ele. S-a prins cu mainile de ele si le tragea in exterior, atunci scot limba si il ating pe gaurica. Si iar, si iar, din ce in ce mai mult, mai apasat si mai cu pofta. Venisem dimineata heterosexual, iar acum eram bisexual. Dar pentru el, nu imi parea rau. Se intoarce cu fata la mine.
El: Vrei sa mergem in dormitor?
Cand s-a intors, era cu pula sculata exact in dreptul fetei mele, asa ca, intr-un instinct de moment, fara nicio clipa de ezitare, de parca asta ar fi trebuit sa fac, i-o iau in gura si incep sa i-o sug incet. Era ca si cum i-o sugeam unei fete. Ii pun si mana pe coite si ii le masez usor, in timp ce el isi aseaza mainile pe capul meu. Initial am crezut ca e saliva mea, dar apoi am realizat ca i se scurgea lichid din capusorul pulii.
Eu: Ti-ai dat drumu?
El: Scuze, asa patesc cand sunt foarte excitat, imi curge sperma. Scuipa jos!
Eu: Nu ma deranjeaza. Inghiteam ce iesea, probabil de baut ce eram, dar nu avea chiar un gust rau. Am continuat sa il sug incet.
El: Stai ca imi vine!
Ma opresc, se lasa pe vine si incepem sa ne sarutam.
El: Hai in dormitor.
Mergem in dormitor si ne punem in pozitie de 69. Ne sugeam amandoi pe pat in liniste. Se auzea numai sunetul buzelor noastre pe pula.
El: Nu mi-o mai suge, te rog, ca imi vine sa imi dau drumul! Daca vrei linge-ma in fundulet.
Asa ca am inceput sa il ling cu pofta in cur. El se straduia sa mi-o ia toata in gura. Simteam cum buzele lui se ating de pielea de la baza pulii mele. Se mai ineca, dar se descurca bine. Se stransesera cateva picaturi de sperma pe pieptul meu, inseamna ca era foarte excitat. Si cum il lingeam si il sarutam in cur, simt fiorul cum vine. El continua sa o suga incet si vin jeturile de sperma, pula imi pulsa cu putere. Auzeam in acea liniste ...



    Login